mantıklı düşünemiyorum :(

Size dürüst olmamı ister misiniz?
Bu adamdan size koca olmaz, boşuna kendinizi paralamayın!

Bu nasıl bir ilişkidir böyle. Evli barklı adam olan eşinizle başka kızları konuşuyorsunuz,
hatta hangi kızdan bahsettiğinin farkındasınız.
Evet çocuklarınızın olduğunu biliyorum ama sabredin kocanızdır düzelir demeyeceğim.
Eşinizin kalitesi ortada kendinizi kandırmayın artık.

Bunlar bir gurup olmuş sanki, işbirlikçi gibi birşeyler varda hepsi biliyormuş gibi geldi bana..

o kadar temiz kalplisin ki hala bende mi sorun var diyorsun

sorunlu olan evdekinin kıymetini bilmeyen sorumluluk sahibi olmayan kocan

sende bir tek hata var o da sevgiden ve eşinin gösterdiği ilgiden hemen eski haline döndün hatta daha iyi bi şekilde döndün

kız konusunda hala fikrim değişmedi kızla arasında bence birşey yok ama kocan ilgilendi ve kızda yüz bularak sana o gün ki sözleri söyleme cesaretini buldu

arasında birşey yok en azından kız tarafından konuşuyorum ama eşin için birşey diyemiyorum ne yazık ki

o son anlattığın şey ise eşin planlamıştır ama aralarında ki ilişkiden değil kız biraz fettan olduğu için eşinin ilgilenmeleri foyalarını ortaya dökeceği için kızın patronu ve eşinin patronu düzenlemiştir

çünkü orada ki kızın vereceği cevaplar az çok belliydi o yüzden

eşinin sana karşı olan tavırları zaten baştan beri hatalı

ama dediğim gibi kızla arasında birşey yok bence

Son düzenleme:
Kusura bakma yavrum, bugün resimlerinize bakarken eşinin seni haketmediğini düşündüm fiziksel açıdan.

Şimdi de her yönden tescillendi bence. Ama sen akıllı birisin, kocanı istersen yola getirirsin, belki paralanırsın falan ama olur. Hemen kestirip atma bence, önce huyuna suyuna git, sonra da kızların dediği gibi takibe al.

evet evlımıyız ...yooksa ZORLA evlimiyiz anlamadım bende
evliliğimiz saçma sapan bir hal almaya başladıı

allah aşkına bu erkeklerin derdi ne rahatmı batıyo acaba :44:
evet sen bir kaç gün önce anlattığında bende orada takılmıştım ama bugün sırf senin fotoları görebilmek ve sana mesaj yazmak için üye oldum o zaman üye olmadığım için soramamıştım ama aklımı kurcalamıştı..
eşin kendinden emin bir şekilde gidelim diyo ısrar ediyo gittiğinizde de saf tezgahtarın ve eşinin patronunun orda o an olması ve bahsi geçen adı 16 ama sorulduğunda 19 yaşında olan kızın orda olmaması çok ilginç gerçekten bana hiç tesadüf gibi gelmedi nedense.....

Bilmiyorummm sen israrla yuvani kurtarmaya calisirken, o esin olacak kisi yikmak icin ugrasiyor.
Tek derdi seni uyutmak. Artik göz yumulmayacak duruma geldi olaylar.
Ya inan bu yasafiklarini ben hazmedemiyorum.
Offf off ben senin yerinde coktan dar etmistim o zavallilara dünyayi.
Tanimadan esinden tiksindim özür dilerim

ya benim anlamadığım bu kızın hiç anası babasu ailesi falan yok mu? afedersiniz ama kız ortalık malı gibi resmen...bi gün kendi patronu eve bırakıyor yok eşinizin patronu eve bırakıyor...19 yaşında kız daha ailesi annesi babası demiyo mu buna "kızım sen kimin arabasından iniyosun? evli barklı adamların arabasında ne işin var senin" diye...wallahi ben nerdeyse 25 yaşına geldim daha erkek arkadaşımı bilmiyor bizimkiler köşe bucak kaçıyorum korkuyorum çünkü... işimiz olunca araya ciddiyeti sokacağımız zaman söyleyelim die...ama sizin çevrenizdeki insanların genişliğine bakın? hayır gerçekten evli barklı adamlar ( eşiniz ve eşinizin patronu) utanmıyolar mı ya böyle alalede apaçık bir genç kızla sürekli peşinde dolanmaya onu konuşmaya? wallahi ben burda kızı az suçlu buluyorum burda suç eşinizde patronunda erkeklerin yavşaklığında...kız gördüler mi dayanamıyo bazı erkekler... o kızda sütten çıkmış ak kaşık değil o da az malın gözü değilmiş ama olan size oluyor ya ( wallahi çok sinirlendim artık...ilk kez ağzımı bozdum gece gece...ama gerçekten böyle erkeklere çok sinirleniyorum ya insanda azcık utanma olur...

estagfurullah canım benım ...düşüncelerinde özgürsünn.. hissettiklerindede özgürsünn..

bende hazmedemıyorum ama yıne basa donupte nednelerını saymak ıstemıyorum ..ama en baskın 2 secenek var

EVLATLARIM İÇİN KATLANIYORUM

VE ARKAMDA KİMSEM YOK

Ben de bunları düşündüm canım, senin yağuşuklular olmasa kocana söylenecek çok söz var ama neyse.

Ayrıca başında öyle bir baba olduğu sürece boşanman zor, ne yapmayı düşünüyorsun? Boşanayım desen baban ne yapar sence?

Ben de bunları düşündüm canım, senin yağuşuklular olmasa kocana söylenecek çok söz var ama neyse.

Ayrıca başında öyle bir baba olduğu sürece boşanman zor, ne yapmayı düşünüyorsun? Boşanayım desen baban ne yapar sence?

GERÇEKTEN ÖLE canım benım eşimin patronunun eşi ve 8 yaşında oğlu var üstelik yeni bebekleri oldu 6 aylık fılan olmusturr
bu adam evın yolunu bılmez..hiç görmedim eve gıttıgını gecelerce çalısır..erkenden işi bittiginde ıse hep o dukkana gıde rsaatlerce oturur...

bu kızın babası patronun samımı arkdasıymıs (mış)
o yuzden arabayla bıraktıgında kzıın ailesı sormuyordurr ..diğeri ise zaten çalıştıgı yerın sahıbı ..

...valla gülüm buranın erkeklerinin miğdeleri çok genişş

GERÇEKTEN ÖLE canım benım eşimin patronunun eşi ve 8 yaşında oğlu var üstelik yeni bebekleri oldu 6 aylık fılan olmusturr
bu adam evın yolunu bılmez..hiç görmedim eve gıttıgını gecelerce çalısır..erkenden işi bittiginde ıse hep o dukkana gıde rsaatlerce oturur...

bu kızın babası patronun samımı arkdasıymıs (mış)
o yuzden arabayla bıraktıgında kzıın ailesı sormuyordurr ..diğeri ise zaten çalıştıgı yerın sahıbı ..

...valla gülüm buranın erkeklerinin miğdeleri çok genişş

Üslubunuzdan anladığım kadarıyla yaşınız benden büyük, lütfen size saygısızlık ettiğimi düşünmeyin.
Çünkü benim büyüklerime de kücüklerime de saygım var.
Ama fikirlerimi dile getirmek istiyorum müsaadenizle.
Rica ederim bir kadın olarak bir başka kadını boyun eğmeye teşvik etmeyin. Olay evlilikten çıkmış
psikolojik bir harbe dönüşmüş. Biz kadınların elinde sihirli değnek yok maalesef,
bazen istesekte eğer karşımızdaki kişi istemiyorsa yola gelmez.
O halde gerçekleri kabul edip hayatımıza devam etmemiz gerekiyor.

Asla ve asla böyle düşünme derim ama bana inanmazsın.ama eminim ki birgün herşeyden emin olduktan sonra,gözün ne zoru görür ne de yanında kimsenin olmadığını.bir gün bir bakmışsın ki,sen ve çocukların daha mutlusunuz.sen herşeyi göze alarak,kendi emeğin ile çocuklarını büyütmeye devam ediyorsun ve sana bunları yapan ve senin arkanda durmayan insanlar utançla seni izliyor..asla kimsem yok deme,senin çocukların ve yalnızlık Allaha mahsustur.senin Allahın var,herşeyde ona sığın ve asla ona olan inancını kaybetme.

bence eşine güvenmemekle,herşeye bundan sonra hemen kanıp af etmemekle bile doğru yoldasın.inşallah gerçekleri öğrenir,en kısa zamanda,ona göre hayatının devamına emin bir şekilde karar verebilirsin.

yaa gerçekten bilmiyorum boşanma ayrılma lafını bıle duydukları an cinnet geçiriyorlarr

gerçek olsa bılmıyorum neler olurr

ama tahmınım baba evıne dönsem bıle babamın gozune her hareketım her seyim batarr

asla evden dısarı cıkamam ..giyinemem ,süslenemem"dul "damgasını yerım

evde bunalım gecırrım ama haberı olmaz ..cocuklarımın her seyı batarda batar gozunee
.......

bir yandanda dıyorum babam öle bırı degıll..amcalarımın (biriside kayınbabam ) doldurusuna gelıyor onlar ıcın susuyor rezıl olacagından korkuyor
aslında bosansam oda mutlu olacakmıs gıbıme gelıyor herkese oynyormus gıbı gelıyor benı kötuleyerek..ama özünde benı sevıyor gıbı hısseıdyorum
bosandam ccouklarımın hıcbır eksıgını koymaz alır..gezdirir ..hasta olsa basınd abkelr diye umuyorum ......

ESKİ BABAM OLSAYDI

.........

şimdi bunalrı yazarken bılee bır heyecena kapıldım keşke öle olsada hemen valizimi alıp gıtsem
ve keşke babam başka yerde olsaydı ..bir alt katımdaa komik olur çkip gitsem evı terk etsem ...nereye terk edıyon bir aşagıyamı dıye gülerler adama

Siz böyle söylüyorsunuz ama önce bilmiyorum un sağlam bir şekilde ayakta durması gerek bence.Bir iş tutturmalı ve güvenceli olmalı...Eğitim durumun nedir bilmiyorum ama eğer yapabiliyorsan kpss sınavının (lise mezunları için) başvuru tarihleri devam ediyor olmalı. Keşke çalışmak için vaktin olsa da bir denesen..Çocukları arada annene bıraksan bir denesen gerçekten bak çok iyi şeyler olabilir hayatın için..

canım benım zaten gırıcem bu benım son şansım lise mezunuyum
ama çalıyormuyum hayır çırpındıgım halde hayırr elimi kitaba bıle vurmadım
ama umut edıyorum RABBIM e sıgınıyorum bakalım neler olacak umarım bir iş kapısı olurr

çok haklısınız ama konu sahibinin durumu biraz farklı

küçük yerde yaşıyorlar,akraba evliliği, işin içini aileler giriyor

çalışmıyor ,2 çocuk var , babasıyla altlı üstlü oturuyorlar ve ailesi arkasında değil

yoksa içimden neler neler geçiyor ama yazamıyorum

En azından çıkmış sorulara bakın bu zaman zarfında sadece umut etmekle olmaz ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…