- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
senin bunlari yasamana sebep olan adamin yaninda nasil duruyorsun.
Senin böyle pislik, cirkef insanlarla muhatap olmana sebep bir adamin yaninda nasil duruyorsun.
Seni piskolojini alt üst eden bir adamin yaninda nasil duruyorsun.
Böyle yasamaktansa o kel herifin bir yerine neden tekmeyi vurmuyorsun.
O seni hic haketmiyor.
Kendi pisliginde bogulur bir gün.
Isterse aralarinda birsey olmasin.
Isterse sadece muhabbet olsun ne farkeder.
Sen nasil dayaniyorsun arkadasim, ben delirdim burda evimde.
Elime gecseler hasta masta dinlemeden dislerini ellerine verirdim.
Allah sana sabir vermis ben dayanamazdim.
Su an bunlari yazarken sinurden ellerim titriyor.
Allahım yardımcın olsun bacım....ne diyim allah sabır wersin inşallah aptal kocan sana yaptıklarına pişman olur döner...bu arada açtığın konuyu bana ling olarak atarsan sewinirm..şimdilik çıkıyorum ama bilki aklım burda çok etkiledi bu konular beni....resmen suratım asıldı ağlamaklı oldum.... Allahım sana huzur wersin bu saatten sonra hayırlısını nasip etsin bacım....allaha emanet olun iyigeceler
sana git boşan diyemem ama gözdağı verebilirsin vermelisin
hiç bir adam 19'luk bir yeni yetme için evini yuvasını dağıtmaz hele de 2 çocukla...
Hele hele de senin gibi hanım hanım bir eşi....
Ama sen böyle çaresiz durursan o devam eder.seni kaybetmekten korkmalı...
Yerinde ben olsam çoktan evi havaya uçurmuştum ama sen sakin yapılı bir bayansın..konuşarak en azından bu durumu bildiğini dile getirebilirsin...
Ayrıca neden çalışmıyorsun?alt katta babanlar var madem,çocuklara baksın annen tekstilde bile olsa gi çalış..az özgüvenin yerine gelsin
bunaldım,daraldım yazdıklarını okudukça..eşin seni ciddi anlamda sindirmiş.
Onun karşısında bu kadar çaresiz durmamalısın....
bende sabır taşı degılım 24 yasındayım ama içim 40 yaşındaa
her zaman aynı şeyi yazıyorum ama hem arkam yok hemde evlatlarım için susuyorum ama artık dıyorumyaa dayanamıyorum bu bardagı tasıran son damla olduu ..
Konusucam bu kece inceldıgı yerden kopsun
babamda benı eve almayack degıl tmm hergun de onun suratını cekerım bırazcıkta ona susarım bırazda babamlara sabrederım ama bu adamın koynuna gırmem ,
nefesını cekmem
vıd vıdsını cekmem
ne yapayım allahımd abenı böyle itham edıyor sankı bosansam huzurum olacakmı bu kezde 10 katıyla babam üstüme gelecekk benım çalışmaktan başka çaremm yokkkkkk onada sabırr cekıyorum bılıyorum bır gun rabbım verecekk beklıyorum
adam baştan yala söylemiş olabilir kanser atlatamıyo dediyse bi tedavi geçirmiş oması lazm ama tedaviye yazın başlıycak demiş ve kızın uzun uzun saçları var.nası iştir bu.ayrıca kanserse bi an önce teviye başlamış olması lazmdı çocuk oyuncağı değil bi de kanser kızı ailesi çalıştırır mı hiç yani bi de bu açıdan bakalım.bu işte bi iş var
Son gelişmeleri okudum da sen niye seni alaya aldıklarını düşünüyorsun ki kimmiş ki o iki aşna fişneyle müşterilere yavşayan kızla onun kendi gibi adi olan patronu. Besbelli ki eşinle dalga geçmişler. Ben olsam yerinde eşine gelince gülerdim 'ay bugün senin o çıkamadağın dükkana gittik kardeşime ayakkabı bakmaya dükkan sahibi de nasıl anladıysa sen x in eşi misin dedi evet dedim kıza da bak x in eşi gelmiş dedi beraber bir güldüler seninle dalga geçtiler yanımda sen de daha saf saf gidip evinin rızkını oraya yatırıyorsun gözünü aç gözünü' derdim bir de üstüne kahkaha patlatırdım ama asla ilişkiniz mi var benimle dalga geçtiler demezdim olayı da olduğu gibi anlatmayıp içine eşini sinir edecek bişeyler sıkıştırırdım sanki gidip böyle böyle olmuş diyecek değil ya. Ama gerçekten eşinle fena dalga geçmişler sakın eşine benimle dalga geçtiler deme sen öyle olduğuna inanıyorsan da deme eşinin seni dalga geçilecek biri gibi görmesine izin verme. Her zaman kendini yücelt, dimdik yürü, eşinin suratı asık mı vay hayatım noldu falan deme inadına daha da gül kahkahaların evi inletsin kısaca ti ye al eşini, eşine salak muamelesi yap, haketti hepsini çünkü delikanlı adam olaydı da senin her şeye rağmen sabırla onunla güzel konuşmanın kıymetini bilseydi. Ama sen kendine inan sen çok zekisin, çok güzelsin, kusursuz harika bir insansın, kendine aşık olmalısın, olgunsun, dikkatlisin, harika bir kadınsın, her erkeğin sahip olmak isteyeceği bir eşsin, en önemlisi de bu gencecik yaşında iki tane meleğin fıstık gibi annesisin.
adam baştan yala söylemiş olabilir kanser atlatamıyo dediyse bi tedavi geçirmiş oması lazm ama tedaviye yazın başlıycak demiş ve kızın uzun uzun saçları var.nası iştir bu.ayrıca kanserse bi an önce teviye başlamış olması lazmdı çocuk oyuncağı değil bi de kanser kızı ailesi çalıştırır mı hiç yani bi de bu açıdan bakalım.bu işte bi iş var
kızlarrr cok kötüyümmmmmmmmmmmmm
şimdi geldim eve dükkana gıttım
kız kardeşime ayakkabı aldık beraber gıttık o kızda ordaydı
ama kızlar yaaa çok güzeell birisii
neyse ben yuzsuzluk yapıp şöyle dedim
"ben x abının eşiyim "
kız duraksadı "x abi ??? " diye dusundu
dükkan sahibide "ooo bızim x mi "diye güldü
o ara kız da eşimin patronunun adını vererek " ... ustası x miii "
diyee kahkaha attı şok oldu benı görunce
gulunecek neyım vardı anlamadım ama kız bana cok guldu
o ara bende şüphe çekmiyim diye kız dedim ki "canım eşim senı bana hergun anlatıyor hastaymıssın gecmıs olsun sımdı nasılsın " dedim
kızda "ıyıyım tesekkur ederım "dedı ukala ukala
o ara dukkan sahıbıde ne derse begenırsınız
" bızım x bu kıza hasta, bu kızda x se hasta bir birlerini çok sevıyorlar "
bende "nasıl yanıı" dedım çok ama çok şaşırdım yaa inanamazsınız
dukkan sahıbı hemen duzeltmeye calıstı kızlar yaaa ben orda aptal konumua geldım
"yok bacı abı kardes ilişkisi "diye pis pis sırıttı
o ara da kızad dukkan sahıbıne bakarak bır kahkaha attı sıze anlatamam kız kardesım bıle şok olduu
kız sankı bana manalı manalı güldüü
"sen öle san daha cok ayakta uyursun "gibilerinde kahkaha attı
o kadar cok moralım bozuldukıı anlatamam
hanı eşim nefret edıyordu bu kızdan hanı gıcıgın tekıydı
ben sıze demıstım eşim şüphelenmıyım dıye kızı bana kötuledı
dukkandakı adamda bırbırlerını cok severler hastalar dıyorr yaaaaaaa
nefret edıyorum ıkısındende
şimdi ne oluyorr kızlar kafam yok bende daha ustumu cıkarmadım sıze anlatıyorum nolursunuz bır akıl verın aldatıyormu bu şimdi benii
Sayfalar Çok İlerlemiş..
Son Durum Nedir ?
kızlarrr cok kötüyümmmmmmmmmmmmm
şimdi geldim eve dükkana gıttım
kız kardeşime ayakkabı aldık beraber gıttık o kızda ordaydı
ama kızlar yaaa çok güzeell birisii
neyse ben yuzsuzluk yapıp şöyle dedim
"ben x abının eşiyim "
kız duraksadı "x abi ??? " diye dusundu
dükkan sahibide "ooo bızim x mi "diye güldü
o ara kız da eşimin patronunun adını vererek " ... ustası x miii "
diyee kahkaha attı şok oldu benı görunce
gulunecek neyım vardı anlamadım ama kız bana cok guldu
o ara bende şüphe çekmiyim diye kız dedim ki "canım eşim senı bana hergun anlatıyor hastaymıssın gecmıs olsun sımdı nasılsın " dedim
kızda "ıyıyım tesekkur ederım "dedı ukala ukala
o ara dukkan sahıbıde ne derse begenırsınız
" bızım x bu kıza hasta, bu kızda x se hasta bir birlerini çok sevıyorlar "
bende "nasıl yanıı" dedım çok ama çok şaşırdım yaa inanamazsınız
dukkan sahıbı hemen duzeltmeye calıstı kızlar yaaa ben orda aptal konumua geldım
"yok bacı abı kardes ilişkisi "diye pis pis sırıttı
o ara da kızad dukkan sahıbıne bakarak bır kahkaha attı sıze anlatamam kız kardesım bıle şok olduu
kız sankı bana manalı manalı güldüü
"sen öle san daha cok ayakta uyursun "gibilerinde kahkaha attı
o kadar cok moralım bozuldukıı anlatamam
hanı eşim nefret edıyordu bu kızdan hanı gıcıgın tekıydı
ben sıze demıstım eşim şüphelenmıyım dıye kızı bana kötuledı
dukkandakı adamda bırbırlerını cok severler hastalar dıyorr yaaaaaaa
nefret edıyorum ıkısındende
şimdi ne oluyorr kızlar kafam yok bende daha ustumu cıkarmadım sıze anlatıyorum nolursunuz bır akıl verın aldatıyormu bu şimdi benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?