- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
aynen,cok haklisinYa arkadaşım burada bu kadar insan neyin kafasındasınız Allah aşkına.Ortada üçüncü sınıf bir kaşarın kendinden daha beter patronu ile olan iğrenç şakalaşması dışında bir şey yok.Birbirlerini çok severler derken adam birbirlerinden nefret ettiklerini ima etmiş.Sen bu işin üzerine gidip de kendini düşürüp durma,canım sana daha önce de söyledim gaza geliyorsun burada,gaza gelme.Çok gençsin buradaki arkadaşlar da çok gençler,birbirinizi doldurup duruyorsunuz.Ortada bir şey yok.Kafanda kurup kurup,senaryolar yazıp yazıp hamleler yapıyorsun.Her seferinde de daha beter çuvallıyorsun.Çocuklarına kanalize olmaya çalış.Onlarla ilgilen,temizlik yap ne bileyim kafanı dağıt.Boş yere üzülüyorsun.
birtanem zaten öyle bır yapım yok asla onun sevıyesizliğine düşmem ben bir laf söylerım hokkalı bır laf olayınn gıdişhatına göree
anlarsa anlar anlamazsa zaten beyınsızdırr...
ne kafamı yorcam da dır dır sokak karıları gıbı kavga edıcem ne geregı varr mantıklı hareket etmek bıle onu ezerrr...
Ya arkadaşım burada bu kadar insan neyin kafasındasınız Allah aşkına.Ortada üçüncü sınıf bir kaşarın kendinden daha beter patronu ile olan iğrenç şakalaşması dışında bir şey yok.Birbirlerini çok severler derken adam birbirlerinden nefret ettiklerini ima etmiş.Sen bu işin üzerine gidip de kendini düşürüp durma,canım sana daha önce de söyledim gaza geliyorsun burada,gaza gelme.Çok gençsin buradaki arkadaşlar da çok gençler,birbirinizi doldurup duruyorsunuz.Ortada bir şey yok.Kafanda kurup kurup,senaryolar yazıp yazıp hamleler yapıyorsun.Her seferinde de daha beter çuvallıyorsun.Çocuklarına kanalize olmaya çalış.Onlarla ilgilen,temizlik yap ne bileyim kafanı dağıt.Boş yere üzülüyorsun.
Ya arkadaşım burada bu kadar insan neyin kafasındasınız Allah aşkına.Ortada üçüncü sınıf bir kaşarın kendinden daha beter patronu ile olan iğrenç şakalaşması dışında bir şey yok.Birbirlerini çok severler derken adam birbirlerinden nefret ettiklerini ima etmiş.Sen bu işin üzerine gidip de kendini düşürüp durma,canım sana daha önce de söyledim gaza geliyorsun burada,gaza gelme.Çok gençsin buradaki arkadaşlar da çok gençler,birbirinizi doldurup duruyorsunuz.Ortada bir şey yok.Kafanda kurup kurup,senaryolar yazıp yazıp hamleler yapıyorsun.Her seferinde de daha beter çuvallıyorsun.Çocuklarına kanalize olmaya çalış.Onlarla ilgilen,temizlik yap ne bileyim kafanı dağıt.Boş yere üzülüyorsun.
burada kimsenin arkadaşı gaza getirdiği yok
ama eşinin yaptığını görmezden gelip olayını bu kadar çabuk kapatması da
eşinin bundan sonra ki davranışlarının bi tık daha ileri gitmesine sebep olur
kız kaşar olabilir eşi ona yüz vermeseydi kimse ama kimse konu sahibine bu şekilde davranmaya teşebbüs edemezdi
ve eşi de zaten suçlu olmasa ağlayıp zırlamazdı demek ki hatasının farkında
zaten kimse onlar birbirini seviyor demedi
kızla arasında birşey yok sadece eşin ilgilenmiş ileri gitmemiş dedik bu mu gaza getirme
Güzelim biraz önceki mesajı konu sahibi bir şeyleri fark edebilsin diye yazdım.Yazdıklarımdan kendine malzeme çıkarmaya çalışma.Bu tür konular ve bunları büyütenler yüzünden onlarca yuva yıkılıyor günde.Ve olan zavallı çocuklara oluyor.Lafım "Boşan,sen çok gururlu bir kadınsın,çalış,kazan" vs yazanlara...Bazıları insanların mutsuzluğundan mutlanır.O tür insanlara prim vermesin ,yuvasına sahip çıksın diye yazıldı yazılanlar.Her ne ise...
Güzelim biraz önceki mesajı konu sahibi bir şeyleri fark edebilsin diye yazdım.Yazdıklarımdan kendine malzeme çıkarmaya çalışma.Bu tür konular ve bunları büyütenler yüzünden onlarca yuva yıkılıyor günde.Ve olan zavallı çocuklara oluyor.Lafım "Boşan,sen çok gururlu bir kadınsın,çalış,kazan" vs yazanlara...Bazıları insanların mutsuzluğundan mutlanır.O tür insanlara prim vermesin ,yuvasına sahip çıksın diye yazıldı yazılanlar.Her ne ise...
ama yinede bence belli olur kanserli bi insan..
Zaten kanserli insan kendi derdine düşer, ölüm korkusundan ona buna saracak, milletin yuvasına kanca takacak zaman bulamaz. Ben de anlamadım bu nasıl kanser hastası, psikolojisi hiç mi etkilenmemiş, ya da ne garip etkilenmiş ki bu şekilde davranıyor
eşıne söyledıklerını çok beğendım
Afferım kız sana
Bırak ağlasın, zırlasın azcık
sakın yumuşama, devam et böyle hatasını anlasın
sürünsün azcık
bu akşam geç olmadan gıdın o dükkana
ama sen hıç sesını çıkarma ne bıleyım dolaş eşyalara felan bak
eşın gıtsın kızdan hesap sorsun, sen benım karıma nasıl böyle böyle dersın dıye
sen sakın kızla muhattap olma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?