- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Ne oldu gittiniz mi bugün o işyerine. Su erkek milleti yok mu ne yapsa şeyinin keyfi icin yapıyor. Senin şeyinin keyfi var da karinin yok mu . Erkekler başka kadınlarla konuşup egolarinı tatmin etmeye bayılır. Hele de evde huzursuz ise. Karısı dirdir ediyorsa. Kadının işi malesef zor. Hele de kocan anlayışsiz ise. Her daim eve neşe saçacaksin hem ona huzur vereceksin. Hem tam bir dişi olacaksın. Hem de kendini tamamen ona bırakmayacaksin. Herseyi onu kazanmak icin yapsanda belli etmeyeceksin. Ne zor ya bunları yapmak. Bir adamı elde tutmak icin bile girdiğimiz buhrana bak. Sonra kadın ancak evde yatıyor başka ne yapıyor ki. Sadece senin kocan icin değil . Her kadın bir nevi savaş veriyor kocasını sevdiğini elinde tutmak icin. Sen ben annem kardeşim yengem aslinda etrafımda gördüğüm herkesin bir başka kadına ilgi duyar mi acaba korkusu var. Ama onların içi bizden yana o kadar rahat ki.
arkadaslar emınımkı bılıyordur kız neden dersenız orda bır tane de erkek tezgahtar var..bana hosgeldın yenge falan dıyor halımı hatrımı soruyor eşimin adını dıyerek x abi napıyor diyor.. yanı kız muhakkah bılıyordur belkıde sucu gunahı bıle yoktur kızın.. eşim ilgi görduyse şımarmıştır bıraz
avradın geldı demış de eşınde yok o benım eşım demış sonrada sana anlatıyor bunu
banada pek ınandırıcı gelmedı açıkcası
kızı şımdı neden kötülüyor kı sana?
Ilk zamanlarda acıyarak gelıp anlatmamış mıydı?
böyle böyle bı kız var üzülüyorum dıye şımdı kız avrat kelımesını kullandı dıye mı kötü oldu hemen?
bence senın şüphelendığını anladı eşın, ondan öyle davranıyor
off yıne gıdemedınız şu dükkana
bırak ağlamayı ne ağlıyorsun
kızma bana ama senın aılenden de sana bı fayda yok, akşam ne konuşacak kı aılen eşınle ?
Noldu çevrim icisin gitmiyor musun merak ettimmmmm. Oha baban polis mi. Ona rağmen mi böyle. Insanın boule babası ve kocası olunca düşmana gerek Yok tövbe ya
Yani kocandan ben nefret ettim sen halen seviyormusun?
neyse fikrimi belirteceğim... Öncelikle kendini yıkılmış bitik virane görme.. 3 değil 7 çocuk bile olsa biraz soğuk kanlı ol. Eğer eskiden beridir değişdiğine gerçekten eminsen bütün gücünü topla , yüzünü yıka kendine bak gençliğini güzelliğini gör ve karşısına çık eşinin .. otur bir şuraya de sen.. senin bu gidişatını biraz konuşalım de.
affallicaktır.. hemen konuş benle mutlu olamıyormusun? de beni aldattın demek istemiyorum o denli alçalacğını zannetmem ama bana bi açıklama yap eğer yapmazsan ben kendi yöntemlerimle birşeyler yaparm de... üstüne gelicektir küfür bile edebilir ağzını topla de.. küfürlü konuşamazsın benimle. (ilişkinizin seviyesi çok önemli ki küfürlü konuşmalar geçirmeyen bir çift olmanız gerek) bütün silahlarını doğrult.. konuş...
Bu şekilde 3 yıllık evli arkadaşıma yap dedim kocası dövmeye kalkmış ama kızı nasıl gaza getirdiysem bizimki çakmış birtane şimdi fino köpeği gibi eşi.. birtanem daltanem.. aldatmışmı sevişmemiş sdece mesjlşıolrmış kızıl sclı bi yellozla .
Sen ipleri eşine vermişsin yeter yaaa sen bir sirkil cocuklrım evet onunda bi cocuu vardı tehdit etti cocuklrı bırakırım yetimhneye kendimi düze çıkarınca alırım dedi. g*tü yemedi adamın ben yaşamak istiyorum diye bağırtıları kulağımda bizim üstümüzde oturuorlar..
Korkma, sen iyi olacaksınki evlatlarında olsun sen iyi olamayınca onlarda sürenecek yazıktır günahtır. savaşçı ol.
canım bende onu anlamıyorum iştee
ilk başta kızcagızdı 16 yasındaydı acımıstı hastaydı
ya şimdi 19 yaşında hala kemoterapi görmemiş terbiyesiz ahlaksızın tekı oldu
.......
ayrıca ne kadar ılerletmıslerkı samımıyetı kız eşimin suratına "avradın geldı" dıyebılıyor
eşimle samımı olmazsA
" x abi dün hanımın veya eşin geldi " derdi...
bu ne yüzsüzlük anlamıyorum ve eşim kendı dedıgı saat bıle gectı hala gelmedı ..
artık yazıklar olsun dıyorum utanıyorum böyle bır adamla evlı oldugum ıcın ondan ıkı tane evlat yaptıgım ıcın gercekten utanıyourm yaa
herseyı gectım adam dedıgın sözunde durur dedıgı satte gelır bariii..
ama asla gıtmıcem acımdan ölsem yıne gıtmıcem yetr artık benı saf salak belledı herade
öter öter susar dıyor ıcınden
ama öle olmıcak ...
............
kızlar çok kötüyüm suan yaa yemın ederım ekdnımde degılım sıfır bır moralle oturuyorum öle
tatlım eşinin aylık kazancı ne kadar yani bir avukata başvursan boşanmak için eline ne kadar geçer onun için soruyorum. çünkü bu sadece aldatma olayıyla alakalı bir şey değil üzgünüm ama eşin sana resmen 3. Bir kişi gibi davranıyor. Babamın evi alt katta demiştsin sizin eviniz babana mı ait yoksa kocana mı ? Ben hukuk okuyorum durmunu ayrıntılı olarak anlatırsan istersen hocalarıma bir sorabilirim bir de yaşadığın yer neresi ? Inş. Buna hep beraber bir çözüm buluruz. Babanın sana destek olmayacağından bahsetmişsin annenin babanın üzerinde bir söz hakkı var mıdır? Yani annen konuşsa babanla sonuç değişir mi? Bunlara cevap verebilrisen belki bir çözüm bulabiliriz.
eşın bırşeyler saklıyor, bak ılışkısı var demıyorum ama bırşeyler saklıyor... ama ne?
dedığın gıbı ne ara samımıyetı ılerlettıler kı öyle bırşey dıyebılıyor kız kocana?
veya neden öyle dedı? aklıma gelmıyor değıl, ımalı bı söz bu, senı eşınden kıskandı da mı acaba avradın geldı dedı?
mesela benım yanıma bı arkadaşımın eşı gelse, aa eşını gördüm bugün bızım dükkana derım (örneğın yanı)..
tuhaf bı cümle olmuş, kı kız bunu dedıyse eğer, ondan da emın değılız
eşın bu saat olmuş hala evde değıl, bu adam sanayıde çalışıyordu değıl mı?
ne ış olur kı pazar günü akşam 9a gelıyor bıde yanı :44:
keşke evde durmayıp dükkana gıdeydın sabah, en azından o kız orda mı değıl mı görürdün
üzme kendını bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?