- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.061
üzüldüm canım kusura bakma ama çok çabuk kapattın konuyu hemen eski haline döndün
o yüzden bu şekilde davranması normal
yemek sadece bahane olmuş onun canı kavga etmek istemiş
sen haklısın sonuçta geleceği saat belli değil nereden bileceksin
bu aralar biraz fazla para harcadı ondan olabilir mi sıkıntısı
Sen takma onu kafana cevap verme hic tamam haklısın bile deme. Olur bazen sinirli olur sen alttan alırsın bazen sen sinirli olursun o alttan alır.
Gercekten cok üzgünüm canim ama senin böyle bir konu yazmani bekliyordum zaten.
canım benim alttan almama bile müsade vermedikii...
zaten hep ben alıyorum alttan
Vallahi ben açık açık konuşucam eşin belli o kızdan hoşlanıyor hatta aşık bile olmuş olabilir, 16 yaşında kız diyip geçmeyin ne 16 yaşında kızlar var bizlere taş çıkarır yani çocuk diyip geçme bu tip yaştakiler bide ergen olduğu için de hemen kapılabilir, kandırılabilirde o yüzden ben senin yerinde olsam birgün takip ederdim. Oyuncak hedıye bilmem ne almasıda arka arkaya bahane oyuncak bahane sohbet şahane hesabı cnm seni üzmek istemezdim böyle konuşarak ama anlattıklarına göre bariz belli.
canım benim inanki bilmiyorum sıkıntısı nee..
bana harcadıgı para sadece 50 tl oda hatır gönül ile oldu kuaförü tanıyormuş eşim emeğinin parasını almadı
market alışverişi desen tmm bıraz fazla oldu bütçesine göre ama marketci bizi sıkıştırmıyorki aslaa her hafta veya her ay azar azar ödüyor
bir anda cebinden çıkmadı yani o para ...
birde o dediğim dükkandan ayakkabı almıştık oğluma oyuncak vs kendınede bırseyler aldı eşim ordanda 40 tl ye çıktık
bilemiyorum gercekten fuzulide harcamadık lazım olan şeyler...
.........
moralimi bozdu yattı...
baktı ki 3 gündür gülüyorum ,mutluyum ..
ne derler bılemıyorum kötüde konuşmak istemıyorum asla ama
bir insan eşinin mutlu olmasını ietmemezmi
.....
istemiyor sanırım ....
bende bekliyordum farkındaysan bu huzurum bozulmasın dıye agzımdan cıkan tek cümle ALLAHIM BOZMASIN vs idi..
ama yok yaa harbiden ben anlamıyorum yaa kafammı basmıyor bır tek bendemı var bölee anlamsız bir karakterde kocaaa
Bak canim seni gercekten üzmek istemiyorum daha fazla ama
adam gönlünü o kadar kolay aldiki, ne yapsam da nasil olsa bisey olmaz karim benden kopamaz diye düsünüyor.
Bu kadar kücük seylere , büyük sevinmemek lazim.
Sen kucucuk seylerle mutlu olabiliyorsun ama o olamiyor.
beni mi kandırdı yanı
patronu aramalar ,eşim yanlış anladı demeler
beni alışverişe goturmler ,saçımı boyatmalarr
.......
zaten yazmıstım aklım atakılan tek bir şey vardı ama ben yok saymıstım o şüpheyii....anlatma geregı bıle duymamıstım sizlere..sanırım artık anlam kazandı eşlmin bu hareketıylee
canım benim inanki bilmiyorum sıkıntısı nee..
bana harcadıgı para sadece 50 tl oda hatır gönül ile oldu kuaförü tanıyormuş eşim emeğinin parasını almadı
market alışverişi desen tmm bıraz fazla oldu bütçesine göre ama marketci bizi sıkıştırmıyorki aslaa her hafta veya her ay azar azar ödüyor
bir anda cebinden çıkmadı yani o para ...
birde o dediğim dükkandan ayakkabı almıştık oğluma oyuncak vs kendınede bırseyler aldı eşim ordanda 40 tl ye çıktık
bilemiyorum gercekten fuzulide harcamadık lazım olan şeyler...
.........
moralimi bozdu yattı...
baktı ki 3 gündür gülüyorum ,mutluyum ..
ne derler bılemıyorum kötüde konuşmak istemıyorum asla ama
bir insan eşinin mutlu olmasını ietmemezmi
.....
istemiyor sanırım ....
açıkçası ben de bir insanın bıçakla keser gibi bir günde 180 derece değişeceğine inanmıyordum...çünkü eşin bir günde değişiverdi sana karşı tavırları sevgi gösterisi dediğin şeyleri yapmalar falan... içimde korku vardı göstermelik mi yapıyor acaba die nitekim korktuğumuz başımıza geldi( o adamın kafasında tilkiler dolanıyor mutlaka kafasında bişeyler var...ama o kız ama başka biri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?