mantıklı düşünemiyorum :(

kanser mı değıl mı bılemıcem ama haklısın

kesınlıkle hasta

ruh hastası

kımsenın günahını almak ıstemem ama hıç hoş tavırlar değıl, ne demek ya hangı hakla öyle konuşur senınle?

Dalga geçer gıbı

üf yaaaaaaaaaaa bu ne erkek hegemonyasıdır ya bıktım erkeklerden ya.ne sanıyolar kendilerini sövdürtcekler illa.kız sen kendine bak biraz hani kilolarını vermeye çalış kapatma kendini üzülme sakın güçlü ol.

canım benım kılolu degılım aslında yanı bu kız gıbı sıfır beden degılım çıtı pıtı degılım ..

boyum 1.60 kilom 60

yanı tmm var var kılom ama ölee yerımden kalkamayacak kadar degıl gıydıgım yakısıyor

nerede şu an, işte mi?

ben işte bılıyorum

ama artık onada ınanasım gelmıyor yaaa

o patronu olacak adam içki içer sigara içer her b..k var adamda

onamı takılıyor dıyorum acaba

adamın arabasıda var
ama eşim sigara v eiçki fılan ıcse kesınlıkle anlardım ma sanırım takılıyor o adama

cunku adam her gece özel arabasıyla eve bırakıyor eşimi

yaa cnm inanmazsın ama sadece senin yorumlarını en başından son yorumuna kadar okudum üşenmeden ...ben okuyorum eşimede anlatıyorum kadıncağıza böyle böyle yapmış diye o bileçok şaşırıyo allah yardımcın olsun ben senin yerinde olsam madem konu buralara gelmiş kız kardeşimide yanıma alıp giderim o kızın yanına yüzsüzlükse yüzsüzlük kızım bana bak ben x eşiyim ayağını denk al yoksa denk alıcak ayağında kalmaz diye gözünü korkuturum şıkır şıkır giyinmeyide unutma alttarafı pisliğin teki sana ne yapabilrki bacında yanında olduktan sonra....hem o ustası falanda dalga geçmişler beraber hangi usta elemanıyla bir olurda müşterisini alaya alır ne malum patronlada ilişkisi olmadığı bu dewirin genç kızları sapık erkeklere taş çıkartır ayyhh wallahi sinirlerim bozuldu acımdan öldüm de yine yemek yemedim yorumlarını okudum....

oyy kuzum benım yaa Allahım razı olsun bın kere

eşinede saygılarımı ilet lütfenn harbı delıkanlıymıss

yorumların ve dusuncelerın ıcın tesekkur ederım canım

rabbıme sıgınıyorum

ama bu gece hersey bıtecek yeter artık cıdden yeter

akraba evlılığı ne kötü bırşey değıl mı? Bır kez daha anladım

kayınbabana kayınvalıdene şıkayet edemezsın, hem amcan hem kocanın anası babası

kendı aılen sesını çıkarmıyor, kardeşler yüz göz olmasınlar dıye

abıne gıdemıyorsun, çünkü abın kuzenınle yanı aslında görümcenle evlı

görümcen olan kuzenınede abısını çekıştıremezsın kı...

ıkı ucu b..lu değnek

aynen öyle demekkı dogru ifade edebılmısım kendımıı

az önce sörvivördeki hayım bır laf söyledıı

o kadar hoşuma gıttıkı

ben halıme bınlerce kez sukurler edıyorumm ....

"bır tek bende dert var sanma sende kı derdı minnet sayan var "

o kadar harıka bır sözkı benden kötü durumda olanlar da var ..kocası kapı dısarı edılen kadınlarr çocuklarıyla parklarda yatan kadınlarr dövülen sövülen yakılan vurulann

o kadar cokkı halıme sukurler olsun ama benım tek ıstegımm "HUZUR"

Son düzenleme:

yaa sen böyle yazdın yaa wallahi gözlerim doldu yemin ederim (( allahım niye hep böyle şeyler bizlerin başına gelir....eşim senin için yazık etmiş kadına çok ezmiş dedi...sen hele bide yazmışsın ya bi yorumunda 4 yıldır elbise bile almadım bekarlık elbiselerimi giyiniyorum diye wallahi eşim şoka girdi allah onun belasını wersin yaa ikide çocuğu warmış diyo...sen kendini ezdirme nolursun çocuklarında duymasın odalarının kapısını kapat gerekirse yalan söyle o pislik kız senin ona sarkıntılık ettiğini söyledi bana şikayet etti seni de patronununda yaptıklarını söyle...söyle diyoruz yaa yine haksız sen çıkıcaksın erkeklerin doğasında war bu üste çıkmak ..(((sen dilencilikte yapsan senden kötüsü yoktur

Ama sen böyle söyleyerek en azından eşim bana bunu yapmıyor diyorsun.

Yapma böyle, koruma onu, o sizi düşünmüyor, sen de onu düşünme

bencede canım patronla sennki o kızlarla takılıodur ama kızla daha yeni yeni takılıolar aşamamıştır daha bazı şeleri yatak kısmını aşmış olsa anlarsın yani acaba hevesini alınca bırakırmı oda var canım sonuçta sen karısısın gekip geçici bişeydir...ama bunu aşmak senin için zor olacak dua et canım.

canım benım üzülme lütfen allah sızın mutlulugunuzu daim etsin eşinin kıymetını bıl ...daha cok bıll

benım babamda böyledır aslında ben bekarkende hıc elbısem olmazdı
arkadaslar cagırırdı benı ama sırf elbısem olmadıgı ıcın hastalık numarası yapardım
şimdi benım kız kardeım tatıle gıdecek sırf babamın yuzunu artık görmemk ıcın ınan kız cagızın gıyecek hıc bırseyı yok dolabımda ne var ne yok hepsını ona verdım

allah benım belamı versın eger abartıyorsam dolabım suan bom boş sadece bır pantol bır tişört kaldı..

Ama hıc önemlı degıl yeterkı kız kardesımın bırazcıkta olsa psikolojısı duzelsın

sankı ben gıdıyorcasına sevındım

annemde yarın memleketıne gıdecek babam 200 tl haşlık vermıss (ona bıle cok dıyo babam )
annem sagolsun 10 tl verdıde kız cagıza yazlık terlık aldık bugun o dükkandan ...

Benım actıgım bır konu var kendımı acındırmak ıcın soylemıyorum yanı babamın nasıl bırı oldugunu anlarsın bırazcık canım

Eşinin patronu bu kıza hediye almış, sen de bunu eşinden ögrenmişsin.

Belki de patronuyla, kızın arasında bir şey vardır :44:
Ya da patron ikisinin arasını yapmaya çalışıyordur.

Yalnız her gece patron eşini eve bırakıyor, daha önce böyle çalışıyorum diyip gece 12. de gelmediği oluyor muydu?
Ve yine patron mu bırakıyordu?

keşke ekonomik özgürlüğün olsaydı minnet etmezdin kocana da babana da...namusunla çalışır çocuklarına bakardın wallahi kafan dinç olurdu en azından...huzurun olurdu...maalesef bizim toplumumuzda ekonomik koşullar, toplumsal baskılar kadınların elini kolunu bağlıyor... sabretmeye çalış...inşallah yola gelir kocan canım... ileride burnundan getir fitil fitil... gün olur devran döner söz hakkı sana geçer sen onu terslersin görür gününü

Senin bunlari yasamana sebep olan adamin yaninda nasil duruyorsun.
Senin böyle pislik, cirkef insanlarla muhatap olmana sebep bir adamin yaninda nasil duruyorsun.
Seni piskolojini alt üst eden bir adamin yaninda nasil duruyorsun.
Böyle yasamaktansa o kel herifin bir yerine neden tekmeyi vurmuyorsun.
O seni hic haketmiyor.
Kendi pisliginde bogulur bir gün.
İsterse aralarinda birsey olmasin.
İsterse sadece muhabbet olsun ne farkeder.
Sen nasil dayaniyorsun arkadasim, ben delirdim burda evimde.
Elime gecseler hasta masta dinlemeden dislerini ellerine verirdim.
Allah sana sabir vermis ben dayanamazdim.
Su an bunlari yazarken sinurden ellerim titriyor.

canım benım hayır böyle degıldı yanı gecelere kadar calısırdı çalışmaz degıldı ama huyu suyu aynıydı ve eve kendı gelırdı yuruyerek yada bisikletiyle

allahım yardımcın olsun bacım....ne diyim allah sabır wersin inşallah aptal kocan sana yaptıklarına pişman olur döner...bu arada açtığın konuyu bana ling olarak atarsan sewinirm..şimdilik çıkıyorum ama bilki aklım burda çok etkiledi bu konular beni....resmen suratım asıldı ağlamaklı oldum.... allahım sana huzur wersin bu saatten sonra hayırlısını nasip etsin bacım....allaha emanet olun iyigeceler

sana git boşan diyemem ama gözdağı verebilirsin VERMELİSİN

Hiç bir adam 19'luk bir yeni yetme için evini yuvasını dağıtmaz hele de 2 çocukla...

hele hele de senin gibi hanım hanım bir eşi....

ama sen böyle çaresiz durursan o devam eder.Seni kaybetmekten korkmalı...

Yerinde ben olsam çoktan evi havaya uçurmuştum ama sen sakin yapılı bir bayansın..Konuşarak en azından bu durumu bildiğini dile getirebilirsin...

ayrıca neden çalışmıyorsun?Alt katta babanlar var madem,çocuklara baksın annen tekstilde bile olsa gi çalış..Az özgüvenin yerine gelsin

bunaldım,daraldım yazdıklarını okudukça..Eşin seni ciddi anlamda sindirmiş.

Onun karşısında bu kadar çaresiz durmamalısın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…