mantıklı düşünemiyorum :(

ayy canım çok mutlu oldum rabbim evinizde eşinle beraber sana ve çocuklarına mutlu bir hayat nasip etsin

bilmiyorum, Allah mutluluğunuzu huzurunuzu, sağlığınızı, alışverişinizi :) daim etsin.

Dikkatli davran yinede olmaz mı ? İlgili ama kararlı, ilgili ama güçlü görün.Erkekler çabuk dönüyor.
Bu durumu iyi niyetle iyi kullanmalısın.

çok şükürrrrrrrrrrrrrr...
valla çok çok sevindim böyle güzel bi şekilde çözülmesine bu konunun....
maşallahhhhhhhhhhhhhhhh
allah bi daha yaşatmasın sana böyle şeyleri...
eşinle evlatlarınla çok çok mutlu ol inşallah..

ay maşallah maaşallaaaah...adam aklını başına aldı demek ki seni kaybetmekten korktu. yalnız söylemeden edemeyeceğim şu cinsellik konusunu. kocanı fazla yalnız bırakma bence o konuda:)

o dükkana gitmesini yasaklaman da çok güzel olmuş. bir de patronun karısı fark etse de onun da ayağı kesilse keşke:)

çok sevindim aranızın düzelmesine ve eşinin böyle davranmasına.
umarım her zaman çocuklarının ve senin yanında olur ve evinizde huzuru bulursunuz hepiniz.

Sen gerçekten çok iyi bi insansın biliyo musun seni tebrik etmek istiyorum

Sabrın, sevgin, saygın herşeyin mükemmel. Başka bir insan olsa yerinde bunlara katlanamazdı.

rabbim sizi sınadı ve sen bu sınavı çok iyi bi şekilde verdin

Ve sabrının sonu selamet umarım eşin ve çocuklarınla bir ömür boyu mutlu yaşarsın böyle..

canlarım benim yaaa ınsallah bozulmaz aramızz

bunun ıcın her zamanki gıbı mücadele edıcem

yavrularım ıcın sabredıcem ...

onların en ufak bır tebessümü dünyalara değerr

Son düzenleme:
Sevincini arkadaşlarıntebriklerini okuyorum ama nedense benim içimde bi burukluk var daha once de boyle oluyordu dedin umarım esin bozulmaz tekrar:S daha önce de cok kavgalar olmuş o an pisman olup geçici bi sure bozulup eskiye donmus:S

canım evet ondan bende korkuyorum
Allahıma sıgınıyorum bu konuda ınsallah gerıye donmez
buunun ıcın dua edıyorum
umarım gozunu korkutabılmısımdır
hal ve hareketlerı bunu gosterıyor

seni sabrın, olgunluğun ve iyi niyetinden ötürü çok takdir ediyorum...Üstelik çok gençsiniz, ben 23 yaşındayım bu zamanlar insanın kanı kaynar evlilik için çok acele etmişsiniz bir erkeğin kadına göre olgunlaşma süresi 4-5 sene daha geç oluyor o yüzden eşin tabiri caizse henüz bir delikanlı. ancak eşin bana hala pek tekin birisi gibi gelmedi. keşke iş ortamını değiştirebilse, belli ki patronun gazına çok geliyor. O adamdan uzaklaşsa evine ailesine daha düşkün olur gibi geldi ama bu zamanda ekmek parası kazanmak çok zor, imkanı var mı yok mu bilemem. senin yapacağın şey eşinin akşamları düzenli şekilde eve gelmesini sağlamak, gençtir gezsin tozsun diye düşünme sakın gezicekse alın çocuklarınızı gezin beraber yada çocukları annene bırak biraz 2niz baş başa vakit geçirin ki bu evliliğinize de olumlu yansır. Sen dünkü tavrından şaşma canım, ve bir şekilde çalışmanın yollarını ara evden bile olsa bi iş edin kendine. Yarın neler olacağını bilemezsin, yine aynı şeyler olursa yada allah göstersin daha kötüleri olursa, elin ekmek tuttuğunda kimseye minnetin olmadan o kapıdan çıkabilcek gücün olsun.

malesefkı ısını degıstırme sansı yok
el mahkum ne yapayım
o patronun yanında calısmak
zorunda
ama aklı var fıkrı var patrona uymassa ve erken gelırse.
ben ısınden gayet memnunum

canım ınsallah mutlulugun ınsallah her daım boyle olsun,fakat kızdıgım nokta madem okadar alısverıs v.s yapacak gucu vardıda bu zamana kadar nıye melettı senı,ılla gozdagı mı gereklıydı ınsallah esının tavırları fırtına oncesı sessızlık degıldır,canım

cok guzel bır konuya degındın tatlım
hakıkatten madem ben boyle alısverıs yapabılecektım bugune kadar
neden benı 100 tlyle sınırlıyordu hep
bızı onemsemıyordu demekkı
cıdden azarı haketmıs
böyle olmasını hıc ıstemezdım ama kendı ittti bu duruma benı

çok sevindim son gelişmeleri okuyunca

eşinin çabalamasını çok güzel bi gelişme

inşallah devam eder mutlu huzurlu çocuklarınızla yaşarsınız

istersen konunu kapat hallettin çünkü başka yorumlar gelince içinden atamazsın

Canım benim ya o kadar çok sevindim ki inşallah hep böyle devam edersiniz güzelim ama bu senin elinde daima özgüvenli, cesur ve kocana karşı her konuda ilgili ol onun erken gelmesini istiyorsan biraz değişik fanteziler falan düşün erkeklerin bu zaafı var maalesef bunu kullanmalısın, kocan eve geldiğinde ona huzur dolu bir yere geldiğini hissettir, kendini ev işleriyle falan da çok yorma tatlım bırak biraz da dağınık kalsın kocan eve geldiğinde hep onunla ilgilen, eğlenceli sohbetler edin, çocuklarını annene bırakıp gezin, film izleyin, geceleri onu heyecanlandıracak şeyler düşün ve yap sen çok ama çok akıllı, zeki bir kadınsın inşallah her şeyi halledeceksin canım. Dualarımdasın.

2 sene önce inci'de anlatsam mı anlatmasa mı diye bi yazı okumuştum sabahlara kadar uyumadan etmeden onu hatırladım senin yazını okurken :) sonunun iyi olduğuna sevindim umarım böyle devam eder bundan sonra da. eşin sana çocuklarına gereken değeri verir bundan sonra :)

valla kaç gündür takip ediyorum öncelikle çoz üzüldüm yaşadıklarına ama bence sendede hata var.çünkü adamın gözü dışarı kaçıyorsa evde eksik var demektir,çocuklarla ilgilenmekten onunla ilgilenemiyorsun akşamları anladığım kadarıyla

çok sevindim senin adına gerçekten inşallah eşin hep böyle kalır bence hazır ipleri eline almışken sakın bırakma hep böyle kendinden emin ve dik ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…