- 13 Temmuz 2010
- 431
- 0
- 116
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Sevincini arkadaşlarıntebriklerini okuyorum ama nedense benim içimde bi burukluk vardaha once de boyle oluyordu dedin umarım esin bozulmaz tekrar:S daha önce de cok kavgalar olmuş o an pisman olup geçici bi sure bozulup eskiye donmus:S
seni sabrın, olgunluğun ve iyi niyetinden ötürü çok takdir ediyorum...Üstelik çok gençsiniz, ben 23 yaşındayım bu zamanlar insanın kanı kaynar evlilik için çok acele etmişsiniz bir erkeğin kadına göre olgunlaşma süresi 4-5 sene daha geç oluyor o yüzden eşin tabiri caizse henüz bir delikanlı. ancak eşin bana hala pek tekin birisi gibi gelmedi. keşke iş ortamını değiştirebilse, belli ki patronun gazına çok geliyor. O adamdan uzaklaşsa evine ailesine daha düşkün olur gibi geldi ama bu zamanda ekmek parası kazanmak çok zor, imkanı var mı yok mu bilemem. senin yapacağın şey eşinin akşamları düzenli şekilde eve gelmesini sağlamak, gençtir gezsin tozsun diye düşünme sakın gezicekse alın çocuklarınızı gezin beraber yada çocukları annene bırak biraz 2niz baş başa vakit geçirin ki bu evliliğinize de olumlu yansır. Sen dünkü tavrından şaşma canım, ve bir şekilde çalışmanın yollarını ara evden bile olsa bi iş edin kendine. Yarın neler olacağını bilemezsin, yine aynı şeyler olursa yada allah göstersin daha kötüleri olursa, elin ekmek tuttuğunda kimseye minnetin olmadan o kapıdan çıkabilcek gücün olsun.
canım ınsallah mutlulugun ınsallah her daım boyle olsun,fakat kızdıgım nokta madem okadar alısverıs v.s yapacak gucu vardıda bu zamana kadar nıye melettı senı,ılla gozdagı mı gereklıydı ınsallah esının tavırları fırtına oncesı sessızlık degıldır,canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?