mantıklı düşünemiyorum :(

bende sabır taşı degılım 24 yasındayım ama içim 40 yaşındaa

her zaman aynı şeyi yazıyorum ama hem arkam yok hemde evlatlarım için susuyorum ama artık dıyorumyaa dayanamıyorum bu bardagı tasıran son damla olduu ..

Konusucam bu kece inceldıgı yerden kopsun

babamda benı eve almayack degıl tmm hergun de onun suratını cekerım bırazcıkta ona susarım bırazda babamlara sabrederım ama bu adamın koynuna gırmem ,
nefesını cekmem
vıd vıdsını cekmem
ne yapayım allahımd abenı böyle itham edıyor sankı bosansam huzurum olacakmı bu kezde 10 katıyla babam üstüme gelecekk benım çalışmaktan başka çaremm yokkkkkk onada sabırr cekıyorum bılıyorum bır gun rabbım verecekk beklıyorum

sanada hayırlı geceler tatlım

ben nasıl lınk yollıcam bılmıyorum kı benım profilime gır actıgım konularda var zaten valla gulum bılmıyorum lınk atmayı kusura bakma olurmuu

aslınca cok aşırı sinirli bir yapım vardır ama nolduysa bu konuda sakın kalıyorum aslında bende anlamış degılım delıyorumuyum yoksa bılemedımkıı

su an yasamıyordu eşim yada ben bu evde degıldım ama nıyese benı bırı susturuyorr,, ve hala burdayımm:26::26::26::26:

Canim ben28 yasindayim, daha senin cektiklerinin yarisini cekmedim.
O kadar üzülüyorumki senin icin.
Rabbim cocuklarinin yuzu suyu hürmetine bundan sonra yüzünü güldürsün
insallah.
Senin bu yasadiklarina sebep olan o kocan icin., hatasini anlayip sana dònsün
diyemiyecegim, ama insallah o köpekler gibi pisman olup
yalvarsin ayaklarina kapansin, sende ona muhtac olmadan rahat bir hayat
yasarsin. İNSALLAH.

mrb...msjların ancak basını okuyabıldım...allah yardımcın olsun...kanıt bulabıldın mı umarım sorunların duzelmıstır...

adam baştan yala söylemiş olabilir kanser atlatamıyo dediyse bi tedavi geçirmiş oması lazm ama tedaviye yazın başlıycak demiş ve kızın uzun uzun saçları var.nası iştir bu.ayrıca kanserse bi an önce teviye başlamış olması lazmdı çocuk oyuncağı değil bi de kanser kızı ailesi çalıştırır mı hiç yani bi de bu açıdan bakalım.bu işte bi iş var

evet kanser olan birisi yani hangi kanser türü bilmemde öyle calisamaz heralde tedavi görmesi gerek,öyle hangir hangur gülüp durmaz ay cok sinir oldum..

birde esin gece geliyor ama bu kiz nasil evden cikiyor yani yasadignz yer buyuk bir yer degil sanirim...yani bilmiyorum

ben 27 yasindaym bazi gidecegim yeri ailem bilir öyle cikarim hergün hergün cikamaz bu kizda camdan peceden kacmiyorsa

Son gelişmeleri okudum da sen niye seni alaya aldıklarını düşünüyorsun ki kimmiş ki o iki aşna fişneyle müşterilere yavşayan kızla onun kendi gibi adi olan patronu. Besbelli ki eşinle dalga geçmişler. Ben olsam yerinde eşine gelince gülerdim 'ay bugün senin o çıkamadağın dükkana gittik kardeşime ayakkabı bakmaya dükkan sahibi de nasıl anladıysa sen x in eşi misin dedi evet dedim kıza da bak x in eşi gelmiş dedi beraber bir güldüler seninle dalga geçtiler yanımda sen de daha saf saf gidip evinin rızkını oraya yatırıyorsun gözünü aç gözünü' derdim bir de üstüne kahkaha patlatırdım ama asla ilişkiniz mi var benimle dalga geçtiler demezdim olayı da olduğu gibi anlatmayıp içine eşini sinir edecek bişeyler sıkıştırırdım sanki gidip böyle böyle olmuş diyecek değil ya. Ama gerçekten eşinle fena dalga geçmişler sakın eşine benimle dalga geçtiler deme sen öyle olduğuna inanıyorsan da deme eşinin seni dalga geçilecek biri gibi görmesine izin verme. Her zaman kendini yücelt, dimdik yürü, eşinin suratı asık mı vay hayatım noldu falan deme inadına daha da gül kahkahaların evi inletsin kısaca ti ye al eşini, eşine salak muamelesi yap, haketti hepsini çünkü delikanlı adam olaydı da senin her şeye rağmen sabırla onunla güzel konuşmanın kıymetini bilseydi. Ama sen kendine inan sen çok zekisin, çok güzelsin, kusursuz harika bir insansın, kendine aşık olmalısın, olgunsun, dikkatlisin, harika bir kadınsın, her erkeğin sahip olmak isteyeceği bir eşsin, en önemlisi de bu gencecik yaşında iki tane meleğin fıstık gibi annesisin.

canim yazdiklarinin hepsini okuyamadim, ama sakin ol,iki cocugun var,onlari dusun,esini baskasina elinle verme, sen onun cocuklarinin annesisin,ayrilmak kelimesini diline getirme ne de onun aklina sok,allah yardimcin olsun,iyi geceler

Bunu yap işte canım. Ben de son birkaç sayfaya baktım da en mantıklısı bu. Ondan sonra çözülecektir inşallah. Bu gece hepimiz senin için dua edeceğiz Güzel haberlerini bekliyoruz.

evet bu kanser olayı hikaye sanırım. kız ve patronu eşini kafaya almak için,dalga geçmek için uydurmuş gibime geldi nedense :26:

Allah yardım etsin. Ah kadın ne olmak ne zor. Tek basına ayakta durmak zorunda ve tek derdi kendi de değil. Çocukları da var.

Sayfalar Çok İlerlemiş..
Son Durum Nedir ?

kızda patronda delııı ruh hastası sonuç bu

konu sahıbı bu gece kocasıyla konuşcaktı ne oldu bılmıyoruz ama çok üzgün doğal olarak

Konu Kaç Sayfa Olmuş Sen Hala Ağlıyorsun..
Çok Kızdım Sana..

Suratına Bakıp Laf Söylüyorlar, Üzülüyorsun..
Kahkaha Atıyorlar, Bozuluyorsun..
Onlar Birbirlerine Hasta Diyor, Susuyorsun..
Yahu Sen Adamın Nikahlı Karısısın..
Öyle Şaka mı Olur Be Kardeşim..

Niye Bu Kadar Pasifsin..
Oturduğum Yerde Ben Sinir Oldum Kusura Bakma Artık..

Şaşkınlığının Üzgünlüğünün Farkındayım..
Bizler de En Az Senin Kadar Üzüldük Günlerdir..
Ama Lütfen Pasif Olma..
Bir Şeyler Yaptığını Duyayım Kendin İçin..

Sabah 7 de kalkıp işe gidicem senin yazdıklarını okumaya bir dalmışım ki saat kaç olmuş canım.Bizde ailecek babamdan çekiyoruz.Çok kötü bir adam değil ama var yani yinede kötülüğü.Çocuklarında olsa hayattan korkma,güçlü ol,dik dur.Çocukların senin gibi bir anneleri olduğu için seninle gurur duyacaklardır eminim bundan.Umarım iyi haberlerini alırız canım.Elimden ne gelir diye düşündüm,sanırım sabaha kadar uyuyamayacağım düşünmekten.Hakkında en hayırlısı olsun...

Aynen neden bu kadar pasifsin
ayril demiyirum ama bu sekilde sus takip et polemigi sana uymadi
yipratiyor seni Orada gulduler birburlerini cok seveeler dedikleri an cirkef olacaktin sert birsekilde orada neden oldugunu
soyleyecektin
kim lursa olsun korkardi o minik kzda korkacakti
ayretten esin o senin acik aciiik anlatirmisin butun olanlari
noluyor de
beni sevmiyorsan bitsin deme
bu tur laflara girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…