mantıklı düşünemiyorum :(

Noldu çevrim icisin gitmiyor musun merak ettimmmmm. Oha baban polis mi. Ona rağmen mi böyle. Insanın boule babası ve kocası olunca düşmana gerek Yok tövbe ya

toplumsal yapıdan kaynaklanıyor... "nasıl olsa eşim kimseye kaçmaz, kimse eşimi kapmaz. çünkü bunu yaparsa kadın olduğu için linç edilir. ama ben yaparım ehehe" düşüncesinden kaynaklanıyor yani.

bu arada konu sahibi çevrimdışı, sanırım eşiyle birlikte dükkandalar şu an.

Senin böyle düşünmene sevindim açıkçası. Ne kadar kalbin yaralı da olsa direkt kıza saldırıda bulunmaman mantıklı düşündüğünü gösteriyor. Buradaki bazı arkadaşların maşallahı var, neredeyse kızı ipe götürüp erkeği temize çıkaracaklar. Arkadaşlar burada sorumluluğu olan taraf erkek tarafıdır. Adam evli üstelik iki tane de çocuğu var. Karşı tarafta ise 16 yaşında kendi parasını kazanan ve hayata karşı sorumluluğu gezip eğlenmekten başka bir halt olmayan bir kız var. Kaldı ki şimdiki 10'lu yaşlardaki kızların, geçmiş nesillerdekilerden kat be kat özgür ve farklı düşündüklerini biliyorsunuz. Adam bir eşi ve iki çocuğu olmasına rağmen kız ona iki kırıttı diye anında yelkenleri suya indiriyorsa kerizliğine doymasın. Daha çok üterler onu.

kızlar dün eşim geldi ve birazcık agzını aradım
önce sohbet ettık.yarın gıdıyormuyuz hayatım diye sordum
oda nereye hayırdır dedı alısverıs yapmıcakmıydık ustelık ayakkabıda
alcaktık ya dedım .baya bır dusundu."yarın ben calısam yaaa"dedi o an kan beynıme sıcradı.sırf
benı gorutmemek ıcın yaptıgını bılyıorum.halbukı ayakkabı için 2-3 gun once soz veren kendısıydı.market alısverısı ıcınde pazar gunu gıderız
dıyen yıne kendısıydı.burda ne market nede ayakkabı umrumda deıl benı oyalaması
zoruma gıdıyor alt tarafı toplam 100 tl lık alısverıs yapılıp gelınecek hepsı bu.

.............
ne yaptım ettım guzellıkle gonlunu ettım.tamam ayrın erken gelırım gıderız dedı.bende
kaç gıbı dedım.18:30-19:00 gibi dedı.bende o saatlerde gelırsen asla gıtmem dedım.
lutfen artık ne cocuklarım nede ben yuzunu gormez olduk bır kerede gunduz cıkıp gezelım.
hep aksam gıdıyoruz bır ısımız oldugu zaman ve onuda 1 saatte halledıp gelıyoruz hıc bır sey anlamıyorum deyıp sitem ettım.
esım hıc konusmalarıma tepkı vermedı.umursamaz bır tavırla "yarın olsun bakarız" dedi

...................
neyse kızlar konu konuyu acmısken agzını aramaya devam ettım.
ya o dukkandakı kız ıyılestımı dıye ıyılıkle sordum.
esım hemen telesa kapıldı ve uyumaya gıdıyorum dedı.
ya dur ıste 5 dakka sohbet edelım ozledım senı hayatım dedım (sırf laf alabılmek ıcın )
neyse 5 dakka daha oturdu ben sormaya devam ettım..
bu kız kemoterapi gordumu dedim saçları cok cabuk uzamısta belınde.
usteelık bana boyalı gıbı geldı hasta ınsan sacını boyarmı hıc?
"bu yaz gorecek daha gormedı hıcte gormemıs dedı"..
orda ıkı tane kız vardı bu kız hangısı merak ettım dedım(bunları hep guzellıkle soruyorum kızlar süphelendirmemek için .)
orda zayıf siyah saçlı bır kız var o mu dıye sordum ?
eşim hemen o anda evet dedı dıgerı zaten safmış dukkAN sahıbının akrabasıymıs.
zaten demıstım ben sıze benımde safıma gıtmıstı bıraz.eşim hayırdır nıe bu kızı bu kadar kafaya taktın ne bu sorular dıye cıkıstı.o anda daha fazla suphelendırmemek ıcın son bır sey sorup konuyu kapattım."yok hayatım ogun dukkana gıttıgımde hıc tezgahtar gıbı degıldı.suratsızın tekıydı.hiç ilgilenmedı yasın kac dıye sordum sinirli sınırlı 19 dedı.oyuzden merak ettım gıcık bırıne benzıyor"
eşim hemen o kızı bana kotulemeye basladı arkadaslar..işte ben ondan nefret edıyorum terbıyesızın bırı o bosver hıc ugrasma dedı ama gozlerını hep benden kacırdı.
ben kıza bakmaya gıttıgımde bı kacgun sonra esım oraya gıtmıs kızın dedıgı cumle şu:
"avradın geldi"demiş.eşim hemen o anda(güyaaa inanmıyorum ama neyse..)
"o benım avradım degıl esım terbıyenı bozma"demiş
ama kızlar yemın edıyorum hıc ınandırıcı gelmıyor resmen kızı bana kotulendı suphelenmıyım dıye.
................
kızlar eşimin patronu bu kıza hedıye olarak gozluk almıs patronun uzaktan akrabası gıbı bıseymıs..adınıda ogrendım ama soyadını soylemedı esım.
.............
kızlar uzun oldu ama herseyı paylaşmak ıstedım ve bılın herseyı
bazı arkadaşlar esımle yuz yuze konusmamı soylemıstı sanırım esım benden uyanık cıktı.
hıc suphe cekmeden normal bırseymıs gıbı kızı bana kotuleyerek konuyu kapattı.ama tekrar dıyorum hıc ınanmadım.
............
dun aksam esıme yarın 16:00'da kesın gel alısverıse gıdelım bıraz gezelım.patronundan ızın al (sırf kızla karsılastırmak ıcın)esım tamam dedı
...........
ben banyo yapmaya gıttım.(adetım bıttıgı ıcın)
ama enerjının suyu ısınmadıgı ıcın yapmadan gerı yatmaya gıttım.esım hemen ustume saldırdı.b nyo yapmadıgımı soyledım ama yıne herzamnkı gıbı kendını tatmın etmek ıstedıgını soyledı bende"asla yarını bekle"dedım ama kacamadım.
o anda bana ne derse begenırsınız? işi bitti ya benımle "ben sana para vereyım ne ıstıyorsan gıt al ben yarın gec gelıcegım" dedi.o an kan beynıme sıcradı nefret ettım ondan bende"paranıda pulunuda ıstemıyorum alacagını aldın nasıl olsa degılmı".deyip sitem edıp yattım ama adamda tık yok dondu yattı umrunda bıle deıl.sabah kalktıgımda ne bır para bırakmıs.nede saat 16:00da geldı..bu mesajı bu yuzden bu saatte yazdım.morelım cok bozuk sabahtan berı annemın yanında aglıyorum annemınde cınlerı tepesıne cıktı babama anlatacakmıs.
kızlar bu aksam gene gelır pısmıs kelle gıbı sırıtır.hadı gel gıdelım dıyecek.ama kızların mesaısı bıtmıs olacak.o kadar uyanık kı kesınlıkle o kızla benım yanımda karsılasmak ıstemıyor.o dukkana gıtmek ıstemedıgı aşikar ki...
kızlar cok uzun oldu bılıyorum affınıza sıgınıyorum..zaman ayırıp okudugunuz ıcın hepınıze cok cok ayrı ayrı teskkur edıyorum...

avradın geldı demış de eşınde yok o benım eşım demış sonrada sana anlatıyor bunu

banada pek ınandırıcı gelmedı açıkcası

kızı şımdı neden kötülüyor kı sana?

Ilk zamanlarda acıyarak gelıp anlatmamış mıydı?

böyle böyle bı kız var üzülüyorum dıye şımdı kız avrat kelımesını kullandı dıye mı kötü oldu hemen?

bence senın şüphelendığını anladı eşın, ondan öyle davranıyor

off yıne gıdemedınız şu dükkana

bırak ağlamayı ne ağlıyorsun

kızma bana ama senın aılenden de sana bı fayda yok, akşam ne konuşacak kı aılen eşınle ?

Yani kocandan ben nefret ettim sen halen seviyormusun?

neyse fikrimi belirteceğim... Öncelikle kendini yıkılmış bitik virane görme.. 3 değil 7 çocuk bile olsa biraz soğuk kanlı ol. Eğer eskiden beridir değişdiğine gerçekten eminsen bütün gücünü topla , yüzünü yıka kendine bak gençliğini güzelliğini gör ve karşısına çık eşinin .. otur bir şuraya de sen.. senin bu gidişatını biraz konuşalım de.

affallicaktır.. hemen konuş benle mutlu olamıyormusun? de beni aldattın demek istemiyorum o denli alçalacğını zannetmem ama bana bi açıklama yap eğer yapmazsan ben kendi yöntemlerimle birşeyler yaparm de... üstüne gelicektir küfür bile edebilir ağzını topla de.. küfürlü konuşamazsın benimle. (ilişkinizin seviyesi çok önemli ki küfürlü konuşmalar geçirmeyen bir çift olmanız gerek) bütün silahlarını doğrult.. konuş...

Bu şekilde 3 yıllık evli arkadaşıma yap dedim kocası dövmeye kalkmış ama kızı nasıl gaza getirdiysem bizimki çakmış birtane şimdi fino köpeği gibi eşi.. birtanem daltanem.. aldatmışmı sevişmemiş sdece mesjlşıolrmış kızıl sclı bi yellozla .

Sen ipleri eşine vermişsin yeter yaaa sen bir sirkil cocuklrım evet onunda bi cocuu vardı tehdit etti cocuklrı bırakırım yetimhneye kendimi düze çıkarınca alırım dedi. g*tü yemedi adamın ben yaşamak istiyorum diye bağırtıları kulağımda bizim üstümüzde oturuorlar..

Korkma, sen iyi olacaksınki evlatlarında olsun sen iyi olamayınca onlarda sürenecek yazıktır günahtır. savaşçı ol.

canım bende onu anlamıyorum iştee
ilk başta kızcagızdı 16 yasındaydı acımıstı hastaydı

ya şimdi 19 yaşında hala kemoterapi görmemiş terbiyesiz ahlaksızın tekı oldu

.......

ayrıca ne kadar ılerletmıslerkı samımıyetı kız eşimin suratına "avradın geldı" dıyebılıyor
eşimle samımı olmazsA
" x abi dün hanımın veya eşin geldi " derdi...

bu ne yüzsüzlük anlamıyorum ve eşim kendı dedıgı saat bıle gectı hala gelmedı ..

artık yazıklar olsun dıyorum utanıyorum böyle bır adamla evlı oldugum ıcın ondan ıkı tane evlat yaptıgım ıcın gercekten utanıyourm yaa

herseyı gectım adam dedıgın sözunde durur dedıgı satte gelır bariii..

ama asla gıtmıcem acımdan ölsem yıne gıtmıcem yetr artık benı saf salak belledı herade

öter öter susar dıyor ıcınden

ama öle olmıcak ...

............

kızlar çok kötüyüm suan yaa yemın ederım ekdnımde degılım sıfır bır moralle oturuyorum öle

Noldu çevrim icisin gitmiyor musun merak ettimmmmm. Oha baban polis mi. Ona rağmen mi böyle. Insanın boule babası ve kocası olunca düşmana gerek Yok tövbe ya

hemde üni mezunu

babamdır atamdır dıyorum ama Allah gunah yazmasın artık babamıda sevmıyorum bır gun ya sadece bır gun bır kere arkamda ol ...

bir laf var okumuş ama adam olmamaışş

düşüncelerin ve tavsıyelerın ıcın mınnettarım Allah razı olsun

bugun yıne kazık yedım eşimden yıne enayı yerıne koyuldumm
ahh öyle bır ıcten dua ettımkı RABBIMEE YALVARIYORUM bana bır iş kapısı nasıp etsın inşallah

su an ona muhtac olmadan dıledıgım herseyı yapardım ..

eşimin eline bakmaktan nefret edıyorum ..
Allahım BIR KERDE EŞİMİ BANA MUHTAÇ ETSIN TEK DILEGIM BU..
BOYNUNU BUKEREK BENIM 5 KURUSUMA MUHTAC OLSUN O DUYGUYU TATSIN

Ne menzunusun Lise Üniversite bilmiyorum ama işe girebilirsin.. Çağrı Merkezlerine falan... olmadı yetenek kurslarına başla bu eylülde dişini sık sna verdikleri sertifikyla işe girebiliyorsun kötü düşünme dimdik dur sen işe gir bir güzel çocuklrıda birine emanet et edemiyorsanda ucuz bakan öğrenciler vr.. bu kdr korkmayın yaaa hep tırsıyoruz hayattan sürekli süreklli eşinin eline baktığın için eşin üstüne geliyor senin bir gelirin olsa o dilini bak neresine sokuosun...

Bir an evvel harekete geç... Boşanmak hiçde kötü birşey değil çocukluk arkadaşım 600 kişi önünde rezil oldu damat kactı gelmedi. düşünsene bi onun halini.. Gençsin bebeklerin var.. onları koru ama seni esir etmelerine izin verme.

Canım benım cok haklısın keısnlıkle benım elımden gelmeyen hıc bırsey yok (LİSE MEZUNUYUM )

dikiş bılyıorum kursa gıtmıstım bekarken

temızlık yaparım evlere gıderım

tezgahtarllık yaparım asla gocunmam

hastahanede tuvalet temızlerım hemde seve seve evlatlarım ıcın

ama evlatlarım daha cok kucuk babaya ıhtıyacları var ...

Onlar ıcın sabredıyorum benım psikolojım mahvoldu barı yavrularımın bozulmasın ebne lımden geldıgı kadar yavrularıma yansıtmama ya çalısıyorum yasanları...

Ama dayanamayacagım noktaya gelırsem ki geldım ama yınede allaha sıgınıyorum son bır sans sadece son....

Başka sanş vermıcem artık

Son düzenleme:
tatlım eşinin aylık kazancı ne kadar yani bir avukata başvursan boşanmak için eline ne kadar geçer onun için soruyorum. Çünkü bu sadece aldatma olayıyla alakalı bir şey değil üzgünüm ama eşin sana resmen 3. bir kişi gibi davranıyor. babamın evi alt katta demiştsin sizin eviniz babana mı ait yoksa kocana mı ? ben hukuk okuyorum durmunu ayrıntılı olarak anlatırsan istersen hocalarıma bir sorabilirim bir de yaşadığın yer neresi ? inş. buna hep beraber bir çözüm buluruz. babanın sana destek olmayacağından bahsetmişsin annenin babanın üzerinde bir söz hakkı var mıdır? yani annen konuşsa babanla sonuç değişir mi? bunlara cevap verebilrisen belki bir çözüm bulabiliriz.

çocukların bir babaya ihtiyacı yoktur çocukların her zaman kusursuz sevgiye ihtiycı vrdır o adam elinde oyunck bi iki muck muckla baba olunucğınımı zannediyor.. ve sen böyle büüyütüceksin büyüdüklerinde o adama niye katlandın sizin için diceksin bu sefer babalrından iğrenecekler ee yine her türlü bozulck o psikoloji bence sen zaman kaybetme. derim ben.

eşın bırşeyler saklıyor, bak ılışkısı var demıyorum ama bırşeyler saklıyor... ama ne?

dedığın gıbı ne ara samımıyetı ılerlettıler kı öyle bırşey dıyebılıyor kız kocana?

veya neden öyle dedı? aklıma gelmıyor değıl, ımalı bı söz bu, senı eşınden kıskandı da mı acaba avradın geldı dedı?

mesela benım yanıma bı arkadaşımın eşı gelse, aa eşını gördüm bugün bızım dükkana derım (örneğın yanı)..

tuhaf bı cümle olmuş, kı kız bunu dedıyse eğer, ondan da emın değılız

eşın bu saat olmuş hala evde değıl, bu adam sanayıde çalışıyordu değıl mı?

ne ış olur kı pazar günü akşam 9a gelıyor bıde yanı :44:

keşke evde durmayıp dükkana gıdeydın sabah, en azından o kız orda mı değıl mı görürdün

üzme kendını bu kadar

bana 600 dıyor haftalık 150 alıyor
ev babam ve kayınbabamın daha tapu falan yok guya bırını bıze verecekler ısım olarak bellı degıl yanı tapu eşimin mi benimmi olacak bılemıyorum

annem ıstedıg kadar konussun olan anneme olur babam anneme kızar

bir keresınde benı savunmus ama hemen kızmıs anneme yıyıp ıcıp yatıyor ne derdı varmıs gıbılerınden

dedığın gıbı ne ara samımıyetı ılerlettıler kı öyle bırşey dıyebılıyor kız kocana?

EVET HALA BU SAAT OLDU GELMEDI ADAM OLSAYDI DEDIGI SAATTE GELIRDI HA GIDECEGIMDEN MI ASLA AMA GÖZÜMDE KUCULDUKCE KUCULUYOR ARTIK YAA

GELMESIN BÖYLE KAFAM DAHA RAHATT NE HALI VARSA GORSUN

PAZAR GUNU TATIL ISTESE VERIR ASLINDAKI EN DOGAL HAKKI

AMA KENDI GELMEK ISTEMIYORUM BUNU ANLAYABILIYORUM

ESKIDEN PAZAR GELSE DIYE CAN ATARDI

SIRF 5 KURUS FAZLA KAZANAYIM DIYE CALISYORMUS
BENDE ISTEMIYORUM O 5 KURUSU
SEVGINI ISTIYORUM DEDIM COCUKLARIMDA ÖLEE
SEVGIYIDE SATIN ALAMAZSIN 5 KURUSLA DEDIM

Sen kazancının daha yüksek olabileceğini düşünüyor musun yani mesela çevrende falan o tarz bir işte çalışıp daha yüksek ücret alanlar var mı? Tapu sizin üstünüze değil yani. Yaşadığınız yerde bir kadının kendi evine çıkmasını (tek başına) nasıl karşılarlar bu senin için bir sıkıntı olur mu ? Hani duyuyoruz çok fazla yöresel yerlerde bunların kötü şekilde sonuçlandığını ondan soruyorum yanlış anlama

Bak ben sana bir şey söyleyeyim aynı durum benim annemin de başına geldi annem sürekli beni ortaya sürerek boşanmam dedi. ben her seferinde anne ben huzurlu değilim lütfen boşanın dedim. çevredeki herkes bak senin için sürdürüyorlar bilmemne dediğinde o kadar kötü oldum ki. bir çocuğun en önce huzurlu bir ortama ihtiyacı vardır. bizim evin ortamı tam 20 senede düzeldi o sırada da benim psikolojim mahvoldu malesef. çocuklarını düşünyorsan geleceklerini de düşün böyle huzursuz bir ortamda benim çektiklerimi çekmlerini hiç istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…