- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Bılmıyorum nasılsın canım?bu aksam gıdecektınız demı varmı bır gelısme aslında gıtmesen dahamı ıyı olur o salak kızın ayagına kendını nımetten sanıp havalara sokmasan dıyorum bosver ya ortada cıddı bısey yok aldatma yanı top dırekten donmus okızın ayagına gıtme ya esının yaptıgından utanmasını sagla
Kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum.
kendımı azda olsa tanıtabıldıysem ne mutlu bana.
suan hazırlanıyorum esıme msj attım.
henuz cevap yazmadı.
ben gıyındım beklıyorum
adamsa delıkanlıysa gelır..
SIRA KIZDA
hayatcım biraz büyük sözü dinle inan iyiliğin için söylüyoruz. gitme o aşuftenin ve onun muhabbet tellallığını yapan herifin dükkanına yahu. ne işin var orada güzelim senin ? eşinin de işi yok bu saatten sonra, zaten eşinle kafa buluyorlar neden o iğrenç insanların karşısına ikinizi birden çıkartıyosun ki.
güzel güzel sofranı hazırla yavrularını yedir içir, kocanı bekle, kocan geldiğinde de öyle çok yüz verme ama kavga falan da çıkarma, senin kendine olan özgüvenini kararlılığını ona hissettirmeye devam ettir.
tatlım emın ol kotu bırsey olmuyacak
ıkı medenı ınsan gıbı konusacaz
ben oraya kavga cıkartmaya gıtmıyorum
hemde alısverıs yapıcam
gıtmıskende bır konusuruz fenamı??
konusmadan ıcım rahat etmıcek
artık rahat bır uyku uyumak ıstıyorumm
yahu zaten kavga falan çıkartmazsın biliyorum ama senin dünkü olayın ardından bugün oraya gitmen o aşufteyi havalandıracak, o muhabbet tellalı patron da o da amaçlarına ulaşmış olacaklar eşinle dalga geçtiklerinden onlara da dedikodu malzemesi çıkacak. hem sen ne diye gidip oradan bikaç bişey alacaksın ki git başka dükkandan al çok lazımsa ne para kazandırıyosun pavyonun şekil değiştirmiş hali olan o dükkana.
iinat ettım kocamın koluna gırıp o dukkana gıdıcem
normal musterı gıbı alısverısımıde yapıcam
asıl oraya gıtmezsem kız kendınce kazandıgını sanacak
"haaa bakk gelmeye bıle cesaret edemıyor"...gıbılerınden dusunecek
bu mutlulugu ona asla tattırmam.
benım esımle mutlulugumu gorunce asıl kendı catlasın
dalga gecılecek bır esım olmadıgını anlasın..
iinat ettım kocamın koluna gırıp o dukkana gıdıcem
normal musterı gıbı alısverısımıde yapıcam
asıl oraya gıtmezsem kız kendınce kazandıgını sanacak
"haaa bakk gelmeye bıle cesaret edemıyor"...gıbılerınden dusunecek
bu mutlulugu ona asla tattırmam.
benım esımle mutlulugumu gorunce asıl kendı catlasın
dalga gecılecek bır esım olmadıgını anlasın..
Canım kusura bakma ama eşin kendini küçültmüş sen niye yüceltmeye çalışıyorsun ben olsam senin yerinde biraz zaman geçince ama eşimi koluma takar o dükkana tam girecek gibi yapıp sonra da ay burası çok kalitesiz hayatım boşver der arkamı döner giderdim. Şimdi sen eşinle oraya gidince o kız diyecek ki kadın benden şüphelendi dün geldi bugün de kocasıyla geldi ayy ne güzel kızım ben bak adam bana aşık diyecek havalara girecek ya da dünkü gibi suratsız durup alay etmeye kalkacak daha da moralin bozulacak. Anlıyorum o kıza haddini bildirmek istiyorsun ama zamanı değil güzelim biraz daha bekle ve asla ama asla en ihtiyacın olan şey tek orada satılsa bile o dükkana ne sen git ne de eşin gitsin. Bir daha adımınızı dahi atmayın oraya. Şimdi siz bir daha gitmeyince nolacak biliyor musun kız bozulacak eşine nasıl değer veriyorsa kadın birgün geldi beni gördü sonra adamın ayağını kesti buradan diyecek.
kızlar aradım ama ne akla hızmetse..
telefonu kapalı..
sarjım bıttı dıyemez dun sabaha kadar sarjdaydı telefon..
kızlar bahanesı kesın su olacak
"cekmeyen bıryerdeydım hayatım"
............
sımdı geldı dıyelım saat 7.30 geldı ustunu gıydı yemegını yedı vs.. dıyelım saat 8-9 olacak
hangı ara gıdıcez bız dukkana ya artık ben ıyıce suphelenmeye basladım
benım yanımda kızla karsılasmak ıstemıyormu acaba..
gıyındım beklıyorum yarım saattır..:1
[FONT=Comic Sans MS]bosver sakin ol bakalım öfkele oturup zararla kalkma sakın...once ıyıce dınle oyle bır durum olursa[/FONT]
kızlar aradım ama ne akla hızmetse..
telefonu kapalı..
sarjım bıttı dıyemez dun sabaha kadar sarjdaydı telefon..
kızlar bahanesı kesın su olacak
"cekmeyen bıryerdeydım hayatım"
............
sımdı geldı dıyelım saat 7.30 geldı ustunu gıydı yemegını yedı vs.. dıyelım saat 8-9 olacak
hangı ara gıdıcez bız dukkana ya artık ben ıyıce suphelenmeye basladım
benım yanımda kızla karsılasmak ıstemıyormu acaba..
gıyındım beklıyorum yarım saattır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?