- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Aynen ben olsam o x abi yi bir iyi döverım. Şahsen erkek arkadaşıma bir kızla olan muhabbetinden dolayı bir iyi tokat atmışligm kafasını da duvara çakmişligm vardir. Normal zamanda bakmaya bile kıyamayan beni o halde görünce hem hatasını anladı hem kuzu oldu kuzu.
şu kızın yaptığı şeyleri okudum da nasıl sinirlendim ya.tövbe ya içimden kötü şeyler geçio.ya bu kız kanser mi demiştiniz tedavi görüyosa saçları nasıl duruyo uzun saçlı demişsiniz kemoterapi saçı döker kel olurlar tedavi süresince en azından tıraşlı yani????
arkadaşım ben olsam o dükkana gitmem
orada ki kız ve patronu belli
sen kendi kocana bak derse veya daha fazlasını
bu olayların üstüne tuzu biberi olur
madem eşinle konuştun ayrılmayacaksın hiç bulaşma artık daha fazla çirkinleşmesin ortalık
kızla da arasında birşey yok sadece eşin kızla ilgilenmiş,şımartmış o kadar
yoksa aralarında birşey olsa bu kadar açık konuşamazlar
Eşinin patronu bu kıza hediye almış, sen de bunu eşinden ögrenmişsin.
Belki de patronuyla, kızın arasında bir şey vardır :44:
adam baştan yala söylemiş olabilir kanser atlatamıyo dediyse bi tedavi geçirmiş oması lazm ama tedaviye yazın başlıycak demiş ve kızın uzun uzun saçları var.nası iştir bu.ayrıca kanserse bi an önce teviye başlamış olması lazmdı çocuk oyuncağı değil bi de kanser kızı ailesi çalıştırır mı hiç yani bi de bu açıdan bakalım.bu işte bi iş var
kilosu falan nasıldı? kanser hastaları çok kilo verirler çünkü, aşırı derecede
hasta olan insan çalışırmı ya
bıraksın bu ayakları
kanser hastası olan insan ayakta zor durur ,kafa yapıyolar kamille..
canım benım ama dunkı olay cok zoruma gıttı bneı güçsüz saf salak belledii ama yokk gercekten onada kızıcam haa ölee çirknleşmeden guzelce hadıını bıldırıcem sen merak etme o bıle ne kızıldıgını anlıcak ne sövuldugunu ama mıh gıbı beynıne kazıcakk o gunuu....
Benim dünü unutmadığım gibii
ben bu gelişmeleri açıkçası çok olumlu buldum. bu kadar gaddar bir eşin ağlamasını filan beklemiyordum. ben kavga çıkar döver filan sanmıştım.
o değil de dükkana gittiğini nasıl öğrenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?