- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
anlayamiyorum iliski varsa bu iliski saklanmaz mi?
nasil olurda patron acikca söyler ve kizda kikir kikir güler..
acaba esinizin ilgisi varda onun icin mi dalga geciyorlar..
kim böyle cikarda cok seviyorlar birbirlerini der ve kiz bundan hic bir skinti duymaz...
kizin ailesine git söyle öyle havali havali gülmeyi görsün...
esine söylecek misin ama hala inanmiyorum kac gündür okuyorum ama bu kadar kötü insanlarin olduguna inanmiyorum
soktayim resmen
Eşinle konuş , kesinleşsin bir şeyler.Belki sadece eşinin ilgisi vardır ama tam bir ilişki yoktur ortada.Kız da alışveriş yapsın diye yüzüne gülüyordur.Patronla da arkasından dalga geçiyorlardır.
valla bence senle degil resmen esinle dalga gecmisler
ya vallahı bılmıyorum ne dusunecegımı sasırdım
buraya kaydolmak ıcın aldıgım rumuz oylesıneydı ama suanda ben o kadar ıyı yansıtıyor kı bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorummm...
canim bi kere adamla kizin soyleyis tarzlarindan belki esini dalgaya aldiklari,
kiz kesin esine guleryuz gosteriyor alisveris yapsin diye,
e patronunda canina minnet para geliyor sonucta,
esinde kizin pesinde dolaniyorsa oyle saf saf,
bunlarda dalgaya almislar belliki,
hem sen neden kendine guvenmiyorsun ki,
once kendilerine baksinlar onlar,
hata sende orda agizlarinin payini vermeliydin...
ya vallahı bılmıyorum ne dusunecegımı sasırdım
buraya kaydolmak ıcın aldıgım rumuz oylesıneydı ama suanda ben o kadar ıyı yansıtıyor kı bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorummm...
işde dedıgım gıbı canım suan kafamı duvarlara vuruyorum.o an o kadar cok sok oldum kı dılım lal oldu .
bu saatten sonrada nasıl hareket edecegımı bılmıyorum.
esıme anlatsammı aksam takıbe devammı etsem.
bunu bılemıyorum
Kesin bir şey söylemek doğru değil şu an ama karşılıklı bir ilgi olsaydı öyle ortaya serilmezdi birbirlerine bayılıyorlar filan.Aksine seni görünce öyle sus pus kalmaları gerekirdi.
şimdi biraz kafa patlatalım
eğer eşinle o kız arasında bir şey geçseydi ve patronu da bu ilişkiye şahit oluyor olsalardı çoktan eşin onlara "aman bilmiyorum geldiğinde dikkatli olun" derdi. şahsen ben o kız olsam (!) siz "ben x abinin eşiyim" dediğinde aa hoşgeldiniz buyrun oturun derdim veya -eşiniz hani size ben o kızı sevmiyorum demişti ya- çok soğuk davranırdım.
bence kız siz gelince ilk başta eşinizi küçültmek için bir an için tanımamazlıktan gelmiş "ayy kimdi ki acabaa" gibisinden. eşiniz kusura bakmasın ama oyuncak ala ala orda kendisini rezil etmiş patronla kız da dalga geçmişler
akıllarınca da seni de rahatsız etmek istemiş olabilirler.
kusura bakmayın ben bir yeri kaçırdım da size bir şey sormak istiyorum eşiniz o oyuncakların satıldığı yerde mi çalışıyor?
ben kizin ilgisi oldugunu dusunmuyorum akli sira pesinde kosturuo olabilir dukkandan ayagani kesmesin diye yinede gunahi boynuna,sinir oldum simarik kiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?