mantıklı düşünemiyorum :(

canım zaten sabah buyuk oglum ıcın soylemesı ayıp ama
5 adet yumurta aldım.2de ekmek alıp eve geldım
yavrumun karnı doydu.eve gelırken komsudanda sut aldım
mınık yavrumunda karnı doydu.

evet oraya gidip "sen benim karımla nasıl dalga geçersin" derse kızın "bana asılan sensin biraz eğlendim suç mu" derse kimse bir şey diyemez ona

eğer ikisi arasında bir şey olsaydı eşin daha farklı bir yol izlerdi emin ol. eşin gerçekten utanç içinde kıza rezil oldu bir de sen anladın ya sana rezil oldu.

şarjı gerçekten bitmiş olabilir eğer seninle konuşmak istemeseydi patronu vermezdi telefonu zaten

gerçekten inşaatta olma olasılığı var mı? adam kendi işinin patronu değil ki o da emir kulu.

canım zaten sabah buyuk oglum ıcın soylemesı ayıp ama
5 adet yumurta aldım.2de ekmek alıp eve geldım
yavrumun karnı doydu.eve gelırken komsudanda sut aldım
mınık yavrumunda karnı doydu.

bir komşu çocuğu falan yok mu canım şu an acil bişey lazımsa ufak tefek marketten alıp gelse ? hani baban söyleniyor ya markete falan tek başına gitmene ondan dolayı dedim.

tatlım gerçekten market alısverısı acıl
abartıyor gıbı gelecek ama
yavrularıma gore evde yıyecek bısey yok
kendımı dusunmuyorum ne varsa yerım ben.
herşey yemek mı dıyeceksınız
evett yavrularım ıcın oyle onlar doyunca bende doymus gıbı oluyorum.

Saçmalama dükkan a gitme hakliyken haksız olma hem varsa bisey gene bi suru dolap döner. Ki bence olsaydı savunmaya geçerdi kocan. Bagrip cagrip dururdu çıldırırdi döverdi seni. Hem bu konuşmanın uzerine iliski varsa uzatacak kadar şerefsiz birine benzemiyor kocan canım

bir komşu çocuğu falan yok mu canım şu an acil bişey lazımsa ufak tefek marketten alıp gelse ? hani baban söyleniyor ya markete falan tek başına gitmene ondan dolayı dedim.

yok canım burda kım kıme dum duma komsum felan var ama cocukları cok ufak
ayrıyetten esım oyle bıseye ızın vermez
anlamıyor ısdee acıll ne demek anlamıyorrr.

yok canım burda kım kıme dum duma komsum felan var ama cocukları cok ufak
ayrıyetten esım oyle bıseye ızın vermez
anlamıyor ısdee acıll ne demek anlamıyorrr.

eşiniz evde buzdolabının halini görmüyor mu?

valla ben sizin yerinizde olsam gider babamdan isterdim. koca olarak o almamaktan utanmıyor da sen mi utancaksın.

eşiniz evde buzdolabının halini görmüyor mu?

valla ben sizin yerinizde olsam gider babamdan isterdim. koca olarak o almamaktan utanmıyor da sen mi utancaksın.

ah ıstee su kahrolası gururum yok mu...
babam herzamnkı gıbı esıme hak verır
"adam senın gozunu doyuramadı kızım" der..

4 yıldır evlıyım bır gunde buzdolabını acıp ne eksık dıye baktıgını gormedım.
anca hazır olup onune getırılecek
varmı yokmu bu kadın neyle yemek yapıyor hıc umurunda deıl
hersey evde var hıc bıtmıyor sanıyor
100 tllık alısverıs yapıyoruz bu alısverıs sana 6 ay gıder dıyor.

Son düzenleme:
canım ara eşini yeniden ve şimdiden gidip marketler kapanmadan alışveriş listesi yazdır yapsın alışverişi şantiyeye mi artık büroya mı neyse bıraksın gelirken de eve getirsin. bakarsın işi uzarsa falan açık market bakkal bulamaz falan.

ya sen ne kadar iyi kalpli bi insansın aynı yaştayız senin için çok üzülüyorum bu kadar kendini yıpratma artık bence eşin bu akşam bilerek gelmemezlik yapmamıştır gerçekten işi uzamıştır birazdan gelir inşallah Allah sabır versin

bu olay nereye bağlanır bilmiyorum ama eşinin yatıp kalkıp benim böyle bi karım var diye dua etmesi lazım Allah eşini ıslah etsin gözü senden ve çocuklarından başkasını görmesin inşallah dualarım seninle

ALLAHIM su magdurlugumu bıle suraya yansıttım yaa utanıyorum gerçektenn..

neyine utanıyorsun ki bu utanılacak bir durum değil ki. ev hali bu kuzum bazen olur dolabımızda bişeyler bazen olmaz gayet normal. hem çok şükür eşin de çalışan nafakasını kazanan emekçi bir adam. tek kusuru sorumsuzluğu o da yavaş yavaş düzelecek inşallah o da sorumsuz olduğunun farkına vardı.

ara eşini ihtiyaçları teker teker söyle alsın getirsin gelirken eve bi zahmet. şimdi eşin o dükkana gideceksiniz korkusundan burnunu çıkaramıyor dışarı, ara istediklerini söyle getir de

ALLAHIM su magdurlugumu bıle suraya yansıttım yaa utanıyorum gerçektenn..

sen nıye utanıyorsun kı aşkısı utanması gerekenlerı ben soluyeyım kocan ve baban kocan sorumsuzlugu ıcın babanda kocanı bu hale getırdıgı ıcın
utanma nevar bunda bu dunyadakı hersey bız ınsanlar için bugun sende olmaz yarın bende ınsanız bız hersey yasanılabılr

ya bu 1 deıl 2 deıl
benım buzdolabım daıma boş aldıklarım 1 hafta bıle gtmıyor halıyle..
2 tane cocugum var.
soyle herseyımı alsam 2 ay sesımı cıkartmam
ama adam 100-150 yi gectımmı cıldırıyor zaten bebek bezı olmus 20 tl
2 tane alıyorum edıyr 40 tl
bunun ıslak mendılıydı,pudrasıydı,pısık kremıydı,mamasıydı,bunlar zaten tutuyor 80 tl
hadı arkadaslar bana bıır akıl verın
bu evın baska bır ıhtıyacı yokmu nasıl alım ne alım bende sasırdım.
yetıstıremıyorum dıyıp sınırlenıyor bende evde yetıstıremıyorum ısde.

Canım, anladığım kadarıyla eşinin ve patronunun alışıla gelmiş patron işci ilişkisi yok.
Yani bunlar baya, bayaaa samimi.

İşten erken çıkıpta eve gelebilir, laga luga yapmasına gerek yok.
Evde çoluk çocuğu var, gece saat 12lere kadar partonu ile zamparalık yaptıklarına saysın Patronu.

Tövbe ya Rabbim ya.
Yok herşey yinilir yutulurda, evde çoluk çocuk açken onun hala iş yerinde olması kabullenemez.

Ya amacim esini savunmak degilde adaminda aldigi para belli ayda 600 aliyor e iki cocuk belkide gercekten yetistiremiyor tamam ev kira degil ama elektrik su internet e cocuklarin masrafi o ne yapsin daha iyi geliri olan bi is baksa keske hayat cok pahali

Canım bence senin de kesinlikle çalışman lazım..Bu ev böyle nereye kadar geçinir Daha çocukların büyüyecek ve masrafları artacak Bırak annene çocukları sen de bir iş bul..İnşallah düzgün iyi kazançlı bir iş bulursun tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…