mantıklı düşünemiyorum :(

canım ya senı tekrar tebrık etmek ıstıyorum senın yerınde baska bırı olsa fevrı davranıp kocasını dahada kendınden uzaklasırdı sahsen ben olsam senın gıbı yapamazdım sınırden delıye donum hem kendımı hem esımı yer bıtırırdım brovo valla ya

Biz böylece geyik bölümüne taşınalım iyisi mi, iş oraya doğru gidiyor

canım, Allah mutluluğunuzu daim etsin.

kocanla da yakışıyorsunuz diye düşünüyorum.

ama bence fotoğrafları kaldır veya başka bir isimle devam et çünkü tanıdık biri çıkıp da resimleri görür anlattıklarını da okursa yeniden sıkıntı yaşama.

o kız falan görür de!

dusunsene benden kucuk o.... Dıye bahsedıyolarmıs dıye delıye doner bıdeya belkıde kızın gunahı yoktur burnu havada olması kocasını ayartıgı anlamına gelmez ama ortada bır ılıskıde yok zaten canım kızıl saclı fotonuda koy ondan sonra bencede kaldır bır goren tanıyan olur mıllet dedıkodu ıcın yer arıyor zaten

Son düzenleme:
ben forumda cok cok yeniyim birkac gunluk ama senin konunu en bastan beri takip ediyorum zaten senden sonra karar verdim uye olmaya. seni cok tebrik ediyorum cocuklarina yansitmadan olayin buyumesine izin vermeden kocani hizaya getirdin cok cok sevindim cnm senin icin insallah mutlulugun bozulmaz, rabbim kocana dogru yolu gosterdi insallah tekrar sasirtmaz (aminnn)
buarada cnm ben senn fotolarini goremedim cok merak etmistim seni......

canım benım foto koydum bakarsın :) hemen bak sılecek akşam cunku veyda en gec yarın sılıcem :)

benı burda tanıyan vs olurdaa ..hoş olmaz yanıı

Maşallah canım maşallah.
Allah bebeklerini bağışlasın.
Hep böyle mutlu görelim sizleri...

konu sahibi resımlerını gordum;guzel bır yuvan ve cok tatlı ıkı evladın var, dılerım senın ve kımsenın yuvasına asla sogukluk gırmez, herkes mutlu mesut devam eder yoluna

ay canım fotolarına baktım konunu açtığın günden beri takip ettim bir tane mesajı bile okumadan geçmedim valla helal olsun süpersin kocan hizaya da gelmiş çooook mutlu oldum en az senin kadar, inş hep böyle devam eder hep dua etmiştim sana hepimiz ettik kabul oldu şükür çocuklarınında maşallahı var.....

çok tesekkur ederım arkadaslar gercekten samımıyetınıze guvenmesem asla resım koymazdımm.....

sizin için koydum vallaha :)

konunu hep takip ettim canım mutlu olduğunu duyunca kendim mutlu olmuş gibi oldum..ayrıca enişteye söyle sana çok iyi baksın maşalah çok tatlısın :) ayrıca bulaşık yıkayan oğluna bayıldım :) Allah nazarlarlardan korusun maşalahh.. hep mutlu ol canım hakediyorsun:)

Konunu ilk açtığın günlerde hep takip ettim canım gizli takipçindim yani :) Sonra birkaç gün giremedim foruma ama bugün tamamladım eksikliklerimi sonunu merak ettiğim için sondan başladım okumaya . Çok sevindim her şeyin düzelmesine . Başlarda sen anlatırken beni fenalıklar basıyordu vallahi :))) İnşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsın . Umarım bundan sonra kocan sana ve tatlı mı tatlı kızancıklarına fazlaca değer verir ve çok mutlu eder . Her şeye rağmen ayakta kalabilmen , güçlü olabilmen çok güzel . Tebrik ediyorum seni , kendine iyi bak öpüldün canımm ...

ayy cookk duygulandim..Allah mutlulugunuzu daim etsin insallahh... tatli kuzularini da öp benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…