- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.081
kızlar aklıma takılan yeri anlatmak istiyorum ....acaba bu düşüncelerimde yersizmiyim
eşim beni market alışverişine götürdüğü akşam ..o dükkana ısrarla götüren kendisi idi
hatta ben geç oldu gündüz gideriz veya başka bır zaman gıderız acelesı yok demıstım
ama yokk ben senı goturecem dedı kendınden emin bir şekilde
ve bır gun öncesındede ben o kızın mesayısı ne zaman bıtıyor dedıgımde
gece 10-11 de evine gidiyır çok geç kalırsa evine arabayla bırakıyormus dükkan sahıbi...bir iki kerede eşimin patronu bırakmış eve arabasıylaa..
kötü niyetli değil yanii insanlık namınaa...
neyse ben eşime o geece ısrarla bak senınle o kızın karsılasmasını ıstıyorum tmmı o kız orda olcak yarın gıdersen falan demsıtım..tmm demıstı
........
ertesı akşam ısrarla kendı goturmustuya ..ben arabada sordum o kızda ordamıdır dedıgımde kendınden emın fakat bozuntuya vermeden ben nebıleyım ayaklarına yatmıstı
bariz belliydii yalan söylediği ama ben huzurumuz kaçmasın dıye gıttım onunla ve sustum
dükkana gırdıgımızdee tahmin ettiğim gibi o kız yoktu diger saf gıbı dedıgım kız tezgahtar vardıı..
eşimin patronuda ordaydıı....
ve saat henuz 9 a gelıyordu
e hanı nerde kız ?
burda takıldım ama kımseye bırsey demedım ..
eşim dukkana gırerken cok rahattı ..haddinden fazlaa hemde.. beni oaraya ısrarla goturmesınden bellıydı ..kızın orda olamdıgını biliyorduu
patronu bence bız gelmeden goturdu kızı evınee benı kavgacı bır tip sandılar herhalde...
burda takılıyorum kızlar yaa haksızmıyım şimdii...
eşim gönlümü aldı nasılsa öyle degılmı eskiye donmesı an meselesıydı vede döndüü...........
.......
diğer sabah aldııgm ayakkabıyı degısmeye gıttıgmde o kızda ordaydı ve morallerı cok bozuktu benı gorduler ıyıce morardılarr ..dükkan sahıbıde ölee hıc ılgılenmedıler benımle tanıdıkları haldee...
konuyu sakız gıbı uzatmak ıstemıyorum kımsenınde vaktını almak ıstemıyourum ama ..siz bana yol gösterıyorsunuz ...gerçekten bendemı bır sorun var yoksa eşimde mi bir sorun varr....
üstelik benım hıcbır dedıgımı yapmıyorsun dıyen eşimin ben 1 hafta nasıl memnun ettgımı cok ıyı bılıyorum her yönden ...giyiminden yemegıne kadar ama bu akşam sırf hazır degıl dıye laga luga yaptıı..
hah tam fırsatı dıyıp başlattı kavgayıı
Size dürüst olmamı ister misiniz?
Bu adamdan size koca olmaz, boşuna kendinizi paralamayın!
Bu nasıl bir ilişkidir böyle. Evli barklı adam olan eşinizle başka kızları konuşuyorsunuz,
hatta hangi kızdan bahsettiğinin farkındasınız.
Evet çocuklarınızın olduğunu biliyorum ama sabredin kocanızdır düzelir demeyeceğim.
Eşinizin kalitesi ortada kendinizi kandırmayın artık.
kızlar aklıma takılan yeri anlatmak istiyorum ....acaba bu düşüncelerimde yersizmiyim
eşim beni market alışverişine götürdüğü akjşam ..o dükkana ısrarla götüren kendisi idi
hatta ben geç oldu gündüz gideriz veya başka bır zaman gıderız acelesı yok demıstım
ama yokk ben senı goturecem dedı kendınden emin bir şekilde
ve bır gun öncesındede ben o kızın mesayısı ne zaman bıtıyor dedıgımde
gece 10-11 de evine gidiyır çok geç kalırsa evine arabayla bırakıyormus dükkan sahıbi...bir iki kerede eşimin patronu bırakmış eve arabasıylaa..
kötü niyetli değil yanii insanlık namınaa...
neyse ben eşime o geece ısrarla bak senınle o kızın karsılasmasını ıstıyorum tmmı o kız orda olcak yarın gıdersen falan demsıtım..tmm demıstı
........
ertesı akşam ısrarla kendı goturmustuya ..ben arabada sordum o kızda ordamıdır dedıgımde kendınden emın fakat bozuntuya vermeden ben nebıleyım ayaklarına yatmıstı
bariz belliydii yalan söylediği ama ben huzurumuz kaçmasın dıye gıttım onunla ve sustum
dükkana gırdıgımızdee tahmin ettiğim gibi o kız yoktu diger saf gıbı dedıgım kız tezgahtar vardıı..
eşimin patronuda ordaydıı....
ve saat henuz 9 a gelıyordu
e hanı nerde kız ?
burda takıldım ama kımseye bırsey demedım ..
eşim dukkana gırerken cok rahattı ..haddinden fazlaa hemde.. beni oaraya ısrarla goturmesınden bellıydı ..kızın orda olamdıgını biliyorduu
patronu bence bız gelmeden goturdu kızı evınee benı kavgacı bır tip sandılar herhalde...
burda takılıyorum kızlar yaa haksızmıyım şimdii...
eşim gönlümü aldı nasılsa öyle degılmı eskiye donmesı an meselesıydı vede döndüü...........
.......
diğer sabah aldııgm ayakkabıyı degısmeye gıttıgmde o kızda ordaydı ve morallerı cok bozuktu benı gorduler ıyıce morardılarr ..dükkan sahıbıde ölee hıc ılgılenmedıler benımle tanıdıkları haldee...
konuyu sakız gıbı uzatmak ıstemıyorum kımsenınde vaktını almak ıstemıyourum ama ..siz bana yol gösterıyorsunuz ...gerçekten bendemı bır sorun var yoksa eşimde mi bir sorun varr....
üstelik benım hıcbır dedıgımı yapmıyorsun dıyen eşimin ben 1 hafta nasıl memnun ettgımı cok ıyı bılıyorum her yönden ...giyiminden yemegıne kadar ama bu akşam sırf hazır degıl dıye laga luga yaptıı..
hah tam fırsatı dıyıp başlattı kavgayıı
Bilmiyorummm sen israrla yuvani kurtarmaya calisirken, o esin olacak kisi yikmak icin ugrasiyor.
Tek derdi seni uyutmak. Artik göz yumulmayacak duruma geldi olaylar.
Ya inan bu yasafiklarini ben hazmedemiyorum.
Offf off ben senin yerinde coktan dar etmistim o zavallilara dünyayi.
Tanimadan esinden tiksindim özür dilerim
estagfurullah canım benım ...düşüncelerinde özgürsünn.. hissettiklerindede özgürsünn..
bende hazmedemıyorum ama yıne basa donupte nednelerını saymak ıstemıyorum ..ama en baskın 2 secenek var
EVLATLARIM İÇİN KATLANIYORUM
VE ARKAMDA KİMSEM YOK
estagfurullah canım benım ...düşüncelerinde özgürsünn.. hissettiklerindede özgürsünn..
bende hazmedemıyorum ama yıne basa donupte nednelerını saymak ıstemıyorum ..ama en baskın 2 secenek var
VE ARKAMDA KİMSEM YOK
ya benim anlamadığım bu kızın hiç anası babasu ailesi falan yok mu? afedersiniz ama kız ortalık malı gibi resmen...bi gün kendi patronu eve bırakıyor yok eşinizin patronu eve bırakıyor...19 yaşında kız daha ailesi annesi babası demiyo mu buna "kızım sen kimin arabasından iniyosun? evli barklı adamların arabasında ne işin var senin" diye...wallahi ben nerdeyse 25 yaşına geldim daha erkek arkadaşımı bilmiyor bizimkiler köşe bucak kaçıyorum korkuyorum çünkü... işimiz olunca araya ciddiyeti sokacağımız zaman söyleyelim die...ama sizin çevrenizdeki insanların genişliğine bakın? hayır gerçekten evli barklı adamlar ( eşiniz ve eşinizin patronu) utanmıyolar mı ya böyle alalede apaçık bir genç kızla sürekli peşinde dolanmaya onu konuşmaya? wallahi ben burda kızı az suçlu buluyorum burda suç eşinizde patronunda erkeklerin yavşaklığında...kız gördüler mi dayanamıyo bazı erkekler... o kızda sütten çıkmış ak kaşık değil o da az malın gözü değilmiş ama olan size oluyor ya( wallahi çok sinirlendim artık...ilk kez ağzımı bozdum gece gece...ama gerçekten böyle erkeklere çok sinirleniyorum ya insanda azcık utanma olur...
ya benim anlamadığım bu kızın hiç anası babasu ailesi falan yok mu? afedersiniz ama kız ortalık malı gibi resmen...bi gün kendi patronu eve bırakıyor yok eşinizin patronu eve bırakıyor...19 yaşında kız daha ailesi annesi babası demiyo mu buna "kızım sen kimin arabasından iniyosun? evli barklı adamların arabasında ne işin var senin" diye...wallahi ben nerdeyse 25 yaşına geldim daha erkek arkadaşımı bilmiyor bizimkiler köşe bucak kaçıyorum korkuyorum çünkü... işimiz olunca araya ciddiyeti sokacağımız zaman söyleyelim die...ama sizin çevrenizdeki insanların genişliğine bakın? hayır gerçekten evli barklı adamlar ( eşiniz ve eşinizin patronu) utanmıyolar mı ya böyle alalede apaçık bir genç kızla sürekli peşinde dolanmaya onu konuşmaya? wallahi ben burda kızı az suçlu buluyorum burda suç eşinizde patronunda erkeklerin yavşaklığında...kız gördüler mi dayanamıyo bazı erkekler... o kızda sütten çıkmış ak kaşık değil o da az malın gözü değilmiş ama olan size oluyor ya( wallahi çok sinirlendim artık...ilk kez ağzımı bozdum gece gece...ama gerçekten böyle erkeklere çok sinirleniyorum ya insanda azcık utanma olur...
Kusura bakma yavrum, bugün resimlerinize bakarken eşinin seni haketmediğini düşündüm fiziksel açıdan.
Şimdi de her yönden tescillendi bence. Ama sen akıllı birisin, kocanı istersen yola getirirsin, belki paralanırsın falan ama olur. Hemen kestirip atma bence, önce huyuna suyuna git, sonra da kızların dediği gibi takibe al.
VE ARKAMDA KİMSEM YOK
Ben de bunları düşündüm canım, senin yağuşuklular olmasa kocana söylenecek çok söz var ama neyse.
Ayrıca başında öyle bir baba olduğu sürece boşanman zor, ne yapmayı düşünüyorsun? Boşanayım desen baban ne yapar sence?
Üslubunuzdan anladığım kadarıyla yaşınız benden büyük, lütfen size saygısızlık ettiğimi düşünmeyin.
Çünkü benim büyüklerime de kücüklerime de saygım var.
Ama fikirlerimi dile getirmek istiyorum müsaadenizle.
Rica ederim bir kadın olarak bir başka kadını boyun eğmeye teşvik etmeyin. Olay evlilikten çıkmış
psikolojik bir harbe dönüşmüş. Biz kadınların elinde sihirli değnek yok maalesef,
bazen istesekte eğer karşımızdaki kişi istemiyorsa yola gelmez.
O halde gerçekleri kabul edip hayatımıza devam etmemiz gerekiyor.
Siz böyle söylüyorsunuz ama önce bilmiyorum un sağlam bir şekilde ayakta durması gerek bence.Bir iş tutturmalı ve güvenceli olmalı...Eğitim durumun nedir bilmiyorum ama eğer yapabiliyorsan kpss sınavının (lise mezunları için) başvuru tarihleri devam ediyor olmalı. Keşke çalışmak için vaktin olsa da bir denesen..Çocukları arada annene bıraksan bir denesen gerçekten bak çok iyi şeyler olabilir hayatın için..
Üslubunuzdan anladığım kadarıyla yaşınız benden büyük, lütfen size saygısızlık ettiğimi düşünmeyin.
Çünkü benim büyüklerime de kücüklerime de saygım var.
Ama fikirlerimi dile getirmek istiyorum müsaadenizle.
Rica ederim bir kadın olarak bir başka kadını boyun eğmeye teşvik etmeyin. Olay evlilikten çıkmış
psikolojik bir harbe dönüşmüş. Biz kadınların elinde sihirli değnek yok maalesef,
bazen istesekte eğer karşımızdaki kişi istemiyorsa yola gelmez.
O halde gerçekleri kabul edip hayatımıza devam etmemiz gerekiyor.
canım benım zaten gırıcem bu benım son şansım lise mezunuyum
ama çalıyormuyum hayır çırpındıgım halde hayırr elimi kitaba bıle vurmadım
ama umut edıyorum RABBIM e sıgınıyorum bakalım neler olacak umarım bir iş kapısı olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?