- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kızın ve dükkan sahibinin pişkinliğine yuh diyorum. okuyunca bende şok oldum.
üzülme, ağlama lütfen...
Allah dermansız dert vermesin, bu olayın da mutlaka bir çözümü vardır.
hep birlikte düşünüp buluruz.
o dükkan sahibi de p....liklerini mi yapıyor da o kadar çok keyiflenmiş deyyus.
sen şimdi sakin ol, kendini yıpratmadan bugün olanları eşine anlat bakalım ne tepki verecek ?
haklısın.eğer o kızla arasında bir şey olduğunu kanıtlaya bilirsen ki ateş olamayan yerden bu kadar duman çıkmaz ki dumandan göz gözü görmez olmuş.en son gülen sen olacaksın inşALLAH.kızın adını soy adını öğren kimmiş kimlerdenmiş evli adamla takılmak neymiş görsün pis s...kgünlerdir seni takip ediyorum bende daha ebterlerini yaşadım kims eyaşasın istemiyorum ama madem
okız bukadar kendini bilmez dökümanlara bak ortaya çıkarsa okızı rezil et ona gülmeyi göster sakın yanına bırkama dalga geçer gibi gülmeyi ona göster içind ekalırsa seni yer bititrir o gülüş o gülüşü ona yedir anlatabildimmi şuan çok sinirlendim elim titriyo inan bana
zaten konusacam ama ne dıcem kı yaa sakın kaalbılırmıyım bılemıyorum
elım ayagım tıtrıyor su an tansıyonum dustu galıbaa cok kötuyum
offfffff offffffff offfffffff nasıl dayanıyorsun bunlara.hele en son yaşadığın yenilir yutulur değil.ne demek bir birlerine hasta ve buna gülebiliyorlar.neden sustun neden be arkadaşım.sen ne demek istiyorsun diyemedin mi.bunun açıklaması yok ki.istedikleri kadar çevirsinler kazı o kaz çoktan yanmış.belki cinsellik olarak aldatılmadın ama eşinin seni bu duruma düşürmesi,o kızla ilgilenmesi yeterli.umarım doğru yolu bulursun.peki baban aldatma konusu olursada yinede damadını mı tutar ki tutulacak hiç yanı yok.
o kızın işvereni olacak adam aslında orada eşinle dalga geçmiş bence.
kısacası sana '' kocan salağın teki saf saf kızın peşinde '' falan gibilerinden bişeyler anlatmaya çalışmış.kızla ikisi eşinle resmen dalga geçiyorlar bence ve eşinin davranışları buna sebep oluyordur, sık sık o dükkana gitmesi vs. eğer bakıyorsa hayran hayran bakması vs. ben aralarında bir ilişki olduğunu sanmıyorum
inanamıyorum yaa.. dükkan sahibi resmen p...!!!! nasıl çözülür? bilmiyorumm!!(
eşinle konuş demişler ama ya sinirlenip sana saldırırsa?
foyasını ortaya çıkarttın diye sana patlamasın?
acaba tam tersi manada söylemiş olabilir mi patronu ..birbirini çok severler demiş ya..nefret ederler aslında anlamında..:26:
düşüncelerıne saygı duyarım cok tesekkur ederım canım benım.o an dukkanda sen olsaydn bu dusuncede olmazdın onlar
esıme degıl resmen benım saf halıme gulduler.suratlarından anladım bunu yanı...
ben yine de aralarında bir ilişki olduğunu zannetmiyorum.
şimdi o kızın patronu eğer aralarında birşey varsa neden sana söylesin ( senin sandığın gibi saflığınla dalga geçmek için bile olsa ) bunu söyleyince ne geçecek eline o adamın ? eğer kızla kocanın arasında gizli saklı flört meselesi varsa ve kızın patronu da bunu sana söylüyorsa hem de pişkince, eşinin öğrenince kendisine tepki vereceğini belki hatta kavga çıkarabilme olasılığını düşünmez mi ?
hem kız da patronuyla beraber gülüp kahkaha atmış madem eşinle ilişki yaşıyor eşinin ona da tepki vereceğinden korkmaz mı bu kız ?
bence eşin insanlarla arasındaki mesafeyi koruyamayan toy, gözü dışarıda, cahilce bir adam. gidip o dükkanda sık sık muhabbet kuruyor, kızı iltifatlara vs. boğuyorsa, kısacası kıza yazıyorsa bunlar da senin kocanın akılsızlığıyla dalga geçiyorlardır. eh dükkan da bir marks and spencer değil gelen giden müşterisi ne kadar olacak ki, kızla patronunun canı sıkılıyor, senin kusura bakma ama salak kocanla dalga geçiyorlar resmen. hem sen bu cümlelerden sonra evde kavga falan çıkarırsan kocan da olanları gidip orada anlatır da iki eğlence çıkar bunlara diye düşünüyorlar bence. ha yine dokümanları takip et, eşin gözünün önünde olsun ama eşinin olgunlaşması ve adam olması çoookk uzun sürmez inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?