- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
valla gülüm dun gece 12 de geldı cocuklarını öpüp dırek yattı.sence sevıyormu sevmıyorumu ben bır turlu anlamadım.ayrıca sevse
bana derdıkı"hayatım cocukların sutunu ıhmal etme ne gerekıyorsa yap al bu paran ben gec gelıyorum erken gelıyorum cocuklar sana emanet"demelı ılgılenen bır baba deıl mı
ama yokk..sadece opup yatıyor sen karar ver sevıp sevmedıgıne..
DEĞİŞİK BİR İNSAN..4 yIllık evlıyım 3 yılda nısanlı kaldım 7 yıldır cozemedım bu adamı.hele kı son 1 aydır tanıyamıyorum..
Bence esine deki
'' evet anlattığın gibi o kız çok terbiyesizmiş..Bu gün kardeşime ayakkabıu almak için gittik kendimi tanıttım adını duyunca patronuyla ikisi bastı kahkahayı çok severiz biz enişteyi die de imalı imalı konuştu haklısın canım oldukça seviyesizler ''
de anlasın yüzüne canım cicim diyenlern arkasından ne halt yediklerini belki aklına gelir..
bence çocuklarını seviodur mutlaka onunla bence açıkca konuşmalısın çocuklarını koy ortaya konuşurken damar konuş.ama sordunmu kendine son bir ayda ne değiştide böle oldu ilgisizmiydin kocana karşı bakımsızmıydın yada önceden neler yapardınız ilgenirmiydi yine mutluydum diyebilirmisin önceden??
bilmiyorum neden acik acik söylemiyorsun ki,yani tabiki beni aldatiyor musun
demede,yani bugün olanlari anlat ve bunun hic masum olmadigini ve birseyler sezdiigni bilsin..
eee sen simdi kiz terbiyesiz birsey desen oda evet ya diyecek ve varsa aralarinda birsey seni
kandirdigini,senin onun dediigne inandigini sanacak..bugün olanlar bile konusman iicin yeterli...
bilmiyorum evlilik durumunuz nasil yani sanayide calisan bir insan aksam 7-8 de bilemedin 9 da isi biter..
seninde söylemen gereken artik bu eve isin biter bitmez gelmesini gerektiigni,ve cocuklarada asla oyuncak istemedigini kendinin
gerekli zamanlarda gidip alacagini söyle..yani biraz farkinda oldugunu bilsin,biraz tepkini koy..
evet babam arkadam degil bosanmama izin vermezler diyorsun ama esini biraz korkut..
yani bilmemis gibi davrandikca esinin utanacagini filan mi saniyorsun autansa bu kadar sinir birsey olamazdi..
bence en iyisi acik acik konusmak...saf ayagina yatma ve seni kandirmasina daha müsade etme..
bencede kendını ezdırmeden basını dık tut ve konus hatta ona dekı ben calısıp kendı paramı kendım kazanmak ıstıyorm bılmıyorm ızın werırmı ama ınsallah werır sen calıstıkca nasıl kendıne oz guwenın gelıcek sen bıle sasırıcaksın cocukların ıcın bunu basarmak zorundasın
kızlarrr cok kötüyümmmmmmmmmmmmm
şimdi geldim eve dükkana gıttım
kız kardeşime ayakkabı aldık beraber gıttık o kızda ordaydı
ama kızlar yaaa çok güzeell birisii
neyse ben yuzsuzluk yapıp şöyle dedim
"ben x abının eşiyim "
kız duraksadı "x abi ??? " diye dusundu
dükkan sahibide "ooo bızim x mi "diye güldü
o ara kız da eşimin patronunun adını vererek " ... ustası x miii "
diyee kahkaha attı şok oldu benı görunce
gulunecek neyım vardı anlamadım ama kız bana cok guldu
o ara bende şüphe çekmiyim diye kız dedim ki "canım eşim senı bana hergun anlatıyor hastaymıssın gecmıs olsun sımdı nasılsın " dedim
kızda "ıyıyım tesekkur ederım "dedı ukala ukala
o ara dukkan sahıbıde ne derse begenırsınız
" bızım x bu kıza hasta, bu kızda x se hasta bir birlerini çok sevıyorlar "
bende "nasıl yanıı" dedım çok ama çok şaşırdım yaa inanamazsınız
dukkan sahıbı hemen duzeltmeye calıstı kızlar yaaa ben orda aptal konumua geldım
"yok bacı abı kardes ilişkisi "diye pis pis sırıttı
o ara da kızad dukkan sahıbıne bakarak bır kahkaha attı sıze anlatamam kız kardesım bıle şok olduu
kız sankı bana manalı manalı güldüü
"sen öle san daha cok ayakta uyursun "gibilerinde kahkaha attı
o kadar cok moralım bozuldukıı anlatamam
hanı eşim nefret edıyordu bu kızdan hanı gıcıgın tekıydı
ben sıze demıstım eşim şüphelenmıyım dıye kızı bana kötuledı
dukkandakı adamda bırbırlerını cok severler hastalar dıyorr yaaaaaaa
nefret edıyorum ıkısındende
şimdi ne oluyorr kızlar kafam yok bende daha ustumu cıkarmadım sıze anlatıyorum nolursunuz bır akıl verın aldatıyormu bu şimdi benii
canım cocuklarım cok ufak koyacak kımsem yok annem nereye kadar bakarkı
eşim çalışmamı istiyor ama benı oyalamk ıcın söyluyor sanırım yanı "he he "diyip geçiyorr
....
ciddi anlamda çalışmak ıstedıgımı soylesem ne der bılmyıorum ama dedıgım ıgıb cocuklarım cok ufak
belkı bır düzelme vardır dıye gırdım bunu gördükten sonra sınırlerım tepeme çıktı
aaah ahhh ben senın yanında olucam var ya
senı bıle dınlemem gıder o dükkanda kızın saçını başını yolarım
ben bıle burdan okadar çok sınırlendım kı anlatamam sana
akşam ne yap et kocanla konuş, ben gıttım bugün dükkana bana bunu bunu söyledıler de
hıç de korkma, kızla patron ne dedıyse aynen söyle eşıne
bılmıyorumm, şuan kafam kazan gıbı oldu sınırden, sınırım geçsın yazcam sana yıne tmm mı
şu kızın yaptığı şeyleri okudum da nasıl sinirlendim ya.tövbe ya içimden kötü şeyler geçio.ya bu kız kanser mi demiştiniz tedavi görüyosa saçları nasıl duruyo uzun saçlı demişsiniz kemoterapi saçı döker kel olurlar tedavi süresince en azından tıraşlı yani????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?