mantıklı düşünemiyorum :(

kızlar moralim çok ama çok bozuk
mutluluğum sadece 3 gün sürdü
neden böyle oluyor anlamıyorum
açıkçası yazayımmı yazmayayımmı dıye çok düşündüm ama yanımda olmanızı istedım
gerçekten buraya yazarken çok huzurlu oluyorum
.....
durduk yere kavga çıkardı benimki
tek sebebi yemek hazır değilmiş
bazen geç geliyorsun hayatım o yüzden hazırlamadım hemen hazırlıyorum dedim
ama nafilee
başladıı
ben kimi kii , ben neyimki bu evde bir kerede beni önemse..vs
ya dedim kavga mı çıkarmak istiyorsun noldu sana ne bu afra tafra sofrayı hazırlamam 5 dakıkalık iş neden böyle yapıyorsun huzurumuzu bozuyorsun dedım
ama bana ..sen bozuyorsun huzurumu dedi
ben gelmeden sofra hazır olcak yeterse yeter bıktırdın artık dedi

.........
kızlar ben onun geldiği satti nerden bileyim ALLAH aşkına yaa müneccim miyim ben
durduk yere yaa hiç birşey yokken sankı bahane aradıda bulamadı kavga etmeye en son yemek hazır degilmi diye patladı
sordum başka birşeymi oldu bugun neden böylesin falan diye
yok birşeyim birşey falan olmadı ben senın her dedıgını yaptım ama sen bır sofra kurmuyorsun bana dedi
ay vallahi kızlar şaşırdım ben dün başkaydı bugun başka adam oldu buu...
noluyor anlamadım ben
yemeğini hazırladım ama yemedı yattı ..

yatarkende asla bır daha senın hıcbır dedıgını yapmıcam diye bağırdı ..yemeğinide yemem artık diye sitemleenip yattı
üstüne gitmedim ama pireyi deve yaptıı
eminim yine biri doldurdu eşimi...

3 güncük mutlu oldum ..3 güncük huzurlu oldum ..yine başa döndük

üzüldüm canım kusura bakma ama çok çabuk kapattın konuyu hemen eski haline döndün

o yüzden bu şekilde davranması normal

yemek sadece bahane olmuş onun canı kavga etmek istemiş

sen haklısın sonuçta geleceği saat belli değil nereden bileceksin

bu aralar biraz fazla para harcadı ondan olabilir mi sıkıntısı

Sen takma onu kafana cevap verme hic tamam haklısın bile deme. Olur bazen sinirli olur sen alttan alırsın bazen sen sinirli olursun o alttan alır.

canım benim inanki bilmiyorum sıkıntısı nee..
bana harcadıgı para sadece 50 tl oda hatır gönül ile oldu kuaförü tanıyormuş eşim emeğinin parasını almadı
market alışverişi desen tmm bıraz fazla oldu bütçesine göre ama marketci bizi sıkıştırmıyorki aslaa her hafta veya her ay azar azar ödüyor
bir anda cebinden çıkmadı yani o para ...
birde o dediğim dükkandan ayakkabı almıştık oğluma oyuncak vs kendınede bırseyler aldı eşim ordanda 40 tl ye çıktık
bilemiyorum gercekten fuzulide harcamadık lazım olan şeyler...

.........

moralimi bozdu yattı...
baktı ki 3 gündür gülüyorum ,mutluyum ..
ne derler bılemıyorum kötüde konuşmak istemıyorum asla ama
bir insan eşinin mutlu olmasını ietmemezmi

.....

istemiyor sanırım ....

Vallahi ben açık açık konuşucam eşin belli o kızdan hoşlanıyor hatta aşık bile olmuş olabilir, 16 yaşında kız diyip geçmeyin ne 16 yaşında kızlar var bizlere taş çıkarır yani çocuk diyip geçme bu tip yaştakiler bide ergen olduğu için de hemen kapılabilir, kandırılabilirde o yüzden ben senin yerinde olsam birgün takip ederdim. Oyuncak hedıye bilmem ne almasıda arka arkaya bahane oyuncak bahane sohbet şahane hesabı cnm seni üzmek istemezdim böyle konuşarak ama anlattıklarına göre bariz belli.

Gercekten cok üzgünüm canim ama senin böyle bir konu yazmani bekliyordum zaten.

bende bekliyordum farkındaysan bu huzurum bozulmasın dıye agzımdan cıkan tek cümle ALLAHIM BOZMASIN vs idi..

ama yok yaa harbiden ben anlamıyorum yaa kafammı basmıyor bır tek bendemı var bölee anlamsız bir karakterde kocaaa

beni mi kandırdı yanı
patronu aramalar ,eşim yanlış anladı demeler
beni alışverişe goturmler ,saçımı boyatmalarr

.......

zaten yazmıstım aklım atakılan tek bir şey vardı ama ben yok saymıstım o şüpheyii....anlatma geregı bıle duymamıstım sizlere..sanırım artık anlam kazandı eşlmin bu hareketıylee

anladım canım ben hepsini birden ödedi sandım o yüzden öyle düşünmüştüm

moralini bozma hemen bırakma kendini ama hemen de sevgi seli olma

sonuçta hatasını anladı zaman ver sadece o sorunu yoktu ki başka hataları da vardı

diğer konuyu nasıl atlattın bunu da atlatırsın sen üzülme

sabah uzatma konuyu ama çokta yakın davranma

uzatırsan ben çabalıyorum ama yine de yaranamıyorum olur şu an onu kavrayacak halde değil çünkü

çok yakın olursan da ne yaparsam unutuyor der düzelmez

sen bilirsin işte kararı

Bak canim seni gercekten üzmek istemiyorum daha fazla ama
adam gönlünü o kadar kolay aldiki, ne yapsam da nasil olsa bisey olmaz karim benden kopamaz diye düsünüyor.
Bu kadar kücük seylere , büyük sevinmemek lazim.
Sen kucucuk seylerle mutlu olabiliyorsun ama o olamiyor.

evet haklısın
çok çabuk unutuldu diğer konu
aslında üstü hemen kapatılacak bi konu değildi
en azından bi tık geri planda kalıcaktı
bunda sonra biraz böyle davran

Daha önce elbet yapıyordurda yani alışverişe götürmeler, kuaför falan sık yapmayamı başladı ya bide aldatan erkekler karılarına hediye, bilmem ne falan alırmış, yaparmış, ne işi var cnm 7/24 o kızın yanında bune rahatlık ya nediyim ki cnm üzülmemeye çalışş, yaptıgı yanlış birşey varsada gerçekten tilkinin dönüp dolaşacagı yer kürkçü dükkanı, belki kız hasta bile değildir bilemem genede ama erkek milletine ben zerre kadr güvenmem vallahi.

açıkçası ben de bir insanın bıçakla keser gibi bir günde 180 derece değişeceğine inanmıyordum...çünkü eşin bir günde değişiverdi sana karşı tavırları sevgi gösterisi dediğin şeyleri yapmalar falan... içimde korku vardı göstermelik mi yapıyor acaba die nitekim korktuğumuz başımıza geldi ( o adamın kafasında tilkiler dolanıyor mutlaka kafasında bişeyler var...ama o kız ama başka biri...

Eşinizin davranışlarından anladığım kadarıyla başka bir sorunu var.
Kendisini karşınıza alın ve bu evliliğin sürmesini istiyor musun? diye sorun.
Verdiği cevap evet istiyorum ise, artık size insan gibi davransın, yok hayır devam etmek istemiyorsa
dürüstçe bunu itiraf etsin ve sizde başınızın çaresine bakın.
Böyle hayat sürmez.
Sizi kırmak istemem, ama konunuzu okuyanların bile siniri bozmayı başarıyor eşiniz.

Mutlulugunu bozmamak icin sustuk galiba hepimiz

kızlar aklıma takılan yeri anlatmak istiyorum ....acaba bu düşüncelerimde yersizmiyim

eşim beni market alışverişine götürdüğü akşam ..o dükkana ısrarla götüren kendisi idi
hatta ben geç oldu gündüz gideriz veya başka bır zaman gıderız acelesı yok demıstım
ama yokk ben senı goturecem dedı kendınden emin bir şekilde
ve bır gun öncesındede ben o kızın mesayısı ne zaman bıtıyor dedıgımde
gece 10-11 de evine gidiyır çok geç kalırsa evine arabayla bırakıyormus dükkan sahıbi...bir iki kerede eşimin patronu bırakmış eve arabasıylaa..
kötü niyetli değil yanii insanlık namınaa...
neyse ben eşime o geece ısrarla bak senınle o kızın karsılasmasını ıstıyorum tmmı o kız orda olcak yarın gıdersen falan demsıtım..tmm demıstı

........
ertesı akşam ısrarla kendı goturmustuya ..ben arabada sordum o kızda ordamıdır dedıgımde kendınden emın fakat bozuntuya vermeden ben nebıleyım ayaklarına yatmıstı
bariz belliydii yalan söylediği ama ben huzurumuz kaçmasın dıye gıttım onunla ve sustum
dükkana gırdıgımızdee tahmin ettiğim gibi o kız yoktu diger saf gıbı dedıgım kız tezgahtar vardıı..
eşimin patronuda ordaydıı....
ve saat henuz 9 a gelıyordu
e hanı nerde kız ?
burda takıldım ama kımseye bırsey demedım ..
eşim dukkana gırerken cok rahattı ..haddinden fazlaa hemde.. beni oaraya ısrarla goturmesınden bellıydı ..kızın orda olamdıgını biliyorduu

patronu bence bız gelmeden goturdu kızı evınee benı kavgacı bır tip sandılar herhalde...

burda takılıyorum kızlar yaa haksızmıyım şimdii...

eşim gönlümü aldı nasılsa öyle degılmı eskiye donmesı an meselesıydı vede döndüü...........

.......
diğer sabah aldııgm ayakkabıyı degısmeye gıttıgmde o kızda ordaydı ve morallerı cok bozuktu benı gorduler ıyıce morardılarr ..dükkan sahıbıde ölee hıc ılgılenmedıler benımle tanıdıkları haldee...

konuyu sakız gıbı uzatmak ıstemıyorum kımsenınde vaktını almak ıstemıyourum ama ..siz bana yol gösterıyorsunuz ...gerçekten bendemı bır sorun var yoksa eşimde mi bir sorun varr....

üstelik benım hıcbır dedıgımı yapmıyorsun dıyen eşimin ben 1 hafta nasıl memnun ettgımı cok ıyı bılıyorum her yönden ...giyiminden yemegıne kadar ama bu akşam sırf hazır degıl dıye laga luga yaptıı..

hah tam fırsatı dıyıp başlattı kavgayıı

kızlar hepiniz çok ıyısınız ..dostum gıbı oldunuzz

dostlar acı söylerr

içinizden neler gelıyorsa yazın ..bu satten sonrada kırılmam gucenmem asla hıcbırınızee..

aksine daha cok memnun olurum ..gerceklerı gormemı saglarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…