Mantıklı ve sogukkanlı bayanlar bakarmısınız

bi kaç resimle içindekileri dökmüş ortaya ne kadar kinlenmiş size karşı

ölmüş kıskançlıktan

bence herkes bilsin onun ne kadar kötü bi insan olduğunu

resmen gel ağzımı burnumu kır diyo kadın.bn olsam muhattap olmazdım seviyesine inmeye gerek yok.ayrıca biz eltime 1000 tl verdk kapı basma parası.o kıskankığı için öyle söylüyor.

Bakın hem soğukkanlı,hem kendimce mantıklı hem de bir hukukçu olarak çok net söylüyorum korkutun.Hukuk yoluyla hakkınızı arayacağınızı söyleyin. Yapmasanız bile korkutun.Terbiyesiz kadın.Hatta özel mesajla ulaşın bana ben elimden gelen desteği veririm. Çok samimi olarak söylüyorum bunu

Aklımdakı tam olarak buydu gercekten .
Cok tesekkur ederım . avukat arayısındayım su son 1 saattır .
Yeterlımı dava acsam bırsey elde edebılrımıyım

Sakın cevap vermeyin. Bu tip durumlarda vereceğiniz cevap sonucu o daha beterini söyleyecek ve bir yerden sonra sizde kendinize Hakim olamayıp Haklıyken haksız hale düşeceksiniz.
Asla cevap vermeden herkese gösterin bu rezilliği. Ve ben sizin yerinizde olsam esim esimin ailesi ve cevresine gösterip dava acar hakkımı orada savunurdum.
Bu ne Terbiyesizlik ya Cevap verme arkadasım sakın

Ben bile okuyunca sinir oldum kadına da bak

bence siz onun seviyesine düşmeden cvp verin ve kesinlikle eşinize söyleyin

şikayetçi ol aklı başına gelsin densizin..

Aklımdakı tam olarak buydu gercekten .
Cok tesekkur ederım . avukat arayısındayım su son 1 saattır .
Yeterlımı dava acsam bırsey elde edebılrımıyım

Sağlam bir avukat ve bu belgelerle gayet guzel bir tazminat alırsınız kendisi de rezil olduguyla kalır

Önceki konularınıza bakmadan yazıyorum.

Ben olsam kesinlikle engellerdim.
Engellemeden önce mesaj yazılabiliyorsa,"çok komiksin bu kadar kıskanacağını bilseydim seni çok daha önce engellerdim" gibi birşey yazardım.
Bu arada yazılanları eşime mutlaka okuturdum.

İnsanları dertleriyle vuranları sevmiyorum
Kendi de ailevi sıkıntılarla büyüyebilirdi
Ayrıca daha hayat devam ediyor kimin ne yaşayacağı belli olmaz

Muhatap olmayacağını, devam ederse şikayette bulunacağını söyle.

Sağlam bir avukat ve bu belgelerle gayet guzel bir tazminat alırsınız kendisi de rezil olduguyla kalır

sosyal paylasım sıtesı msajları delıl yerıne gecıyormu acaba .
Bende sınırlı bırıyım olay buycek ve haksız duruma dusecegımı bıldıgım ıcın bırsey yazmadm .yazmıcamda

o kadar hakaret bide üstüne tehdit nolucakmış sonuçları acaba eşinede herkesede o yorumları göster terbiyesiz o kim ki onları söyleyebiliyo napabilirsin bilmiyorum ama ben olsam seviye meviye dinlemem saçını başını yolardım. bazıları bu dilden anlıyo siz edebinizden susarsınız o kendini bi halt zannedip daha beterlerini yapar zamanında bunu yapsaydınız şimdi oraya yazacak cesaretide bulamazdı. şu an yazılan kendime yazılmış havasına girdim o derece sinirlendim k. bakma

hiç karşılık verme direk dava aç hakim karşısına geççince belki adam olurlar bide baya tehdit ediyo napcağı belli olmaz bu bi suç zaten hakkını ara çoksinirlendim terbiyesize bak yaaa

Kendı kızkardesı dost hayatı yasıyo zaten .

sac bas yolmak kolay ıs ufacık bırsey zaten !
ama yok sac acısı 2 gune gecer .
Mahkemelerde surunsun !

Ozel mesaj attı . duruyo tabı sılermıyım hıc.

Özel mesaj mı yoksa fotoğrafın altına mı yapıldı yorum.Birisi basın savcısının alanına girer diğeri cumhuriyet savcısının.Kesinlikle cevap vermeyin.Mutlaka ama mutlaka avukatla birlikte hareket edin.Tek başına ekran görüntüsü delil olarak yeterli olmuyor ama siz yinede alın.Sorularıma cevap alıyım çok acele :)) kamuya açık yere mi yorum yapıldı yoksa özel mesaj olarak mı gönderildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…