mantıklı düşünemiyorum :(

gelsede hemen cevap yazamaz sanırım esı yanında olacaktır bu saatten sonra ıse gıtmez heralde,bırde ınsan cocugu olmamasından zıyade cevre etkısınden bıkıyor oldumu olcakmı? yok ne zaman yapcanız sorular sorular sorular

ewet canım ewlimisin sen...insanlar işte bekar olsan yokmu biri derler nişanlansan düğün ne zaman ewlensen çocuk nezaman ikinci nezaman derken adama futbol takımı kurduracaklar :)

heyecan dorukta ama kız bunlar ya çok şiddetli kavga ettiler (inşallah öyle değildir) uyudular ya da romantik dakikalr geçiriyorlar(inşallah öyledir) kızı da inşallah güzel bozmuşlardır

Bende merakla bekliyorum neler olacağını.İnşallah artık üzülmez.En az onun kadar kahroldum,yazdıklarının hepsini okudum aklımdan hiç çıkmadı bugün.Gece saat 4'e geliyordu yattığımda işe de geç kaldım:)Umarım iyi haberler ile gelir.
Eşini çok seviyor ve hala yanında olmasını istiyor.
Çocuklarına o kadar düşkün o kadar çok düşünüyor ki onları.Umarım herşey gönlünce olur.
Babasının gaddarlığı mı desem düşüncesizliğimi desem bilemedim ama hala atam dır diyor saygı duyuyor.
Gerçekten o kadar iyi yürekli ki,güzel yüreğinin mükafatını inşallah alır.

bilmiyorummm ne yaptı acaba?? kocası br bilse karısının arkasında yüzlerce kadın olduğunu tırsardı heralde bizden:))

Canim su yazdiklarini okuyunca ne kadar sevindim yaa.
Daha da pisman olup eteklerini öpsün insallah.
İnsallah aklini basina alir artik gül gibi karisi dururken ........ bakmaz!!

Not: son gelismeleri merakla bekliyoruz

canım çok sewindimmm bak susmak iyi değil sadece kendini bitirirdin çok iyi yaptın sert konuşmakla kaybetme korkuu wermen çok iyi çok sevindim inaşalahh iyi olurr tatlımmm..sen mutlu ol yeter bize canımm...

bu saate kadar alisveriste olmadiklarina gore ya ipler koptu yada anlastilar ve uyudular beraber :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…