mantıklı düşünemiyorum :(

Yok estağfurullah, ayrıca 25 yaşındayım sizden küççük bile olabilirim

Ben bu forumda "boşan, ayrıl, milletin kahrını sen mi çekicen" diye esip gürlerim, daha geçen bir kızı sevgilisinden ayırıyordum, millet araya girip ayıpladı beni

Konunun geçmişinde konu sahibi babasından, aile yapısından da bahsetmiş. Zaten akraba evliliği söz konusu. Kızın 4 bir yanı çevrili. Ben en az sizin kadar isterim ki keşke bu kızın arkasında duran bir ailesi olsaydı, geçtim boşanmayı "aramızda sorun var" dese bile arkadaş, zannederim ki babası ve amcası örtbas edecek, belki konu sahibi suçlu çıkacak..

O yüzden acele karar verip babasına durumu açmadan önce elinden geleni yapması daha akıllıca bu durumda. Kabullenilecek tek gerçek bu evliliğin sallantıda olduğu değil, bu kızın boşanmaya kalktığında önüne çıkacak bir çok engelin daha olduğu.

Bir yandan da şuna inanıyorum, kimin ruh sağlığı buna elverir bilmem ama, bu gidişle arkadaşın eline boşanmak için çok net bir delilin geçmesi de muhtemel. Belki o zaman babası kzının arkasında durur, inşallah.

Ha bir de meslek edinmesi, ayaklarının üstünde durması, itibar kazanması gerek. Eminim babasının ona bakış açısı değişecektir.

Son düzenleme:

Alt katta hayirsiz Baba, üst katta hayirsiz koca.
Cok büyük bir imtihandan geciyorsun.
Allah yardimcin olsun.

Söylemistim yine söyliyeyim, insallah o esin bir gün eteklerini öper senin
pismanliktan.
İnsallah yüzün güler canim.

aslında bunu bende dusundumm

al baba benı evlendırdıgın adam buu dıyıp eşim adına bulduugm kanıtları önüne koysamm

babamda benı alsa gotursee

off kılzar yaa ben cok yoruldum artık cıdden tasıyamıyorum artıkk ...
güçlü durmaya çalısıyorum..annesın kenıne gel evlatların var salma kendını dıyorum ama
tutunacak bır dal ,uzanacak bır el, aglayacak bır omuz arıyourm (ailemi istiyorum)

Son düzenleme:

Senin şu an son şansın KPSS biliyorsun değilmi, du sene ya da önümüzdeki sene hallet bu işi. Elin ekmek tutunca eminim ki babanın da sana bakış açısı değişecektir.

Bak bizde erkek evlata çok değer verirdiler, babam da öyleydi. Ama biz okuduk, çok iyi yerlere geldik diye bizle çok gururlanırdı. Diğer kız kuzenlerden farklıydık, ne yazık ki gerçek. Sen kadın başına 3 erkeğe, hem babana, hem kocana, hem amcana karşı zor durursun. Ama mesleğin, itibarın olursa her şey değişir bak gör.

Yavrum şeklinde hitap edince, bende sizi teyze sandım

Yok ya, o benim çok sık kullandığım bir hitap, akşam akşam çok güldüm, demek teyze zannetiniz.

3 senedir gittiğim dahiliyeci doktorum inatla her sene beni fen lisesi öğrencisi sanıp, yaşımı duyunca da şaşırmasının üstüne bu çok iyi geldi valla.

evet gercekten öle buuyk amcamın kızı odtü bitirdi diyee yere göğe sıgmıyorr sıgdırmıyorlarr...
evlendı gıttı bazen ugrar yolu dusersee
mazallah sankı başbakan gelıyorr özel mangallar yanarr vs

..........
şimdide kaynım (çok sverım kendısını iyi bir kişiliktir)
polis okulunda okuyor kısmetse seneye polis olacak
önceden herkes işini yaptırıdı köyde çocukcagıza
şimdii adam yerıne koyuyor millet ..
özel muhattap oluyorlar vs
çok sahtekarlık bu yaa
bak cocuk benım eve gelır ama hala eskısı gıbıdır ben ona oda bana bunun farkında benım evde
rahat edıyor kaynımm ...
vallahıı ben karakterınden dolayı cok hayranım kaynıma
namazında ,niyazında saygılı.. abla demeden açmaz ağzını ..
ALLAH yolunu açık etsin ...

Son düzenleme:

keşke eşinde biraz ona çekseymiş yaa

keşke sabahlasam ama ufaklıgın uyanma vaktı geldıı

gözüme uyku gırmıyorrr

ama el mahkum yatacazz..

herkese hayırlı gecelerr...

dualarınız benımle olsun arkadaslar....
gercekten huzur verıyorsunuz bana ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN

Malesef bu böyle canım, hele ki kadınlar için.

Eğer somut bir getirin yoksa (mesleki ünvan, ekonomik katkı vs) sana düşen yemek pişirmek, çocuk doğurmak, kocanı memnun etmek ve susmatan öteye gitmez.

Belki senin için zor ama sakin ol, hedefine odaklan, mesleğini eline al.

Kocanın hareketlerina kafa yormaya can dayanmaz, biz 3 günde afalladık, sen her şeyine kafanı takarsan ömrün çürüyüp gider. Senin yerinde olsam politik davranır, kendimi ve çocuklarımı minimum maddi ve manevi zararla kurtarmaya bakardım.

konuyu ıyı anamak ıçın bastan berı okuya okuya geldım. böle bı adamda ben tanıyorum 17 lık cıtır kız aldı awa gözu o....larda.guzelım sana cok uzuldum. hayırsız bı baban var hayırsız bır kocan var. ama sendede hata var yaagına gırdıgın adamdan nıye cekınıyorsun herseyı ısteyeceksın kendıne bakacaksın kufurmu edıyr ac muzgı dınle sen eglen onu takma kendıne bak kocan uçkuruna cok duskun bellı ordan hızaya cekeceksın bosanma ıstemıyorsan .sür sürüştür azcık çilveli işveli ol herseye ters yapma azcık evde kocanın or....su ol canım ıperı alınca eıne vur kıcınaa bu tıpler bndan anlıyor anladıgım kadarıyla bısey ısteyınce sart kosuyor sunu yaparsan yaparım gıbı sende oyunu onun oynadıgı gıbı oyna ilişkinizi renklendır adam genc kanı kaynıyordur onun sende evde koca karılar gıbı dura dura kuflenme kendıen bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk valaa bunları aslında sana degıl aynı zamanda kendım ıcınde yazıyorum malesef erkek mılletı se..ten baska bısey dusunemıyor...

Benim merak ettigim bu kiz avm icinde bi magazada calisiyor degilmi? avmlerde genelde büyük markalar olur o kizi ve müdürünü bölge yönetimine sikayet etseniz.

müsterilerle geregindan fazla laubali oluyorlar terbiyesizce konusuyorlar falan diye bilirsiniz. genel müdürlüge gelen sikayetler kücükde olsa marka icin önemlidir ve hemen magaza yönetimine fircayi aticaklardir. en azindan huzurlari bi süreligine kacar

bıde esının ustune cok gıtme ama hep uazktan ızle . aksam bısey yokmus gıbı hosgeldın de op kocanı ne derse desın sallaa dusunme sen kendını cocugunu dusun erkekler duygusallıgada gelemezler en zayıf yanları cocukları onlarıda kullan yanı söyle. ıste cocugumuz senı cok ozledı babası hadı beraber yuruyuse cıkaslım de bıyerler götur para harcamıca cunku paraya tapıyor bellı hem cocukarla vakıt gecırırı hemde baba oldugunu hatırlar daha yası kucuk zor adapte olur o smdı gelgıtler yasar esınle baska kızlar hakkında konusma onu baskalarına kendı elın le ıtersın erkeklerın aklında yoksa bıle öle konusa konusa gırıyor hemen o mınnak beyınlerıne öle seyler. hıc bıseyı kafana takma yok ısım yok felan dıyede dusunme bende psıkologum nolmus böle seyler her aılede oluyor ama genelde bayanların hatasıı adamı cok sıkıyorlar kontrollu serbestlık dıye bısey var ona hıssettırmeden takıpte olcan kendınızden bahsedın beraber bıseyler yapın cocuklara bısey bellı etmeyın onar cok etkılenır olumsuz havadan ama esının duygularını sömur kendıne bak en önemlısı utanma hıc bısey ıcın kac kocuk yapmıssın utanmadında yatakta sımdımı utanıyorsun yokkkkkkkkkkkkkkkk b ı kere o dukkanı kızıda ıkıdebır gundeme getırme adam unutamaz ıyıce baglanır dısarı cıkınca esın orayada gıtmek ıstese baska yerlere yonlendır cocuk parkına felan yanıı kızım ıs sendee kocanı önce bı yola getır sonra anasını aglat guzellıle tabıkı bısyler unutulmaz kesınlıkle ama acısını alırsın ılerleyen zamanda adamın yası kucuk zorlanmazsın oynaş sureklı kendıne bakk mutlaka farklı seyler yap olumsuz davranma ne derse desın ve en önemlısı kafana takmaaaa hasta olursun dekı kednı kendıne her aılede olur bole seyler ama kocam benı sevıyor bana donecek .. öle dusun ama oturma evde öle olması cın kendıne bakacaksın
saclarına fon cek bukle yap bısıler yap hafıfı makyaj yap eve gec gelıyormus cocukları uyut askım senı özledım hadı dee yanı guzel seyer de guzel soz yılanı delıgınden cıkarırı cok kafana takıp uzulme hersey olacagına varır.

ben kadın mutfakta şöyle olacak dışarda şöyle olacak bilmem lafının erkeklerin kendi yetersizliklerini örtmek ve egolarını tatmin etmek için uydurdukları bi laf olduğunu düşünuyrm.orda öyle olcak burda böyle olcak ee erkekler ne yapacak yan gel yat mı.kadınlar da bu lafı içselleştirmiş ya ne diyeyim artık.
elinde tutmak için şöyle yap kontrollü takip yap cilve yap öp okşa bilmem ne valla kadınların ömrü dayanmaz buna.
konuyu da okudum ama çok uzun olduğu için her yerden okuyamadım bişey anlamadım pek.ona göre yorum yapcam ama gece gece kafa basmadı heralde.

yanı de o kıı 62. sayfada tullymaker ın dedıklerı son derece dogruuuu bu olayı fazla büyütme evet önemlı konu ama cok dallanıp budaklandırmısın kocanla konusma bunları ya artık tecrube olduk guzelık ondan bole rahat konusyoruz. emın ol bu gunler gececek ve hersey gonlunce olcak ama az sabır ve gaza gelme derım bende

bız kadınlar hep ılgı sevgı beklerız ama karsıdakını dusunmeyız butun ınsanlar sevgıye actır. burda tartısmaya gırme nıyetınde degılım bende meslegımın tecrubelerıne dayanarak bılgımı paylasmak ıstedım ıster yap ıster yapma sana kalmıs iş. yok erkeklerın egosu felan fılan dıye dıye kadınlar kendınızı kandırmayın sonra kocaları kaptırın baskalarına sonra aglayııp sızlanın hem bende yok mutfakta ası ol dısarda hanfendı ol demedım kocanı heyecanlandır demek ıstedım kocası uckuruna duskun hıcbır erkekte erkek gıbı odun gıbı duran kadın ıstemez yatakta oropspu gıbı ol ıste nolcakkk basını dondur adamın onların beynı ona calısıyorsa o yonde kullanacaksın kı mutlu olasın . sen ıstersen yapma sana zorla yap demıyorum ama ortada ıkı cocuk var ve kocasını herseye ragmen seven bır kadın var ve en onemlısı yaşları kucuk. normal böle egılımler olması dıarıya karsı kadına kendıne bakmasını söluyorum hem kendı ruh halı ıcın hemde kocasını kendıne yakınlaştırması ıcın. benden bu kadar ne ıstersen onu yap surekı dikleş kocanla ters davran sert yap sonra otur dovün sen nasılkı öle bı koca ıstemezsın erkekte böle bi kadın ıstemez boşa dememiş atalarımız tatlı dil yılanı delığınden cıkarrır. hadı hayırlı aksamlar benden bu kadar.

ben de zaten ille size yönelik söylemedim bu genel düşüncenin yanlışlığından bahsettim kendimce öyle.zaten bi bayan nerde nasıl davranması gerektiğini bilir ama sürekli kocam başkalarına kaptırmayayım diye diken üstünde olup şöyle olayım yapayım diye yaşanmazki.ki anladığım kadarıyla bilmiyorum fazlasıyla yapmış bazı şeyleri.bence kocasının beyninde bitiyor her şey.ben yaptıklarını doğru buldum sadece kankayla girilecek muhabbetler olmamlıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…