- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
sorun akraban olmasından kaynaklanıyo. babanda aldırış etmıyo bız bızeyız felan dıe ıste kocanda alısmıs sorumluluk almamaya alt katınız da da babangıl var bu devran böyle gider gibi. ama iki çocuğu varsa o ekmek parasını da eve bırakmak zorunda.tamam çoğu yöre kadını dıslıyo hala ama sen hatırlat kocana gerkirse hergün. o çocuklar şimdi büyüme çağında gelişmeleri lazım her türlü besini almaları lazım gece 12 lere kadar calısan bı adamında aldıgı maasının ıkıye katlanması gerekır bence. zaten bu kadar yalanla o eve gırebılıyo ve sen neden sormuyosun kı bu saate kadar nerdesın dıe bence ezdırme artık kendını sen ezıldıkce cocuklarında ezılır bunu unutma ve kocan o senın herseyın hesabını sor.
canim kac gündür konunu takip ediyorum..kocana iice sinir oldum..ben senin yerinde olsam bugün olanlari oldugu gibi anlatir,''tesekkür ederim, sayende herkes benimle dalga gecti,kac yillik esin ve iki cocugunun annesi olmamin karsiligini böyle ödedigin icin cok tesekkür ederim '' derdim..ayrica '' o kizla aranda biseyler oldugunu , ilk günden beri seziyorum, beni cok saf sandin herhalde. bu günden itibaren kendine ya cekidüzen ver, yada bu evliligi bitirelim . '' demelisin..tercihi ona birak ya sen ve cocuklariniz yada o kiz..bunu bu kadar net söylemelisin.evlilik oyunmu.ne münasebet evde gül gibi karisi herseyden feragat edip, evimin hanimiyim , cocuklarimin anasiyim diye bekliycek..adamda ask mesk pesinde..ne ala memleket..
canım bundan önce de babanla ilgili bir konu açmışsın onu okudum şimdi hakikaten babanı görmüş oldum diğer arkadaşlar da okusunlar...öyle bir baba varken çok haklısın canım kendini yanlız ve güçsüz hissetmekte(
Canım bence esinle konuş ama anladığı dilden konuş. Bi gun cocuklari uyut.suslen puslen.esini bekle onunla birlikte olmayi sen iste o sırada cilvelesirken o kızın konusunu aç avradin gelmis diyince sinirlendim bi de samimiyetinizi kiskandim de kıskanilmak da cilvelesmek de erkeklerin hoşuna gider ama o hoşlanmayip ters teperse anla ki ortada bişey var yani esin kızdan hoşlanıyor
bak canim, sert cik esine.herseyi icine atma, susma..disini göster biraz. beni aldatirsan seni bosarim.gerekirse merdiven silerim, temizlige giderim cocuklarima bakarim de kocana.sen hic disini göstermemisin hep susmusun be canim..erkekler susan kadinlari cok güzel ezerler bunu hic unutma.bunu bir ablan olarak söylüyorum sana.sen böyle susarak , kocanin agzini arayarak ne yapacagini saniyosun..adam iki yalan atiyor seni kandirdim sanip ayni yerden devam ediyor..gerektiginde yumrugu masaya vurup, ben aptal degilim diyeceksin.haa sen diyosun ki evde huzursuzluk olmasin..ee o zaman kocan adam olsun da evde de huzursuzluk olmasin.sen durduk yere yapmiyosun heralde bu huzursuzlugu demi ama..
Kızı asla kötüleme. Bir öneri daha. Çünkü daha çok yapışır kıza. Sen benim dediğimi yaptır birine. Böyle biri vardır inşallah.
Bence esine deki
'' evet anlattığın gibi o kız çok terbiyesizmiş..Bu gün kardeşime ayakkabıu almak için gittik kendimi tanıttım adını duyunca patronuyla ikisi bastı kahkahayı çok severiz biz enişteyi die de imalı imalı konuştu haklısın canım oldukça seviyesizler ''
de anlasın yüzüne canım cicim diyenlern arkasından ne halt yediklerini belki aklına gelir..
Canım internette bi yazı gordum de bi aldatilma hikayesi de cok etkilendim de öyle gir konuya. biseyler uydur kocası sunlari sunlari yapmış de senin şüphelendiğine benzer bi olay anlat
canım benım yaa ben kelım e bulamıyorum dogru durust sankı aklımı yıtırdım ...
kafam allak bullak ne uyduracam ben onaa muhakkah çakar durumuu
ama yok yaa lamı cimi kalmadı adam gıbı anlatacak herseyıı
yeter artık yaaa g.. tü yemese yapmazdııı
o zaman anlatmasınıda bılecekkk
bilecekk bi-leee-cekkk o kadar
yeterrrr artık yaaa içim şişti yemın ederımm
Canım Allah sana peygamber sabri vermiş. Ben ne olursa olsun dayanamazdim bu kadar hiç ona bişey belli etmeden içim icimi yiyerek onu gectim ilgisizlik sevgisizlik gidecek yerim olmasa da annem babam olmasa da patlardim büyük konusmuyum ama yani boyle yapardım. Iyi dayaniyosub ama netefe kadar dayanırsin bilmiyorum. Dayanman doğru mu onu da bilmiyorumcanım benım yaa ben kelım e bulamıyorum dogru durust sankı aklımı yıtırdım ...
kafam allak bullak ne uyduracam ben onaa muhakkah çakar durumuu
ama yok yaa lamı cimi kalmadı adam gıbı anlatacak herseyıı
yeter artık yaaa g.. tü yemese yapmazdııı
o zaman anlatmasınıda bılecekkk
bilecekk bi-leee-cekkk o kadar
yeterrrr artık yaaa içim şişti yemın ederımm
canım sen sıkma canını önce suna karar ver esınle herseyı duzeltıp ve unutup eslı gunlerınıze gerı donmekmı ıstıyosun yoksa ayrılamam ben olene kadar mutsuz bı ewlılıgı kabullenıyorummu dıyosun yoksa bu hayatta ben cocuklarımda baska onemlı kımse yok ben ayaklarımın ustunde durmak ıstıormmu dıyosun?
3. şık tabikide en önceliğim evlatlarım
kocada boşşşş babada boşşşşş
hayatt boşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?