- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Bu kız için demiyorum, kilo vermeyenler hatta ilaçlardan dolayı kilo alanlar var kemotrepi alıp almamasına bağlı.
Çalışmak zorunda olanlarda var eğer son evrede değilse ki çalışması hayata bağlar insanı.
Ben de şaşırdım aslında...Eşinin üste çıkıp seni bastıracağını düşünüyordum.Hak vermesi,dahası üzülüp af dilemesi şaşırttı beni.
Umarım bundan sonra herşey olumlu olur ve çok mutlu olursun.
ben hiç şaşırmadım
çünkü artık ortaya çıktı yaptıkları bağırıp çağırması işleri daha da kötü etkileyecek
ama artık kabul etti ve ağlayarak affetirecek kendini
sen bilirsin canım
anlattıklarına bakılırsa az çok olacakları tahmin edebiliyorum
sen dün cevap verecektin , yarın öbür gidersen eğer kocan konuşacak sen değil
nasıl bi halt yediyse o temizlesin çok kızdım kocana çok
evde sorumluluk yok 2 çocuk var umursama yaptıklarına bak
canım benım bende dukkana gırer gırmez kızın ustune atlamıcam zaten olayların seyrine göre hareket edıcem tabıkıde eşim konusacak merka edıyorum ne dıcek bakalımm cıdden sevmıyorumu kotu mu davrnaza hanı ne bıleyım ben anlarım eşimin rol yapıp yapmadıgını ..
yoksa bısey olmamıs gıbı eşimde onlarla beraber mı gulecek valla eger o hatayı yapsın eşimde olayı anlatıp bır bırlerıne hel bır gulsunlerrr o zamn bır çıkış çıkarım dukkandan bır dahda yuzumu gormez
eşim o dukkana gırdımı cıddı olmalı cıvık cıvık degıll.. işte bunu merak edıyorum cok ıyı gözlemlicemm
Ağlamasının tek nedeni suçlu olduğunun farkında ve karşısındaki kızın ona bir faydasının olmayacağının bilincinde.
Kurulu düzenini bozacak bir kız olarak görmüyor.
Bilmiyorum, eğer bu tavrını uzun süre devam ettirmezse eşi yine eski haline döner.
sen yinede tedbirli ol. evde yapılacak işler bulmaya bak. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama mutlaka birşey vardır. dantel, tığ işi örüp satmak gibi...
para biriktirmen lazım. bir kadının mutlaka parası olmalı... para güçtür. büyük bir güçtür.
elişlerini internet üzerinden de satabilirsin. eminim kk bu konuda yardımcı olur.
canım benım bende dukkana gırer gırmez kızın ustune atlamıcam zaten olayların seyrine göre hareket edıcem tabıkıde eşim konusacak merka edıyorum ne dıcek bakalımm cıdden sevmıyorumu kotu mu davrnaza hanı ne bıleyım ben anlarım eşimin rol yapıp yapmadıgını ..
yoksa bısey olmamıs gıbı eşimde onlarla beraber mı gulecek valla eger o hatayı yapsın eşimde olayı anlatıp bır bırlerıne hel bır gulsunlerrr o zamn bır çıkış çıkarım dukkandan bır dahda yuzumu gormez
eşim o dukkana gırdımı cıddı olmalı cıvık cıvık degıll.. işte bunu merak edıyorum cok ıyı gözlemlicemm
Bir durum daha, bu konuyu kendi lehine çevir eğer konuşmalardan tatmin olursan ve ayrılmama kararı alırsan.
Şöyle ki maddi anlamda sana yaşattığını artık yaşatmasın.Eve para bırakılması gerektiğini anlat ona.
Her evin ve kadının ihtiyacı vardır.
Aldığı maaşın belli bir kısmını sana bırakmalı gerekli ihtiyaçların için.Taksit taksit para istemek zorunda bırakmasın seni.
Kardeş bence dükkana kızın yanına gidip bitini kanlandırma o kızın .
Sen ağırlığını koru onun seviyesine inme yukarıdan bak .
Senle muhatap bile olamaz o. Karşılaşırsın bir şey olur bir şey derse cevap verme o yokmuş gibi dediğini duymamış gibi yap . Lafı havada kalsın . Acayip bozulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?