- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Kardeşim gündüz tum bu yazdıklarını okudum bundan sonra sende dualarımdasin Rabbim yardımcın olsun aklı başında akıllı bir insansın biz sana burada akıl veriyoruz ama eminim burada pek çoğumuz senin yerinde olsak senin yaptıklarıni yapamazdik. İki çocuk icin nelere göz yumdün. Annelik bu olsa gerek bende seninle ayni yaştayim. Evli değilim. Belki seni anlayamam tam anlamı ile. Helal olsun sana. Kocanin seni aldatmasına gerek yokki bu yaptıkları bile bir kadını üzmeye yıpratmaya incitmeye yeter. Erkek adam dediğin ailesini kimseye muhtaç etmez. Paranın lafinı etmez. Gerekirse it gibi çalışır. Ama ailesine herşeyin en iyisinı yedirir giydirir. Biz öyle gördük. Gencecik karısına alacağı ayakkabının bebesine alacağı sütün lafinı etmez. Senin ki baştan sona sana sadık olsa ne yazar. Delikanlı olmadıktan sonra. Sana helal olsun kardeşim. Allah yolunu açık etsin. Herseyin hayırlısı daha acı sıkıntı çektirmez insallah.
tatlım fikrin için teşekkür ederim ama abrttıgımı dusunmuyorum cunku 4 yıllık evlıyım ve basıma ılk kez böyle bır durum gelıyor adam bır anda döndü ya 180 derece
bunun kaynagı asla ben degılım emınım bundan cunku ebn hıc degısmedım her zmaankı gibiyim..yemegımıde yaparım ilgimide gosterırım gece gec gelır beklerım ısteklerını karsılarım cocuklarıma özenle bakarım gözu arkada kalmaz evden dısarı cıkmam izni olmadan ne getırse yerım ne alırsa gıyerım kı ( 4 yıldır kıyafet bıle almadı bana hala bekarlık kıyaftelerımı gıyıyorum) market alışverıslerımız bıle hep kavgalı 1ayda 150 tllık alısverıs yaparım herseyın ucuzunu alırım 2 ufak evladım var dıkkatınızı cekerım bende bır kadınım kendı özel ıhtıyaclarımda var ama ben ıdare ettıkce yaranamıyorum eşime ...
birden degısmesı tabıkı abartılı bence
canım benım birtanem ablacım allah senden de razı olsun o kadar güzel dileklerde bulunmuşsunki çok mutlu oldum ben burda
evet kocan eve elı dolu gelınce cok sevınıyorum nıye bılıyormusun cocuklarım yenı bır seyler goruyor dıyeşu an hıckıra hıckıra ağlıyorum ablacım o kadar samımıyetle yazmıssınkı göz yaşlarımı tutamıyorum..
Kendım hıc bır sey ısatmeıyorum yemın ederım sadece cocuklarım hıc bırseyden mahrum olmasınlar..
çocuk parası yatmıs 2 senede tuttum onu hıc dusunmeden yavrularıma üst baş aldım ...
Hep akrabalardan gelenlerı gıyıyorlardı....yavrularıma ilk kez kıyafet aldım abla bılıyormusun
Sankı dunyanın en mutlu ınsanı ben oldum o an eve geldım aldıklarıma bakmaya doyamıyorum
cocuklarım uyansada gıydırsem dıye sabırsızlandım
Gıydırdıgımdeyse cocuk hıc görmemıs
anne ''bu ne dıye'' bır sevınıyor gorsen ağlamamk ıcın zor tuttum kendımı...
Babası eve en ufak bır oyuncak alıp gelse dunyalar cocuklarımın oluoyr ...
Her kapı çalmasına buyuk oglum kapıya kosuyor babam geldı dıye sevınerek....
.........
Asla babamıza suc bulmuyorum o elinden gelenı yapıyor bılıyorum gece lere kadar çalısıyor ama bendne cok para saklıyor bu zoruma gıdıyor...
Yaa abla burad bazı şeylerı yazmak ıstemıyorum acıtasyon yapılıyor denmesın dıye ama ben cok cektım yaa gercekten cok cektım...
Insan karısından yıyecegı saklarmı yaa ..eşim ebnden aldıgı yıyecegı saklıyordu dip köşe
Hemen yıyıp bitirıyormusum dıyee.
...........
Bu daha bınde bırı ... Ama yınede babamdır atamdır eşimde kocamdır çocuklarımın babasıdır asla beddua etmem..allaha havale edıyorum ben abla herkesıı
eger suc bendeyse kendımıde rabbıme havale edıyorumm...
Kolay degıl yasayan bılır sadece
canım benım ya aglama lutfen bak burda bende aglıyorum bazı zamanlar okadar cok hassaslasıyorum kı anlatamamben burda cocuk hasretıyle yanıp tutusuyorum zaten cocuk dıyınce ıcımde bırseyler cıs edıyor yavrularım benım kıyamam ben onlara ya benım hormonlarım mı bozuldu belırlı gunlerde ole bole degıl cok aglıyorum ya okudukca aglıyorum
bunların aynısını çok yakından tanıdığım bir hanım da yaptı sonuç; evliliğinin 25.yılında yıllardır aldatıldığını öğrendi. Adam da aynı senin kocan faturalara dahi kızan, gecelere kadar çalışsa da hep para yok diyen, eşinin hiçbir ihtiyacını düşünmeyen, market alışverişini aylık maksimum 100 liraya halleden, çocuklarının bile ihtiyaçlarını gözetmeyen kusura bakma ama pisliğin teki. Sen bu yaptıklarının onun gözünde değerini artıracağını düşünüyorsun ama çok yanlış yoldasın. Erkekler kendine güvenen, kendini ezdirmeyen ve bakımlı olan kadınları severler, sen bu halinle onun için evde gözü arkada kalmadan rahatça seni evde bırakıp, dışarıda sürteceği bir eşsin. Bir an önce aklın başına gelir umarım yoksa sonun örnek verdiğim kadınınki gibi olacak buna eminim çünkü kocanda aynı kişiyi gördüm.
canım çocukların için en azından güçlü ol...ben evli değilim ama anlayabiliyorum seni annemde aynı şeyleri yaşamıştı zamanında...bi kere türk erkekleri böyle...iki gül hemen kendilerini dünyanın en yakışıklı adamı sanırlar..mesela bursaya paris hilton gelmiş ti bütün erkekler ayağa kalktı sanki kadın türk erkekleri için geliyor:) ölüyor bitiyor hatta bizim yaşlanınca keltoş göbekli olacak olan odun türk erkelerine:))..... şuda kaçınılmaz bi durum çevremde babası yaşında adamlara göz koymuş kızlar görüyorum şok oluyorum resmen..nasıl bir eş ki kızın kemoterapi geçmişine kadar biliyor..maşallah o da bayağı iyi satıcıymış her müşterisiyle böyle hayat hikayelerine giriyorsa 3 müşteriye hizmet veriyordur anca bi günde...
senden ricam seni sallamayan herifi sende sallama..katlanma hiç bişeyine...eğer ailen arkanda değilse...o adam evde yokmuş gibi davran mesafeni koy gitsin....evi yatmak için otel olarak kullansın...boşuna sinirlenip kendine hakaret ettirme canım.... ailen arkandaysa açıkça konuş.... hayat beş para etmez heriflere kendimizi aşağılattıracak kadar değersiz değil...Allah yardımcın olsun İnşallah
çok haklısın ama sonunda farkına vardım canım artık bıracık daha öz guvenım yerıne geldı
eşime isteklerımı söyleyebılıyorum..
Dahasıda gelır ınsallah tesekkur ederım dusuncelerın ıcın
canım umarım kotu bırsey yoktur esın aldatmıyordur hayat senın ıcın zaten cok zor sorumsuz bır koca ve vıcdansız baba bıde ıhanet cıkarsa hepten kahrolursun bunlar bosanmanada ızın vermezler olan sana olur sanırım dogulusunuz yanlıs anlasılmasın ama genelde hep doguda akraba evlılıklerı olur ondan bu kanıya vardım
Canım merak ettiğim bir konu var 5 tl nin hesabını yapan birisi nasıl oluyorda evinde interneti oluyor??Kendisininde ilgisi var mı internete,ondan mı umursamıyor?Ayrıca o kadar çok üzüldüm ki yaşadıklarına.Senin yaşamın bana ders gibi oldu.Ben ne kadar az şeyleri dert etmişim kendime...Dualarımda sende olacaksın buna emin ol.Canım kusura bakma ama eşin ve baban karşımda olsa tükürmek isterdim.Bu nasıl bi zihniyettir.Babana kızıyorum seni sahipsiz bıraktığı için.Kocana kızıyorum çocuklarını babasız bıraktığı için.Bunları yazarken dayanamadım ve şuan ağlıyorum.Benimde iki kızım var senin yaşını bilmiyorum ama tahminen aynı yaşlardayız aşağı yukarı.Bebeciklere o kadar çok üzüldüm ki kalbime ateş gibi oturdu.Çocuğunun istediği birşeyi alamamak onu beslemeyememek çok kötü.Arkanda sahip çıkanın olsa orada 1 dk durmayacağına eminim ama o da yok.Canım senin şuan ayrılman zor gibi(ailen istemediğinden dolayı) bence sen kocandan ümidini kes,sadece onu çocuklarının ve senin ihtiyaçlarını karşılaması için birşeyler düşün.Sende bu süre zarfında okulsa okul işse iş hayatını düzene sokmaya çalışırsın.elbette bunlar kolay ve kısa sürede olacak şeyler değil.Ama bu kişiyle bir ömür geçermi bilmiyorum...Allah sabır versin demiyorum,Allah sana selamet versin canım...
canım bu sormakta tabıkı haklısın ben olsam bende öle dusunurum
bunu cvbını vermıstım cunku bazı arkadalsrda sormustu..
benım 3 senedır pc m var ama henuz 6 aydır net var
pc babam aldı yalvar yakar(çünkü sıkılıyordum evde )
internetıde eşime yalvardım sagolsun baglattı 4 gb (39 tl)
evde tek eglencem pc ve kadınlar kulübü...
eşim hıc anlamaz pc den
birde ebnım bekarlıgımdada pc vardı evde net vardı oyuzden alışkanlık aslında..
...........
aslında eşim için 39 tl zarar degıl cunku gercekten hıc bır yere borcumuz yok bır tek market ev ınternet hepsı bu ...
........
iyi dileklerin ve duaların ıcınde ALLAH razı olsun kardesım :)
konunu okudum çok üzüldüm ,agladım, keşke elimden bişey gelse senin içinde sorununu çözsek.Ben erkekleri anlamıyorum artık anlamakta istemiyorum.Güzel evlatların var,eşin var,işin var saglıklısın allahtan belanı mı istiyosun daha derler adama.hakkında hayırlısı olsun.ya arkadaşlar bi erkek neden başka kadın isterki hayatında .dün eşim arkadaşıyla facede yazışıyordu.ya adam evli 2 çocugu var ve f... gidiyormuş yazdıklarından onu anladım ben.ve eşim bu insanla görüşüyor.beynimden vurulmuşa döndüm.hiç mi miden bulanmaz ya.neden yapar ki bi insan bunu.evlilikten sogudum ben ya böyle şeyler duydukça ,gördükçe.offf.dua ediyorum allahım benim eşimde böyle bişeye yatkınlık varsa çıkar karşıma diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?