mantıklı düşünemiyorum :(

arkadaslar ilginizden,alakanızdan ve yardımlarınızdan dolayı hepınıze tesekkur ederım .
bu guzel sıtede daha nıce nıce dertler yazan kardeşlerim var
bırazcıkta onlarla ılgılenelım
bu konuyu kapattırıyorum arkadaslar
umarım bır dahada acma geregı duymam
saglıcakla kalın hepınızı opuyorum

canim konunu takip ediyorum, cok üzüldüm olanlara ama hersey düzeliyor gibi.

önceden esin param yok mu diyordu sana? niye 100tl lik alisverisin 6ay sana yeticegine inaniyordu ki bunu anlamadm görmüyormu cocuklarin giderlerini. gerci bazi erkekler bu tip seylerden anlamiyor gözlerine 100tl lik alisveris cok geliyor.
gecen yaptigin alisveris ne kadar tuttu? bunu nasil ödedi? sence bikerelik mi yapti yoksa arkasi gelicek gibimi?

tavrina konusma seklini cok begendim tebrik ederim seni.

canım çok sevindim ! gözünaydın ! gözümüz aydın ! bundan sonra mutluluğun hiç bozulmaz inşallah. eşini başka yönlerden de hiç ihmal etme bana kalırsa mutluluklar dilerim yürekten.

ne kadar mütevazisin

Allah ağzınızın tadını hiç bozmaz inşallah cnm

bir solukta okudum yazdiklarini ablacim benim
oyle oyle guclu bi kadinsinki ya anlatamam,ornek bi kadin iste bu beee

binlerce yuzbinlerce masallah,Rabbim sizi korusun yuvanizdan mutlulugu eksik etmesin hep beraberce.

sendeki o direnc icindeki Allaha sevgin,ondan umudunu yitirmemen var oldukca en en guclu kadin sensin ablam benim

sonunda yazdiklarinin oyle mutlu ettiki beni,gulucukler atiyorm simdi icimden gozlerim doldu mutlulktan

Rabbime emanet olun

Allah bir daha yaşatmasın inşallah bilmiyorummm ablacım. Maşallah

bir daha sıkıntın olursa (ki olmaz inşallah) adresi ver yeter. Hepimiz kapında oluruz.

canım dün gece sabah 4 e kadar uyku tutmadı son sayfaya kadar okudum tüm yazılanları... bir çok yerinde de ağladım.. arkadaşlarım tüm iyi dileklerini sunmuşlar ben de gönülden hepsini diliyorum senin için canım.. inşallah hep böyle gider ama şunu unutma;

BÖYLE GİTMESİ SENİN ELİNDE!! her zaman uyanık ve güçlü ol.. kpss yi inşallah kazanırsın ama tüm umudunu ona bağlama..

bence bundan sonra yapman gereken sıradaki amacın kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmak olmalı.. kendini bir veya daha fazla konuda geliştir ve bir işe gir tatlım. o olmadı başka işe girersin.. yaşın daha çok genç.. mutlaka kendine uygun bir iş bulana kadar vazgeçme..

çünkü sen gururlu bir kadınsın ve eşinin karakteri babanın karakteri malüm.. e çocukların var yarın öbürgün yine aynı şeyler yaşarsan tahammülün ve gücünün daha az olmasına izin verme.. şimdiden hazırlıklara başla canım.. böyle bir yaşamda senin durumunda tek çare ekonomik özgürlüğündür.. bunu sakın unutma tatlım..

senin için ve tüm zor durumdaki annelerimiz kadınlarımız için dua ettim ve edicem.. inşallah "artık ben de paramı kazanabiliyorum" diye bir başlık açarsın hayırlısıyla :) eşini de ihmal etme tatlım.. kendine iyi bak

kızlar zaferımı kutluyorum su anda

bana sakın kızmayın bu gun mecburıyetten o dukkana gıttım kız kardesıme ayakkabı aldım (eşim kendıme aldım sanıyor ama benım bır atne var kız kardesım tatıle gıdecek mahçup olmasın dıye ona bır tane aldım)

oda eve gelınce olmadı gıttık bugun kardesımle degısıtrdıkk

dedıgım o kızın suratıı 10 karışttıııı

hiç bir şey yapmadıgım haldee

muhattap bıle olmadım kendı işimi kendım gördum ksardesım begendıgını aldık kasaya paramızı verdık ve cıktıkk o dukkan sahıbı kasıyerdee mosmorduu nedenseee morallerı bozuldu ben gırınce ıceriii

ohh olsun hepsineee vallahı rahatladım yaa bırılerı agzının payını vermıs bellı

kız aglamaklı oldu mecbur ılgılendı benımlee am aben asla yuzune bıle bakmadımm

konusmadım tenezzül bile etmedım anladı sanırım olayların farkındaa...

nesye kızlarr hakkıkaten mutlu sonn o kıız öle gordumyaa içimin yağları erıdıı

ha tmm hasta ama ne yapayım gıcık kaptım bır kere...

Allah onunda yolunu açık etsin bize değip dolaşmasın yeterr

Son düzenleme:

sen oyle bi hakettinki o zaferi ablacim...

ıçın rahat etsın tabı,
noldu bebeğım solgun duruyorsun deseydın keşke ben olsam lafımı sokardım

belkı konun kapanır, dıkkat et hem kendıne hem bebışlerıne olur mu

Son gülen iyi güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…