mantıklı düşünemiyorum :(

ama yinede bence belli olur kanserli bi insan..

ben hiç şaşırmadım

çünkü artık ortaya çıktı yaptıkları bağırıp çağırması işleri daha da kötü etkileyecek

ama artık kabul etti ve ağlayarak affetirecek kendini

ben hiç şaşırmadım

çünkü artık ortaya çıktı yaptıkları bağırıp çağırması işleri daha da kötü etkileyecek

ama artık kabul etti ve ağlayarak affetirecek kendini

Ağlamasının tek nedeni suçlu olduğunun farkında ve karşısındaki kızın ona bir faydasının olmayacağının bilincinde.

Kurulu düzenini bozacak bir kız olarak görmüyor.
Bilmiyorum, eğer bu tavrını uzun süre devam ettirmezse eşi yine eski haline döner.

timsah gözyaşları olmasın sakın

ben her ihtimale karşı bi iki tane patlatırdım

Bence illa ki gidilecekse konuşmayı eşin yapmalı, sonuçta kendisini aklaması gereken kişi o. Seninle nasıl bu şekilde konuşulur bunun hesabını o sormalı. Bence baştan sessiz kal eşin konuşmasını yapsın bakalım neler söyleyecek sende onun ve kızın tepkisine göre gereken cevabı verirsin.

canım benım bende dukkana gırer gırmez kızın ustune atlamıcam zaten olayların seyrine göre hareket edıcem tabıkıde eşim konusacak merka edıyorum ne dıcek bakalımm cıdden sevmıyorumu kotu mu davrnaza hanı ne bıleyım ben anlarım eşimin rol yapıp yapmadıgını ..

yoksa bısey olmamıs gıbı eşimde onlarla beraber mı gulecek valla eger o hatayı yapsın eşimde olayı anlatıp bır bırlerıne hel bır gulsunlerrr o zamn bır çıkış çıkarım dukkandan bır dahda yuzumu gormez

eşim o dukkana gırdımı cıddı olmalı cıvık cıvık degıll.. işte bunu merak edıyorum cok ıyı gözlemlicemm

Zaten eşin sert olursa kız eteklerindeki taşı döker..
Eğer anlattığın bir kızsa hemen eşinizi suçlar ve yaptıklarını anlatır.

Sende uzaktan dinlersiniz olup biteni. Bırak kozlarını paylaşsın ikisi ki ne olup bittiğini öğren.

bende bundan kokuyorum aslındaa

ama yok cıddıyetımı anladı anlamdıysa da anlatırım artık son bır kezz ama bu kez cıdden son olurrr

sen yinede tedbirli ol. evde yapılacak işler bulmaya bak. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama mutlaka birşey vardır. dantel, tığ işi örüp satmak gibi...

para biriktirmen lazım. bir kadının mutlaka parası olmalı... para güçtür. büyük bir güçtür.

elişlerini internet üzerinden de satabilirsin. eminim kk bu konuda yardımcı olur.

çok tesekur ederım canım benım bılıyorum evet kadının parası olmalı ama o dedıklerını brı bıle bende yokk beceremıyorum dantel tığ falan

mesela evlere nikah sekerı yaptıryorlarmıı o tam bana göre ama benım yasadıgım yerde yok böle seyler ufak bır yer burasıı buyuk sehurlerden şiparış gelıcek ancaa vallaha yaprım 5 kuruş kazanayım yeterkii

Bir durum daha, bu konuyu kendi lehine çevir eğer konuşmalardan tatmin olursan ve ayrılmama kararı alırsan.
Şöyle ki maddi anlamda sana yaşattığını artık yaşatmasın.Eve para bırakılması gerektiğini anlat ona.
Her evin ve kadının ihtiyacı vardır.
Aldığı maaşın belli bir kısmını sana bırakmalı gerekli ihtiyaçların için.Taksit taksit para istemek zorunda bırakmasın seni.

tabi eşin içeri girip esip gürleyecek

çünkü yakalandı affetmen için ne gerekiyorsa yapacak

önemli olan bundan sonra ki yanında sen yokken ki davranışları

ama sakın hemen affetme süründür biraz belki bu ders olur en azından çok ileri gitmeden yakaladın çeki düzen verir kendine

evinde ki sorumluluğun da farkına varır inşallah

dün gece süt parası vermıyorsun falan dedım cebındekı tum parayı bana verdıı...
ayıp yok kızlar 80 tl sı vardıı

30 tl sını aldım 50 tl sını gerı ona verdım ben onun gıbı gaddar olamam erkek adam cebınde bulunsun

bu hareketım bıle onu ezmeye yettı cok utandı

Kardeş bence dükkana kızın yanına gidip bitini kanlandırma o kızın .

Sen ağırlığını koru onun seviyesine inme yukarıdan bak .

Senle muhatap bile olamaz o. Karşılaşırsın bir şey olur bir şey derse cevap verme o yokmuş gibi dediğini duymamış gibi yap . Lafı havada kalsın . Acayip bozulur.

birtanem zaten öyle bır yapım yok asla onun sevıyesizliğine düşmem ben bir laf söylerım hokkalı bır laf olayınn gıdişhatına göree

anlarsa anlar anlamazsa zaten beyınsızdırr...

ne kafamı yorcam da dır dır sokak karıları gıbı kavga edıcem ne geregı varr mantıklı hareket etmek bıle onu ezerrr...

canım mantıymış falan yemek yapmayı becerebiliyorsan as duvarlara telefon numaranı ev yemekleri falan diye böyle cok misafri gelcek olanlarmış ve ya üni öğrencileri alırlar . çevren varsa ilk onlara yap onlarda tanıdıklarına bahsetsin .

ben olsam kızı şimdi tehdit ederim ailene söylerim ne mal olduğunu derim ve çok ciddi anlamda söylerim gözünü korkuturum.

sen çok gururlu bir kadınsın ben bunu farkettim aslında çok ta asilsin hem onların yaptığını hazmedemesen bile bir şekilde belli etmemeye çalışıp kendin mücadele ediyorsun.. çocukların için..

Ya arkadaşım burada bu kadar insan neyin kafasındasınız Allah aşkına.Ortada üçüncü sınıf bir kaşarın kendinden daha beter patronu ile olan iğrenç şakalaşması dışında bir şey yok.Birbirlerini çok severler derken adam birbirlerinden nefret ettiklerini ima etmiş.Sen bu işin üzerine gidip de kendini düşürüp durma,canım sana daha önce de söyledim gaza geliyorsun burada,gaza gelme.Çok gençsin buradaki arkadaşlar da çok gençler,birbirinizi doldurup duruyorsunuz.Ortada bir şey yok.Kafanda kurup kurup,senaryolar yazıp yazıp hamleler yapıyorsun.Her seferinde de daha beter çuvallıyorsun.Çocuklarına kanalize olmaya çalış.Onlarla ilgilen,temizlik yap ne bileyim kafanı dağıt.Boş yere üzülüyorsun.

dun geceden seni dusunuyorum,yazdiklarin beni o kadar etkiledi ki,sinirlerim bozuldu
ama simdi yazdiklarini okudum,icini dokmekle iyi yaptin,eger cok istiyorsan dukkana git tabi,o kiz da haddini bilip otursun,devam ettirmeye cesareti kalmasin,fakat ayrilma falan gibi seyler dusunme,yuva kurmak kolaymi, hatadir yapmistir,affet yuzune gul demiyorum, burnunu surtulsun akli basina gelsin,sen de sartlarini koy ortaya, eve zamaninda gelceksin de, ama sakin ol, dizin kadar cocuk yuzunden yuva mi yikilir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…