- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
o kadar cokkk haklısın kı..
ama gel bunu içimdeki intikam ateşine anlatt...
ya bılmıyorummm benım o kıza bı laf soylemem lazım
yok ben bu gece rahat uyuyamammmmm...
bacak kadar boyuyla benı ezdıgını sanıyorrrr....
kızlar esımın telefonu kapalıydı
cok sınırlendım hıc yapmadıgım bır hareketı yaparak
esımın patronunu aradım
"alo ben x'in esıyım x ordamı?
"yanımdaa vereyım konus"dedı
"telefonun nıye kapalı"dedım esıme
"sarjı bıttı noldu nıye aradır hayırdır?"dedı
gerçekten bu adam sakamı
halbukı dun kendı dedı 6.30 7 arası gelırım carsıya gıderız dıyen kendısıydı.
bende"ne hayırı ya carsıya gıtmeyecekmıydık? hazırlandım senı beklıyorum"
"ben ınsaattayım.ısım daha bıtmez.sen bosa hazırlanma ben gelecegım zaman senı ararım"
o an telefonu suratına kapattım
kızlar suan cok sınırlıyım.sınırden aglamak uzereyım..lanet olsun yaaa..ben kıme konusmusum dunn saatlerce yaa.
Canım ben konuyu hep uzaktan takip ettim .Şimdi ki yorumum için lütfen kızma bana .Öyle bir izlenim bırakıyorsun ki ordan oraya saldırıyormuşsun gibi sakinim diyorsun ama bana hiç sakin gelmiyorsun.Dükkana gidip kıza kendini tanıtman bile faciaydı benim için kuzum ne yapıyorsun sen bir dur.İnsanın aklına zorla sokacaksınız.
Benim seni anlamam mümkün değil ama tepkilerin çok fevri geliyor..Bak eşin geldiğin de kavga etme ,sen huzur bulamadığın bir eve gitmek istermiydin ?
Gel kardeşim sen beni dinle .Eşin eve geldiğin de sakin sakin tane tane sinirlenmeden derdini anlat.Kıskandığını anlat onu bir daha orda görmek istemediğini bunun sözünü aldıktan sonra konuyu kapatacağını söyle bu durum senin lehine bile döner, eşin onu sadece sevdiğinden kıskandığını düşünür olay kapanır.Dükkana gidip ne yapacaksın cidden utanç verici ,sakın böyle bir hata yapma.İki çocuk annesi bir bayanın tepkileri olmamalı bunlar soğuk kanlı ol işini sessiz sessiz hallet canım.yazdıklarını okudum ama ınankı ne okudugumu bılmıyorum okudugumu anlıyamıyorum.
morelım cokk bozuk.ya vallaha nefret edıyorum bu hayattan.
sende sonuna kadar haklısın bacım.
suç bende..
kızlar esımın telefonu kapalıydı
cok sınırlendım hıc yapmadıgım bır hareketı yaparak
esımın patronunu aradım
"alo ben x'in esıyım x ordamı?
"yanımdaa vereyım konus"dedı
"telefonun nıye kapalı"dedım esıme
"sarjı bıttı noldu nıye aradır hayırdır?"dedı
gerçekten bu adam sakamı
halbukı dun kendı dedı 6.30 7 arası gelırım carsıya gıderız dıyen kendısıydı.
bende"ne hayırı ya carsıya gıtmeyecekmıydık? hazırlandım senı beklıyorum"
"ben ınsaattayım.ısım daha bıtmez.sen bosa hazırlanma ben gelecegım zaman senı ararım"
o an telefonu suratına kapattım
kızlar suan cok sınırlıyım.sınırden aglamak uzereyım..lanet olsun yaaa..ben kıme konusmusum dunn saatlerce yaa.
arkadaslar benım o dukkana gıdıp gıtmemem onemlı deıl
lanet olsun zaten gıtmeyecegım
benım derdım suan market alısverısı
cocuklarımın ne maması nede bezı kaldı
dukkanı batsın..
ben markete gıtme derdındeyım
market alısverısınden sonra o dukkana gıdecektık guya bana ayakkabı almayaa
ama yok ya yemın edıyorum tiksindim artk esımden.
zaten 1 haftadır kıt kanaat gecınıyorum
acılen alısverıse ıhtıyacımız oldugunu dun gece soyledım
oda tamam yarın erken gelırım gıderız demıstı
sımdı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu??
ya vallahı cocuklarımı dusunuyorum yıyecekk hıc bırsey kalmadı evde
ben hadı neyse bu sekılde 1 ay gene ıdare ederım ama cocuklarım herseyı yemıyorlar
onlara ozel alısverıse gıdıcektım ıste sımdı.
canım bak eşin dün senden olanı biteni o patronla kızın söylediklerini duyunca gururu kırılmıştır ve oraya gitmek istemiyordur. seninle de işleri biraz yoluna koyduğunu düşündüğünden bugün telefonu falan kapatıp, bahaneler uyduruyor gitmemek için. bu durumda onu anlıyorum aslında. o da yaptığı salaklığın farkında ve demek ki o insanlarla karşı karşıya gelmek istemiyor.
gencecik fıstık gibi kızsın sen ne diye beş para etmez karaktere sahip insanlar için huzurunu bozuyorsun. cıvıl cıvıl ol, kendinin farkına var biraz artık. sen ki bu kadar akıllı bir genç kadınsın kocanı mı adam edemeyeceksin ? kocan da cahil genç bir adam sonuçta yavaş yavaş yontulmaya da başladı. tam herşey yavaş yavaş yoluna girmişken o zilliyi bu kadar ciddiye alıp canını sıkıyorsun. bırak şu dükkana gitmek işini lütfen bak ablaların olarak dilimizde tüy bitti sana söyleye söyleye. yapma güzelim ne işin var o dükkana gidince ne olacak yani ? sen o zilliyle neden inatlaşasın senin dengin mi kuzum o kız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?