mantıklı düşünemiyorum :(

ya canım ben 600 aldıgına ınanmıyorum hatta dun sordum
ne kadar alıyorsun sen bana dogruyu soyle dedım
seslenmedı sen ne ıstıyorsan soyle parayı napacaksın dedı

kızlar son dakıkaa
esım sımdı msj attı 10 dk ya ordayım dıe.
ben sımdı cıkıyorum.alısverıse gıderım.tavsıyelerınıze uyucam surat asmıcam
hepınızı opuyorum gelınce haberlerı yazarım.ALLAHA emanett...

işyerindeyken biraz okudum sayfaları..

çıkarttığım genel sonuç: eşin doğruyu söylüyor: aldatmamış bence. ama ne olursa olsun ortada bi hoşlanma var.

bence içini rahat tutabilirsin. eşin bu yeniyetme kız için artık bu noktadan sonra seni üzmez. senin yapacağın şey bundan sonra kendi kariyerine odaklanmak (sınav, kpss vs) ve çocuklarına huzurlu bir ev yaşamı sunmak.

ancak adamın ilgisinin dışarıya hafif de olsa meyletmesinin sebeplerini bir araştırmak gerekli. sorumluluk mu ağır gelmiş? hayatından mı sıkılmış? mahrem hayatınızdan mı memnun değil? maddiyat mı ağır gelmiş? sorun biraz daha derin bence.

patronu eşinizi azdırıyor bence adam ne güzel pişman olmuştu iç sesini dinledi senin yanında.... ama işe gidince adam otomatik degisiyor! herşey o damın başının altından çıkıyor gibi geldi bana

kesinlikle katılıyorum konu sahibesi yakınlaşmadıgını bi şekilde söylemiş bu erkegin en büyük ihtiyacıdır...bir sözündede şakayla karışık sevişirsen ayakkabı alırız demiş çok büyük tepkiye gerek yoktu diye düşünüyorum ben olsam dudaklarına yapuşırdım kocamın''benim kocam karısınımı özlemiş'' falan derdim şakayla karşılık verirdim...kendiini asla o... gibi hissetme araştırmalar bile gösteriyor ki erkekler fedakar kendini parçalayan yıpratan kadın pozisyonu değil güler yüzlü ve cilveli kadın seviyorlar...bunu ihmal etme diyorum canım eşin o senin...

ya canım ben 600 aldıgına ınanmıyorum hatta dun sordum
ne kadar alıyorsun sen bana dogruyu soyle dedım
seslenmedı sen ne ıstıyorsan soyle parayı napacaksın dedı

canim 4 yillik esin ne kadar maas aldigini bilmiyormusun,
valla ben 2 yillik evliyim aldigi paradan herseyden haberim var...

Son düzenleme:
Allah'ım yardım etsin sana , çocuklarına . O herşey görüyor biliyor . Daynması çok güç ama sen çok iyi bir annesin bununda üstesinden gelirsn . :96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…