mantıklı düşünemiyorum :(

kızlarr hepiniz süpersiniz yaa gercekten bu saate kaadr benı mı bekledınız ınanın cok duygulandım

alışverıse gıttık kızlar yemın ederım ağzını açıptaa bır tek kleım etmedı gönlümce yaptım alışverısımı(market )

önce kendı benı goturdu dükkana ben gıtmeyelım sonra gıderız gec egeldın dedım anca markete gıderız hayatım dedım

ama yok ılla dukkana goturecem senı dedı

tmm dedım

bu arad kızlar ben aradıktan sonraa taa sanyıden buraya yuruyerek gelmişş

4 km

......

neyse işe yaramıss konusmam buna cok sevındım alışverıstede bunu bana kanıtladı kesınlıkle karısmadı ıkı sepet doldurdum a 'dan z'ye

cok huzurluyum suan yaa evlatlarım acısından

......
dukkaan gıttıgımde ne hassa patron beyde oradydı hıc cıkmazmı bu adam o dukkandan anlamıyorum evı var 7 yaşlarında oglu ve yenı dogmus bebegı var suan evde olamsı gerekırken ne zmaan gıtsem hep o dukkanda bana tesaduf gelmıyor eşimde bunu bana hep dıyor benım patron burdan cıkmaz daimi müşterisi der....

nese suratını gorunce zaten asıldı ebnım surat gıcık oluyom o adama yaa kocamın huyunu degıstırdıı yinede gunahını almım dee

nese baktım etrafa o kız yoktu dıger saf gıbı dedıgım kız vardıı
hiç bozuntuya vermedım alacagımı aldım ve paranın ödenemsını bekledım

tam o sırad yılışık yılışık eşimin patronu o saf dedıgım tezgahtar kızdan çay iştedii

kızda çay may yok dedı
bunlarr attılar kıza kahkahayıı

ay bır sınır oldumkıı eşimde güldüü bır baktım gözune eşiminn anladı galıba sustu ama ben dayanamdım aldım cocugu dısarı cıktım hemen ardımdan geldıı noldu nıye suratın asıldı dedı neye kızdın dedı

bende bır daha burdakı herhangı bır kıla muhattap oldugunu duymucam x dedım ...bu dukkanda adım amıcaksın bıttı hepsı bu kadar tmm mı dedım

istesende gelmem zaten dedı kararlı bır sekılde

.......

kızlar sonuc bu eve geldık ben arabada övgüler yağdırdım eşime moralını duzelttım ...

"aşkım kesene bereket cok tesekur ederım hersey ıcın "dedım
cok memnun oldu ılgıme
akşam teşekkurunu alırım dedıı

.....

affınıza sıgınıyorum eşim anca yattı ve bende hemen sıze yazmak ıstedım bu kezde mutluluktan gözume uyku gırmıyor yafff

kızlar harbıden cok mutluyum bugun alısverıs falan degıl yanı eşim yine bıze döndu

Allah bozmasın, devamını da getirsin :)

Aman aman maşşallah :))) Bence bir daha sorun yaşadığınızda bu şekil de 'hemen' tepki gösterme eşine aklında olsun canım.

ayy INSALLAH boyle devam eder HADI HAYIRLISI RABBIM AGZINIZIN TADINI BOZMASIN INSALLAH(AMIN)
cok sevindimmm

Tabi canım üzüldün ,yıprandın bu süreçte .İnşallah bebeklerine yansımamıştır.

aslında dogruyu söylemk gerekırse yansıttıgımı dusnmuyorum asla cunku konustugumzda bıle cocukları uyuttum yanı zaten de gun boyu babalarını gormedıler ..benım moral bozuklugum gun boyu suruyordu ama buyuk evladım 3 yasında bana bır sey sordugu veya ıstedıgı zaman hep guldum ılgılnedım..

hatta daha fazla üstlerine düştümm

bılıyordum geleceğını

okudum son gelışmelerı çok sevındım

herşey tatlıya bağlansın, eşın evınıze dönsün mutlu olun yuvanızda

o dükkanada gıtmesın bıdaha aranızı hep ıyı tutun, ama ıplerı elden bırakma sakın olur mu

geçıcı değıl kalıcı bı düzelme olur ınşallah

Son düzenleme:
kılzar bana musade ufak bebegım uyandı uyanacak

yarın gorusmek dılegıyle umarım hep böyle huzurlu ve mutlu bır seılde konusmalarımız sürer...ayy vallahı kaç haftadır içim şişmiştii

..takıldıgım tek bır nokta kaldı ama onuda yansıtmak ıstmıyorum sızlere ....
sonucat artık benı ılgılendırmez ben kocamı eve bagladımya tekrar o bana yeterr

tmm hoslandı belkı gönul bu hevestır

ama özüne döndüü tapusu bende ..

ama tekrarlamaz ınsallah yoksa buraya bır daha bmöylee bır konu asla açmak ıstemıyorumm

rabbım hıc bırımızın huzurnu bozmasın ınsallah

Devamlı sende dua et canım. Ailenin huzuru eşinin ahlaki icin. Bu dünya da almazsan bile her duanin diğer dünya da karşılığı vardır. Zararlı çıkmazsın. Allah huzurunuzu mutluluğunu arttırsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…