- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.101
Üslubunuzdan anladığım kadarıyla yaşınız benden büyük, lütfen size saygısızlık ettiğimi düşünmeyin.
Çünkü benim büyüklerime de kücüklerime de saygım var.
Ama fikirlerimi dile getirmek istiyorum müsaadenizle.
Rica ederim bir kadın olarak bir başka kadını boyun eğmeye teşvik etmeyin. Olay evlilikten çıkmış
psikolojik bir harbe dönüşmüş. Biz kadınların elinde sihirli değnek yok maalesef,
bazen istesekte eğer karşımızdaki kişi istemiyorsa yola gelmez.
O halde gerçekleri kabul edip hayatımıza devam etmemiz gerekiyor.
En azından çıkmış sorulara bakın bu zaman zarfında sadece umut etmekle olmaz ki
yaa gerçekten bilmiyorum boşanma ayrılma lafını bıle duydukları an cinnet geçiriyorlarr
gerçek olsa bılmıyorum neler olurr
ama tahmınım baba evıne dönsem bıle babamın gozune her hareketım her seyim batarr
asla evden dısarı cıkamam ..giyinemem ,süslenemem"dul "damgasını yerım
evde bunalım gecırrım ama haberı olmaz ..cocuklarımın her seyı batarda batar gozunee
.......
bir yandanda dıyorum babam öle bırı degıll..amcalarımın (biriside kayınbabam ) doldurusuna gelıyor onlar ıcın susuyor rezıl olacagından korkuyork
aslında bosansam oda mutlu olacakmıs gıbıme gelıyor herkese oynyormus gıbı gelıyor benı kötuleyerek..ama özünde benı sevıyor gıbı hısseıdyorum
bosandam ccouklarımın hıcbır eksıgını koymaz alır..gezdirir ..hasta olsa basınd abkelr diye umuyorum ......
ESKİ BABAM OLSAYDI
.........
şimdi bunalrı yazarken bılee bır heyecena kapıldım keşke öle olsada hemen valizimi alıp gıtsem
ve keşke babam başka yerde olsaydı ..bir alt katımdaa komik olur çkip gitsem evı terk etsem ...nereye terk edıyon bir aşagıyamı dıye gülerler adama
Yok estağfurullah, ayrıca 25 yaşındayım sizden küççük bile olabilirim
Ben bu forumda "boşan, ayrıl, milletin kahrını sen mi çekicen" diye esip gürlerim, daha geçen bir kızı sevgilisinden ayırıyordum, millet araya girip ayıpladı beni
Konunun geçmişinde konu sahibi babasından, aile yapısından da bahsetmiş. Zaten akraba evliliği söz konusu. Kızın 4 bir yanı çevrili. Ben en az sizin kadar isterim ki keşke bu kızın arkasında duran bir ailesi olsaydı, geçtim boşanmayı "aramızda sorun var" dese bile arkadaş zannederim ki babası ve amcası örtbas edecek, belki konu sahibi suçlu çıkacak..
o yüzden acele karar verip babasına durumu açmadan önce elinden geleni yapması daha akıllıca bu durumda. Kabullenilecek tek gerçek bu evliliğin sallantıda olduğu değil, bu kızın boşanmaya kalktığında önüne çıkacak bir çok engelin daha olduğu.
Bir yandan da şuna inanıyorum, kimin ruh sağlığı buna elverir bilmem ama, bu gidişle arkadaşın eline boşanmak için çok net bir delilin geçmesi de muhtemel. Belki o zaman babası kzının arkasında durur, inşallah.
yaa gerçekten bilmiyorum boşanma ayrılma lafını bıle duydukları an cinnet geçiriyorlarr
gerçek olsa bılmıyorum neler olurr
ama tahmınım baba evıne dönsem bıle babamın gozune her hareketım her seyim batarr
asla evden dısarı cıkamam ..giyinemem ,süslenemem"dul "damgasını yerım
evde bunalım gecırrım ama haberı olmaz ..cocuklarımın her seyı batarda batar gozunee
.......
bir yandanda dıyorum babam öle bırı degıll..amcalarımın (biriside kayınbabam ) doldurusuna gelıyor onlar ıcın susuyor rezıl olacagından korkuyor
aslında bosansam oda mutlu olacakmıs gıbıme gelıyor herkese oynyormus gıbı gelıyor benı kötuleyerek..ama özünde benı sevıyor gıbı hısseıdyorum
bosandam ccouklarımın hıcbır eksıgını koymaz alır..gezdirir ..hasta olsa basınd abkelr diye umuyorum ......
ESKİ BABAM OLSAYDI
.........
şimdi bunalrı yazarken bılee bır heyecena kapıldım keşke öle olsada hemen valizimi alıp gıtsem
ve keşke babam başka yerde olsaydı ..bir alt katımdaa komik olur çkip gitsem evı terk etsem ...nereye terk edıyon bir aşagıyamı dıye gülerler adama
Kusura bakma yavrum, bugün resimlerinize bakarken eşinin seni haketmediğini düşündüm fiziksel açıdan.
Yavrum şeklinde hitap edince, bende sizi teyze sandım
Senin şu an son şansın KPSS biliyorsun değilmi, du sene ya da önümüzdeki sene hallet bu işi. Elin ekmek tutunca eminim ki babanın da sana bakış açısı değişecektir.
Bak bizde erkek evlata çok değer verirdiler, babam da öyleydi. Ama biz okuduk, çok iyi yerlere geldik diye bizle çok gururlanırdı. Diğer kız kuzenlerden farklıydık, ne yazık ki gerçek. Sen kadın başına 3 erkeğe, hem babana, hem kocana, hem amcana karşı zor durursun. Ama mesleğin, itibarın olursa her şey değişir bak gör.
evet gercekten öle buuyk amcamın kızı odtü bitirdi diyee yere göğe sıgmıyorr sıgdırmıyorlarr...
evlendı gıttı bazen ugrar yolu dusersee
mazallah sankı başbakan gelıyorr özel mangallar yanarr vs
..........
şimdide kaynım (çok sverım kendısını iyi bir kişiliktir)
polis okulunda okuyor kısmetse seneye polis olacak
öncede herkes işini yaptırıdı köyde çocukcagıza
şimdii adam yerıen koyuyor millet ..
özel muhattap oluyorlar vs
çok sahtakarlık bu yaa
bak cocuk benım eve gelır ama hala eskısı gıbıdır ben ona oda ban bunu frakında benım vede rahat edıyor kaynımm ...
vallahıı ben karakterınden dolayı cok hayranım kaynıma
namazında ,n,yazında saygılı abla demeden açmaz ağzını ..
ALLAH yolunu açık etsin ...
keşke eşinde biraz ona çekseymiş yaa
evet gercekten öle buuyk amcamın kızı odtü bitirdi diyee yere göğe sıgmıyorr sıgdırmıyorlarr...
evlendı gıttı bazen ugrar yolu dusersee
mazallah sankı başbakan gelıyorr özel mangallar yanarr vs
..........
şimdide kaynım (çok sverım kendısını iyi bir kişiliktir)
polis okulunda okuyor kısmetse seneye polis olacak
önceden herkes işini yaptırıdı köyde çocukcagıza
şimdii adam yerıne koyuyor millet ..
özel muhattap oluyorlar vs
çok sahtekarlık bu yaa
bak cocuk benım eve gelır ama hala eskısı gıbıdır ben ona oda bana bunun farkında benım evde
rahat edıyor kaynımm ...
vallahıı ben karakterınden dolayı cok hayranım kaynıma
namazında ,niyazında saygılı.. abla demeden açmaz ağzını ..
ALLAH yolunu açık etsin ...
ben kadın mutfakta şöyle olacak dışarda şöyle olacak bilmem lafının erkeklerin kendi yetersizliklerini örtmek ve egolarını tatmin etmek için uydurdukları bi laf olduğunu düşünuyrm.orda öyle olcak burda böyle olcak ee erkekler ne yapacak yan gel yat mı.kadınlar da bu lafı içselleştirmiş ya ne diyeyim artık.
elinde tutmak için şöyle yap kontrollü takip yap cilve yap öp okşa bilmem ne valla kadınların ömrü dayanmaz buna.
konuyu da okudum ama çok uzun olduğu için her yerden okuyamadım bişey anlamadım pek.ona göre yorum yapcam ama gece gece kafa basmadı heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?