- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
peki canım dün biraz para bırakmıştı eşin eve yanlış hatırlamıyorsam gidip acil olan bikaç bişeyi marketten alsan hem hava almış olursun hem de bebişlerin ihtiyaçları giderilir, bebişleri annene bıraksan ?
Canım benım esın rezıl oldugu ıcın gıtmek ıstemıyor ılskılerı ortaya cıkacak dıye degıl yeterınce rezıl olmus dahada olmak ıstemedıgınden ıkı arada bır derede kalmıs bundan emın ol ve sakın olmaya calıs lutfen
canım zaten sabah buyuk oglum ıcın soylemesı ayıp ama
5 adet yumurta aldım.2de ekmek alıp eve geldım
yavrumun karnı doydu.eve gelırken komsudanda sut aldım
mınık yavrumunda karnı doydu.
Biz kadınlar aklımızı doğru kullanabilsek yola getiremeyeceğimiz kimse yokta.Ben çok merak ettim konudan biraz alakasız olacak ama yavruların saat kaçta uyuyorlar? Market uzakta mı bugünü geçiştirsen öylesine.
Saçmalama dükkan a gitme hakliyken haksız olma hem varsa bisey gene bi suru dolap döner. Ki bence olsaydı savunmaya geçerdi kocan. Bagrip cagrip dururdu çıldırırdi döverdi seni. Hem bu konuşmanın uzerine iliski varsa uzatacak kadar şerefsiz birine benzemiyor kocan canımarkadaşlar sonunda bitti herşey
döktüm eteğimdeki taşlarıı
gece 12 de geldı yıne herzamankı gıbı
bende o ara coukalrı yatırmaya gıttım odaya hıc ama hıc ılgılenmedım suratım 10 karışş istesemde gulemıyorum
bana hemen "bugun dükkana mı gıttın " dedi
bende hayırdır hemen uçurmauş haberı kuşlar dedım
sana bır oru sordum dedı
evet gıttım ....gıttım ve gercekelrı gordum dedım
saat gece 3 e kadar konustuk kızlarr
ben cok cıddı oldugumu artık bu evlılıgın bıtmesını ıstedıgımı cocuklarımı alıp gıdecegımı onların karnını doyurabılecek gucte oldugumu soyledım
hemen telaşa kapıldı hal ve hareketlerı degıstı eli ayagına dolandı ...
eskiden ben böyle boşanma lafı acacamda karsımda böle sus pus oturacak valla ağzımı burnumu dağıtırdı ne halın carsa gor s... gıt derdı bana
neyse bu hemen dukkandakı olayı sordu bende bırr bırrr anlattım ne demek bunlar dedımm
kız sana sen kıza hastasın bu ne demek dıye bagırdım
sende benden suphelenıyormusun dedı
evet dedım benı bu haddeye getıren sesnın
artık kimseye guvenmıyorum dedım
........
bu konusşmalr gecenın basıydıı karısık yazıyorum kuusra bakmayınn ..
eşim o anda patronu aradı gece 12 bucuk falandı benı gel al dukkana gotur dıyee
bu satte dukkanmı olur oğlum kafayımı yedın konu nedır hayırdır dedı patronu
eşimde anlattı işte bugun dukkana gıtmıs ordakı dukkan sahıbı böle böle dedmıs yanlıs anlamıs bızımkısı diyee
patron tlf benı ıstedıı
aldım cok sınırlıyım ama bu adamıda sevmıyorum
başladı bana maval okumaya
işte x kadar temız bırı yok ondan suphe etmene bıle şaşırdımm
kız şımarıgın tekı hasta dıye azıcık yuz verdık hemen tepemıze cıktı ama x kesınlıkle asla hıc gormedım yuz vermedıı öle bıse yapsa önce ben ağzını burnunu kırarım yenge sen rahat old falan dedı
bende olayları anlattım bak abii dedım bır tezgahtar her gelen musterıye böylee yav**** lık yapıyorsaa ondan hayır gelmez ..
aralarında ne samımıyet varkı kız avradın gelmıs dıyebılıyor
ve ne samımıyet varkı bır bırlerının hastası denılebılıyor
deedım
ya onlar şaka yapmışta benımlee bılmem nee
bende o an öfkemden delıye döndumm
ben kımım kı yaa dedım ne hakla dalga gecerler kım kı onlar dedımm
kusura bakma hepıniz aynısınız ama benım miğdem sizinki kadar geniş degıl dedım adamın suratına kapattım ...
ama çok sınırlendım yaa ellerım bır tıtrıyor sesım falan eşimm resmen sus pus oldu ben patronuyla öle bagıra cagıra konusacamda eşimde bana öle saf saf bakacakk
......
neyse oadya geldık ıcın rahatladımı dedı
hayır dedım ben sana artık guvenkıyorum
bana ispat edeceksen olayı yarın gıdıyoruz o dukkana dedım
tmm gıdelım akşam erken gelıcem dedı
kızın mesaısı bıtmeden gelıceksın onada içimi kusacamm haddını bıldırecem yeter artık yaa bugun dukkanda saf gıbı sustum konusamadım benı ne sanıyor bu yel***z dedım
...
ama eşim cok korktu kızlar yaa ayrılıcam bırdahha duyarsam bu kez affı yok dedımm
hala aldatmadıgını söyluyor bende aldatmadın ama bu kadar samımıyet beni aşar kusura bakma empatı kur bakalım ordakı erkek tezgahtarla haşır neşir olsam ve sen o dukkana gıtıgınde bu dezgahtar bır gun sonra bana "herifin geldi" dese sen ne yaparsınn
kusura bakma benım dunyam bu kadar yüz gözlüğee musade etmez kabul etmez sen evlısın ve cıocukların var namusun varr ..ellere verdıgın o ılgıyı bıze ver .. hıc evle alakan yok umursamıyorsun sorumsuzun tekısın dedım
en yapıyorum ben dıyorr
bır sey yapmıyorsun sadece calısıyorsun para kazanıyorsun ama bız senden bunu ıstemıyoruzz o zaten senın gorevın haa yaparsın veya yapmazsın benı baglamamz ben tuvalet temızlerım ama cocuklarıma yıne bakarım sana ıhtıyacım yok dedım
öle deme benı öldürme kkahretme dedıı
cocuklarının sevgısını 50 kurus fazla alıcam dıyee satın alamazsın sevgısız buyuyorlar bebeklerımız bır tek benım sevgfım yetmıyorr o couk senın ıcın aglıyor babam yınemı işe gıttı anne dıyee
bu kadar gaddar olma vıcdansız olmaa
bak ben sana alıştım bu evlılıge bağlandım benım ömrüm evlatlarım ve sensın..
benım arkamda babamda yokkk kımsem yok senden başkaa
senınde benden başka kımsen yok bunu anla artık yaşlanınca bne olacagım yanında evlatların olacak ama bunu hak et olurmu lutfen artık bır silkelen ve kendıne gell
olabılır gencsın takıldın patronuna bılıyorum saf degılım az cok anlıyortumm
ben bunada karsı degılım cık gez dolas en dogal hakkın ama bızı ıhmal etmee bızıde dusun
bundna sonra pazar gunlerı calısmanı ıstemıyorum ve akşam eve 19 dan önce geleceksın yetr patronunla konus dedım
tmmdedı cok haklısın
haklıyım demı dedım
bak artık ebnsenden sogumaya başladım yapma bu evlılıgı kurtarmaya calısıyorum bır adımda sen gell dedım
ha ben halım e sukredıyorum bu gun ekadar sıkayet ettımmı dedım ekmek almadın sustum süt parası vermedın sustum eve bakmadın sustum hasta oldular ben kostumm acıktılar ben kostumm ama yeter tek basıma yoruldumm ıkı cocukla dul gıbı yasıyorum bu evde banada yazık dedım
o kadar kötü oldukı kızlar ağlamaya başladıı
benı alnımdan öptüü özür diledii ama ben eşimi ilk kez nöyle gordum cok pişmandıı yaptıkları içinn
..........
bana evde yapabılecegım bır ıs bul yemın ederım cocukları uyutur yaparım 50 se 50 100 se 100 ne gerekıyorsa bır parca katkım olsun eve dedım ..yan gelıp yatıyorsun dıyebılırsın bana dedım
asllaaaaaa dedı asla öyle dusunmuyorum aşkım nolur böle deme sne benım tek hazınemsın couklarımın anasısın onlara bakıyorsunyaa özenle işte bu bana yeter ALLAH razı olsun senden dusunmen bıle yeter dedıı...
kızlar etkıleyıcı bır konusma yapmadım ıcımden ne gelıyorsa konustumm edebıyatta parçalamadım damardan da gırmedım ...
cok cıddıydımm ve oda bunu fark ettı
............
simdi tek korkum bu sürecın cok cabuk gecmesı pişmanlıgı hemen bıtecekte eskıye dönecekmıısz gııb gelıyor cunku ona karsı bu kacıncı konusmam olduuu
bu en sertıydıı
inşallah düzelırr takıp edıcem hala bugunde dukkana beraber gıdecegız ve o kızada haddını bıldırıcemm
uzun oldu yıne sanırım farkında bıle degılım kusura bakmayın kızlarr okudugunuz ıcın tesekkur ederım hepinizee
.........
AYRICAA HEPİNİZ BANA HAKKINIZI HELAL EDIN YÜREGINIZI KATTINIZ BENIMLE DERDIME ORTAK OLDUNUZZ BİN KERE MİŞNNETTARIM SIZEE.. BANA YOL GÖSTERDINIZ ZAMAN AYIRIP BENIMLE ILGILENDINIZZ RABBIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAHH
HAKKINIIZ HELAL EDIN BENIM VARSA EGER BIN KERE HELAL OLSUN HEPİNİZE
bir komşu çocuğu falan yok mu canım şu an acil bişey lazımsa ufak tefek marketten alıp gelse ? hani baban söyleniyor ya markete falan tek başına gitmene ondan dolayı dedim.
yok canım burda kım kıme dum duma komsum felan var ama cocukları cok ufak
ayrıyetten esım oyle bıseye ızın vermez
anlamıyor ısdee acıll ne demek anlamıyorrr.
eşiniz evde buzdolabının halini görmüyor mu?
valla ben sizin yerinizde olsam gider babamdan isterdim. koca olarak o almamaktan utanmıyor da sen mi utancaksın.
ALLAHIM su magdurlugumu bıle suraya yansıttım yaa utanıyorum gerçektenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?