- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
şu saat oldu hala gelmedı,aramadı ....
yaa cıdden benı dalgayamı alıyor bu adam ..
en azından ara degılmı hatta dun söylemısstım gelsende gelmesend ebenı ara bosa hazrılanıp beklemıyım dedım ama yok yaa kıme dıyorumkı ben
.............
en azından ara degılmı hatta dun söylemısstım gelsende gelmesend ebenı ara bosa hazrılanıp beklemıyım dedım ama yok yaa kıme dıyorumkı ben
.............
Şu kısmı anlamadım.
Eşinin patronu kıza neden hediye almış?
Ve eşin bunu nereden ögrenmiş?
Patron mu anlatmış? Kız kendisi eşinize mi söylemiş?
.............
Şu kısmı anlamadım.
Eşinin patronu kıza neden hediye almış?
Ve eşin bunu nereden ögrenmiş?
Patron mu anlatmış? Kız kendisi eşinize mi söylemiş?
bılmıyorumm senınkı geldı mı
aradı mı hıç ?
Eşinin işyerinde olmadığını bildiğin bir saatte,işyerini ara...
Çıkan kişiye (patron vs...) çaktırmadan mesaileri sor.
Gece geç geldi de konuşamadım,birşey söyleyecektim o yüzden aradım,bu ara işleriniz yoğun galiba falan filan....
suan saat 00 23 ve henüz gelmediyse .. eşin o kızı sulu erik gibi vs vs .... sen hiç üzülme sıkılma sen asil olan taraftasın sen kazanan olucaksın... tabi bizi birazcık dinlersen...
zaten ben boşan veya boşanma demiyorum.. benim teyzem 46 yaşında anne oldu. ve 4 de çocuu var bu 3. kocası acayipde mutlu...
yani hayat öyle bir oyun ki inan en olmaz olur en olur olmaz imkansız imkana gelir... hayat şakaya gelmez... o adam hayatla dalga geciyor... dik dur.
canım benım malesefkı eşim 24:00 te geldı patronu olacak adam özel bıraktı eve arabayla
ama hıc konusmadım ağzımı bıçak açmadı
dedıgım gıbı ben kocamı tanıyorum az cok pişmiş kelle gibi sırıtıyor hıc bırsey olammıs gıbı bırde bana
hayatımm napıyorsun dıyor cılvelesıyorr
o an kusmak geldı ıcımden
şimdide yattı uyudu benı uyku tutmuyorr yatamıyorum ..
ortalıgı topladım öle oturuyom
eşın gece 12de patronu tarafından arabayla eve getırılıyor
adamın keyfı yerınde, canım cıcım dıye yanaşıyor sana
:44:
patronda zaten o yolun yolcusu, off ne desem kı şımdı
bı ış var ama çözemedık gıttı yahu
bazen dıyorum adamın boşuna mı günahını alıyoruz, ama aldatma yoksa bıle sorumsuzluk var adamda
yıne suçlu bı şekılde...
bekleyelım görelım madem dükkana gıtmıyorsun yakında çıkar kokusu
sen telefonlara bakıyor musun ? msj, son arananlar felan var mı bırşeyler?
2.hat veya 2. telefon?
vallahı ne bır ekmek alıyor su eve yinr bu sabahta annemden aldım ekmek ve ıkı yumurta aldım yavrum yesın dıye kavurdum yedı
yaa dıyorum yaa hıc bırsey yok sankı ortada yaa çıldıracaktım dun gece ya sabır ceke ceke bır hal oldum
telefonlarına baklmıyorum neden dersen hazzıran dökumanın bakcam onu beklıyorum mayısta bısey bulamadım
yaa ben patronuyla o dukkandan geldıklerını dusunuyorum Allah gunah yazmasın belkıde çalıstılar onca saat ama eşim robot degıl halıyle yaa sabah 7 den gece 12 ye kadar hangı ınsan dayanır o yorgunluga
ayrıca eve geldıgınde yuzunde guller acıyordu ağzı kulaklarındaydı
eskiden olsa suratsız olurdu merhaba bıle demezdı direkt gıder yatardıı
offf yaa vallahı param olsa gıdecem su lanet dukkana kızı ıyıce bır tanıcam ama utanıyorum param olmadıgı ıcın boş boş nasıl gıdeyım
eşimde oyuncakları alalı epey oldu degıstırme bahanesı de yok
vallahı ne bır ekmek alıyor su eve yinr bu sabahta annemden aldım ekmek ve ıkı yumurta aldım yavrum yesın dıye kavurdum yedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?