mantıklı düşünemiyorum :(

bir de eşin bir anda tarzını değiştirip oyuncak alışverişine gitmeye başlamış ya kesin patronla kızın dikkatini çekmiştir. yok yok vallahi eşinizle dalga geçiyorlar. siz yine de eşinizle bu akşam sakin sakin konuşun. yani bu işte tuhaflık olduğu kesin
şimdi bişey dicem de yanlış anlamayın
ben bir yerde çalışıyor olsam adamın teki beni kesiyo olsa alışveriş yapıp yapıp duruyo olsa ben de dalga geçerim.

bir de şu açıdan bakın. kız söylediğiniz kadar güzel genç bir kızsa afedersiniz ama evli ve iki çocuklu bir erkekle mi aşk yaşıyacak. kızın erkek arkadaşı bile olabilir.

canım bence var aertık kimseye güven olmuyor devir öyle devir oldukii kızlar ewli bekarr demior canımm edpsizleşmişler artıkkkkk...bu kızın ailesi yokmu ona şikayet et rezil olsun aklı başına gelir.

iste kiz evli bile oldugunu umursamadigina gore belliki ciddi birsey yok oyle olsa haha hihih gulecegine bozulurdu ama bu tam bir alayci tavri takinmis patronunda ondan assagi kalir yani yok

Kesin bir şey söylemek doğru değil şu an ama karşılıklı bir ilgi olsaydı öyle ortaya serilmezdi birbirlerine bayılıyorlar filan.Aksine seni görünce öyle sus pus kalmaları gerekirdi.

canım benım bu yasadıgım yerdekı ınsanları hıc sevmıyorum cunku herkes bırbırının suratınaa
alenen herseyı soyluyor utanmaları sıkılmaları yok
hatta bu yaptıklarını marıfet sanıyorlar ben gerçekten ıyı nıyet oldugunu dusunmuyorum
sankı muhtesem bırsey yapmıslar gıbı onu gulerek bana soyleyebılıyorlar
buranın ınsanları gerçekten boyle guzelım.

arkadasin soyledikleri gayet mantikli ciddi bir sekilde boyle konusmalisin bence

canım benım aılem var ama arkamda deıl .cocukları bırakabılecegım kımsem yok
öz aılem bır alt katımda oturuyor.evı terkedıp asagımı yerleseyım cok komık oluyor
baska sehırdede yasayan abım var.abımın esıde benım esımın kız kardeşi.aynı amca cocuklarıyız berdel mısalı
gorumceme (esımın kızkardeşi)"abin benı aldattı yanına geldım mı"dıyım?
bıtek abım var uzakta olan acıkcası onların huzurunuda bozmak ıstemıyorum hıc duymasınlar
bu konuyu.

canım bence var aertık kimseye güven olmuyor devir öyle devir oldukii kızlar ewli bekarr demior canımm edpsizleşmişler artıkkkkk...bu kızın ailesi yokmu ona şikayet et rezil olsun aklı başına gelir.

canım aılesını tanımıyorum kı..daha kızın soyadını bıle bılmıyorum.

bu arada kocan çocuklarına düşkünmüü..

valla gülüm dun gece 12 de geldı cocuklarını öpüp dırek yattı.sence sevıyormu sevmıyorumu ben bır turlu anlamadım.ayrıca sevse
bana derdıkı"hayatım cocukların sutunu ıhmal etme ne gerekıyorsa yap al bu paran ben gec gelıyorum erken gelıyorum cocuklar sana emanet"demelı ılgılenen bır baba deıl mı
ama yokk..sadece opup yatıyor sen karar ver sevıp sevmedıgıne..

DEĞİŞİK BİR İNSAN..4 yIllık evlıyım 3 yılda nısanlı kaldım 7 yıldır cozemedım bu adamı.hele kı son 1 aydır tanıyamıyorum..

ne dıyorsun yanı butun herseyı anlatayımmı ?

valla bana kalirsa daha uzatmanin anlami yok,sen zaten cikamiyorsun evden,
e adamda acik vermiyor zaten e bugun duyduklarin sana yeter,
su yukardaki arkadasin yazdigi gibi bir konusma yapabilirsin,
yani hergun supheyle yasanmazki en azindan neymis ne degilmis ogrenirsin,
tabi esin bi aciklama yaparsa kestirip atarsa yapacak birsey yok...
ciddi birsey yoktur bence belki bir hoslantidir belkide hersey yanlis anlasilmadir bilemiyoruz ki,
yinede sen bilirsin hayat senin hayatin davulun sesi uzaktan hosgelir derler...

sen böyle susarsan...birde ailen alt katindaymis..en kötü anne baba bile cocugunun bu duruma düsürülmesine razi olmaz..sen esini takip edemiyorsan ne yap biliyomusun..babana herseyi anlat..babacigim esimde büyük degisiklikler var de..herseyi anlat bir bir..inan bana hicbir baba aman kizim ne var bunda demez..esini aksam baban bi takip etsin bakalim.birazda kulagini ceksin.göz dagi versin..hem ailen burnunun dibinde hem sen bu kadar cile cekiyosun inan aklim almiyor..sen cok nayifsin ama kiymet bilen bir kocan yok ne yazik..keske elimden birsey gelse..

tesekkur ederım canım.
haklısın bu gece konusmam lazım 1 haftadır uyuyamıyorum
gece 2lerde 3lerde yatıyorum bıtsın artık bu süphe neyse cıksın ortaya
tabı eve gelırse...

bence once esiyle konussun eger bakti olmuyor en son care babasiyla konussun...

canım benım.
benım babam anlattıgın gıbı bır ınsan olsa ben 5 dkka dururmuyum sence..
suan bu eve sıgamıyorum yemın edıyorum ıyı bır babam olsa cocuklarımı alıp coktan gıtmıstım ama yok ıste ne
yapayım..alt katımda oturyorlar evet benım dha rahat olmam gerek deılmı ?..
ama hayır deıl ısde..dıken ustundeyım kaynanam kayınbabam olsalar o kadar olmaz.
bız komsu gıbıyız el gıbıyızz...

Son düzenleme:
tesekkur ederım canım.
haklısın bu gece konusmam lazım 1 haftadır uyuyamıyorum
gece 2lerde 3lerde yatıyorum bıtsın artık bu süphe neyse cıksın ortaya
tabı eve gelırse...

sanada yazik cocuklarinada yazik senin bu stresli halin cocuklarinada yansiyordur,
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSALLAH(AMIN)

cocuklara süt alamadigindan degil, senin ailene güveniyor uyanik kocan.benim esim hafta sonlari gelir eve , 7 yasindaki kizimin kizimin bir haftalik sütünü ben tasiyamiyorum diye 12 paket alir eve koyar da gider. seninkide seviyodur cocuklarini sevmediginden degilde dedigim gibi senin ailene güveniyor.biliyorki onlar sütünüde alir ekmeginide..ama bu böyle devam etmemeli ciddi ciddi konusmalisin bu konulari.aklini basina almali.sen nasil ki bir alt katinda ailen oldugu halde, evimdir, cocuklarimdir diye katlaniyosun herseye, o da baba ve es oldugunun farkina varmali artik..canim baban kulagini ceksin..bu böyle olmaz..

pekı her sey ortaya cıktı dıyelım ayrıldınız o zaman ne yapacaksn calısmıyorsunda bu arada dıalarım senınle Allah yardmcn olsun baliim

sorun akraban olmasından kaynaklanıyo. babanda aldırış etmıyo bız bızeyız felan dıe ıste kocanda alısmıs sorumluluk almamaya alt katınız da da babangıl var bu devran böyle gider gibi. ama iki çocuğu varsa o ekmek parasını da eve bırakmak zorunda.tamam çoğu yöre kadını dıslıyo hala ama sen hatırlat kocana gerkirse hergün. o çocuklar şimdi büyüme çağında gelişmeleri lazım her türlü besini almaları lazım gece 12 lere kadar calısan bı adamında aldıgı maasının ıkıye katlanması gerekır bence. zaten bu kadar yalanla o eve gırebılıyo ve sen neden sormuyosun kı bu saate kadar nerdesın dıe bence ezdırme artık kendını sen ezıldıkce cocuklarında ezılır bunu unutma ve kocan o senın herseyın hesabını sor.

bak canım benim sen daha gencecik bir kadınsın, baban da taştan demirden değil ya. aynen anlat babana eşinin eve hiçbir şey almadığını, çocuklarının nafakasını gidip o aptal dükkanda saçma sapan şeylere harcadığını ve bunu kızı hoşnut etmek için kızın gözüne girmek için yaptığını tıpkı burada anlattığın gibi anlat. torunlarının eğer kendisi olmasa kimbilir perişan ve aç kalacaklarını babana anlat.

baban eğer eşine bir balans ayarı verirse kendine gelir illa ki eşin. senin kocan saf, salak hem de çok özür dilerim ama a..salak bir genç. yine de genç diyorum bak, cahillik, eğitimsizlik, toyluk vs. bir de üstüne arsızlık vs. eşinin aslında iyi bir rol modele ihtiyacı var bu kişi de baban olabilir bu konuda. ona yol gösterecek, eğitecek ama çoğunlukla da haddini bildirecek kişi burada baban olabilir ancak. babanla tüm samimiyetinle konuşmalısın

Allahım şunları okuyunca sinir oldumkocanı da o kızıda dövesim geldi dükkan sahibi de ayrı bir pislikcanım seni üzmek istemem ama durum ortada aslında kocanla konuş ama inkar edecek asla kabul etmeyecek bunu bil.eğer baban arkanda olsaydı bir dakika bile bu adamın yanında durma derdim çünkü kocan sadace aldatmıyor çok da sorumsuz biri evi ile hiç ilgilenmiyor.bütün bunlara katlanmaya değmez ama maalesef babanı ben anlayamıyorum nasıl bu kadar gaddarca düşünebilir.ne diyeceğimi bilemedim Allah ya eşini ıslah etsin ya babanın kalbine merhamet versin baban sana sahi çıksın canım

canım bundan önce de babanla ilgili bir konu açmışsın onu okudum şimdi hakikaten babanı görmüş oldum diğer arkadaşlar da okusunlar...öyle bir baba varken çok haklısın canım kendini yanlız ve güçsüz hissetmekte (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…