- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
canım bence var aertık kimseye güven olmuyor devir öyle devir oldukii kızlar ewli bekarr demior canımm edpsizleşmişler artıkkkkk...bu kızın ailesi yokmu ona şikayet et rezil olsun aklı başına gelir.
Kesin bir şey söylemek doğru değil şu an ama karşılıklı bir ilgi olsaydı öyle ortaya serilmezdi birbirlerine bayılıyorlar filan.Aksine seni görünce öyle sus pus kalmaları gerekirdi.
canim kac gündür konunu takip ediyorum..kocana iice sinir oldum..ben senin yerinde olsam bugün olanlari oldugu gibi anlatir,''tesekkür ederim, sayende herkes benimle dalga gecti,kac yillik esin ve iki cocugunun annesi olmamin karsiligini böyle ödedigin icin cok tesekkür ederim '' derdim..ayrica '' o kizla aranda biseyler oldugunu , ilk günden beri seziyorum, beni cok saf sandin herhalde. bu günden itibaren kendine ya cekidüzen ver, yada bu evliligi bitirelim . '' demelisin..tercihi ona birak ya sen ve cocuklariniz yada o kiz..bunu bu kadar net söylemelisin.evlilik oyunmu.ne münasebet evde gül gibi karisi herseyden feragat edip, evimin hanimiyim , cocuklarimin anasiyim diye bekliycek..adamda ask mesk pesinde..ne ala memleket..
hikayeni okudum çok üzüldümmm keşke ayakları üzerinde durabilen biri olsaydın,bende eylülde ewlenececeğim nişanlım 24 yasında bende öyle aynı.şimdi seni okuyunca korktumm tabi herkes aynı diğil ama.sana gelelim canım hangi şehirdesin kocan ne iş yaparkii...sana yardımcı olabilecek başka bi dostun arkadaşın akraban yokmu..yada çalışsan çocuklarını bırakaabileceğin kaynanan annen yokmu..pasif olma budurum eskidendi katlanmak benim annemde çok yaşadı ama katlandı şimdi ayrıldı.bendce eşinin gözünü korkut bisüreliğine ewi terket benim annem zamanında yapmış hemde babamın kendi akrabasına gitti abisine biz küçüktük ozaman tabi sora babam kaybetme korkusu yaşayınca annemi aldı tekrardana ama omadı yine.ama seninn bişeler yapman lazımm..bide bişey diyim ben olsam o şırfıntıyı oracaıkta haddini bildirridm biraz şeytan ol ...
esine de ki nerden geliyor bu samimiyet senden bahsedip bayagi gulduler filan de...
ben olsam gelemem oyle seylere direk veririm agzinin payini iste insan bazen o an ne yapacagini bilmiyor
canım bence var aertık kimseye güven olmuyor devir öyle devir oldukii kızlar ewli bekarr demior canımm edpsizleşmişler artıkkkkk...bu kızın ailesi yokmu ona şikayet et rezil olsun aklı başına gelir.
bu arada kocan çocuklarına düşkünmüü..
ne dıyorsun yanı butun herseyı anlatayımmı ?
valla bana kalirsa daha uzatmanin anlami yok,sen zaten cikamiyorsun evden,
e adamda acik vermiyor zaten e bugun duyduklarin sana yeter,
su yukardaki arkadasin yazdigi gibi bir konusma yapabilirsin,
yani hergun supheyle yasanmazki en azindan neymis ne degilmis ogrenirsin,
tabi esin bi aciklama yaparsa kestirip atarsa yapacak birsey yok...
ciddi birsey yoktur bence belki bir hoslantidir belkide hersey yanlis anlasilmadir bilemiyoruz ki,
yinede sen bilirsin hayat senin hayatin davulun sesi uzaktan hosgelir derler...
sen böyle susarsan...birde ailen alt katindaymis..en kötü anne baba bile cocugunun bu duruma düsürülmesine razi olmaz..sen esini takip edemiyorsan ne yap biliyomusun..babana herseyi anlat..babacigim esimde büyük degisiklikler var de..herseyi anlat bir bir..inan bana hicbir baba aman kizim ne var bunda demez..esini aksam baban bi takip etsin bakalim.birazda kulagini ceksin.göz dagi versin..hem ailen burnunun dibinde hem sen bu kadar cile cekiyosun inan aklim almiyor..sen cok nayifsin ama kiymet bilen bir kocan yok ne yazik..keske elimden birsey gelse..
sen böyle susarsan...birde ailen alt katindaymis..en kötü anne baba bile cocugunun bu duruma düsürülmesine razi olmaz..sen esini takip edemiyorsan ne yap biliyomusun..babana herseyi anlat..babacigim esimde büyük degisiklikler var de..herseyi anlat bir bir..inan bana hicbir baba aman kizim ne var bunda demez..esini aksam baban bi takip etsin bakalim.birazda kulagini ceksin.göz dagi versin..hem ailen burnunun dibinde hem sen bu kadar cile cekiyosun inan aklim almiyor..sen cok nayifsin ama kiymet bilen bir kocan yok ne yazik..keske elimden birsey gelse..
tesekkur ederım canım.
haklısın bu gece konusmam lazım 1 haftadır uyuyamıyorum
gece 2lerde 3lerde yatıyorum bıtsın artık bu süphe neyse cıksın ortaya
tabı eve gelırse...
kızlarrr cok kötüyümmmmmmmmmmmmm
şimdi geldim eve dükkana gıttım
kız kardeşime ayakkabı aldık beraber gıttık o kızda ordaydı
ama kızlar yaaa çok güzeell birisii
neyse ben yuzsuzluk yapıp şöyle dedim
"ben x abının eşiyim "
kız duraksadı "x abi ??? " diye dusundu
dükkan sahibide "ooo bızim x mi "diye güldü
o ara kız da eşimin patronunun adını vererek " ... ustası x miii "
diyee kahkaha attı şok oldu benı görunce
gulunecek neyım vardı anlamadım ama kız bana cok guldu
o ara bende şüphe çekmiyim diye kız dedim ki "canım eşim senı bana hergun anlatıyor hastaymıssın gecmıs olsun sımdı nasılsın " dedim
kızda "ıyıyım tesekkur ederım "dedı ukala ukala
o ara dukkan sahıbıde ne derse begenırsınız
" bızım x bu kıza hasta, bu kızda x se hasta bir birlerini çok sevıyorlar "
bende "nasıl yanıı" dedım çok ama çok şaşırdım yaa inanamazsınız
dukkan sahıbı hemen duzeltmeye calıstı kızlar yaaa ben orda aptal konumua geldım
"yok bacı abı kardes ilişkisi "diye pis pis sırıttı
o ara da kızad dukkan sahıbıne bakarak bır kahkaha attı sıze anlatamam kız kardesım bıle şok olduu
kız sankı bana manalı manalı güldüü
"sen öle san daha cok ayakta uyursun "gibilerinde kahkaha attı
o kadar cok moralım bozuldukıı anlatamam
hanı eşim nefret edıyordu bu kızdan hanı gıcıgın tekıydı
ben sıze demıstım eşim şüphelenmıyım dıye kızı bana kötuledı
dukkandakı adamda bırbırlerını cok severler hastalar dıyorr yaaaaaaa
nefret edıyorum ıkısındende
şimdi ne oluyorr kızlar kafam yok bende daha ustumu cıkarmadım sıze anlatıyorum nolursunuz bır akıl verın aldatıyormu bu şimdi benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?