mantıklı düşünemiyorum :(

şu saat oldu hala gelmedı,aramadı ....

yaa cıdden benı dalgayamı alıyor bu adam ..

en azından ara degılmı hatta dun söylemısstım gelsende gelmesend ebenı ara bosa hazrılanıp beklemıyım dedım ama yok yaa kıme dıyorumkı ben

.............

cebınde tl varsa ara bakalım bı dükkanı numaranı gızlede ara bakalım eşın çıkcak mı tele

canim annenden arasan bi sorarlarsa gelecekti gelmedi merak ettim dersin :26:

Eşinin işyerinde olmadığını bildiğin bir saatte,işyerini ara...
Çıkan kişiye (patron vs...) çaktırmadan mesaileri sor.
Gece geç geldi de konuşamadım,birşey söyleyecektim o yüzden aradım,bu ara işleriniz yoğun galiba falan filan....

canım benım burda hıcbırımız esını tanımıyoruz oyuzden bosan bosanma demek senın yuvanın bı bakıma dınamıtlenmesı demek belkıde adamın hıc sucu yok ,sen kımsenın lafıyla hareket etme kendınıde gaza getırme,ve tavsıyem 2 3 hafta k.k gırme bıraz kendını ,kafanı dınle,kımsenın etkısnde kalmadan sagduyulu davran bakalım,ruzgar nereye savuracak,yazık 2 tane cocugun var netıcede...

suan saat 00 23 ve henüz gelmediyse .. eşin o kızı sulu erik gibi vs vs .... sen hiç üzülme sıkılma sen asil olan taraftasın sen kazanan olucaksın... tabi bizi birazcık dinlersen...

zaten ben boşan veya boşanma demiyorum.. benim teyzem 46 yaşında anne oldu. ve 4 de çocuu var bu 3. kocası acayipde mutlu...

yani hayat öyle bir oyun ki inan en olmaz olur en olur olmaz imkansız imkana gelir... hayat şakaya gelmez... o adam hayatla dalga geciyor... dik dur.

Şu kısmı anlamadım.

Eşinin patronu kıza neden hediye almış?

Ve eşin bunu nereden ögrenmiş?

Patron mu anlatmış? Kız kendisi eşinize mi söylemiş?

canım benım özür diliyorum msjına cvp veremedım forumdn cıkıs yapmamısım o an cocuklarımla ılgılenıyordum pc basında degıldım

eşimin patronu bu kızın babasıyla samımıymıs sureklı gorusrlermıs
kızda hasta dıye patron buna acımış ve ne istıyon snaa ne alayım demıs şaka yoluyla kızda ağzıyla gözlük istemiş

ne kadar dogru bılemem eşimin anlattıkları

bilmiyorum nerden öğrendıgını belkıde oanda eşimde ordaydı belkıde patronu sonradan anlattı bılemıcem..belkide degın gıbı kı anlatmıs olabılır

bılmıyorumm senınkı geldı mı

aradı mı hıç ?

canım benım malesefkı eşim 24:00 te geldı patronu olacak adam özel bıraktı eve arabayla

ama hıc konusmadım ağzımı bıçak açmadı

dedıgım gıbı ben kocamı tanıyorum az cok pişmiş kelle gibi sırıtıyor hıc bırsey olammıs gıbı bırde bana

hayatımm napıyorsun dıyor cılvelesıyorr

o an kusmak geldı ıcımden

şimdide yattı uyudu benı uyku tutmuyorr yatamıyorum ..

ortalıgı topladım öle oturuyom

emin ol canım patronuda aynı cinsten

eşimden için asla açık vermeyecektir

eşim 24:00 te geldı canım .. ama çok neşeliydi hiç birşey yokmuş gibi yuzume bakabılıyor hayatım nasılsın dıyebılıyor

Bence kesinlikle ama kesinlikle o dükkana götürmesi için eşini ikna et eve geç geliyo yazmışsın yalvar ne bilim eşinin mutlaka tav olduğu bişey vardır o kızı görmek istediğini söyle kıza hediye al acıdım ama ben vermek istiyorum de ..biz kadınlar o kadar zekiyiz ve hislerimiz kuvvetli ki bi ana gözgözew gelseler bile ne durumda olduklarını anlarsın ...

saç kazıtmalar, imaj değişiklikleri, kendine aşırı özen, evden fırlayıp gitmeler ve geç gelmeler.. senin yerinde olsam iyi niyetle yaklaşmazdım.. durum ortada.. evli adamın sık sık geç saatlere kadar başka bi kızla birlikte olması (her ne sıfat ve amaçla olursa olsun) doğru değil.. iyilik acımak vs. fasa fiso bunlar adam yakmış yeşil ışığı basmış gaza .. kocana sahip çık bebişim.. canını sıktım ama gerçekler can yakıyo bazen.. daha fazla uzamasın bu iş, aklını başına alsın..

eşın gece 12de patronu tarafından arabayla eve getırılıyor
adamın keyfı yerınde, canım cıcım dıye yanaşıyor sana
:44:
patronda zaten o yolun yolcusu, off ne desem kı şımdı
bı ış var ama çözemedık gıttı yahu
bazen dıyorum adamın boşuna mı günahını alıyoruz, ama aldatma yoksa bıle sorumsuzluk var adamda
yıne suçlu bı şekılde...

bekleyelım görelım madem dükkana gıtmıyorsun yakında çıkar kokusu
sen telefonlara bakıyor musun ? msj, son arananlar felan var mı bırşeyler?
2.hat veya 2. telefon?

yaa dıyorum yaa hıc bırsey yok sankı ortada yaa çıldıracaktım dun gece ya sabır ceke ceke bır hal oldum

telefonlarına baklmıyorum neden dersen hazzıran dökumanın bakcam onu beklıyorum mayısta bısey bulamadım

yaa ben patronuyla o dukkandan geldıklerını dusunuyorum Allah gunah yazmasın belkıde çalıstılar onca saat ama eşim robot degıl halıyle yaa sabah 7 den gece 12 ye kadar hangı ınsan dayanır o yorgunluga

ayrıca eve geldıgınde yuzunde guller acıyordu ağzı kulaklarındaydı

eskiden olsa suratsız olurdu merhaba bıle demezdı direkt gıder yatardıı

offf yaa vallahı param olsa gıdecem su lanet dukkana kızı ıyıce bır tanıcam ama utanıyorum param olmadıgı ıcın boş boş nasıl gıdeyım

eşimde oyuncakları alalı epey oldu degıstırme bahanesı de yok

vallahı ne bır ekmek alıyor su eve yinr bu sabahta annemden aldım ekmek ve ıkı yumurta aldım yavrum yesın dıye kavurdum yedı

Son düzenleme:
aldatmayı bırak bir kenara eşin nasıl bu kadar sorumsuz olabiliyorçocuk kalmış eşin çok cahil daha aile babası olmayı bilmiyor ne zaman öğrenir o da meçhul.inan üzüldüm sen ve çocukların için canım

Canım benım ahhhhhhhhhhh ben orada olacaktım herseyı cozerdık beraber:82: gıderdık dukkana eger ortada fıngırdesme varsa ıkısınınde kafalarını tokustururduk bırbırlerıneavradın geldı nedemek ya kendısı sankı metresıde senın gıtmene bozulmus kıskanmıs gıbı avradın geldı demıs aslında bu laf cok sey anlatıyor

Son düzenleme:

Canım daha öncede sormuştum sana, eşin çocukların bez, ilaç, kıyafet vs. parasını tamamen senin ailenin sırtına mı yüklüyor? Eğer öyleyse sen ilerde boşanıcam dersen bu bile senin lehine bir durum olabilir o yüzden soruyorum.

Son düzenleme:
kızlarrr cok kötüyümmmmmmmmmmmmm

şimdi geldim eve dükkana gıttım

kız kardeşime ayakkabı aldık beraber gıttık o kızda ordaydı

ama kızlar yaaa çok güzeell birisii

neyse ben yuzsuzluk yapıp şöyle dedim
"ben x abının eşiyim "

kız duraksadı "x abi ??? " diye dusundu

dükkan sahibide "ooo bızim x mi "diye güldü

o ara kız da eşimin patronunun adını vererek " ... ustası x miii "

diyee kahkaha attı şok oldu benı görunce

gulunecek neyım vardı anlamadım ama kız bana cok guldu

o ara bende şüphe çekmiyim diye kız dedim ki "canım eşim senı bana hergun anlatıyor hastaymıssın gecmıs olsun sımdı nasılsın " dedim
kızda "ıyıyım tesekkur ederım "dedı ukala ukala

o ara dukkan sahıbıde ne derse begenırsınız

" bızım x bu kıza hasta, bu kızda x se hasta bir birlerini çok sevıyorlar "

bende "nasıl yanıı" dedım çok ama çok şaşırdım yaa inanamazsınız

dukkan sahıbı hemen duzeltmeye calıstı kızlar yaaa ben orda aptal konumua geldım

"yok bacı abı kardes ilişkisi "diye pis pis sırıttı

o ara da kızad dukkan sahıbıne bakarak bır kahkaha attı sıze anlatamam kız kardesım bıle şok olduu

kız sankı bana manalı manalı güldüü
"sen öle san daha cok ayakta uyursun "gibilerinde kahkaha attı

o kadar cok moralım bozuldukıı anlatamam

hanı eşim nefret edıyordu bu kızdan hanı gıcıgın tekıydı
ben sıze demıstım eşim şüphelenmıyım dıye kızı bana kötuledı

dukkandakı adamda bırbırlerını cok severler hastalar dıyorr yaaaaaaa

nefret edıyorum ıkısındende

şimdi ne oluyorr kızlar kafam yok bende daha ustumu cıkarmadım sıze anlatıyorum nolursunuz bır akıl verın aldatıyormu bu şimdi benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…