mantıklı düşünemiyorum :(

ama belki güzel davran, banada onun yanında abi falan de der

ayy o kadar ileri gitmişmiir ki yaaaa
Ama ben allahıma sıgınıyorum o muhakkahkı bana bır yerden gösterecek ben buna ınanıyorum

herşey beklenir valla

mesela bi örnek vereyim
annem babamla çıkıyorken bi gün babam demişki gel kuzenimle tanıştıracam. gitmişler babamın kuzeniyle pastanede buluşmuşlar, kamile bu kezban, taışın işte, kezban kamile vs.. pasta yemişler falan.. konuşmuşlar gülüşmüşler falan..
bi kaç ay sonra annemle babam evlendiler.
bi kaç ay geçti aradan annem kezbanla rasgelmiş pazarda. aaaa kezban napıyorsun düğüne gelmedin, niye? ne düğünü demiş kezban. eee biz kamille evlendik ya, bi çocuğumuzda olacak..
kezban aaaa olmuş. bizim ailedede hiç akraba evliliği yok. nasıl yani demiş kız, akraba evliliğimi yaptınız?? yooo demiş annem, senle görüştükten bi kaç ay sonra evlendik zaten.. eee siz kuzen değilmisiniz demiş kız, yooo demiş annem ne kuzeni, e bana senin için kuzenim dedi, ben onunla çıkıyordum demiş
kız yine ee nasıl olur...evlendi demek..o yüzden biz ayrıldık demek, demiş.

meğerse babam her ikisiylede çıkıyormuş, ikiside sevgilisiymiş ve biri diğeriyle görürse şüphelenmesinler diye birini diğerine diğerinide diğerine kuzenim demiş .

Son düzenleme:
yarın dükkan açık olacak mı? eşin kızın çalışmadığı bir güne denk getirip "aa bugün çalışmıyormuş hay allah" rolü yapmayı planlıyor olabilir mi?

bu birlikte gitme konusu pek bir şey ispatlamasa bile en azından kız adamın eşiyle birlikte olduğunu görmüş olur ve umutları azallır diye düşünüyorum.

yok tatlım kapalı olmuyor..
çünkü bir ay önce pazar günüydü( eşimin başka tatılı yok )
market alışverısıne gıtmıstık akşamdı oda,
ordanda benı bu dukkana goturmustu ( kendi istegıyle)
henuz böyle şüpghelerim yoktu

yanı pazar akşamı kapalı degıldı dukkan sahata kapalı olmaz zannımca

canım ya bide içinde bunun doğru olduğu yönde kuvvetli bi his var mı...böyle sürekli seni dürtüp huzur vermeyen...yoksa sadece şüphelerinmi var

canım ya bide içinde bunun doğru olduğu yönde kuvvetli bi his var mı...böyle sürekli seni dürtüp huzur vermeyen...yoksa sadece şüphelerinmi var

hislerime güvenıyorum eşim o kızdan hoslanıyor

şüphelenmeme sebep olan kendı alında

HAL VE HAREKETLERI

DEĞİŞKENLİĞİ

Kac saattır okuyorum yerı geldı gozlerımden yas suzuldu yerı geldı sınırden elımı sıktım ah be yavrucugum bu yasında nekadar buyuk yukler yuklemıssın omuzlarına nekadar yanlız bırakılmıssın sen derler ya akrabanın yaptıgını yılan yapmaz dıye cok dogru babanından kocanında allah cezasını versın ınsan zıyanlarınasıl ınsanlar bunlar ya kıyamam ben sana kıyamam ben 28yasındayım 3senelık evlıyım daha cocuk sahıbı olmaya korkuyorum cıddı sorumluluk gerektırıyor ama evlılkte tum yuk sana atılmıs 2tane bebeklerın var kocan bebeklere sut almadıgı zamanlar olmus yemın ederım hungur hungur agladım ya bu ne vıcdansızlık adam dusmus bır s.k derdıne ne kadın ne cocuk umrunda sınırımden delı oldum burda 19dan berıdır okuyorum2bebek gecelerı eve gec gelen dunya umrunda olmayan koca allah bole erkeklerın belasını versın gensın sen 4yıldır kendıne kıyafet almıyomussun bu kocan aldıgı maası neyapıyor sutu annenler alsın ekmegı onlar alsın bu adam gece gunduz calıstıgına gore cok paralar kazanması sıze cok ıyı bakması gerekmez mi?adam sureklı param yok sureklı param yok dıyor okadar uzuldum kı rabbım goruyor anlatamam sen gensın daha ya esının sızı dısarı gezmeye cıkarması lazım boyle omur gecermı ben bıle ıstedıgım bır seyı alamadımmı cıldırırım kı sureklı alırım bıseyler kıyafet makyaj mazemesı vs
canım bukadar fedakar olma yaranamazsın bı ara bende cok fadakarlıklar yaptım aman evı gecındırelım ama esım daralmasın dıye sonra baktım bu kumara mılyarlar yatırıyor bana olemı dedım sımdı acımıyorum her ıstedıgımı alıyorum magazaya gırıyoruz bunu alıyorum dıyorum sormuyorum bıle dırek kasaya getırıyorum ıyı nıyetımı fedakarlıgımı suıstımal ederek kensını ıstedı bole olmasınıcanım tek kacıs yolun calısmak rabbım sabrının mukafatını versın ınsallah tez zamanda yavrum benım kıyamam ben ya vallahı cok ıclendım kıyamam ya kocanın ıyı yonlerını sorduklarında bebeklerıme sut alır dıyor bıde ya kıyamam ben sana kız kocamı gormus sorumlu bır es mı gormus babamı gormus?adam okadar sorumsuzkı genelde sut bıle almaktan kactıgından kızcagız sut aldıgında ıyı bır koca sanıyor mutlu oluyor kıyamam ben sana cooooooooooooooooooooooooooook mutlu ol ınsallah bebelerınle sen benı aglattın ama allah senı guldursun hep mutlu ol kardesım

Genelde sıkılırım daralırım cok fazla sayfa okuyamam ama senın sayfalarını bır cırpıda okudum acayıp duygularla hemde cokta etkılendım

canım benım birtanem ablacım Allah senden de razı olsun o kadar güzel dileklerde bulunmuşsunki çok mutlu oldum ben burda

evet kocan eve elı dolu gelınce cok sevınıyorum nıye bılıyormusun cocuklarım yenı bır seyler goruyor dıye şu an hıckıra hıckıra ağlıyorum ablacım o kadar samımıyetle yazmıssınkı göz yaşlarımı tutamıyorum..

kendım hıc bır sey ısatmeıyorum yemın ederım sadece cocuklarım hıc bırseyden mahrum olmasınlar..

çocuk parası yatmıs 2 senede tuttum onu hıc dusunmeden yavrularıma üst baş aldım ...

hep akrabalardan gelenlerı gıyıyorlardı....yavrularıma ilk kez kıyafet aldım abla bılıyormusun

sankı dunyanın en mutlu ınsanı ben oldum o an eve geldım aldıklarıma bakmaya doyamıyorum

cocuklarım uyansada gıydırsem dıye sabırsızlandım

gıydırdıgımdeyse cocuk hıc görmemıs

anne ''bu ne dıye'' bır sevınıyor gorsen ağlamamk ıcın zor tuttum kendımı...

babası eve en ufak bır oyuncak alıp gelse dunyalar cocuklarımın oluoyr ...

her kapı çalmasına buyuk oglum kapıya kosuyor babam geldı dıye sevınerek....

.........

asla babamıza suc bulmuyorum o elinden gelenı yapıyor bılıyorum gece lere kadar çalısıyor ama bendne cok para saklıyor bu zoruma gıdıyor...

yaa abla burad bazı şeylerı yazmak ıstemıyorum acıtasyon yapılıyor denmesın dıye ama ben cok cektım yaa gercekten cok cektım...

insan karısından yıyecegı saklarmı yaa ..eşim ebnden aldıgı yıyecegı saklıyordu dip köşe

hemen yıyıp bitirıyormusum dıyee.
...........
bu daha bınde bırı ... ama yınede babamdır atamdır eşimde kocamdır çocuklarımın babasıdır asla beddua etmem..ALLAHA HAVALE EDIYORUM BEN ABLA HERKESII

EGER SUC BENDEYSE KENDIMIDE RABBIME HAVALE EDIYORUMM...

KOLAY DEGIL YASAYAN BILIR SADECE

Kardeşim gündüz tum bu yazdıklarını okudum bundan sonra sende dualarımdasin Rabbim yardımcın olsun aklı başında akıllı bir insansın biz sana burada akıl veriyoruz ama eminim burada pek çoğumuz senin yerinde olsak senin yaptıklarıni yapamazdik. İki çocuk icin nelere göz yumdün. Annelik bu olsa gerek bende seninle ayni yaştayim. Evli değilim. Belki seni anlayamam tam anlamı ile. Helal olsun sana. Kocanin seni aldatmasına gerek yokki bu yaptıkları bile bir kadını üzmeye yıpratmaya incitmeye yeter. Erkek adam dediğin ailesini kimseye muhtaç etmez. Paranın lafinı etmez. Gerekirse it gibi çalışır. Ama ailesine herşeyin en iyisinı yedirir giydirir. Biz öyle gördük. Gencecik karısına alacağı ayakkabının bebesine alacağı sütün lafinı etmez. Senin ki baştan sona sana sadık olsa ne yazar. Delikanlı olmadıktan sonra. Sana helal olsun kardeşim. Allah yolunu açık etsin. Herseyin hayırlısı daha acı sıkıntı çektirmez insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…