- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
bu saate kadar alisveriste olmadiklarina gore ya ipler koptu yada anlastilar ve uyudular beraber :26:
kocası erkenden yatıyordu ya, belkı gelır gece :26:
bu saatten sonra gelmez bence. yarın öğreniriz ancak
kızlarr hepiniz süpersiniz yaa gercekten bu saate kaadr benı mı bekledınız ınanın cok duygulandım
alışverıse gıttık kızlar yemın ederım ağzını açıptaa bır tek kleım etmedı gönlümce yaptım alışverısımı(market )
önce kendı benı goturdu dükkana ben gıtmeyelım sonra gıderız gec egeldın dedım anca markete gıderız hayatım dedım
ama yok ılla dukkana goturecem senı dedı
tmm dedım
bu arad kızlar ben aradıktan sonraa taa sanyıden buraya yuruyerek gelmişş
4 km
......
neyse işe yaramıss konusmam buna cok sevındım alışverıstede bunu bana kanıtladı kesınlıkle karısmadı ıkı sepet doldurdum a 'dan z'ye
cok huzurluyum suan yaa evlatlarım acısından
......
dukkaan gıttıgımde ne hassa patron beyde oradydı hıc cıkmazmı bu adam o dukkandan anlamıyorum evı var 7 yaşlarında oglu ve yenı dogmus bebegı var suan evde olamsı gerekırken ne zmaan gıtsem hep o dukkanda bana tesaduf gelmıyor eşimde bunu bana hep dıyor benım patron burdan cıkmaz daimi müşterisi der....
nese suratını gorunce zaten asıldı ebnım surat gıcık oluyom o adama yaa kocamın huyunu degıstırdıı yinede gunahını almım dee
nese baktım etrafa o kız yoktu dıger saf gıbı dedıgım kız vardıı
hiç bozuntuya vermedım alacagımı aldım ve paranın ödenemsını bekledım
tam o sırad yılışık yılışık eşimin patronu o saf dedıgım tezgahtar kızdan çay iştedii
kızda çay may yok dedı
bunlarr attılar kıza kahkahayıı
ay bır sınır oldumkıı eşimde güldüü bır baktım gözune eşiminn anladı galıba sustu ama ben dayanamdım aldım cocugu dısarı cıktım hemen ardımdan geldıı noldu nıye suratın asıldı dedı neye kızdın dedı
bende bır daha burdakı herhangı bır kıla muhattap oldugunu duymucam x dedım ...bu dukkanda adım amıcaksın bıttı hepsı bu kadar tmm mı dedım
istesende gelmem zaten dedı kararlı bır sekılde
.......
kızlar sonuc bu eve geldık ben arabada övgüler yağdırdım eşime moralını duzelttım ...
"aşkım kesene bereket cok tesekur ederım hersey ıcın "dedım
cok memnun oldu ılgıme
akşam teşekkurunu alırım dedıı
.....
affınıza sıgınıyorum eşim anca yattı ve bende hemen sıze yazmak ıstedım bu kezde mutluluktan gözume uyku gırmıyor yafff
kızlar harbıden cok mutluyum bugun alısverıs falan degıl yanı eşim yine bıze döndu
Allah bozmasın, devamını da getirsin :)
Aman aman maşşallah :))) Bence bir daha sorun yaşadığınızda bu şekil de 'hemen' tepki gösterme eşine aklında olsun canım.
kızlarr hepiniz süpersiniz yaa gercekten bu saate kaadr benı mı bekledınız ınanın cok duygulandım
alışverıse gıttık kızlar yemın ederım ağzını açıptaa bır tek kleım etmedı gönlümce yaptım alışverısımı(market )
önce kendı benı goturdu dükkana ben gıtmeyelım sonra gıderız gec egeldın dedım anca markete gıderız hayatım dedım
ama yok ılla dukkana goturecem senı dedı
tmm dedım
bu arad kızlar ben aradıktan sonraa taa sanyıden buraya yuruyerek gelmişş
4 km
......
neyse işe yaramıss konusmam buna cok sevındım alışverıstede bunu bana kanıtladı kesınlıkle karısmadı ıkı sepet doldurdum a 'dan z'ye
cok huzurluyum suan yaa evlatlarım acısından
......
dukkaan gıttıgımde ne hassa patron beyde oradydı hıc cıkmazmı bu adam o dukkandan anlamıyorum evı var 7 yaşlarında oglu ve yenı dogmus bebegı var suan evde olamsı gerekırken ne zmaan gıtsem hep o dukkanda bana tesaduf gelmıyor eşimde bunu bana hep dıyor benım patron burdan cıkmaz daimi müşterisi der....
nese suratını gorunce zaten asıldı ebnım surat gıcık oluyom o adama yaa kocamın huyunu degıstırdıı yinede gunahını almım dee
nese baktım etrafa o kız yoktu dıger saf gıbı dedıgım kız vardıı
hiç bozuntuya vermedım alacagımı aldım ve paranın ödenemsını bekledım
tam o sırad yılışık yılışık eşimin patronu o saf dedıgım tezgahtar kızdan çay iştedii
kızda çay may yok dedı
bunlarr attılar kıza kahkahayıı
ay bır sınır oldumkıı eşimde güldüü bır baktım gözune eşiminn anladı galıba sustu ama ben dayanamdım aldım cocugu dısarı cıktım hemen ardımdan geldıı noldu nıye suratın asıldı dedı neye kızdın dedı
bende bır daha burdakı herhangı bır kıla muhattap oldugunu duymucam x dedım ...bu dukkanda adım amıcaksın bıttı hepsı bu kadar tmm mı dedım
istesende gelmem zaten dedı kararlı bır sekılde
.......
kızlar sonuc bu eve geldık ben arabada övgüler yağdırdım eşime moralını duzelttım ...
"aşkım kesene bereket cok tesekur ederım hersey ıcın "dedım
cok memnun oldu ılgıme
akşam teşekkurunu alırım dedıı
.....
affınıza sıgınıyorum eşim anca yattı ve bende hemen sıze yazmak ıstedım bu kezde mutluluktan gözume uyku gırmıyor yafff
kızlar harbıden cok mutluyum bugun alısverıs falan degıl yanı eşim yine bıze döndu
ayy INSALLAH boyle devam eder HADI HAYIRLISI RABBIM AGZINIZIN TADINI BOZMASIN INSALLAH(AMIN)
cok sevindimmm
Tabi canım üzüldün ,yıprandın bu süreçte .İnşallah bebeklerine yansımamıştır.
amin canım benım yaa vallahı bu buyu bozulaktaa eskıye doncez dıye ödüm kopuyoo maşallah eşime bır haller oldu sus pus kesildii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?