mantıklı düşünemiyorum :(

arkadaşım eşinle çok güzel konuşmuşsun. ve oda hatasını anlamış. sadece takipte kal derim. eşin sözünü dinlesin yeter. kızla görüşüp kendisini bişey sanmasına da sebep olma boşuna. düşünsene benim için eşiyle kavga etmiş diyecek, bi tarafı kalacak, ne gereği var. senin için önemli olan eşinin yanında olması.

canım konunu tesadüfen gördüm ve yazılanları hep okudum. şüphelenmekte sonuna kadar haklısın. ben evli olsam ve eşim böyle davranışlar sergilese kesinlikle benim de içime kurt düşerdi. İnşallah sen yanılıyorsundur demek istemiyorum ama söylediklerin de şüphelenilmeyecek şeyler değil. Bir arkadaşımız da yazmış hadi kız 19-20 yaşında olsa erkek 30 bile olsa öyle tuhaf olmaz ama 16 yaşında bir kız yani daha çocuk yaşta o ve 28 yaşında bir adam HEMDE EVLİ. Allahım ne günlerdeyiz artık ya. Kimseyi yadırgamak istemem kimsenin ne olacağını bilemeyiz ama ALLAH ŞAŞIRTMASIN ya Bu erkek milleti var ya hepsi aynı gerçekten. İçlerinden gerçekten masum olanına az rastlanır. Gül gibi karın var,Allah iki tane evlat vermiş daha ne istersin sen ne? Ne diyeyim Allah herkese geçim versin. Karı-koca arasında huzursuzluk,güvensizlik olması çok kötü bir durum. Allah kimsenin ağzının tadını kaçırması ya (AMİN)

aynen,cok haklisin

Senin adına sevindim umarım herşey iyi olur canım.Kararlılığını asla bozma.Duygusal davranma diyeceğim ama sen o kadar temiz kalpli o kadar iyi niyetlisin ki,yapmacık davranamıyorsun.Duyguların ne ise onu yapıyorsun.Yazdıklarından seni bu şekilde anladım.Sen hep kendin ol değişme ama kararlılığınıda asla bozma.İnsan istedikten sonra neler yapabilir.Kimseye boyun eğmek zorunda değilsin.Kendini bildikten sonra çocuklarını bile yanına alıp çalışırsın hakkını vererek.Yeterki duyguların,içindeki o temiz duygular ve sen yıpranma.

Kesinlikle o dükkana gitme, eşin de gitmesin artık ikiniz de hiç gitmeyin oraya. Kıza birgün fırsat bulup haddini bildirirsin ama şimdi değil intikam soğuk yenen yemektir

burada kimsenin arkadaşı gaza getirdiği yok

ama eşinin yaptığını görmezden gelip olayını bu kadar çabuk kapatması da

eşinin bundan sonra ki davranışlarının bi tık daha ileri gitmesine sebep olur

kız kaşar olabilir eşi ona yüz vermeseydi kimse ama kimse konu sahibine bu şekilde davranmaya teşebbüs edemezdi

ve eşi de zaten suçlu olmasa ağlayıp zırlamazdı demek ki hatasının farkında

zaten kimse onlar birbirini seviyor demedi

kızla arasında birşey yok sadece eşin ilgilenmiş ileri gitmemiş dedik bu mu gaza getirme

o kadar yazmıştım, gönderilemedi, hepsi boşa gitti... bence de kesinlikle gitme dükkana, hata olur bu.

Ortada bir aldatmanın olduğunu kimse söylemedi, gaza getirip boşanmasınıda kimse dile getirmedi.

Ortada eşinin yaptığı bir saygısızlık var. Bunu temizlik yapıp çocuklarına bakarak kapatamaz, kapatmamalı.

Eşiyle konuştu ve eşide hatasını anladı.. Sizin dediğiniz gibi o kötü ifadeyle kaşar mevzusu değil bu..
Dert o kişide değil, eşi, eşinin sorumluluklarını bilmemesi,maddi anlamda madur etmesi eşini, karşındakinin onurunu düşünmemesi, değişen hal ve hareketleridir.

Güzelim biraz önceki mesajı konu sahibi bir şeyleri fark edebilsin diye yazdım.Yazdıklarımdan kendine malzeme çıkarmaya çalışma.Bu tür konular ve bunları büyütenler yüzünden onlarca yuva yıkılıyor günde.Ve olan zavallı çocuklara oluyor.Lafım "Boşan,sen çok gururlu bir kadınsın,çalış,kazan" vs yazanlara...Bazıları insanların mutsuzluğundan mutlanır.O tür insanlara prim vermesin ,yuvasına sahip çıksın diye yazıldı yazılanlar.Her ne ise...

Mademki dükkana gideceksiniz bügün, keşke eşin işe gitmeseydi, Patron belli baya geniş bir gün izin verseymiş keşke.

Gözden ayırmasaydın eşini, sabah giderdiniz dükkana.
Arada anlaşmazlar umarım, akşama dükkana geleceğiz, şunu bunu derim ..vb diye.

Minare çalan, kılıfını hazırlar.
Allah yardımcın olsun.

sorun sadece bu kız mevzusu değil ki...
eşi eve süt almıyor ekmek almıyor eve para bırakmıyor konu sahibi sütle yapması gereken mamayı suyla yaptığını yazmış
eşinden bir şey istediğinde eşi bu akşam benimle sevişirsen yaparım diyor veya adam işini bitirdikten sonra tüm planları iptal ediyor
eve gece yarısı geliyor
çocuklarıyla ilgilenmiyor.
ayrıca ben de patronuyla kızın dalga geçtiğini düşündüğümü yazmıştım ama eşi dün gece oturup ağladığına göre (aldatıyor demiyorum) kıza ilgisi var demektir.

malzeme çıkardığımı sanmıyorum ama siz kavga çıkarmaya çalışıyorsunuz gibi geldi "Ya arkadaşım burada bu kadar insan neyin kafasındasınız Allah aşkına."

yazan sizsiniz ve bu kadar insanın içinden birisi olarak cevap verme gereği duydum

genelde okuduğum yorumlar da arkadaşı sakinleştirmek ve yol göstermek adınaydı

bunları büyütenler yüzünden diyorsunuz ama ortada sadece kaşar diye nitelendirdiğiniz kız konusu mu var zannediyorsunuz

koca sorumsuzluğu eve ekmek süt almaması para bırakmaması ve bu paraları o kıza yakınlaşmak için harcaması var

Allah tan konu sahibi aklı başında hemen farketti de işler büyümeden yoluna girecek inşallah

benim yorumum en azından bu

inş bu hatası sorumsuzluğu konusunda da aklını başına getirtir

Her ne ise size farklı bir gündem oluşturmaya gerek yok.Konu sahibi okuyacağını okuyup alacağını aldı ise laf yarıştırmaya da gerek yok.Umarım her şey yoluna girer.

Son düzenleme:
Ya arkadaşım burada bu kadar insan neyin kafasındasınız Allah aşkına.Ortada üçüncü sınıf bir kaşarın kendinden daha beter patronu ile olan iğrenç şakalaşması dışında bir şey yok.Birbirlerini çok severler derken adam birbirlerinden nefret ettiklerini ima etmiş.Sen bu işin üzerine gidip de kendini düşürüp durma,canım sana daha önce de söyledim gaza geliyorsun burada,gaza gelme.Çok gençsin buradaki arkadaşlar da çok gençler,birbirinizi doldurup duruyorsunuz.Ortada bir şey yok.Kafanda kurup kurup,senaryolar yazıp yazıp hamleler yapıyorsun.Her seferinde de daha beter çuvallıyorsun.Çocuklarına kanalize olmaya çalış.Onlarla ilgilen,temizlik yap ne bileyim kafanı dağıt.Boş yere üzülüyorsuN

CANIM DÜŞÜNCELERİNE SAYGI DUYARIM AMA BENI KIMSE GAZA FALAN GETIRMEDI GETIREMEZDE BENIM AKLIM VAR FİKRİM VAR ....

BURDA ARKADASLAR BANA SADECE YARDIMCI OLMAYA CALISIYORLAR VE ÖZGÜRCE FİKİRLERİNİ SUNUYORLAR SEN SANIYORMUSUNKI HEPSININ DEDIGNI YAPIYORUM TABIKIDE AKIL ALDIKLARIM VAR AMA BEN BIR BIREYIM KENDI DUSUNCEM BEYNIM VAR SADECE BURDAKI YAZILAR BANA ILHAM VERIYOR

AYRICA BEN KIMSENIN DOLDURUSUNA FALANDA GELMEM EŞİMLE KONUSMAM GEREKTIGINI BİLİYORDUM VE KONUSTUM HA BUGUN YA YARIN KIMSE KONUS DEDI DIYE KONUSMADIM BUNU BEND EBILIYORUM IDRAK EDIYORUM

BEN HERKESIN DUSUNCELERINE SAYGI DUYARIM BANA YOL GÖSTEREN OLUMLU YORUMLAR DA OLDU BENI ELEŞTİRENLERDE OLDU
HEPSİNE SAYGI DUYARIM AMA ASLA AKILSIZ DEGILIM KIMSEDEN AKIL ALACAK VE GAZA GELECEK YASTA DA DEGILIM

BIRAZCIK OLSUN RAHATLAMAK SAKINLESMEK KENDIMI FRENLEMEK ICIN BURAYA KONU ACTIM VE SAGOLSUNLAR YARDIMDA ETTILER ELLERINDEN GELDIGI KADARR...

UMARIM ANLATABILMISIMDIR KENDIMI

ayy cnm benim ya dün gece neler yaşamışsınız öyle inşallah bugünde tamamen biter her sorununuz eski düzeninize dönersiniz wallahi içim yanıyo yaa ;(

bebegim senin adina o kadar cok uzuldum ki bır o kadarda takdır ettımseni ama aynı zamanda kızdım sana keske esıne bu yuvayı kurtarmaya calısıyorum bıraz sende ugras demeseydın keske yesıl ısık yakmasaydın hemen cunku bıraz agzı yansın senı kaybetmekten korksun anlasın esının degerını kıymetını bole devam edcecekse senı yanında bulamayacagnı ıyıyce gozunu korkutsaydın ins her sey yoluna gırer yuvalar kolay kurulmuyor cok emek harcanıyor ama yıkmak ıse bes dakıkalık is ıns evllilign kurtulur cocukların babasız buyumez dualarım senınlee

ama yinede bence belli olur kanserli bi insan..

Zaten kanserli insan kendi derdine düşer, ölüm korkusundan ona buna saracak, milletin yuvasına kanca takacak zaman bulamaz. Ben de anlamadım bu nasıl kanser hastası, psikolojisi hiç mi etkilenmemiş, ya da ne garip etkilenmiş ki bu şekilde davranıyor

şeytan kız belki ha öldüm ha ölücem derken milletin erkeklerinide ayartımde öyle gebereyim diyodur .....

eşıne söyledıklerını çok beğendım

afferım kız sana

bırak ağlasın, zırlasın azcık

sakın yumuşama, devam et böyle hatasını anlasın

sürünsün azcık

bu akşam geç olmadan gıdın o dükkana

ama sen hıç sesını çıkarma ne bıleyım dolaş eşyalara felan bak

eşın gıtsın kızdan hesap sorsun, sen benım karıma nasıl böyle böyle dersın dıye

sen sakın kızla muhattap olma canım

yok canım ben sakınlıgımı korucam
eşimin ön planda olmasını saglıcam
ama baktım eşimde işi yumuşatıyor onlarlafalan bu şakaya gulmeye kalkarsa olacaklardan ben meshul degılım

eş**k damarıma basar ozaman

Hayırlısı bakıp görücez akşam eşimin benı ne adar sevıp deger verdıgını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…