mantıklı düşünemiyorum :(

Canım bence esinle konuş ama anladığı dilden konuş. Bi gun cocuklari uyut.suslen puslen.esini bekle onunla birlikte olmayi sen iste o sırada cilvelesirken o kızın konusunu aç avradin gelmis diyince sinirlendim bi de samimiyetinizi kiskandim de kıskanilmak da cilvelesmek de erkeklerin hoşuna gider ama o hoşlanmayip ters teperse anla ki ortada bişey var yani esin kızdan hoşlanıyor

bak canim, sert cik esine.herseyi icine atma, susma..disini göster biraz. beni aldatirsan seni bosarim.gerekirse merdiven silerim, temizlige giderim cocuklarima bakarim de kocana.sen hic disini göstermemisin hep susmusun be canim..erkekler susan kadinlari cok güzel ezerler bunu hic unutma.bunu bir ablan olarak söylüyorum sana.sen böyle susarak , kocanin agzini arayarak ne yapacagini saniyosun..adam iki yalan atiyor seni kandirdim sanip ayni yerden devam ediyor..gerektiginde yumrugu masaya vurup, ben aptal degilim diyeceksin.haa sen diyosun ki evde huzursuzluk olmasin..ee o zaman kocan adam olsun da evde de huzursuzluk olmasin.sen durduk yere yapmiyosun heralde bu huzursuzlugu demi ama..

canım benım soruyorum tabıkı sormaz olurmuyum çalışıyorum dıyor

bu aldıgın haftalık ne oluyor ucup gıdıyormu dedıgımdeyse sınırlernıyor

hee karıyla kızla yedım dıyıp sınılrenıyor kestırıp atıyor

Adamı kafaya almışlar her gün dükkanından gidip birşeyler alıyor. Dükkan sahibi tabii memnun olur. Bence cilveleşiyorlar bunlar o kadar. Kız da seviyor filan değil emin ol. Adamla dalga geçiyorlar. Yok mu şöyle bir aile dostunuz filan. Bir erkek ama. Yemeğe gelsin size laf dükkandan açılsın. Desin ki "şu dükkandaki adamla kız salak erkek müşterilere böyle böyle oyun yapıyorlar ki daha çok mal satılsın. O kız yüz veriyormuş müşterilere bu sazanlar da atlıyorlarmış hemen. Adam mallarını bu yolla satıyormuş. Ne dangalaklar var" falan filan gibi. Erkekler kandırılmaya ve dalga geçilmeye gelemezler. Bir dene bence

arkasımızın dedıklerı cok dogru esın karsısında guclu bı kadın gorunce kendıne gelıcektır ona güçlü oldugunu onsuzda yasayabılecegını hıssetır arkadaslarımızın bagzıları suslen puslen cılveles demıs ama bence suslen guzelce makaj yap ama cılvelesme esın bellıkı guzel ama zor kadınlardan hoslanıyo allah yardımcın olsun senın ıcın cok dua edıcem

Ya abinle iletişiminiz nasıl peki¿ Bir konuşsan size çağırsan ayağını denk ala getirse abiniz üstü kapalı konuşup göz korkutsa bir??

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN canım gercekten babamla ılgılı konuyu okuduguna cok sevındım cunku cogu arkadas haklı olarak babamla konusmamı yazmızlar ama geercekten o konumu bı okusalar dıyorum başkadsa bırsey demıyorum

üstelık cokgu seyı yazmadım o konuda o kadar yanıı yazsam roman olurr

kısacası su an kız kardesım sırf babamın yuzunu gormemek ıcın hafta sonu abım gelıp kız kardesımı alıp yanına goturecek

dusunun artık gerısınıı...

sana bır sey dıyeyımmı mervee yemın edıyorum bugunku olaydan sonraa ıcımden zerre mıkratı bır seyler yapmak gelmıyorrr

suratını gormek bıle istemıyorumm

Kızı asla kötüleme. Bir öneri daha. Çünkü daha çok yapışır kıza. Sen benim dediğimi yaptır birine. Böyle biri vardır inşallah.

canım yapacam canım merak etme konusucam artık yeter yaaa sus sus nereye kadar

kesınlıkle gaza geldıgımı dusunmeyın arkadaslarr

içimdekı melegı cok kızdırdı eşimm

artık eski eşi yok karsısndaa

Bence esine deki

'' evet anlattığın gibi o kız çok terbiyesizmiş..Bu gün kardeşime ayakkabıu almak için gittik kendimi tanıttım adını duyunca patronuyla ikisi bastı kahkahayı çok severiz biz enişteyi die de imalı imalı konuştu haklısın canım oldukça seviyesizler ''

de anlasın yüzüne canım cicim diyenlern arkasından ne halt yediklerini belki aklına gelir..

Canım internette bi yazı gordum de bi aldatilma hikayesi de cok etkilendim de öyle gir konuya. biseyler uydur kocası sunlari sunlari yapmış de senin şüphelendiğine benzer bi olay anlat

canım cok haklsıın kesınlıkle bu yontemı denıcem belkıde saf gıbı aldatıldıgını anlar az cok ...

baktım ses yok valla bagırır cagırırı bana cvp vermesını ısterım açıklama yapar adam gıbı bana yoksa defolur gıderım neresı olursaa

ayy cok sınırlendım yaa aklıma bugun yasadıklarım geldıkce kabus basıyor uzerımeee

evli değilim ama seni anlamaya çalışıyorum çünkü benim babmda çok sorumsuz bir insandır annemi hep ezer ezdirir. ama biz büyüdükten sonra ezdirmemeye başladık annemi hiç üzülüp kendi canını sıkma allah sana yardım eder. sen dua et o kocan olacak o kızdan öyle bi kazık yesin ki senin ayaklarına kapansın..anneme hep bosan babamdan dıyoduk kucukken ama buyudukce kolay olmadını daha ıyı anlıyorum çünkü anneminde arkasında kimse yok bizdn baska. zaten kızda belli çalıştığı yerin sahibide bence bida oraya da gitme kendine gel sen kocandan daha güçlü ve sağlam kişiliğe sahip bi insansın kadın olman özelliklede anne olman senin gücünü ikiye katlamalı. dayanamıyorum böyle sorumsuz erkeklere hepsini toplayıp yakasım var

Canım internette bi yazı gordum de bi aldatilma hikayesi de cok etkilendim de öyle gir konuya. biseyler uydur kocası sunlari sunlari yapmış de senin şüphelendiğine benzer bi olay anlat

canım benım yaa ben kelım e bulamıyorum dogru durust sankı aklımı yıtırdım ...

kafam allak bullak ne uyduracam ben onaa muhakkah çakar durumuu

ama yok yaa lamı cimi kalmadı adam gıbı anlatacak herseyıı

yeter artık yaaa g.. tü yemese yapmazdııı

o zaman anlatmasınıda bılecekkk
bilecekk bi-leee-cekkk o kadar

yeterrrr artık yaaa içim şişti yemın ederımm

canım sen sıkma canını önce suna karar ver esınle herseyı duzeltıp ve unutup eslı gunlerınıze gerı donmekmı ıstıyosun yoksa ayrılamam ben olene kadar mutsuz bı ewlılıgı kabullenıyorummu dıyosun yoksa bu hayatta ben cocuklarımda baska onemlı kımse yok ben ayaklarımın ustunde durmak ıstıormmu dıyosun?

Canım Allah sana peygamber sabri vermiş. Ben ne olursa olsun dayanamazdim bu kadar hiç ona bişey belli etmeden içim icimi yiyerek onu gectim ilgisizlik sevgisizlik gidecek yerim olmasa da annem babam olmasa da patlardim büyük konusmuyum ama yani boyle yapardım. Iyi dayaniyosub ama netefe kadar dayanırsin bilmiyorum. Dayanman doğru mu onu da bilmiyorum

3. şık tabikide en önceliğim evlatlarım
kocada boşşşş babada boşşşşş

hayatt boşşşşş

3. şık tabikide en önceliğim evlatlarım
kocada boşşşş babada boşşşşş

hayatt boşşşşş

bebegım bılıorum bunu sana soyleyen ılk kısı ben degılm ama senın bır ıs bulup calısman sart oldu esını kotulemek ıstemıyorm ama halı ortada sen bundan sonra kendı ayaklarının ustunde durmaya bak baba konusunda senı okadar ıı anlıorm kı malesef hayat herkese ıyı bır aıle vermıyo oda bıze denk gelmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…