mantıklı düşünemiyorum :(

anlayamiyorum iliski varsa bu iliski saklanmaz mi?

nasil olurda patron acikca söyler ve kizda kikir kikir güler..

acaba esinizin ilgisi varda onun icin mi dalga geciyorlar..

kim böyle cikarda cok seviyorlar birbirlerini der ve kiz bundan hic bir skinti duymaz...

kizin ailesine git söyle öyle havali havali gülmeyi görsün...

esine söylecek misin ama hala inanmiyorum kac gündür okuyorum ama bu kadar kötü insanlarin olduguna inanmiyorum

soktayim resmen

canım benım hala ınanımıyorum bende soktayım.dukkan sahıbının ıyı nıyetle soyledıgını hıc sanmıyorum resmen sankı benı uyardı.bı yandanda dalga gectıler.

......
o anda beynım dondu.m.l m.l etrafa baktım o an resmen beyın hücrelerım uyustu.su an bıraz ıdrak edebılıyorum.nasıl olduda ben kızın agzının payını vermedım.gulecek ne var dıyemedım.

Eşinle konuş , kesinleşsin bir şeyler.Belki sadece eşinin ilgisi vardır ama tam bir ilişki yoktur ortada.Kız da alışveriş yapsın diye yüzüne gülüyordur.Patronla da arkasından dalga geçiyorlardır.

esım aslında cok uyanıktır.bu kız gozunu nasıl boyadı kı o dukkandan zırt pırt alısverıs yapıyor.helekı oyuncak ıcın.
parasına kıyamaz yanı ama oyuncak almayı bılıyor.
helal olsun o kızada kocamıda ayakta alkıslıyorum.

ya vallahı bılmıyorum ne dusunecegımı sasırdım

buraya kaydolmak ıcın aldıgım rumuz oylesıneydı ama suanda ben o kadar ıyı yansıtıyor kı bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorummm...

canim bi kere adamla kizin soyleyis tarzlarindan belki esini dalgaya aldiklari,
kiz kesin esine guleryuz gosteriyor alisveris yapsin diye,
e patronunda canina minnet para geliyor sonucta,
esinde kizin pesinde dolaniyorsa oyle saf saf,
bunlarda dalgaya almislar belliki,
hem sen neden kendine guvenmiyorsun ki,
once kendilerine baksinlar onlar,
hata sende orda agizlarinin payini vermeliydin...

işde dedıgım gıbı canım suan kafamı duvarlara vuruyorum.o an o kadar cok sok oldum kı dılım lal oldu .
bu saatten sonrada nasıl hareket edecegımı bılmıyorum.
esıme anlatsammı aksam takıbe devammı etsem.
bunu bılemıyorum

şimdi biraz kafa patlatalım
eğer eşinle o kız arasında bir şey geçseydi ve patronu da bu ilişkiye şahit oluyor olsalardı çoktan eşin onlara "aman bilmiyorum geldiğinde dikkatli olun" derdi. şahsen ben o kız olsam (!) siz "ben x abinin eşiyim" dediğinde aa hoşgeldiniz buyrun oturun derdim veya -eşiniz hani size ben o kızı sevmiyorum demişti ya- çok soğuk davranırdım.

bence kız siz gelince ilk başta eşinizi küçültmek için bir an için tanımamazlıktan gelmiş "ayy kimdi ki acabaa" gibisinden. eşiniz kusura bakmasın ama oyuncak ala ala orda kendisini rezil etmiş patronla kız da dalga geçmişler

akıllarınca da seni de rahatsız etmek istemiş olabilirler.

kusura bakmayın ben bir yeri kaçırdım da size bir şey sormak istiyorum eşiniz o oyuncakların satıldığı yerde mi çalışıyor?

Kesin bir şey söylemek doğru değil şu an ama karşılıklı bir ilgi olsaydı öyle ortaya serilmezdi birbirlerine bayılıyorlar filan.Aksine seni görünce öyle sus pus kalmaları gerekirdi.

hikayeni okudum çok üzüldümmm keşke ayakları üzerinde durabilen biri olsaydın,bende eylülde ewlenececeğim nişanlım 24 yasında bende öyle aynı.şimdi seni okuyunca korktumm tabi herkes aynı diğil ama.sana gelelim canım hangi şehirdesin kocan ne iş yaparkii...sana yardımcı olabilecek başka bi dostun arkadaşın akraban yokmu..yada çalışsan çocuklarını bırakaabileceğin kaynanan annen yokmu..pasif olma budurum eskidendi katlanmak benim annemde çok yaşadı ama katlandı şimdi ayrıldı.bendce eşinin gözünü korkut bisüreliğine ewi terket benim annem zamanında yapmış hemde babamın kendi akrabasına gitti abisine biz küçüktük ozaman tabi sora babam kaybetme korkusu yaşayınca annemi aldı tekrardana ama omadı yine.ama seninn bişeler yapman lazımm..bide bişey diyim ben olsam o şırfıntıyı oracaıkta haddini bildirridm biraz şeytan ol ...
ya vallahı bılmıyorum ne dusunecegımı sasırdım

buraya kaydolmak ıcın aldıgım rumuz oylesıneydı ama suanda ben o kadar ıyı yansıtıyor kı bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorummm...

esine de ki nerden geliyor bu samimiyet senden bahsedip bayagi gulduler filan de...

ben olsam gelemem oyle seylere direk veririm agzinin payini iste insan bazen o an ne yapacagini bilmiyor

Kesin bir şey söylemek doğru değil şu an ama karşılıklı bir ilgi olsaydı öyle ortaya serilmezdi birbirlerine bayılıyorlar filan.Aksine seni görünce öyle sus pus kalmaları gerekirdi.

ben kizin ilgisi oldugunu dusunmuyorum akli sira pesinde kosturuo olabilir dukkandan ayagani kesmesin diye yinede gunahi boynuna,sinir oldum simarik kiza

canım ya eşıne anlatsan ınkar yoluna gıdıcek muhtemelen,

takıp edıp daha net bıseyler bulman lazım sakın ol once bıraz lutfen bebeklerını dusun..

hayır canım sanayıde calısıyor.o dukkanın adını duydugu an cıldırırdı ne hikmetse bu kız geldı
1 aydır orda calısıyor esım 3 hafta ust uste oyuncaklar hedıyeler almaya basladı bıze o dukkandan.
ve o kızla olan munasebetını gelıp bana anlatıyor.sırf suphelenmıyeyım dıyedır.
...........
esımın bakısları dokunusu konusması gulmesı ılgısı eskısı gıbı deıl cok dusuncelı ve
ıcıne kapandı.sohbet etmıyor.mesela tartısma ortamı olunca hıc bısey demıyor.dırek gıdıp yatıyor.bıkmışcasına...
ama eskıden olsa en ufak bır tartısmamızda cenesı durmazdı
kendını haklı cıkarana kadar konusurdu.olmuyor ıste anlam veremıyorum. butun anlamları bu kıza yukluyorum.
ne kadar dogru yapıyorum bılemıyorum.cunku bende bı problem yok ben gene aynı esıyım.

canım bence var aertık kimseye güven olmuyor devir öyle devir oldukii kızlar ewli bekarr demior canımm edpsizleşmişler artıkkkkk...bu kızın ailesi yokmu ona şikayet et rezil olsun aklı başına gelir.
ben kizin ilgisi oldugunu dusunmuyorum akli sira pesinde kosturuo olabilir dukkandan ayagani kesmesin diye yinede gunahi boynuna,sinir oldum simarik kiza

yaşadıkların çok zor olmuş konunu takip ediyorum ama son olaydan sonra ben de ilişkileri olduğunu düşünmüyorum eşin ilgi gösteriyor salak kız ve patronu da resmen eşinle dalga geçiyor...bu durumda nasıl davranılır bilmiyorum ki...Allah kolaylık versin

canim kac gündür konunu takip ediyorum..kocana iice sinir oldum..ben senin yerinde olsam bugün olanlari oldugu gibi anlatir,''tesekkür ederim, sayende herkes benimle dalga gecti,kac yillik esin ve iki cocugunun annesi olmamin karsiligini böyle ödedigin icin cok tesekkür ederim '' derdim..ayrica '' o kizla aranda biseyler oldugunu , ilk günden beri seziyorum, beni cok saf sandin herhalde. bu günden itibaren kendine ya cekidüzen ver, yada bu evliligi bitirelim . '' demelisin..tercihi ona birak ya sen ve cocuklariniz yada o kiz..bunu bu kadar net söylemelisin.evlilik oyunmu.ne münasebet evde gül gibi karisi herseyden feragat edip, evimin hanimiyim , cocuklarimin anasiyim diye bekliycek..adamda ask mesk pesinde..ne ala memleket..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…