mantıklı düşünemiyorum :(

Konuyla alakasız olacak ama söylemeden edemeyeceğim, konu sahibi arkadaşım yazın ve anlatımın dikkatimi çekti. Bu sitede yazan üniversite mezunu birçok insandan daha anlaşılır ve düzgün yazıyorsun, tahsilli olduğun çıkarımında bulunuyorum, bilmiyorum doğru muyum ama çalışmamanı garipsedim açıkçası. Eşinin de maaşı pek yüksek değilmiş zaten, annende hazır sana yakınken, çocuğun biraz büyüyünce eşinin gönlünü edip düzgün bir işe gir, güvencen olsun. Maşallah şimdi iyisiniz eşinle, 3 kuruşu nasıl isteyeceğinin derdini çekmezsin ama yine de elin ekmek tutsun ne olur ne olmaz, eşine de yardımcı olursun.

Son düzenleme:

dikkatiniz çok hoşuma gıttı teşekkür ederim düşünceleriniz içinn

elimden geldiği kadar anlaşılır yazmaya gayret ettım

lise mezunuyum ama kendımı gün be gün yetiştirmeye çalışıyorum ..elimden geldiği kadar yeni kelimeler öğrenmeye,güzel sözler okumaya ,araştırmaya ,gazete okumaya ,okuduğumu anlayabılmek adına kitap okumaya çalışıyorumm...

araştırmak ,öğrenmek hoşuma gıdıyorr

zaten en buyuk idealim avukat olamk idi ama malesef olamadım ....

sırf avukat olayım dıye lisede tm bölümünü seçmiştim halbuki fen bölümüne puanım yetıyordu da artıyordu..
ama ben bır düşük kademe dekı bölümü sectım avukatlık yolunda daha emin adımlar atabılmek ıcın

ve ilk üni sınavında 2 yıllık gelmıstıı

sadece bır destek en ufak bır destek benı ayakta tutacaktı
malesef olmadıı abıcım o dönem ıkı sene ust ustte dershaneye gıttı ben bır yıl bıle gıdemedım
bunu gectım evde çalışır çabalar gırerım dedım ama malesefkı babacağızım nişanlanmamı uygun gördu 17 yaşımda nişanlandım 3 yıl nısanlı kaldım 20 de evelndım
21 de anne oldum
23 te yıne anne oldum

bakalım hayat daha neler sunacak avuçlarımaaa

umarım avuçlarım hiç boş dönmez RABBİMEE

avuçlarımda biriken emeğim

ALLAH KATINDA DEĞER BULUR İNŞALLAHH BANADA BIR EKMEK KAPISI ,EVLATLARIMIN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE RIZIKLARINI KAZANMAMI NASİP EDER ...

AMİNNNNN

Çok gençmişsin canım, bak benim arkadaşımın annesi 40ından sonra 4 çocukla ilkokulu tamamlaryıp, ortaokul ve liseyi açıköğrenimde tamamladı. Şimdi de üniversite okuyor, çok da aktif bir kadın ama eskiden öyle değilmiş. Bebişlerin biraz büyüsün sen de kotarırsın.

KESİNLİKLE CANIM BEN BÖYLE KALMAM KENDIMDE EMINIM SONUNA KADARDA kendimin arkasındayım tek destekcim kendim...

kendimlede bu konuda gurur duyuyorum asla pes etmem...azimliyim hısrlıyım kazanıcam yapıcam okucam veya okumıcam ama bır sekılde paramı kazanıcam bılıyorum ınanıyorum ....

Yeni güne günaydın harika kadın!! Son durumu okuyunca sevinçten elim ayağım birbirine dolandı gördüğüm kadarıyla kocandan o kadar da nefret etmiyormuşsun, öyle olsaydı bikaç güne rezil etmiş boşamış olurdun. bebişlerin ve senin adına çok sevindim allah mutluluğunuzu daim etsin . hiç bozmasın. aynı gayrete devam iplerini hazır eline almışmken bırakmamaya bak umarın teşekkürünü vermişsindir Seni tanıdığıma çok memnun oldum . Böyle iyi bir anne , iyi bir eş tanıdığım içinn. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. Bebişlere iyi bak öp yerimee kocaman kocamannn

şüphelenmekte haklısınız; diğer hareketleri neyse de sık sık o dükkandan birşeyler alınması sinir bozucu olsa gerek...ne söyleyeceğinizi
çok iyi belirleyerek kızla konusmanızı tavsiye ederim... eşinizle sanırım bu konuda konusamıyorsunuz...kaç yaşında olursa olsun evliliğinize zarar verecek şekilde muhabbet etmeleri yanlış bence...eşinize de kesin tavrınızı koyun, bu şekilde davranmaya devam edecek olursa ayrılacağınızı falan ima edin...dilerim tez zamanda güzel haberler alırız sizden...

canlarım benim yaaa ınsallah bozulmaz aramızz

bunun ıcın her zamanki gıbı mücadele edıcem

yavrularım ıcın sabredıcem ...

onların en ufak bır tebessümü dünyalara değerr

Çok sevindim senin adına,kendime olsa en az bu kadar sevinirdim.Tüm herşey gönlünce olsun.

kızlar burda hepinizin samimiyetine o kadar inandım kii ...sizleri tanımasamda o kadar çok sevdim ve güvendim ki...

yeri geldi beraber ağladık ,yeri geldi beraber güldük ama hıc bırımiz pes etmedikk...

bana verdiğiniz güçle ayakta duruyorum

evet ben gercekten güçlü bir kadınmışım bunu bana ispat ettinizz

bu yüzden siz sevgili arkadaşlarım hepinize canı gönülden teşekkürü bir borç bilirimm

HEPİNİZE MİNNETTARIMM

Bılmıyorum dun bılgısayarı acamadım yenı okudum tum gelısmelerı cok sevındım allah agzınızın tadını bozmasın kardesım ınsallah hep mutlu olursun gelısmelerden haberdar olmak ıstıyorum canım benım oyuzden konunu kapatmamanı rıca edıcem senden

canım benım kk kulübüne mesajımı gonderdım dun hala kapanmadı bende anlamadım

egerkı kapanırsada bana özelden yazabılırsın canım :)

heh heh :))) evimizin kizi oldu bilmiyorummmmm...inanki bende merak edip bakiyorum sürekli..

işlerin düzelmesine sevindim konu sahibi :) ama istersen biraz daha kalsın konu. hep üzüntüleri paylaşacak değiliz ya, sevinci de paylaşalım.

bu arada eklemek isterim:ama senin zihniyetinde yaklaşımında çok olumlu şeyler gördüm.

birincisi benden sadece bir yaş büyüksün ama üzerinde çok büyük sorumlulukları başarıyla taşıyabiliyorsun (şahsen yapamazdım). aman ne var bunda deyip geçme, küçük yaşta evlenip ne doğan çocuğunun ne de evliliğin sorumululuğunu alamayanlar çok genç kadın var. çocuklarını oraya buraya emanet edip eşinin peşinden de koşturabilirdin ama yapmadın. "takip etsen?" tavsiyelerine "çocuklarım var, ben bir yere gidemem" dedin tüm kadınsı hayal kırıklığı rekabet acı vs duygularını kontrol edip önceliğini çocuklarına verdin. bunun önünde saygıyla eğilmek lazım bence.

ikincisi "zaten ailem de arkamda değil ben bitmişim lanet olsun bu kadere" filan demedin. her şeye rağmen ayakta kalmanın planını yaptın, ne olur ne olmaz diye de boşanırsan ne yapacağının yolunu kafanda çizmeye başladın.

üçüncüsü, (seni eşin bu olay için aldatmadı, en azından ben böyle düşünüyorum. eşinin o kızla arasında hiçbir şekilde ne duygusal ne de fiziksel bir ilişki geçtiğini hiç sanmıyorum.) ama öyle olsaydı bile ihanetin sorumluluğunu karşı tarafa yıkıp kocasını temize çıkaran kadınlardan olmadığını gördük, bu da bir kadın için gerçekten mertçe bir duruş.

hep mutlu kal.

BILMIYORUM CANIM YA COK MERAK EDIYORUM ESININ BUNDAN SONRAKI TAVIRLARINI DAVRANISLARINI YUKARDA BIR ARKADASTA SOLEMIS HEP MUTSUZLUKLARI CARESIZLIKLERI PAYLASACAK DEGILIZ YA SEN MUTLULUGU HAKETTIN BUNDAN SONRA HEPIMIZ MUTLU HABERLERINI DUYUP BIZDE MUTLU OLMAK ISTIYORUZ eeee ara ara bızımle paylasırsın artık

valla ben de merak ediyorum. ailemiz gibi oldun. eşim sordu az önce ne yapmışlar diye. kendi ablamla veya kardeşimle bu kadar ilgilenmiyoruz valla:)

ayyyy canlarım benım yaaa sayenızde hayatımı yasıyorum 3 gundurr ..çok mutluyum genç oldugumu hatırladım

bugun kuaföre göturdu eşim kendi istegıyle ebn hıc bıse demedım

sana verdıgım sözü yerine getırmek ıstıyorum hayatım dedi

gıttık ve suan cok mutluyum yenı geldık

saçlarımda cok guzel olduu

eşimde baktıkça bır daha bakıyorr çok begendı :)

...........

haklısınız kızlar aslında bende kapatmak ıstemıyorum konuyu ama

bazı arkadaşlar yanlış anlar dıye kapattırıyorum

hanı uazatııkça uzattınız konu dısına cıktınız falan derler dıye

............

hala kapanmadı konu vallaha sanırım yönetıcıde kapatmak ıstemıyor :)

mesaj yollmıstım kılzar yaa gerı donusu varmı bılmyorum..

sohbet edıyoruz ne guzel :)

kımse bısey demez merak etme sen sen bu mutlulugu yasamayı bızde senın mutlulugundan haberdar olmayı hakettık dıyen olursada kafasını kırarızkoforemı goturdu ay bu cocuk adam olacak heralde Cok sevındım ya vallahı cok sevındım bugun fatmagule bakarkende cok sevındım mutlu olmalarına herkez mutlu olsun cok duygusalım son zamanlarda hamılemıyım neyok yok dıyılımdırde hamıleler cok hassas olurya bende oleyım neyse benı gecelım yaz kardesım sen yaz mutlulugunu duymak ıstıyoruz yaz

Canım ya,genç olduğumu hatırladım filan diyorsun,kendimiz yaşıyormuş gibi mutlu olduk senin için,allah bozmasın ...Kuaför filan da çok iyi ...Eşlerimiz ne var böyle bencilliği bırakıp da yanıbaşlarındaki mutluluğu görebilseler sizdeki gibi..:13:

kızlar albüm yapayım dedım ama olmadı yaaa yavrularımı ve ebnı gorun istedım valla hayatta ssevmem böle seylerı ama ısteyen baksın diye bır kaç resım paylastım :)

dur bakım bır daha denıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…