mantıklı düşünemiyorum :(

okudukca sinirim bozuldu yarıda bıraktım bunedir ya bu adam 6 tl lik sütün pazarlıgını yapıp cocuguna süt bile almaya cimrilik eden biri başka kadına kıza ne hayrı olcakki öle kolay deil evli olupta başkalarınıda idare etmek karısına napmıski dostuna yapsın kimse cekemez onu senden başka bu birincisi ikinciside ne bu susmak ne bu sabır ya neoluyosa olsun inceldigi yerden kopsun senin beklemen sadece o kızla samimiyetinin artmasına sebep git bakalım bagır cagır rezil et kızı patronuna sor böle bişeyden haberiniz varmı olanları anlat madem çocukların için katlanıyosun sahip çık kocana evliligine öle susup oturmakla hiçbişey çözülmez kopar kıyametleri eşinde farkındadır zaten senden baskasını tercih etmez kimse 2 çocugunu karısını bırakıpta bilmem kaç aydır tanıdıgı 19 yasında kızın peşinden gitmez kolay kolay körkütük aşık deilse tabi ha aşıksada zaten ondan ne sana nede evlatlarına hayır gelmez.

ben aslinda konunun sonunu okuyunca yani esinle ilk konustugunuz geceyi ve ardindan mutlu oldugunuzu yazinca yazmak istemedim...

cünkü ben inanmiyorum insanlarin birden hemen pat diye iyi olabilecegine tabi ki olan insanlar yok mu var

ama konu baska,dükkandaki patronun bayiliyorlar birbirlerine demesi,espri saka cinsinden degildir..

ve bir erkek bunlarin ardindan hemen mi yola gelir yani daha önce nerdeydi akli...aranizda iyi kötü konusma gecmis..

ve o susmus aglamis filan ama hic dememis ki sen bana nasil güvenmez misin bunu düsündün mü yani birseyi olmayan insan

hemen herseyi toz pembe göstermeye gözünü boyamaya calismaz,sonucta sen yanlis anladiysanda birazda olsa bu kiside yapmadigi birseyden

dolayi suclama geliyorsa yine bozuk atardi..

hemen alisverse göütmeler almalar satmalar,hicbir sey dememler alisveris esnasinda tüm ipler senin eline havasini vermis..belkide öyledir simdi seni yanlis yönlendirmek istemiyorum..

ama hersey birgünde olaganüstü sekilde düzelmesi beni biraz süphelendiriyor...

bazn cok konu aciliyor mesela begenmiyorlar yazilanlari bir iki birsey deyip sonra hersey düzeldi..sahsen ilk okudugumda bana bu hissi verdi acaba gercek mi yoksa kizcagiz artik bu sekilde

anilmak istemedigi icin evet konsuutk hallettik mi dedi diye düsündüm..

insallah yaniliyorumdur sen cok iyi bir insansin insallah üzülmezsin daha

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm çok zor eşin ilgisizlikten bu kıza meyletmiş bence durum bunu gösteriyor sana tek tavsiyem sen evde iki çocuk bakarken bu durumlara müsade etme biraz yırtıcı ol hakkını savun git o kızla açık açık çekinmeden konuş bu durum böyle devam ederse kızın ailesine kadar gideceğini söyle hatta ve hatta kıza patronuyla konuşacağınnı söyle sert ol asla taviz verme kimse kusura bakmasın hem anne olacaksın hem eşine bakacaksın hemde böyle bi durumla karşılaşacaksın her kez sınırını bilsin hayat bu kadar enayi olamaz git ve konuş sana acımayana acıma sakın

O olayın arkasından yazdıgım mesajda eşinin agladıgını yazdıgında suçlu oldugu için agladıgını söylemiştim.

Suçu olmasa en azından sinirlenir sen beni ne ile suçluyorsun diye tepki gösterirdi.

Bir de o gün dükkana gittiğinizde yani seni kendisi götürdüğünde patronunun orda olması dikkatimi çekmişti.

Demek anlaşmışlar diye düşünmüştüm.

Canım bak bunların hepsi her şeyi biliyor fakat senden gizlemek için oyun oynuyorlar

hayırrr aslaaaa aslaaa öyle bir sey olamaz canım benım nedemek yazılanları begenmeyiptee hersey yolunda yalanını söyleyebılırmm
asla
ben gercekten ALLAH' a sonsuz inancı olan bır ınsanım
bura yazdıklarımın hepsi dogru ,zaten yalanı hıc sevmem be becerememde
dakıkası dakıkasına yazdım her gunumu her anımı
......
asıl ben cok utanıyordum burdaa
sizlerin vaktını alıyorum konuyu dallandırıp budaklandırdım ,sakız gibi uzattıkça uzattım diyeee
..nasıl olurda ben yorumları begenmeyıpte hersey yolunda derımm ..

aksine sizden güç alarak ayatkta kaldım ben
....
gercekten eşim degısmıstıı
ama snaırım yıne beni kandırdı
çok SAFIM BEN YAA gercekten cok safımm
bana ufacık bır hedıye alması veya ufacık bır guzel söz soylemesı mnı mesut etmeye ve herseyı unutmamam yetıyorda artıyor bilee
bılmıyorum yaa vicdansızlık yapamıyorum
süründüreyim diyorum ama yuzunu gorunce gülmeye başlıyorum ...
hiç konusmadan çekti gitti sabah
.....
bu akşam güzel yemekler yapıcam eger yemezsede artık cidden bahaneler uydurdugunu anlıcam yanıı

kendı kendime kalbini bozma ,kötü düşünme diyordum
ama artık bende senin gibi düşünüyorumm

canm bende konunu takip ediyorum ve çok üzülüyorum sanırım hala düzelmedi, şu Allah.n belası dükkana bişey olsa kız defolsa gitse ne biliyim kurtulsanız inşallah herşey düzelir ya

benımde cıkarken basıma gelmıstı suan evlıyım allaha sukur bırsey yok ama tetıkteyım buda benım ıcımı yakıyo ama napım unutamıyorum ya sankı dun gıbı gelıyor olanlar neyse, abla ben kızla cok konustum anlamadı en son sokakta yakaladım ıs cıkısıydı galba hatırlamıyorum tam ama bagırdım cagırdım resıl ettım uste cıkmaya calıstı en son sabrım tastı bı guzel ustunu basını yırttım sokakta ıyıce resıl ettım tabı bende oldum o ayrı sonra benı sıkayet ettı bende sevgılıme donup dedımkı ben rahatladım artık ne halınız varsa gorun umrumda degılsınız bu ıs bukadarmıs oh be ustumden yuk kalktı dedım ama tabı cıldırıyorum bı yandan 1 gun oldu 3 gun oldu aramadı 4. gun kapımda bıttı 1 hafta naz yaptım sonra barıstık 6 ay sonra eskı bı sevgılısını aramıs konusmus falan msj yakaladım cep telefonunda ondada sokakta sevgılımı resıl ettım bagırdı cagırdı suclu ya bende bastım gıttım gercı ızın vermedı gıtmeme kactım bı sekılde taksıye atladım geldım eve 3 hafta ne dısarı cıktım ne telefonunu actım sonra cıktım gezdım alısverıs yaptım arkadaslarımla takıldım derken bıgun karsılastık noldu acılmıssın sacılmıssın dedı, bende eskiye döndüm artık sen hıc olmadın hıcte olmıcaksın bosuna agız kalabalıgı yapma dedım cektım gıttım butun gun pesımdeydı ama o 3 hafta varyaa nasıl bagrım yandı anlatamam aglarken yastıkla agzımı kapatıyordum evdekıler duymasın dıye cok sukur hersey bıttı gene affettım evlendık sımdı cok mutluyuz ama ben hala tetıkteyım ıcım ıcımı yıyorr yardımcı olım dedım ama kendı ıcımı doktum umarım sende cok mutlu olursun ama sunu soylım kaybetmeden deger bılmıyo erkekler bı yola cıkıcaksan ders vermek ıcın sabretceksın yuzune dahı bakmıcaksın ama su kızıda bı yon resıl et abla sınırını al ınan bana rahatlıcaksın. inş. yanlıs bırsey dememısımdır. Allah yardımcın olsun dualarım senınle

canm bende konunu takip ediyorum ve çok üzülüyorum sanırım hala düzelmedi, şu Allah.n belası dükkana bişey olsa kız defolsa gitse ne biliyim kurtulsanız inşallah herşey düzelir ya

düzeldiğini sanmışım canım
hersey oyunmuş ,yalanmışş
en ufak bır sebepten ..sırf yemek hazırlamadım dıye kavga cıkardı eşim .küs bana aklınca ..

yaa artık cidden yoruldum yaa ..ugrasamıcam kaprisleriyle artık
evlatlarımla ilğilenmeyi tercih ediyorum

ah canım benım net bişe yokkı ortada eşim bir güzel kapattı konunun üstünü..

olsa bıle bne öle bagırıp çagıramam seviyeme aykırı

hersey normal bır şekilde bıterr

bosanırım ...

ne halleri varsa gorurler..

ama net bır kanıt yok canım benımm ..
işte son bır adım kaldı bu hazıran dökumanına bakıcam..fazlaca aranan noyu arıcam falan yoksa içimde kalırr..bu ayın dökumanını elıme bır gecıreyım konu kapanacak ozaman ...

eşim ya haklı cıkacak yada suçlu

Eşim böyle yaptı, şöyle yaptı onca şeyi anlatıp anlatıp tm anlat dök içini ama sonrada hiç birşey olmamış gibi eşim yok çocugumun babası diyen kadınlara karşıyım belki böyle düşündüğüm için bana kızacaksınız ama böyle düşünen kadınlar defalarca aldatılan kadınlardır ve her seferinde bunu yutan, kadınlık gururunu ayaklarının altına alan kadınlardır benim gözümde, çocugu bahane ederler birde hikaye vallahi gerçekten ayrılmak isteyen kadın hiç çocuk falan demıyor alıyor çocugunu çıkıyor, hee gidecek yerimi yok o zaman ayrı tartışılır tabi.

Son düzenleme:

hangı hattı kullanıyor bılmıyorum ama gıden msj ların bıle nosu gozukuyor ınternet sıfresı varsa onla ayarlarını acabılırsın dokuman maılıne gelebılır yada kızın soy ısmınden herseye ulasabılırsın az cok googleden ev adresıne ulasılıyor hangı hattaysa esın o hattın bılınmeyen nosundanda bakabılırsın ısım soyısım sordurarak nosunu ogrenebılırsın olmadı allah korusunda bosancaksın mahkemede tum dokumanları ısteyebılırsın kızın calıstıgı magazanın kamera goruntulerıde dahıl. bırsey geldı aklıma hıc tanıdıgın cok yakın komsunun oglu kızı yokmu yada arkadasın ona rıca etsen evden cıktımı eşın, oda o dukkana gıtse gozetlese ne bılım bekledıkce daha da uzulursun ya ( Allah yardımcın olsun sabırlar versın

yine başa döndük bu konu uzadıkça uzar ama elimden birşey gelmiyor iştee

çırpınıyorum ama yokk bıse bulamıyorum

ama eşim niye böyle yanardönerli degısken halde

e yaptıgının farkında degıl

sankı bırseyler olsada kavga etsen modunda ben anlayamıyourm

yok kımseye guvenecegım bırısı

canim insallah biz yaniliyoruzdur..ama sen kalbini bozma yinede bak bakalim sen daha iyi anlarsin,bazen kelimeleri yazilanlari herkes kendine göre yorumlar

anlam cikarir ama sen yasananlari tavirlari en iyi anlarsin ne deyim bilemiyorum insallah hersey cok güzel olur senin icin

gidecek yeri olmayan kadınlar icin biraz acımasız olmus. paragrafın sonunda onları da hatırlamıssınız ama kadınlık gururundan ahkam kestikten sonra ''gidecek yeri olmayanlar' zavallıdır gibi olmus.
Hassas konular bunlar. BU ÜLKEDE hakaretlere ugrayıp, öldüresiye dövülüp o kocayı bırakıp gidemeyen kadınlar var. Bu sosyal bir yarayken -ki konuyu açan arkadas gidecek yeri olmadığını da söylemiş- kadınlık gururundan dem tutmak cok acımasız.

Canım,
öncelikle cok sakin ol. cunku herşeyden önce sana muhtac yavruların var.
Aşk, Sadakat, Kadınlık gururu, falan gibi ''büyük laflar'' -senin kendi iradenle karar verip de doğurduğun masum meleklerin- yanında hepsi boş laf...

Sen önce annesin. Bu gerçek bütün o büyük lafları ezer geçer.
O kuzuların hiçbir suçu yok çünkü.
Onlar huzur ve sevgi içinde büyürlerse eğer, sağlıklı birer yetişkin olucaklar.
Bu gerçeği hiç unutma. Bak babam arkamda durmaz diyorsun. Senin cocuklarının ömürboyu arkasında duracak babası ve annesi olmalı.

Sakin ve soğukkanlılıkla; kendine daha cok özen göstererek, kendine acıyan ve hesap soran kıskanc kadın rolünü bırakarak;
rahat,kendine güvenen, evlatları ve yuvası icin hayatı güzel ve doyumlu kılmaya gayret eden frekanstan hic ayrılmamaya gayret et.

Sineye çek demiyorum. Sadece sakin ol ve bazı arkadaşların dediği gibi boşuna üstüne gitme eşinin. Yapmıyorsa bile yapmaya itme onu.
Yasın cok genc oldugu icin bunları uygulamakta zorlanabilicegini tahmin ediyorum.
Kendini asmaya calıs. Yuvanın huzurunu korumaya gayret et.
cunku sen ne yaparsan yap istedigin hafiyeliği yap istedigin kavgayı yap eger esin seni aldatacaksa sonuc degismeyecek.
Ama sakin ve özenli olursan onu bu hatyı yapmaktan uzak tutabilirsin.
Yavrularının da arkalarında baba destegi hic eksilmez. yuvanız huzurla devam eder.
Malesef herseyi kuran ve devamlılıgını saglayan biz kadınlarız.

Son düzenleme:

Ben yanlış cümle kurdum sanırım ki sen yanlış anladın benim demek istediğim gidicek yeri olmayan kadınlar için geçerli değil söylediğim laflar oky yani işi olan güçlü olan kadınlar var bunlara katlanıyor ben onu kasdettim zaten binevide genel anlamda yazdım yazımı burdaki bayana direk söylemedim, bu konuya nazaran burda söylemek istedim. Zaten sondaki yazdıgım gidecek yeri olmayan ayrı tartışılır dediğimde bu yüzdendi umarım bu sefer doğru anlamışsındır veya doğru anlatmışımdır.

Birde bana bu ülkeyi ve kadınlarını, yaşananları öğretme ben neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum, dediğim gibi benim ne demek istediğimi ben yanlış yazmışım diyeyim oky.

nezamandir okuyorum konunu, baristin diye sevinmistim

yine noldu

ya bir nalasma ne oldugunu canımm

durduk yere sırf yemek hazır degıl dıye bagırdı cagırdı trip etttı yemegı nıde hazırladım ama yemeden yattı

bundan sonra senın hıcbır dedıgını yapmıcam dedı sen bana hıc ılgı göstermıyorsun dıyorr...

ama alakası yok yanı elımden gelenın fazlasını yapıyorum eşim için ama o gun yemek hazır degıl dıye stemlendı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…