Bakın hem soğukkanlı,hem kendimce mantıklı hem de bir hukukçu olarak çok net söylüyorum korkutun.Hukuk yoluyla hakkınızı arayacağınızı söyleyin. Yapmasanız bile korkutun.Terbiyesiz kadın.Hatta özel mesajla ulaşın bana ben elimden gelen desteği veririm. Çok samimi olarak söylüyorum bunu
Aklımdakı tam olarak buydu gercekten .
Cok tesekkur ederım . avukat arayısındayım su son 1 saattır .
Yeterlımı dava acsam bırsey elde edebılrımıyım
Aklımdakı tam olarak buydu gercekten .
Cok tesekkur ederım . avukat arayısındayım su son 1 saattır .
Yeterlımı dava acsam bırsey elde edebılrımıyım
Sağlam bir avukat ve bu belgelerle gayet guzel bir tazminat alırsınız kendisi de rezil olduguyla kalır
Yorum duruyor değil mi?
Kızlar suan cok sınırlıyım acil yardım ıstyrm eskı konularımda problemlı bı dugun atlattıgımı soylemıstım dugunumu mahveden kaynım ve eltımden .
Gorusmuyorum onlarla Fakat gecen gun aıle yemegı vermıstım evde onlar harıc tum yengelrımı abılerımı cagrdm guzel bı gun gecrdık ve ben bu aksamkı resımlerı sosyal paylasım sıtesıne attım .
Hıc bı yorum yapmadım laf sokacak bı durumda yok resımlerımde ama sayın eltı bana bunu yazmıs ! Sen bu resimlerle canımızı acıtacağını mı düşündün gerçekten? Böyle şeylerle mutlu olacak kadar basitsin işte. Üstelik kaynını arayıpda küfür edecek kadar aşağlıksın. Ama sende haklısın. Anne baba sevgisi terbiyesi görmemiş bir zavallıdan ne beklenirki. Annesinin dostları yüzünden karakollara düşen birisinden insanlıkmı bekleyeceksin? Senin ve ailenin ne olduğunu herkes biliyor. 500 lira uğruna kızlarını satan böcek kadar değeri olmayan varlıklarsınız. Seni ilk ve son kez uyarıyorum kızım. Bizimle uğraşma sonuçlarına katlanırsın.
Kımseye henuz bısey soylemedım sızce hangı yolu ızlemelıyım .
Bıktım ben bunlardan !!
Bunu okudugumda ısyerımde yemek yıyordum hepsı bogazıma dugumlendı ! sınırden elım ayagım tıtrıyo suanda !
O 500 tl dedıgı kapı basma adetı abartılmıs bı rakam !
Ayrıca da onu da ılgılendırmez . Hakertler cok agır ! altında kalamam ! ma sevıyemı de dusuremem !
İnsanları dertleriyle vuranları sevmiyorum
Kendi de ailevi sıkıntılarla büyüyebilirdi
Ayrıca daha hayat devam ediyor kimin ne yaşayacağı belli olmaz
Muhatap olmayacağını, devam ederse şikayette bulunacağını söyle.
o kadar hakaret bide üstüne tehdit nolucakmış sonuçları acaba eşinede herkesede o yorumları göster terbiyesiz o kim ki onları söyleyebiliyo napabilirsin bilmiyorum ama ben olsam seviye meviye dinlemem saçını başını yolardım. bazıları bu dilden anlıyo siz edebinizden susarsınız o kendini bi halt zannedip daha beterlerini yapar zamanında bunu yapsaydınız şimdi oraya yazacak cesaretide bulamazdı. şu an yazılan kendime yazılmış havasına girdim o derece sinirlendim k. bakma
Ozel mesaj attı . duruyo tabı sılermıyım hıc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?