mantıklı düşünemiyorum :(

canım benım yüreğine saglık
aslında cok guzel bır cumle kurmuşsun herseyi anlamama ve anlatmaya yettı dogrusu
''

''Senin ki baştan sona sana sadık olsa ne yazar. Delikanlı olmadıktan sonra''

Bunların aynısını çok yakından tanıdığım bir hanım da yaptı sonuç; evliliğinin 25.yılında yıllardır aldatıldığını öğrendi. Adam da aynı senin kocan faturalara dahi kızan, gecelere kadar çalışsa da hep para yok diyen, eşinin hiçbir ihtiyacını düşünmeyen, market alışverişini aylık maksimum 100 liraya halleden, çocuklarının bile ihtiyaçlarını gözetmeyen kusura bakma ama pisliğin teki. Sen bu yaptıklarının onun gözünde değerini artıracağını düşünüyorsun ama çok yanlış yoldasın. Erkekler kendine güvenen, kendini ezdirmeyen ve bakımlı olan kadınları severler, sen bu halinle onun için evde gözü arkada kalmadan rahatça seni evde bırakıp, dışarıda sürteceği bir eşsin. Bir an önce aklın başına gelir umarım yoksa sonun örnek verdiğim kadınınki gibi olacak buna eminim çünkü kocanda aynı kişiyi gördüm.

canım benım ya aglama lutfen bak burda bende aglıyorum bazı zamanlar okadar cok hassaslasıyorum kı anlatamam ben burda cocuk hasretıyle yanıp tutusuyorum zaten cocuk dıyınce ıcımde bırseyler cıs edıyor yavrularım benım kıyamam ben onlara ya benım hormonlarım mı bozuldu belırlı gunlerde ole bole degıl cok aglıyorum ya okudukca aglıyorum

ablacım ya aglama lutfen ALLAH SANA YASATMASIN BÖYLE KÖTÜ OLAYLARI
İNŞALLAH DILEDIGIN OLUR YAVRUN OLURDA ONUNLA COKK HUZURLU MUTLU OLURSUN DILERIM ... RABBIM O MUCİZEYI VERSIN INSALLAH EN KISA ZAMANDA

çok haklısın ama sonunda farkına vardım canım artık bıracık daha öz guvenım yerıne geldı

eşime isteklerımı söyleyebılıyorum..

Dahasıda gelır ınsallah tesekkur ederım dusuncelerın ıcın

canım çocukların için en azından güçlü ol...ben evli değilim ama anlayabiliyorum seni annemde aynı şeyleri yaşamıştı zamanında...bi kere türk erkekleri böyle...iki gül hemen kendilerini dünyanın en yakışıklı adamı sanırlar..mesela bursaya paris hilton gelmiş ti bütün erkekler ayağa kalktı sanki kadın türk erkekleri için geliyor:) ölüyor bitiyor hatta bizim yaşlanınca keltoş göbekli olacak olan odun türk erkelerine:))..... şuda kaçınılmaz bi durum çevremde babası yaşında adamlara göz koymuş kızlar görüyorum şok oluyorum resmen..nasıl bir eş ki kızın kemoterapi geçmişine kadar biliyor..maşallah o da bayağı iyi satıcıymış her müşterisiyle böyle hayat hikayelerine giriyorsa 3 müşteriye hizmet veriyordur anca bi günde...

senden ricam seni sallamayan herifi sende sallama..katlanma hiç bişeyine...eğer ailen arkanda değilse...o adam evde yokmuş gibi davran mesafeni koy gitsin....evi yatmak için otel olarak kullansın...boşuna sinirlenip kendine hakaret ettirme canım.... ailen arkandaysa açıkça konuş.... hayat beş para etmez heriflere kendimizi aşağılattıracak kadar değersiz değil...Allah yardımcın olsun İnşallah

düşüncelerin için tesekkur ederım....

evlensen bıle emınım nasıl yasaman gerekecegını bılırsın baya bır hayat tecruben var..

Özgüvenin arttıkça dahası gelecek. Bu bahsettiğim hanımın özgüveni aldatıldığını öğrendikten sonra geldi, kendine bakmaya başladı geç de olsa artık kendisi için yaşamayı öğrendi. İnşallah senin için her şey çok güzel olacak daha genceciksin, enerjini, gençliğini heba etme, ileride bu emeklerine yanarsın, karşılığında hiçbir şey görmediğin için, o teyzeden biliyorum şimdi hep bize der 'kızım önce kendinizi sevin, eşiniz her şeyi de sorunsuz görmesin arada siz de yorulun ev işi yapmaktan, siz de naz yapın, tüm yükü üstlenmeyin evlilikte, çocuklarınıza akşama kadar baksanız da akşam eşleriniz baksın, görsünler çocuk bakmanın zorluğunu.' der ben de hep aklıma yazarım bunları sonuçta tecrübe konuşuyor.

milet arabaarın arkasına yazdırır ben hayatıma yazdıracağım babam sağolsun dşye:) evet canım çok tecrübem var...ama şimdi hepsi geçti...annemde çok üzülmüştü kendine kahrediyordu...tabi ben o zamanlar küçüüktüm..şimid anneme bişey yapamıyor....yapmıyor daha doğrusu çünkü ben varım..asla ezdirmem annemi...çekninyor benden bu konuda...şimdi düşünüyorumda zamanında anneme boşanma dediğim için çok pişmanım ileride kendi yoluma gideceğim evlenip annem yine babamla aynı çatı altında kalacak..çocuk aklımla ailemi bir arada ttmaya çalışırken ik yetişkin insanıda mutsuzluğa sürüklemişim..eğer eşin olayları abartırsa boşan canım..çünkü bi zaman geldiğinde seni aldatan adam hastalanyor kaza geçiriyor bide insanlık namına başında durup bakmaya çalışıyorsun o çok kötü mesela...özgüvenin yerine gelmiş zaten...sıkıntılarını anlat öldüreck değil ya seni manyak adam(acayip kızgınım kusura bakma)..yazdıklarına bakılırsa onun koca vasfıda yok...çocuklarına sana bişeyler bile almıyor...ne biçim adam ya...boy kavaktada var önemli olan adamlık...duruma göre bak canım....baktın olmuyor..incldiği yerden kopsun

canım umarım kotu bırsey yoktur esın aldatmıyordur hayat senın ıcın zaten cok zor sorumsuz bır koca ve vıcdansız baba bıde ıhanet cıkarsa hepten kahrolursun bunlar bosanmanada ızın vermezler olan sana olur sanırım dogulusunuz yanlıs anlasılmasın ama genelde hep doguda akraba evlılıklerı olur ondan bu kanıya vardım

Canım merak ettiğim bir konu var 5 tl nin hesabını yapan birisi nasıl oluyorda evinde interneti oluyor??Kendisininde ilgisi var mı internete,ondan mı umursamıyor?Ayrıca o kadar çok üzüldüm ki yaşadıklarına.Senin yaşamın bana ders gibi oldu.Ben ne kadar az şeyleri dert etmişim kendime...Dualarımda sende olacaksın buna emin ol.Canım kusura bakma ama eşin ve baban karşımda olsa tükürmek isterdim.Bu nasıl bi zihniyettir.Babana kızıyorum seni sahipsiz bıraktığı için.Kocana kızıyorum çocuklarını babasız bıraktığı için.Bunları yazarken dayanamadım ve şuan ağlıyorum.Benimde iki kızım var senin yaşını bilmiyorum ama tahminen aynı yaşlardayız aşağı yukarı.Bebeciklere o kadar çok üzüldüm ki kalbime ateş gibi oturdu.Çocuğunun istediği birşeyi alamamak onu beslemeyememek çok kötü.Arkanda sahip çıkanın olsa orada 1 dk durmayacağına eminim ama o da yok.Canım senin şuan ayrılman zor gibi(ailen istemediğinden dolayı) bence sen kocandan ümidini kes,sadece onu çocuklarının ve senin ihtiyaçlarını karşılaması için birşeyler düşün.Sende bu süre zarfında okulsa okul işse iş hayatını düzene sokmaya çalışırsın.elbette bunlar kolay ve kısa sürede olacak şeyler değil.Ama bu kişiyle bir ömür geçermi bilmiyorum...Allah sabır versin demiyorum,Allah sana selamet versin canım...

abla valla doguda yasasam daha iyi olurdu en zından töreler möreler kıpırdayamazdım bızım hayatımız bu der sıneye cekerdım

ama benım babam polis emeklısı yaa yllardır turkıyenın buyuk sehırlerınde yasamıs kulturlu uni mezunu bır adam

zoruma bu gıdıyor

canım bu sormakta tabıkı haklısın ben olsam bende öle dusunurum

bunu cvbını vermıstım cunku bazı arkadalsrda sormustu..

benım 3 senedır pc m var ama henuz 6 aydır net var

pc babam aldı yalvar yakar(çünkü sıkılıyordum evde )

internetıde eşime yalvardım sagolsun baglattı 4 gb (39 tl)

evde tek eglencem pc ve kadınlar kulübü...

eşim hıc anlamaz pc den

birde ebnım bekarlıgımdada pc vardı evde net vardı oyuzden alışkanlık aslında..

...........

aslında eşim için 39 tl zarar degıl cunku gercekten hıc bır yere borcumuz yok bır tek market ev ınternet hepsı bu ...

........

iyi dileklerin ve duaların ıcınde ALLAH razı olsun kardesım :)

Kusura bakma canım okudum aslında yazıları ama demekki kaçırmışım...Haklısın benimde şuan tek eğlemcem kadınlar kulubu.Çevremde benimde derdimi paylaşabileceğim çok kimse yok ondan burası benide mutlu ediyor.

konunu okudum çok üzüldüm ,agladım, keşke elimden bişey gelse senin içinde sorununu çözsek.Ben erkekleri anlamıyorum artık anlamakta istemiyorum.Güzel evlatların var,eşin var,işin var saglıklısın allahtan belanı mı istiyosun daha derler adama.hakkında hayırlısı olsun.ya arkadaşlar bi erkek neden başka kadın isterki hayatında .dün eşim arkadaşıyla facede yazışıyordu.ya adam evli 2 çocugu var ve f... gidiyormuş yazdıklarından onu anladım ben.ve eşim bu insanla görüşüyor.beynimden vurulmuşa döndüm.hiç mi miden bulanmaz ya.neden yapar ki bi insan bunu.evlilikten sogudum ben ya böyle şeyler duydukça ,gördükçe.offf.dua ediyorum allahım benim eşimde böyle bişeye yatkınlık varsa çıkar karşıma diye.

canım benım ah bende anlamadım erkekler neden aldatır
onlarda olan bızdede var farklılık ney?
onun daha zayıf olması mı ? saclarının daha sıyah olmasımı ?
dahamı guzel gıyınmesı? daha guzel mı kahkaha atması?

bence eşin seni aldatmıyor,benim hissiyatım o.belki hoşlandı belki acıdı.inş. en kısa zamanda aklındaki soruları cevaplarsın.hadi bunlar etkilendi gönlü kaydı.diger türlü genel eve gitme olayı ne kadar igrenç ya.off.allah hepimizin yuvasını korusun,cennet bahçesine çevirsin,huzur versin inş.ne diyim

Ne oldu gittiniz mi bugün o işyerine. Su erkek milleti yok mu ne yapsa şeyinin keyfi icin yapıyor. Senin şeyinin keyfi var da karinin yok mu . Erkekler başka kadınlarla konuşup egolarinı tatmin etmeye bayılır. Hele de evde huzursuz ise. Karısı dirdir ediyorsa. Kadının işi malesef zor. Hele de kocan anlayışsiz ise. Her daim eve neşe saçacaksin hem ona huzur vereceksin. Hem tam bir dişi olacaksın. Hem de kendini tamamen ona bırakmayacaksin. Herseyi onu kazanmak icin yapsanda belli etmeyeceksin. Ne zor ya bunları yapmak. Bir adamı elde tutmak icin bile girdiğimiz buhrana bak. Sonra kadın ancak evde yatıyor başka ne yapıyor ki. Sadece senin kocan icin değil . Her kadın bir nevi savaş veriyor kocasını sevdiğini elinde tutmak icin. Sen ben annem kardeşim yengem aslinda etrafımda gördüğüm herkesin bir başka kadına ilgi duyar mi acaba korkusu var. Ama onların içi bizden yana o kadar rahat ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…