mantıklı düşünemiyorum :(

bence çocuklarını seviodur mutlaka onunla bence açıkca konuşmalısın çocuklarını koy ortaya konuşurken damar konuş.ama sordunmu kendine son bir ayda ne değiştide böle oldu ilgisizmiydin kocana karşı bakımsızmıydın yada önceden neler yapardınız ilgenirmiydi yine mutluydum diyebilirmisin önceden??

bence en mantıklısı bu. "senle dalga geçer gibiydiler.çok sinirlendim, sinirden birşey de diyemedim." fln de. bi daha da ordan birşey alırsa "senle resmen dalga geçen adamlara hala para kazandırıyorsun pes doğrusu " gibi birşey diyebilirsin. gerçi o kadar yüzsüz olur mu bilmem.

kızla arasında bir ilişki yoktur. eşin platonik olarak hoşlanmış kızdan. millete dalga konusu olmuş.

son gelişmeye çok üzüldüm...oooofff of....herşey düzelecek canım merak etme....gecenin en karanlık anı gün doğumuna en yakın olan andır...

bilmiyorum neden acik acik söylemiyorsun ki,yani tabiki beni aldatiyor musun

demede,yani bugün olanlari anlat ve bunun hic masum olmadigini ve birseyler sezdiigni bilsin..

eee sen simdi kiz terbiyesiz birsey desen oda evet ya diyecek ve varsa aralarinda birsey seni

kandirdigini,senin onun dediigne inandigini sanacak..bugün olanlar bile konusman iicin yeterli...

bilmiyorum evlilik durumunuz nasil yani sanayide calisan bir insan aksam 7-8 de bilemedin 9 da isi biter..

seninde söylemen gereken artik bu eve isin biter bitmez gelmesini gerektiigni,ve cocuklarada asla oyuncak istemedigini kendinin

gerekli zamanlarda gidip alacagini söyle..yani biraz farkinda oldugunu bilsin,biraz tepkini koy..

evet babam arkadam degil bosanmama izin vermezler diyorsun ama esini biraz korkut..

yani bilmemis gibi davrandikca esinin utanacagini filan mi saniyorsun autansa bu kadar sinir birsey olamazdi..

bence en iyisi acik acik konusmak...saf ayagina yatma ve seni kandirmasina daha müsade etme..

canım bu kaç yüz bin kere konusmam ınan bende bılmıyorum damardan da konustumm

bir anlık donuyor ama ya sonraa yıne eskı sorumsuz eşim oluyor

ben eskıden cok zayıftımama ıkı tane bebgım oldu ard arda ve aldıgım kılolarımı veremıyorum bır turlu ama bu konuda aban hıc kılolusun gıblerınden kötu bır söz söylmemdı..ben senı her halınlee sevıyorum derdı bana

ama artık nedense bendne utanıyormu nedense benımle hıc bır yere gelmek ıstemıyor veya benı goturmek ıstemıyor yanında..

anlıyorm ebnı eskısı gıbı sevmıyor cok soguk ve ılgısız o öle olunca bende ısınamıyorum halıylee

Kendin diyorsun kıza rezil olmamak adına 10-20-30 liralık oyuncak alıyor, kız orda çalışmadan önce sen istediğinde almazmış.

Eşin ne çocuklarını seviyor, ne de seni.

Sevse böyle yapmazdı, yapmak istese de yapamazdı.

Hadi seni geçtim, çocuklarının rızkını götürüp başkasına yedirmezdi.
Sırf birilerine iyi görünmek için.

Bunun başka bir açıklaması olmaz.

Bence bu işi çok uzattın, al karşına adam gibi konuş
Bu güne kadar namert olmuş, en azından konuşmada mert ol de.

Açıkça ne oldugunu söylesin.

Belki aralarında hiç bir şey olmamış da olabilir. Eşin sadece kızdan hoşlanıyor, her gittiğinde kıza kur yapıyor da olabilir ki ben böyle oldugunu düşünüyorum, bunu dahi açıkça söylemeli.

Söylemezse de bundan sonra ne yapacagına karar vermen gerek...

bencede kendını ezdırmeden basını dık tut ve konus hatta ona dekı ben calısıp kendı paramı kendım kazanmak ıstıyorm bılmıyorm ızın werırmı ama ınsallah werır sen calıstıkca nasıl kendıne oz guwenın gelıcek sen bıle sasırıcaksın cocukların ıcın bunu basarmak zorundasın

şııst üzülme bakalım sen bi kadınsın ve güçlü olmalısın.eşine karşı ilgili ol içindeki şeytanı uyandır kendine güven.o kızdan hoşlansa bile o senin kocan o kız hiçbi şey.ona karşı güzel ol ne bilim ben yap bi şeycikler ama sakın üzülmee sakın

canım cocuklarım cok ufak koyacak kımsem yok annem nereye kadar bakarkı
eşim çalışmamı istiyor ama benı oyalamk ıcın söyluyor sanırım yanı "he he "diyip geçiyorr

....

ciddi anlamda çalışmak ıstedıgımı soylesem ne der bılmyıorum ama dedıgım ıgıb cocuklarım cok ufak

kuzum kendini fazla üzme..en iyi erkek bile yabanci bir kadindan azicik ilgi görse havalara girer inan bana.sanmaki sadece senin esin böyle..maalesef erkeklerin akillari kit biraz.hem esinle tartismaya korkma.hakkini ara.kendini saf yerine koydurma.sen saniyomusunki o seni kaybetmeyi göze alir.pacalari tutussun biraz.korkut gözünü..evdeki melek gibi karisini ve iki yavrusunu iki göz süzdü diye elin kizina degismez kocan korkma..eminim seni cok seviyodur.ama erkek iste, hem evdeki dursun hemde disarda heyecan olsun derler..

ayy o kızın orda saçını başını yolcaktın aslında yaa!
öyle kahkaha atabilcek miydi acaba sonra! çok sinir olurum öyle insanlara.
Önce eşinin sonra o kızın gözünü korkut. Herşeye cevabın olsun sessiz kalma.
Eşinle de açık açık konuş böyle imalarla anlayacak gibi görünmüyor çünkü..
Konuşurkende çok kararlı ol her an gidebilirim buna gücüm var dercesine hissettir ona mecbur olmadığını..
Ama sakın vazgeçme, savaş. kocanı başka şahıslara bırakma. Sadece güçlü ol eminim aşıcaksın bunları.

belkı bır düzelme vardır dıye gırdım bunu gördükten sonra sınırlerım tepeme çıktı

aaah ahhh ben senın yanında olucam var ya

senı bıle dınlemem gıder o dükkanda kızın saçını başını yolarım

ben bıle burdan okadar çok sınırlendım kı anlatamam sana

akşam ne yap et kocanla konuş, ben gıttım bugün dükkana bana bunu bunu söyledıler de

hıç de korkma, kızla patron ne dedıyse aynen söyle eşıne

bılmıyorumm, şuan kafam kazan gıbı oldu sınırden, sınırım geçsın yazcam sana yıne tmm mı

şu kızın yaptığı şeyleri okudum da nasıl sinirlendim ya.tövbe ya içimden kötü şeyler geçio.ya bu kız kanser mi demiştiniz tedavi görüyosa saçları nasıl duruyo uzun saçlı demişsiniz kemoterapi saçı döker kel olurlar tedavi süresince en azından tıraşlı yani????

evde yapabılıcek bı ıs olsa nebılıyım nakıs örgü falan hem cocuklarına ıhmal etmems olursun yasadıgın yer kucukmu yanı ılçe falanmı mesela bı pastaneyle anlasıp ev puacası yapıp onlara satsan ewde yapabılıcek bunlar geldı aklıma

Offf.

Bu Adamlara ne oluyor böyle ya, nefslerine neden hâkim olamıyorlar.

Rabbim yardımcın olsun canım, sakın sıkma canını her iş olacağına varıyor.

Birde lütfen gaza gelip eşine hesap sorma adına konuşma yapma, hatta imkanın varsa, eşinle bir cafe gibi bir yerde buluş, çocuklarınızı kardeşine bırakarak.

Evde butür şeylerin konuşulmasının taraftarı değilim.
Sakin bir şekilde herşeyi, tüm gözlemlerini anlat ona.
Ve sakin bir şekilde dinle, adam akıllı bir ölç tart, yargılamadan önce sorgulamayı dene.

Her hâlukarda RABBiM senin ve yavrularının yardımcısı olsun.

ayrıca söyle evet ama gidip kontrol etmiş gibi değil kardeşimle gittik o kız vardı ilgileniyodu ben de geçmiş olsun dedim görünce üzüldüm falan öyle bi şeyler de kızgın ve hesap soruyomuş gibi dme

kız daha bu yaz kemoterapi görcekmişşş...

hasta gıbı bır halıde yoktu nesesı yerındeydıı

töbe yarabbım ne hale soktular benı yaaa ...

neye ınanacagımı şaşırdım ALALHIM affet belkıde hastadır ..

offffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…