mantıklı düşünemiyorum :(

Yarın gideceğinizi yazmışsın dükkana.

Hadi hayırlısı.

İnşAllah korktuğun başına gelmez.

inşallah canım benım dedıgım gıbı aldatma oldugunu dusunmuyorum yazdıklarınızdan sonra bende

sadece bır heyecan veya hoslantı olabılır ılgı görduyse

ama yınede eşimin surat ıfadsesını merak edıyorum kızla karsılasınca ...

eşinle gitme imkanı bulamadın mı peki şu ana kadar hiç?
gitmeyi talep ettin mi? eşin de "niye gidicekmişiz" tarzı kavga filan çıkardı mı?
niye gidemiyorsunuz bir türlü birlikte? çok zor bi şey değil aslında bir çiftin bi dükkana gitmesi

Ben de aynı fikirdeyim.

Seni bilmem ama eşimin bir kadından hoşlantı içinde olduğunu düşünmek bile istemiyorum.

Yarın yaz ayrıntılarıları.

Taam mı?

bencede çok saçma .ama eşinin niyeti kötüyse bunları gelip sana neden anlatıyor saklaması gerekirdi değil mi.yani araada hoşlanma olsa .bilemedim garip bir olay .sanlatığına göre arada birşey var .16 yaşında deyip geçmeyin o yaşlarda olgun erkekler bize hoş gelirdi .ama evli adam kızda bir tuhaf cidden .

hakikaten de tuhaf.. kanser gibi bir illetten kurtulsa da ömür boyu tekrarlama riski var o hastalığın. düzgün bi hayatı olmalı ve stresten uzak kalmalı. evli adamlara sarmalar falan çok saçma şeyler.

hakikaten de tuhaf.. kanser gibi bir illetten kurtulsa da ömür boyu tekrarlama riski var o hastalığın. düzgün bi hayatı olmalı ve stresten uzak kalmalı. evli adamlara sarmalar falan çok saçma şeyler.

o kızın ahlaksızlığı zaten .ben şeye şaşarıdım eşinin gelip kızı anlatmasına .odaha garip .

Belki ilk anlattigi zaman aralarında bişey yoktu sonradan oldu. Ya da devamlı görüştükleri için bi yakalanma durumunda verecek cevabı olması için de anlatmış olabilir. Yılan hikayesine döndü. Gidip konussan mi kocanla acaba boype nereye kadar. Umarım yarın bişey cikar

Çoğu arkadaş polyannacılık yapmış ama durum vahim..16 yaşında kız gösteririm burada hiç biriniz inanmazsınız. Bu yüzden yaş meselesine takmayın.Normalde kocanızın yaptığı resmen.. neyse birşey demeyeyim o konuda ama burada resmen ateş ve duman faktörleri mevcut.
Bu dükkan hangi il sınırları içersinde ?

aralarında ilişki olmayabilir belki hoşlanma var sadece .şu konuda katılıyorum 16 yaşında kızlar var baktım mı 30 yaşındaki kadından farkı yok .

canım benım gıttık gıttık ama bu olaylar olmadan önce gıttık yanı eşim o dukkanı hıc sevmesdı benı batırdın der dururdu...

benı goturmek ıstemzdı hep mutfak esyları , dekorasyon,ev suslerı ,parfümeri vs cok çesitli bir dukkan her sey alıcam sanardı ve goturmezdı

binde bır ben cok yalşvarırdım bır ıkı mutfak eşyası alayım tabak vs dıye

tmm der goturudu ama ınanınkı hıc kız tezgahtar yoktu daha dogrusu sadece dukkanın sahıbı bakıyordu

sonradan geldı bu tezgahtarlar erkeklı kızlı

eşim ya alıştı o dukkana (bir iki kere gıttık)

sevmıyordu cunku orayı neden dıceksın en ufak gıtme talebınde bulunsan hay senın **** (dükkanın adı ) s.. m diye kufurler ederdı

ne olduda bırden cazıp geldı o dukkan

işte bu noktada şüphe başlıyor bende..

dedıgım gıbı belkıde tezgahtarlarla lakası yoktur ya alıştı sevmeye başladı yada dedıgım kızdan hoslandı aklıma başka bıse gelmıyo

üstelık gıtmeyı talep ettıgım zaman bana kızmıyor tm gıderız bır akşam dıye gecıstırıyor ama nedne hep akşam

gündüz çalıştıgını soyleyıp bahaneler uyduruyor

erkek tezgahtar akşam 22 ye kadar çalısıyorlar ama kız tezgahtarlar yaz tarıfesı oldugu ıcın akşam 19 da mesaileri bıtıyor

eşimde hep akşam 20-21 gıbı goturuyor..

o yuzden pazarı beklıyorum yanı yarını beraber gıdıcez görmem lazım bır bırlerıne bakıslarını konusmalarını eşimin yüz ifadelerini
.....

uzun oldu am aaçıklayıcı olsun istedım

Son düzenleme:
üff çok skınıtlı bir durum ya .ne biçim kızlar var gitsin bekar dolu ortalıkta .biz evli görsek selam vermezdik laf çıkar diye bu ne rahatllık .

o kızın ahlaksızlığı zaten .ben şeye şaşarıdım eşinin gelip kızı anlatmasına .odaha garip .

tekrar söylemek ıstıyorum arkadaslar kızın belkıde haberı bıle yoktur gunbahını almak ıstmıyorum yarın cıkıcak hersey ortaya

evet eşim bana anlattı ama ben altında bır art nıyet arıyorum nedne dersen eger

ha yarın bır gun karsılasırsak ben aralarında bır samımıyet gordugum zaman eşim hemen savunmaya gecıcek

bana haksızlık edıyorsun işte bu anlattıgım kızdı falan dıyee yağ gibi üste cıkacak ...

bence bu yuzden anlatıyor

belkıde adam bılemı ıstedı ölesine anlattı ... ne düşünecegımı harbıden şaşırdım yaa

zaten iki seçenek var

ya VARDIR ya da YOKTUR

BEKLEYIİP GÖRÜCEM YARIN ŞİMDİDEN COK SABIRSIZLANIYORUM ARTIK BİR AN ÖNCE ÇIKSIN NE VARSA ...

..........

aslında merak ettıgım bır husus daha var bakalım akşam eşim ne tepkı verecek bana
yarın gıdelım hayatım bak zaten tatıl gunduz hem gezerız stres atarız hemde güze vakıt cgecırırız dıcem ne yapıcak

hem ordan ayakkabıda alırız dıyınce bakalım sıkışıp bahaneler uretecekmı

işte yarında çalışıyoruz vs gıbılerınde yoksa yorgunum falan dicekmi cok merak edıyorum dogrusu

ama ne yapıp edıcem gıdecem ben bu dukkana yaaa bıtsın artık bu stress

yarın ola hayır olaa

ne desek boş şımdı yarın olsunda bı gıdın şu lanet olası dükkana bende eşın gıbı nefret etmeye başladım o dükkandan

çalışıyor mu eşın nasıl aranız

ama gitsende ne olucak ki canım gayette rol yapabilirler yanındayken .bence eşin ordayken yani kendi gitmişken senin gitmen daha doğru ben olsam öle ypardım .

evet canım çalısıyor
aramız ıyı ama öle samımıyteı pek ılerletmıyroum

mecburen konusuyoruz ,yemegini hazırlıyorum falan ...

zaten hemen gıdıp yatıyor ne bır tv ızlıyor ne bır sohbet dunyadan kopmus gıbı ...

bende uzerıne gıtmıyorum belkıde cok yoruluyordur bılmıyorum ...

ama gitsende ne olucak ki canım gayette rol yapabilirler yanındayken .bence eşin ordayken yani kendi gitmişken senin gitmen daha doğru ben olsam öle ypardım .

iyi güzel diyorsun benım öyle bır ımkanım olsa ınan 5 dakıka durmam

eşimin her dakka orda olup olmadıgını anlayamamkı bana çalısıyorum der ama belkıde ordadır

ah takıp ettırecegım kımsem de yok

2 cocukla ben nasıl yapayım bunu...

yoksa haklısın ma aınan ben eşimin rol yaptıgını bıle anlarım suratından ... yeterkı bır karsılassınlar benım yanımda

aralarında birşey varsa belki tembihlemiştir bile kızı

bunuda nasıl anlarım bılıyormusun
eger kız bızımle ılgılenmezse veyahutta konusmazsa
yada benı eşim o kızla tanıstırmazsa kız dukkanda uzak durusa bızden ozmaan haklısın kı tembıhlemıstır eşim onu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…