- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kız daha bu yaz kemoterapi görcekmişşş...
hasta gıbı bır halıde yoktu nesesı yerındeydıı
töbe yarabbım ne hale soktular benı yaaa ...
neye ınanacagımı şaşırdım ALALHIM affet belkıde hastadır ..
offffffff
üf yaaaaaaaaaaa bu ne erkek hegemonyasıdır ya bıktım erkeklerden ya.ne sanıyolar kendilerini sövdürtcekler illa.kız sen kendine bak biraz hani kilolarını vermeye çalış kapatma kendini üzülme sakın güçlü ol.
her zamanki gibi hala gelmediiii
iananın artık beklemekten bile yoruldum eşimi her gece her geceee
nerede şu an, işte mi?
yaa cnm inanmazsın ama sadece senin yorumlarını en başından son yorumuna kadar okudum üşenmeden ...ben okuyorum eşimede anlatıyorum kadıncağıza böyle böyle yapmış diye o bileçok şaşırıyo allah yardımcın olsun ben senin yerinde olsam madem konu buralara gelmiş kız kardeşimide yanıma alıp giderim o kızın yanına yüzsüzlükse yüzsüzlük kızım bana bak ben x eşiyim ayağını denk al yoksa denk alıcak ayağında kalmaz diye gözünü korkuturum şıkır şıkır giyinmeyide unutma alttarafı pisliğin teki sana ne yapabilrki bacında yanında olduktan sonra....hem o ustası falanda dalga geçmişler beraber hangi usta elemanıyla bir olurda müşterisini alaya alır ne malum patronlada ilişkisi olmadığı bu dewirin genç kızları sapık erkeklere taş çıkartır ayyhh wallahi sinirlerim bozuldu acımdan öldüm de yine yemek yemedim yorumlarını okudum....
akraba evlılığı ne kötü bırşey değıl mı? Bır kez daha anladım
kayınbabana kayınvalıdene şıkayet edemezsın, hem amcan hem kocanın anası babası
kendı aılen sesını çıkarmıyor, kardeşler yüz göz olmasınlar dıye
abıne gıdemıyorsun, çünkü abın kuzenınle yanı aslında görümcenle evlı
görümcen olan kuzenınede abısını çekıştıremezsın kı...
ıkı ucu b..lu değnek
oyy kuzum benım yaa Allahım razı olsun bın kere
eşinede saygılarımı ilet lütfenn harbı delıkanlıymıss
yorumların ve dusuncelerın ıcın tesekkur ederım canım
rabbıme sıgınıyorum
ama bu gece hersey bıtecek yeter artık cıdden yeter
aynen öyle demekkı dogru ifade edebılmısım kendımıı
az önce sörvivördeki hayım bır laf söyledıı
o kadar hoşuma gıttıkı
ben halıme bınlerce kez sukurler edıyorumm ....
"bır tek bende dert var sanma sende kı derdı minnet sayan var "
o kadar harıka bır sözkı benden kötü durumda olanlar da var ..kocası kapı dısarı edılen kadınlarr çocuklarıyla parklarda yatan kadınlarr dövülen sövülen yakılan vurulanno kadar cokkı halıme sukurler olsun ama benım tek ıstegımm "HUZUR"
ben işte bılıyorum
ama artık onada ınanasım gelmıyor yaaa
o patronu olacak adam içki içer sigara içer her b..k var adamda
onamı takılıyor dıyorum acaba
adamın arabasıda var
ama eşim sigara v eiçki fılan ıcse kesınlıkle anlardım ma sanırım takılıyor o adama
cunku adam her gece özel arabasıyla eve bırakıyor eşimi
yaa sen böyle yazdın yaa wallahi gözlerim doldu yemin ederim(( allahım niye hep böyle şeyler bizlerin başına gelir....eşim senin için yazık etmiş kadına çok ezmiş dedi...sen hele bide yazmışsın ya bi yorumunda 4 yıldır elbise bile almadım bekarlık elbiselerimi giyiniyorum diye wallahi eşim şoka girdi allah onun belasını wersin yaa ikide çocuğu warmış diyo...sen kendini ezdirme nolursun çocuklarında duymasın odalarının kapısını kapat gerekirse yalan söyle o pislik kız senin ona sarkıntılık ettiğini söyledi bana şikayet etti seni de patronununda yaptıklarını söyle...söyle diyoruz yaa yine haksız sen çıkıcaksın erkeklerin doğasında war bu üste çıkmak .. (((sen dilencilikte yapsan senden kötüsü yoktur
kızlarrr cok kötüyümmmmmmmmmmmmm
şimdi geldim eve dükkana gıttım
kız kardeşime ayakkabı aldık beraber gıttık o kızda ordaydı
ama kızlar yaaa çok güzeell birisii
neyse ben yuzsuzluk yapıp şöyle dedim
"ben x abının eşiyim "
kız duraksadı "x abi ??? " diye dusundu
dükkan sahibide "ooo bızim x mi "diye güldü
o ara kız da eşimin patronunun adını vererek " ... ustası x miii "
diyee kahkaha attı şok oldu benı görunce
gulunecek neyım vardı anlamadım ama kız bana cok guldu
o ara bende şüphe çekmiyim diye kız dedim ki "canım eşim senı bana hergun anlatıyor hastaymıssın gecmıs olsun sımdı nasılsın " dedim
kızda "ıyıyım tesekkur ederım "dedı ukala ukala
o ara dukkan sahıbıde ne derse begenırsınız
" bızım x bu kıza hasta, bu kızda x se hasta bir birlerini çok sevıyorlar "
bende "nasıl yanıı" dedım çok ama çok şaşırdım yaa inanamazsınız
dukkan sahıbı hemen duzeltmeye calıstı kızlar yaaa ben orda aptal konumua geldım
"yok bacı abı kardes ilişkisi "diye pis pis sırıttı
o ara da kızad dukkan sahıbıne bakarak bır kahkaha attı sıze anlatamam kız kardesım bıle şok olduu
kız sankı bana manalı manalı güldüü
"sen öle san daha cok ayakta uyursun "gibilerinde kahkaha attı
o kadar cok moralım bozuldukıı anlatamam
hanı eşim nefret edıyordu bu kızdan hanı gıcıgın tekıydı
ben sıze demıstım eşim şüphelenmıyım dıye kızı bana kötuledı
dukkandakı adamda bırbırlerını cok severler hastalar dıyorr yaaaaaaa
nefret edıyorum ıkısındende
şimdi ne oluyorr kızlar kafam yok bende daha ustumu cıkarmadım sıze anlatıyorum nolursunuz bır akıl verın aldatıyormu bu şimdi benii
eşinin patronu bu kıza hediye almış, sen de bunu eşinden ögrenmişsin.
Belki de patronuyla, kızın arasında bir şey vardır :44:
Ya da patron ikisinin arasını yapmaya çalışıyordur.
Yalnız her gece patron eşini eve bırakıyor, daha önce böyle çalışıyorum diyip gece 12. De gelmediği oluyor muydu?
Ve yine patron mu bırakıyordu?
canım benım üzülme lütfen allah sızın mutlulugunuzu daim etsin eşinin kıymetını bıl ...daha cok bıll
benım babamda böyledır aslında ben bekarkende hıc elbısem olmazdı
arkadaslar cagırırdı benı ama sırf elbısem olmadıgı ıcın hastalık numarası yapardım
şimdi benım kız kardeım tatıle gıdecek sırf babamın yuzunu artık görmemk ıcın ınan kız cagızın gıyecek hıc bırseyı yok dolabımda ne var ne yok hepsını ona verdım
allah benım belamı versın eger abartıyorsam dolabım suan bom boş sadece bır pantol bır tişört kaldı..
Ama hıc önemlı degıl yeterkı kız kardesımın bırazcıkta olsa psikolojısı duzelsın
sankı ben gıdıyorcasına sevındım
annemde yarın memleketıne gıdecek babam 200 tl haşlık vermıss (ona bıle cok dıyo babam )
annem sagolsun 10 tl verdıde kız cagıza yazlık terlık aldık bugun o dükkandan ...
Benım actıgım bır konu var kendımı acındırmak ıcın soylemıyorum yanı babamın nasıl bırı oldugunu anlarsın bırazcık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?