- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
ama belki güzel davran, banada onun yanında abi falan de der
bunuda nasıl anlarım bılıyormusun
eger kız bızımle ılgılenmezse veyahutta konusmazsa
yada benı eşim o kızla tanıstırmazsa kız dukkanda uzak durusa bızden ozmaan haklısın kı tembıhlemıstır eşim onu ...
ama belki güzel davran, banada onun yanında abi falan de der
ayy o kadar ileri gitmişmiir ki yaaaa
Ama ben allahıma sıgınıyorum o muhakkahkı bana bır yerden gösterecek ben buna ınanıyorum
herşey beklenir valla
mesela bi örnek vereyim
annem babamla çıkıyorken bi gün babam demişki gel kuzenimle tanıştıracam. gitmişler babamın kuzeniyle pastanede buluşmuşlar, kamile bu kezban, taışın işte, kezban kamile vs.. pasta yemişler falan.. konuşmuşlar gülüşmüşler falan..
bi kaç ay sonra annemle babam evlendiler.
bi kaç ay geçti aradan annem kezbanla rasgelmiş pazarda. aaaa kezban napıyorsun düğüne gelmedin, niye? ne düğünü demiş kezban. eee biz kamille evlendik ya, bi çocuğumuzda var..
kezban aaaaolmuş. bizdede hiç akraba evliliği yok. nasıl yani demiş kız, akraba evliliğimi yaptınız?? yooo demiş annem, senle görüştükten bi kaç ay sonra evlendik zaten.. eee siz kuzen değilmisiniz demiş, yooo demiş annem ne kuzeni
kız yineee nasıl olur...evlendi demek..o yüzden biz ayrıldık demek, demiş.
meğerse babam her ikisiylede çıkıyormuş, ikiside sevgilisiymiş ve biri diğeriyle görürse şüphelenmesinler diye birini diğerine diğerinide diğerine kuzenim demiş .
yarın dükkan açık olacak mı? eşin kızın çalışmadığı bir güne denk getirip "aa bugün çalışmıyormuş hay allah" rolü yapmayı planlıyor olabilir mi?
bu birlikte gitme konusu pek bir şey ispatlamasa bile en azından kız adamın eşiyle birlikte olduğunu görmüş olur ve umutları azallır diye düşünüyorum.
canım ya bide içinde bunun doğru olduğu yönde kuvvetli bi his var mı...böyle sürekli seni dürtüp huzur vermeyen...yoksa sadece şüphelerinmi var
Kac saattır okuyorum yerı geldı gozlerımden yas suzuldu yerı geldı sınırden elımı sıktım ah be yavrucugum bu yasında nekadar buyuk yukler yuklemıssın omuzlarına nekadar yanlız bırakılmıssın sen derler ya akrabanın yaptıgını yılan yapmaz dıye cok dogru babanından kocanında allah cezasını versın ınsan zıyanlarınasıl ınsanlar bunlar ya kıyamam ben sana kıyamam ben 28yasındayım 3senelık evlıyım daha cocuk sahıbı olmaya korkuyorum cıddı sorumluluk gerektırıyor ama evlılkte tum yuk sana atılmıs 2tane bebeklerın var kocan bebeklere sut almadıgı zamanlar olmus yemın ederım hungur hungur agladım ya bu ne vıcdansızlık adam dusmus bır s.k derdıne ne kadın ne cocuk umrunda sınırımden delı oldum burda 19dan berıdır okuyorum 2bebek gecelerı eve gec gelen dunya umrunda olmayan koca allah bole erkeklerın belasını versın gensın sen 4yıldır kendıne kıyafet almıyomussun bu kocan aldıgı maası neyapıyor sutu annenler alsın ekmegı onlar alsın bu adam gece gunduz calıstıgına gore cok paralar kazanması sıze cok ıyı bakması gerekmez mi?adam sureklı param yok sureklı param yok dıyor okadar uzuldum kı rabbım goruyor anlatamam sen gensın daha ya esının sızı dısarı gezmeye cıkarması lazım boyle omur gecermı ben bıle ıstedıgım bır seyı alamadımmı cıldırırım kı sureklı alırım bıseyler kıyafet makyaj mazemesı vs
canım bukadar fedakar olma yaranamazsın bı ara bende cok fadakarlıklar yaptım aman evı gecındırelım ama esım daralmasın dıye sonra baktım bu kumara mılyarlar yatırıyor bana olemı dedım sımdı acımıyorum her ıstedıgımı alıyorum magazaya gırıyoruz bunu alıyorum dıyorum sormuyorum bıle dırek kasaya getırıyorum ıyı nıyetımı fedakarlıgımı suıstımal ederek kensını ıstedı bole olmasınıcanım tek kacıs yolun calısmak rabbım sabrının mukafatını versın ınsallah tez zamanda yavrum benım kıyamam ben ya vallahı cok ıclendım kıyamam ya kocanın ıyı yonlerını sorduklarında bebeklerıme sut alır dıyor bıde ya kıyamam ben sana kız kocamı gormus sorumlu bır es mı gormus babamı gormus?adam okadar sorumsuzkı genelde sut bıle almaktan kactıgından kızcagız sut aldıgında ıyı bır koca sanıyor mutlu oluyor kıyamam ben sana cooooooooooooooooooooooooooook mutlu ol ınsallah bebelerınle sen benı aglattın ama allah senı guldursun hep mutlu ol kardesım
al karşına konuş sununla artik yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?