- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Yarın gideceğinizi yazmışsın dükkana.
Hadi hayırlısı.
İnşAllah korktuğun başına gelmez.
kredı kartı olayını aştık sanırım bır daha kart aldıgını sanmıyorum yoksa cıkardı bır yerlerde dıye dusunuyorum okadra karıstırdım cuzdanını vs bulamadım
evet gercekten bende cinsellık oldugunu o kadrad ılerlmedıgını dusunuyorum
bazı arkdasların dedıgı gıbı bence bu bır heyecen
cunku benımlede ılgılenıyor arzuluyor
sadece degısen tek sey bakımlı olması
ve benı o dukkana goturmemesı
evet bunlar alalen şüphelenmem gerekekn yerler
bılıyorum eşim hoslandı belkıde kızın haberı bıle yok
eşim baktıkı ılgı goruyor heyecanlandı sureklı oraya gıtmek ıstedı vs dıye aklıma gelıyor
benım amacım eşimle gıtmek ve esımın o kılza konusurken kı surat ıfadelerını görmek
yoksa bır heyecan yasıyor eşim evet bunu kabul edıyoırum ama altatıgını vs yattıgını asla sanmıyorum o kadar ılerı gıdemez keısnlıkle
cunku yasadıgım ız yer ufak bır ılce ve herkes bır bırını tanırr
inşallah canım benım dedıgım gıbı aldatma oldugunu dusunmuyorum yazdıklarınızdan sonra bende
sadece bır heyecan veya hoslantı olabılır ılgı görduyse
ama yınede eşimin surat ıfadsesını merak edıyorum kızla karsılasınca ...
bencede çok saçma .ama eşinin niyeti kötüyse bunları gelip sana neden anlatıyor saklaması gerekirdi değil mi.yani araada hoşlanma olsa .bilemedim garip bir olay .sanlatığına göre arada birşey var .16 yaşında deyip geçmeyin o yaşlarda olgun erkekler bize hoş gelirdi .ama evli adam kızda bir tuhaf cidden .
hakikaten de tuhaf.. kanser gibi bir illetten kurtulsa da ömür boyu tekrarlama riski var o hastalığın. düzgün bi hayatı olmalı ve stresten uzak kalmalı. evli adamlara sarmalar falan çok saçma şeyler.
Çoğu arkadaş polyannacılık yapmış ama durum vahim..16 yaşında kız gösteririm burada hiç biriniz inanmazsınız. Bu yüzden yaş meselesine takmayın.Normalde kocanızın yaptığı resmen.. neyse birşey demeyeyim o konuda ama burada resmen ateş ve duman faktörleri mevcut.
Bu dükkan hangi il sınırları içersinde ?
eşinle gitme imkanı bulamadın mı peki şu ana kadar hiç?
gitmeyi talep ettin mi? eşin de "niye gidicekmişiz" tarzı kavga filan çıkardı mı?
niye gidemiyorsunuz bir türlü birlikte? çok zor bi şey değil aslında bir çiftin bi dükkana gitmesi
o kızın ahlaksızlığı zaten .ben şeye şaşarıdım eşinin gelip kızı anlatmasına .odaha garip .
zaten iki seçenek var
ya VARDIR ya da YOKTUR
BEKLEYIİP GÖRÜCEM YARIN ŞİMDİDEN COK SABIRSIZLANIYORUM ARTIK BİR AN ÖNCE ÇIKSIN NE VARSA ...
..........
aslında merak ettıgım bır husus daha var bakalım akşam eşim ne tepkı verecek bana
yarın gıdelım hayatım bak zaten tatıl gunduz hem gezerız stres atarız hemde güze vakıt cgecırırız dıcem ne yapıcak
hem ordan ayakkabıda alırız dıyınce bakalım sıkışıp bahaneler uretecekmı
işte yarında çalışıyoruz vs gıbılerınde yoksa yorgunum falan dicekmi cok merak edıyorum dogrusu
ama ne yapıp edıcem gıdecem ben bu dukkana yaaa bıtsın artık bu stress
yarın ola hayır olaa
ne desek boş şımdı yarın olsunda bı gıdın şu lanet olası dükkana bende eşın gıbı nefret etmeye başladım o dükkandan
çalışıyor mu eşın nasıl aranız
ama gitsende ne olucak ki canım gayette rol yapabilirler yanındayken .bence eşin ordayken yani kendi gitmişken senin gitmen daha doğru ben olsam öle ypardım .
ama gitsende ne olucak ki canım gayette rol yapabilirler yanındayken .bence eşin ordayken yani kendi gitmişken senin gitmen daha doğru ben olsam öle ypardım .
aralarında birşey varsa belki tembihlemiştir bile kızı
aralarında birşey varsa belki tembihlemiştir bile kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?