mantıklı düşünemiyorum :(

bence de gıtmemen daha ıyı ama dusunuyorum ben olsam napardım dıye yok dayanamazdım.o yuzden senı cok ıyı anlıyorum.bellı gıdeceksın ama sunu aklına getır lutfen ılerıde nıye gıttım dıye de pısman olma.sonucu ne olursa olsun ıstedım de.hem de bır yandan oyle ıgrenc gulen kıza rezıl olsan ne olmasan ne.adam gıbı adama rezıl olunur.senın zaten sevıyesızlık yapmayacagın ortada.

Tatlım biliyorum intikam ateşini ama bir hafta daha sabret bu süre içinde hiç gitmeyin o dükkana sonra eşinle el ele giriyormuş gibi yapıp onların duyacağı şekilde 'ay burası da çok kalitesiz ama hayatım hiç vakit harcamayalım girip de' de sonra da alakasız da olsa kahkaha at yüksek bir sesle sonra değmesin kimse senin keyfine :))

kızlar esımın telefonu kapalıydı
cok sınırlendım hıc yapmadıgım bır hareketı yaparak
esımın patronunu aradım
"alo ben x'in esıyım x ordamı?
"yanımdaa vereyım konus"dedı
"telefonun nıye kapalı"dedım esıme
"sarjı bıttı noldu nıye aradır hayırdır?"dedı
gerçekten bu adam sakamı
halbukı dun kendı dedı 6.30 7 arası gelırım carsıya gıderız dıyen kendısıydı.
bende"ne hayırı ya carsıya gıtmeyecekmıydık? hazırlandım senı beklıyorum"
"ben ınsaattayım.ısım daha bıtmez.sen bosa hazırlanma ben gelecegım zaman senı ararım"
o an telefonu suratına kapattım
kızlar suan cok sınırlıyım.sınırden aglamak uzereyım..lanet olsun yaaa..ben kıme konusmusum dunn saatlerce yaa.

valla seytan dıyorkı eve alma...tobe tobe yaaa

Canım ben konuyu hep uzaktan takip ettim .Şimdi ki yorumum için lütfen kızma bana .Öyle bir izlenim bırakıyorsun ki ordan oraya saldırıyormuşsun gibi sakinim diyorsun ama bana hiç sakin gelmiyorsun.Dükkana gidip kıza kendini tanıtman bile faciaydı benim için kuzum ne yapıyorsun sen bir dur.İnsanın aklına zorla sokacaksınız.
Benim seni anlamam mümkün değil ama tepkilerin çok fevri geliyor..Bak eşin geldiğin de kavga etme ,sen huzur bulamadığın bir eve gitmek istermiydin ?

Son düzenleme:

yazdıklarını okudum ama ınankı ne okudugumu bılmıyorum okudugumu anlıyamıyorum.
morelım cokk bozuk.ya vallaha nefret edıyorum bu hayattan.
sende sonuna kadar haklısın bacım.
suç bende..

sen en ıyısı esınle konuyu hallet sonra kıza dogru gerekırse yonelırsın.zaten a sahsı b sahsı farketmez yanı olay esınde bıtıyor.o kız olmaz baskası olur yapacaksa her turlu yapar.ama bu arada o kızın patronunun soyledıklerı ıcın daha sonrasında farklı bır sey dusunursun...

ha bır sey daha hıcbır sey dunyanın sonu olmaz.sakın ol ortada kanıtlanan bır sey yok.kendını bırakma sen bır annesın unutma...

yazdıklarını okudum ama ınankı ne okudugumu bılmıyorum okudugumu anlıyamıyorum.
morelım cokk bozuk.ya vallaha nefret edıyorum bu hayattan.
sende sonuna kadar haklısın bacım.
suç bende..
Gel kardeşim sen beni dinle .Eşin eve geldiğin de sakin sakin tane tane sinirlenmeden derdini anlat.Kıskandığını anlat onu bir daha orda görmek istemediğini bunun sözünü aldıktan sonra konuyu kapatacağını söyle bu durum senin lehine bile döner, eşin onu sadece sevdiğinden kıskandığını düşünür olay kapanır.Dükkana gidip ne yapacaksın cidden utanç verici ,sakın böyle bir hata yapma.İki çocuk annesi bir bayanın tepkileri olmamalı bunlar soğuk kanlı ol işini sessiz sessiz hallet canım.

Son düzenleme:

Ya bebeğim dün her şeyi halletmişken şu lanet dükkana gideceğim diye bak huzurunuzu kaçırıyorsun valla. Unut şu dükkanı artık sen eşini sorumlu bir adam yapmaya bak. Devamlı gündemde o kız, o dükkan adam bir gün eee yeter be der şimdi hiç değilse biraz vicdana geldi biraz adam olacakken sıkacaksın adamı. Gelince de şakayla karışık ya çok gıcıksın çarşıya gideceğiz diye giyindim kuşandım bekledim seni de gülün beraber ve bir daha adama o dükkan muhabbetini de açma inan sıkılır tam kıvama gelmişken bozacaksın işleri.

arkadaslar benım o dukkana gıdıp gıtmemem onemlı deıl
lanet olsun zaten gıtmeyecegım
benım derdım suan market alısverısı

cocuklarımın ne maması nede bezı kaldı
dukkanı batsın..
ben markete gıtme derdındeyım
market alısverısınden sonra o dukkana gıdecektık guya bana ayakkabı almayaa
ama yok ya yemın edıyorum tiksindim artk esımden.
zaten 1 haftadır kıt kanaat gecınıyorum
acılen alısverıse ıhtıyacımız oldugunu dun gece soyledım
oda tamam yarın erken gelırım gıderız demıstı
sımdı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu??
ya vallahı cocuklarımı dusunuyorum yıyecekk hıc bırsey kalmadı evde
ben hadı neyse bu sekılde 1 ay gene ıdare ederım ama cocuklarım herseyı yemıyorlar
onlara ozel alısverıse gıdıcektım ıste sımdı.

canım bak eşin dün senden olanı biteni o patronla kızın söylediklerini duyunca gururu kırılmıştır ve oraya gitmek istemiyordur. seninle de işleri biraz yoluna koyduğunu düşündüğünden bugün telefonu falan kapatıp, bahaneler uyduruyor gitmemek için. bu durumda onu anlıyorum aslında. o da yaptığı salaklığın farkında ve demek ki o insanlarla karşı karşıya gelmek istemiyor.

gencecik fıstık gibi kızsın sen ne diye beş para etmez karaktere sahip insanlar için huzurunu bozuyorsun. cıvıl cıvıl ol, kendinin farkına var biraz artık. sen ki bu kadar akıllı bir genç kadınsın kocanı mı adam edemeyeceksin ? kocan da cahil genç bir adam sonuçta yavaş yavaş yontulmaya da başladı. tam herşey yavaş yavaş yoluna girmişken o zilliyi bu kadar ciddiye alıp canını sıkıyorsun. bırak şu dükkana gitmek işini lütfen bak ablaların olarak dilimizde tüy bitti sana söyleye söyleye. yapma güzelim ne işin var o dükkana gidince ne olacak yani ? sen o zilliyle neden inatlaşasın senin dengin mi kuzum o kız ?

Böyle olacağı belli değilmiydi arkadaşlar ?

Arkadaşım, biliyorum çok zor olacaktı ama, biraz sabredecektin, adam akıllı delilleri toplayacaktın, hiç ummadıkları andada ortaya dökecektin, ama şu an elinde sadece var sayımlar var, yani adam akıllı süphelerin hariç (beni yanlış anlama, süphelerinde yeterde artar bile) ama elle tutlacak bir delilin yokken, attın ortaya.
Birşey varsa bile, gözlerini açtın, yalnız eşınde çok kurnazmış, iki timsah göz yaşı ile işten sıyrılacağını sanmış.

Ayrıca arkadaşlar adam dükkana gitse nolur? Gitmese nolur? Arının gözüne çöp sokuldu bir kere.

Şu an bence en mantıklısı hiç konunun üzerine gitme.
Oralı olmuyormuş gibi yap, sular biraz durulsun, takipe al.
Anyayı konyayı anca öyle anlarsın.

Biliyorum dayanmak çok zor, tiksineceksin bile yeri gelecek eşinden, ama elinde delil varken o yandan çarklıyı tam anlamıyla alt ve rezil edersin.

Canım benım esın rezıl oldugu ıcın gıtmek ıstemıyor ılskılerı ortaya cıkacak dıye degıl yeterınce rezıl olmus dahada olmak ıstemedıgınden ıkı arada bır derede kalmıs bundan emın ol ve sakın olmaya calıs lutfen

peki canım dün biraz para bırakmıştı eşin eve yanlış hatırlamıyorsam gidip acil olan bikaç bişeyi marketten alsan hem hava almış olursun hem de bebişlerin ihtiyaçları giderilir, bebişleri annene bıraksan ?

ya haklısın zaten dukkana gıtmeyı unuttum gıtmıcemde.
Allah ıslah etsın hepsını..
benım derdım market alısverısı
ha sımdı dıyeceksınız yarın yaparsın ne acelen var
ama oyle degıl ıste 1 haftadır cocuklara ne yedırdıgımı
bır ben bır bırde ALLAH'M bılıyor
yumurtasıydı..ekmegıydı vs.. annemden almaya utanıyorum
butun sınırım bu aslında

Biz kadınlar aklımızı doğru kullanabilsek yola getiremeyeceğimiz kimse yokta.Ben çok merak ettim konudan biraz alakasız olacak ama yavruların saat kaçta uyuyorlar? Market uzakta mı bugünü geçiştirsen öylesine.

Son düzenleme:
Canım benım neden hala o dukkana gıdıp alısverıs yapmak ıstıyosun asıl amacını bılıyoruz ama lanet olsun o dukkana ve o dukkandan alınacak ıvır zıvırlara bak tatlım kac gundur burda hem sen ben 10larca kadın harap olduk kahrolduk agladık sınırden delıye donduk bıde onlara paramı kazandıracaksın?lanet olsun sıze de allaha havale et merak etme her serde vardır bır hayır bakarsın bu olaydan sonra eşin senın ve yavrularının degerını anlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…