- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Sen kazancının daha yüksek olabileceğini düşünüyor musun yani mesela çevrende falan o tarz bir işte çalışıp daha yüksek ücret alanlar var mı? Tapu sizin üstünüze değil yani. Yaşadığınız yerde bir kadının kendi evine çıkmasını (tek başına) nasıl karşılarlar bu senin için bir sıkıntı olur mu ? Hani duyuyoruz çok fazla yöresel yerlerde bunların kötü şekilde sonuçlandığını ondan soruyorum yanlış anlama
Bak ben sana bir şey söyleyeyim aynı durum benim annemin de başına geldi annem sürekli beni ortaya sürerek boşanmam dedi. ben her seferinde anne ben huzurlu değilim lütfen boşanın dedim. çevredeki herkes bak senin için sürdürüyorlar bilmemne dediğinde o kadar kötü oldum ki. bir çocuğun en önce huzurlu bir ortama ihtiyacı vardır. bizim evin ortamı tam 20 senede düzeldi o sırada da benim psikolojim mahvoldu malesef. çocuklarını düşünyorsan geleceklerini de düşün böyle huzursuz bir ortamda benim çektiklerimi çekmlerini hiç istemem
''belki kızın suçu bile yoktur, ilgi görmüşse sımarmıştır '' demişsiniz ya, kk'da belkide ilk defa karşı tarafı suçlamayıp kendi eşinde suçu bulan bir üye gördüm.
Ne güzel yüreğin var senin.. Birşey diyemiyorum.uzaktan konuşmak çok zor böyle konularda..
Ne olursun fevri davranma, çok kahretme kendini ve hayatın sonu olarak görme.
Senin iki yavrun var ve bu hayatta onlar sana yeter, birer hazine onlar..
Dik dur olur mu ?
Allah yar ve yardımcın olsun.
şimdi şöyle yapalım bence boşanma ihtimalini şu an için düşünmüyor olsan bile ben bi hocama durumu anlatayım ne olabileceğini bir söylesin. Elimizde bir kenarda bu dursun en azından ne olup biteceğini öğrenelim. Büyük ihtimalle sana söylediğinden daha çok kazanıyordur. Zaten mahkemeye başvurursan o tespit edilir onun üzerinden nafaka talep edilir. Fakat şu koşullarda eşinin geliri çok yüksek olmadığından eline geçecek para da çok yüksek olmaz. Ha babanın yanında yaşasan eminim idare edebilrsin. Anlattıklarından ne kadar tutumlu bir insan olduğun anlaşılıyor. Dediğim gibi bu ihtimalin ne gibi bir sonuç doğuracağını öğrenelim kenarda dursun bir şey kaybetmeyiz. Sen eşinin telefon dökümüne bakmaya devam et şüphelendiğin numaraları özellikle takip et yani çok fazla konuştuğu numaralar var mı iyice bak.
çocukların küçükken çok zor tabi böyle bir şeye tek başına karar vermek. Anlayabiliyorum seni. Ama unutma ki çocukların yetişmesinde en önemli faktör sensin. Senin moralin bozuk olursa onlar daha fazla üzülür. Bu böyle devam ederse senin de sabrın zorlanacak gitgide huzursuzluğun artacak. Bir psikoloğa gitmeyi deneyebilirsin eğer imkanın varsa. Bak ben çok zor bir çocukluk geçirdim. Allaha şükür şimdi çok aman aman bir problemim yok ama çektiklerimi ben biliyorum. Sana düşen iyice gözlemlemek çocuklarım için ne doğru olur ne yanlış. çocukların babalarını boşanırsan eğer şu an gördüklerinden daha az görmeyeceklerdir emin ol. Baksana nasıl bir baba çocuklarını bu kadar ilgisiz bırakır. Tüm yük senin üzerinde. Dediklerini o kadar iyi anlıyorum ki benim annem de neler çekti. 5 kuruş parasız idare ettiği çok zaman oldu. üstüne başına almadı. çok zor biliyorum allah sana sabır versin. Ama umudun tükenmiş falan değil sakın ümitsizliğe kapılma. Her zaman bir çıkış yolu vardır.
gençliğin gidince çok ahhhh ediceksin millete uyma kendin sirkelen gir işe çalış... Neler oluyor dünyada neler biliyorum dudağın ucuklar... çocuklrdan moral bulckmış :s zaten dünyaya getirme amacımız o morel versinler :s
herkes biraz şapkasını önüne koysun..... Bu yıpranmışlık bu korkaklık bu salınmışlık bu üzüntü bu vefa borcu hissi seni dibe vurdurtur. Güçlü olki büyüdüklerinde bizim annemiz çok güçlü bir kadındı desinler...
Çocuklarım için boşanmıyorum diyen kadın boşanmakdan kendi korkan ve çocuklarını bahane eden kadındır,hiç bir çocuk ezik,dayak yiyen,korkak,aldatılan bir anneyi istemez ya da sürekli kavga edilen bir evi yuva olarak görmez.
Sen çok şeyler başarabilirsin,arkadaşların da dediği gibi boşan ya da boşanma mutlaka işe gir,kendin için,yavruların için...
''Belki kızın suçu bile yoktur, ilgi görmüşse sımarmıştır '' demişsiniz ya, kk'da belkide ilk defa karşı tarafı suçlamayıp kendi eşinde suçu bulan bir üye gördüm.
.
CANIM emın ol bunu yapıcam ben cok azımlı ve hırslı bır ınsanım tuttugumu kopartırım ama zamana ıhtıyacım var toparlamam lazım kendımı
her seyı ıspat ettıkten sora cıddı bır karar alıp yolum akendı cızgımde evlatlarımla devam edıcem ama suan degıl bıraz daha sabır ve bıraz daha zaman az kaldı hepsı olcak ...
inanıyorum ben ALLAHIMA GUZEL GUNLER YAKIN
çok haklısın
belki de bu yüzden herkes arkadaşa doğruyu göstermek yerine çözüm üretiyor
bütün sayfaları okumadım
ama kız konusunda çok ileri gittiğini düşünmüyorum
inşallah en kısa zamanda hatasını anlar
kız konusunda dusuncem bırazcık degıstı tatlım
eşime yuzsuz yuzsuz "avradın geldı" diyebılıyorsa
artık bırazcıkta olsa kusur görebılyıorum
en azından eşim ilgilenmıs bır hata yapmıs olabılır barı sen evlı bır adama cvp verme ılgılenme öle degılmı
ama oda konusmus muhabet etmıs ve ne kadar ılerletmıskı benım dukkana gıdıp sırf kızı gordugum gunden sonra kız ertesı sabah eşime bu lafı dıyebılıyor....
hayır kız için demedim onu
eşin kız konusunda ileri gitmemiştir dedim
yani sadece bi bakma konuşma dahası yoktur anlamında söyledim
Bence bu konuyu fazla abarttınız.Çok dallanıp budaklandırdınız.Bal gibi ortada bir şey var ki o da eşin kızı denemiş.Bir süre kaynatmışlar.Sık sık gitmiş gelmiş.Bak canım erkekler zayıf karakterli olurlar.Evlerinin dışındaki herkese karşı fazla merhametli davranırlar.Bu kızın bahsedilen (bence uydurma) hastalığı eşini etkilemiş olabilir.Sonrasında konuştukça kızın öyle ölmek üzere ya da çok hasta gariban olmadığını görmüş olmalı.Ve görünen o ki muhabbetleri de fazlaca cıvıklaşmış.Ben de yıllarca küçük bir ilçede yaşadım.Böyle yerlerde kızlar bölgenin arabalı,nisbeten zengin erkeklerini çevrelerine dolamayı tercih ederler.Eşini ne yapsın o kız?Eşin kızın kendisiyle ilgilendiğini zannetmiş sonrasında da ilgilenmediğini farkedince de vazgeçmiş bence.Ve senle gitmek istemeyişi tamamen bu yüzden.
Eşinin üzerine gitme.Bu sebepten kavga çıkarma.Bekara karı boşaması kolaydır.Gaza gelme.Eşin gelince onu çok beklediğini,üzüldüğünü,onunla zaman geçirmek istediğini,onu sevdiğini söyle.Yuvanı bozmana değecek bir şey yok ortada.
Cinsellik konusuna gelince erkekler bu konuda hayli bencil olabiliyorlar.Bizim tatmin olmamız onlara göre daha uzun sürüyor.Uğraşmak istemeyebiliyorlar.Hele çok da yorgunsa hiç umrunda olmaz kendi işine bakar işi bitince yatar uyurlar.Bu sadece senin yaşadığın bir şey değil.Bunun için yapabileceğin çok şey var ama şimdi konu bu değil.Eşini heyecanlandıracak,senin vücudunla daha çok ilgilenecek bir şeyler mutlaka vardır,araştır.
Biraz uzun oldu ama kusura bakma.
Şükret.İnsanlar evlat sahibi olabilmek neler yapıyorlar da olmuyor.İki tane nur topu gibi evladın var.Eşin sizin için çalışıyor.Eviniz kira değil.Erkeklerin dönem dönem böyle hareketleri olur ve geçer.Sana aldatılmayı,cinsel istismarı,şiddeti kabul et demiyorum sakın böyle anlaşılmasın.Sadece ortada aldatılma,cinsel istismar yok,abartma ,gaza gelme diyorum.
Umarım her şey güzel olur.
Sağlıcakla kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?