mantıklı düşünemiyorum :(

Canım anlaşılan eşin hatasını anlamış, umarım bundan sonra daha dikkatli ve sorumlulugunu bilen bir baba ve eş olur.

Sen yine de her zaman takip de ol.

Çünkü şu aşamada bir şeylerin önüne geçmiş oldun belki de, fakat daha sonra yapmayacagının garantisi yok.

En azından bir çeki düzen vermeli artık kendisine...

Aglamış, çünkü suçlu.
Bir erkek kolay kolay aglamaz.

canım uzun zamandır konunu okuyorum ve asilliğine hep hayran kaldım
ya hakikaten konusmalarından tavrından sozlerinden ne kadar gun gormus gecirmis ve akıllı bir kadın oldugun belli.
konuna gelince esin kendisine ilgi gosteren veya her gittiginde saka yapan takılan guler yuz gosteren bu bayana ilgi duymus.
Ve dediğin gibi hava olsun diye pahalı oyuncaklar almıs hava atmak icin.
Magaza sahibinin de boyle kırıtık bir tezgahtarı olması hosuna gidiyordur baksana esin gibi kimbilir kac tane muster
sırf onu tekrar gorup iki sohbet edebilmek için magazadan ihtiyacı olmadıgı halde birseyler alıyordur.
O yuzden de magaza sahbi ve kız bunlara keriz gozuyle bakıyordur.
Esin de eminim bu konusmadan sonra kendni toparlayacaktır durum gercekten boyle ise.

eger bir gonul ilişkileri var ise esin kızı gunduz arayıp aksam seninle gidecegin, senin yanında soyleyecegi hicbirsey dkkate almamasını vb ogutleyeblr.
sen takma ben onu kandırmak cin sana biraz kızacagım falan diyebilir.

ben olsam dunku konusmadan kızın haberi var mı yok mu dye ogrenmek cin habersiz gene giderim gunduz o magazaya.
eger o konusmadan kızın haberi yoksa esin masum. varsa ve kız ona gore ger geri duruyorsa haber coktaaan gitmis demektir. tabi patron da bahsetmis olabilir. yenge bana fena kızdı aksam tezgahtara soyle ayagını denk alsın vb babında.
sonra da esine gittigini soyleme.
esn de gittiginden haberdar olursa senn cevrende sensiz bir iletisim agı olusturmuslar demektir.

haberlern merakla bekliyoruz canım. allah yardımcın olsun.

Senin gbi bir esi oldugu icin ve senn gibi anneleri oldugu icn cocukların ve esin cok sanslı. Allah yar ve yardımcın olsun.

Zor şartlara rağmen şükretmeyi bilen,gururlu ve güçlü bir kadınsın.Bir çok kadına örnek olabilecek ve takdiri hakedecek bir kadınsın.
Umarım her şey gönlünce olur.Rabbim o güzel,temiz kalbine tüm güzellikleri versin,herşeyin hayırlısını versin inşallah.
Dualarımdasın canım.

bir arkadas demıskı sen gaza gelıyorsun burdakılerın gazına işte adam kıza bırbırlerını cok sever derken aslında sevmedıgını ıma etmıs dıye.tamam dedıgın gıbı olsun zaten sorun bence onların bırbırını sevıp sevmemesı degıl boyle bır adamın hıc tanımadıgı evlı bır bayana ne curretle bu sekılde konusuyor olması.evet o adam haddını bılmek zorunda.kolay mı ya o kım??? kıza gelınce kız sayet ewlı bır erkege bakabılecek kadar kucukse sınek kadar degerı yoktur zaten...guluyorsa kendı halıne gulsun bır tarafta asıl es dıger tarafta agza sakız olan kendısı...

Ben sana güveniyorum,tepkini verip de rahatlamak isteğine katılıyorum,bundan çok da birşey olacağını sanmıyorum..Olan olmuş zaten konuşmalar filan,kaç zamandır içine attıklarını biraz da olsa tepkini vererek rahatlaman gerektiğini düşünüyorum...

Dediğim gibi sana güveniyorum,oraya gidip de tepki versen bile kendini düşürmeyeceğinden eminim,ben de olsam hakaret bile etmeden karşımdakini ezebilirim..Bunca yaşanmışlık tabiki sadece kız yüzünden değil,eşinizin izin vermemesi gerekirdi..Ama vereceğiniz tepkiyle hem kız artık konuşmaz,oralı olmaz hem de eşinize de bir ders olur diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
ALLAH C.C hepinizden razı olsun

benı m yukarda ÖYLE GÜZEL BİR RABBİM varkiii

o ne eylerse guzel eylerr

binlerce kez HAMD olsun RABBIME Kİ bana bu aklı bahşedende O

...........

ben haddınden fazla gururluyum ve haddınden fazla buyuklere saygılıyım...

kendımı övemk ıcın yazmıyorum bunlarıı artık aştım BEN

emeğe saygım sonsuz babamdır atamdır bızde evlat yetıstırıyoruz ne olursa olsun öte git baba demedım dıyemedım

bızı ne hallerle buyuttu gecesını gunduzune kattı o soguklarda tipide fırtınada sabahlara dek yollarda nöbet tuttu

bızı korudu şerefli bır polisti benım babam

ben babama aşık bır ınsandım ama ne olduysa emeklı oldu buraya memlekete geldı babamı tanıyamaz oldumm

bana ve aileme kötü davranıyorr

bunlarada sabredıyorum ve edecegımdee

o benım ne olursa olsun BABAM ,ATAM

söküp atamam içimden elbet oda bır gun hatasını anlıcak...

insanlar yaşlandıkca çocuklaşırmışş babamında öyle oldugunu umuyorum ve ben nasıl cocuklarımın her hareketını anlayışla karşılıyorsam

babamada öle davranıyorumm ..

.........

kocamm saygıdeger kocammm...

hatasını anlayan alnımdan öpen ve ağlayan kocamm

sanada bu gune kadar mınnettar oldum...

cocuklarımın güzel babası evlatlarımın göz bebeğii

dilerim Allah'ımdan ki hatanı inşallah anlamışsındır ve dilerim RABBIMDEN birdaha bızı yalnız bırakmazsınn...

ne olursa olsun sen benım kocamsın 4 yılımı paylastıgım adamsınn...

senıde silip atamam bır andaa...

EVLATLARIM VE 4 YILIN HATRINA SON BİR ŞANS VERDIM SANA UMARIM EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİSİN VE BU İYİ NİYETİMİ YÜREĞİMDEN GELEN BU SAMİMİYETİMİ SUİSTİMAL ETMEZSİN

Son düzenleme:

Helal olsun kız sana.

Gözlerim yaşardı.Çok içten konuşmuşsun.

Bence eşin gerçek bir baba ve eş olmayı öğrenecek bu sayede inşAllah.

Akşamda o kıkır kıkır gülen kıza haddini bildir...

inşallah tek temennim bu umarım kı 1 haftalık veya 15 gunluk bır heves olamz eşimdeki bu değişiklikk

akşamda hayırlara vesile olsun egrkı benım damarıma basarsa eşim olay orda bıterr çok karalıyım canım ...

sabrettıkce sevdıkce üzerime geliyorlarr...

Akşam nasl bir konuşma yapmayı planlıyorsun.

Bence sen bir adım geride dur.

Konuya eşin girsin.Tavırlarına bak eşinin.

Kızın aralarında ne olduysa oracıkta anlatmasını sağla.

Sana güveniyorum.Kendini zavallı konumuna düşürmeden vakarla hallet.

Olur mu tatlım..

hiç bir şekilde konuşma planlamadım zaten ıcımden ne gelırse onu derım ben

önce eşimin konusması lazım ben agzımı acmıcam

ama eşimde cıvıklaşırsa herkesın agzının payını verıp cıkıcam dukkandan ne hallerı varsa gorurler

ama eşim ciddiyetını bozmadan kızın agzının payını verırse bana laf duşmezz bu kezde ebn eşimin alnından öperim eve gelınceee

İnşALLAH seni gerçekten sevdiğini gösterir eşin.

Akşam olanları okuyunca çok üzüldüm.Devamlı aklımdaydın.Hatta kızma ama eşimeanlattım durumu.

O da üzüldü.

Herşey yoluna girecek canım.

Allah yar ve yardımcın olsun...Amiin

İnşALLAH seni gerçekten sevdiğini gösterir eşin.

Akşam olanları okuyunca çok üzüldüm.Devamlı aklımdaydın.

Herşey yoluna girecek canım.

Allah yar ve yardımcın olsun...Amiin

son gelişmeler çok hoşuma gitti. eşinin tepkisi sen çok sevdiğini ve asla kaybetmek istemediğini gösteriyor. artık hata yapmamak için çabalayacak tüm gücüyle,ve eminim herşey eskisinden bile iyi olacak.

helal olsun valla gayet guzel konusmussun INSALLAH hersey duzene girer ALLAH GONLUNE GORE VERSIN,
eger bugunde soyledigi saatte gelide dukkana giderse bence guvenebilirsin esine...

bilmiyorummm akşam olsun hayır olsun inşALLAH.hep derim kişinin kendine saygısı olacak ki başkası ona saygı göstersin.umarım her şey yolunda gider.ALLAH'ım hayırlı dualarını kabul etsin.

benı gene aglattın bu yazdıklarınla dıcek kelıme bulamıyorum kardesım cok olgunsun takdır ettım sen kocanı adam edebılırsın

tehlikeli bir durum ve üzüldüm açıkcası allah yardımcın olsun kendin git oraya ve tanıt kendini tepkisini gözlemle olumsuz bişy hissedersen gerekeni yaparsın koy çocuklarını annene takip et eşini evhamlanma boşuna bence gözlerinle görmeden inanma derim

ISTE BU.............Tebrik edrim seni kuzum..gerektiginde hakkini arayacaksin iste böyle..arkanda kimse olmasina gerek yok, sen o kadar akli basinda bir kizsin ki..bundan sonra esine ceki düzen vereceksin artik..günlük ihtiyaclarini ( ekmek, süt vs.) aldiracaksin hergün..ise gitmeden evin ihtiyaclarini giderecek, yada sen alabiliyosan eve hergün para birakacak..bunlari zamanla aliskanlik haline getirir o merak etme, ama bugünden itibaren bunlarin yapilmasina dikkat et..sakin es gecmesine izin verme..sorumluluklarini hissettir ona. erkekler maalesef cok gec olgunlasiyor...seni öpüyorum canim..insallah hersey gönlünce olur..

Canım mınareyı calan kılıfını hazırlar az once bır arkadasta solemıs bunu katılıyorum patron ve kızın gulusmelerını ve adamın bırbırlerını cok severler lafındanda sunu anladım esın aptal asıklar gıbı dolanmıs kızın etrafında ve kızda sıkılmıs bu kovalamacadan esıne sınır oldugundanda adam pek severler bırbırlerını demıs aslında kız gıcık oluyor esıneben bunu anladım esın baktıkı sen herseyın farkındasın baktıkı senı kaybedıcek donus yapmıs tabı kızdanda yuz bulamadı hayır gelmıyecegınıde anlamıs kurulu duzenının bozulmasınıda ıstemıyor hatasını anlıyıp anlamadıgınıda zaman gosterıcek.
Demıssın kı kızın yanında cıvık durmasın bakalım nasıl davranıcak canım bu adam senı onceden neden goturmedı oraya?kızla alakalı umıtlerı vardı belkıde:44:sımdı senı goturdugune gore gozu korkmus senı kaybetmek ıstemıyor kıza ters davransada rol yapıyor olabılır sonucta yuvası mevzubahıs kedı ulasamıyacagı cıgere mundar der mısalı ondan ters davranabılır
umarım hatasının farkına varmıstır bundan sonra senın ve evlatlarının degerını anlar salak salak 19yasındakı kucuk kızların pesınde dolanmazya su erkekler cooooooooooooooook salak ya kımse kusura bakmasın coooooooooooooook salaklar embesıllersenın gul gıbı karın 2tane evladın var sen ne koca be baba oldugunun farkında bıle degılsın be embesıl ben ne ınsanlar bılırım evlenememıs yuva kuramamıs evlat sahıbı olmak ıyı bır ese sahıp olmak ıcın can atan allaha dua eden sen hersey olmussun ama hıcbıseysın yazık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…