Mantıklı ve sogukkanlı bayanlar bakarmısınız

merhaba, hukukçu olduğunuzu yazmışsınız. hukuk bölümüne yazdığım bir konuyla ilgili maalesef hukukçu görüşü alamadım. mesaj hakkım olmadığı için özelden yazamıyorum. mail adresinize sakıncası yoksa görüş istediğim konuyu yazsam yardımcı olabilir misiniz?

Tabiki evet ! bu sozlerı kım kaldırabılır.
aklıma takılan tek sey bu sosyal paylş st mesajlar delıl olarak gecıyomuydu ..
Bı arkadas sagolsun guzel acıklamıs .
gecıyormus

En güzeli .
Eğer vazgecerseniz çok pişman olursunuz .
Burnu dyrtmeli ..

tabiki :)) arkadaş olarak ekliyorum sizi

sosyal paylasım sıtesı msajları delıl yerıne gecıyormu acaba .
Bende sınırlı bırıyım olay buycek ve haksız duruma dusecegımı bıldıgım ıcın bırsey yazmadm .yazmıcamda

Tabi ki geçiyor yeni yasalar sayesinde. Kısının face inin ona ait oldugu tespit ediliyor sonrası kolay zaten

herkes kendine yakısanı yapar, nasıl da çatlamış o yemekte olamadıgına...
ailenin diger uyeleri de ona olumlu yaklaşmıyor ki tum hırsını sizden çıkarmaya çalışmış, hiç aldırış etmeyin.
ama ilerde eşiniz kaynınzla küslügü sorun edip karı koca gorusmeniz icin ısrarcı olabilir bu yuzden bilsin gorsun size nasıl cumleler kuruldugunu. not: yorumlarını silme ihtimallerine karşılık da prt sc. alın.

Bence onun yazdığı o mesajı silmeden eşinize göstermelisiniz..

Rica ederim umarım işine yarar. :) Önceki konularını da hatırlıyorum. Okurken ben bile öfkelendim senin yerine. Lütfen haberdar et bizi.

m.etme canm yazarım mutlaka .
Esıme soyledım cok sınırlendı ..
o harıc dıger Eltılerım ablam gıbıdır onlara gosterdım hepsı arkamda suan ..
Zaten kımse sevmıyor onun hıncını aldı aklınca

aile apartmanı mı?

Ay dış kapının dış mandalı insanlar ne çok canımızı sıkıyorlar.

Asıl buna canım sıklıyor.

Bendede varda bitane elti müsvettesi.

Ben de şunu anlamadım hiç görüşmediğiniz, evinize bile çağırmadığınız bir insan neden sizin face da ekli olarak duruyor bu tarzını biliyorsanız silin engelleyin yani. Tabii ki sözler çok çok çirkin ama ailevi meselelerinizi eltiniz neden bu kadar biliyor yani onu da anlamadım. Kendi ailenizi çağırıp çağrılmadıysa yok sayıldığı için ve hani ona nispet yaptığınızı sandığı için yazmış ama önce eşinize gösterin söylediklerini sonra da tek kelime etmeden hiçbir imalı söz yazmadan silin engelleyin gitsin yani uğraşmaya değmez. Onun istediği de o dur belki de. Ama eşiniz görsün yazdıklarını. Hem kaynınız face da değil mi karısının yazdıklarını görmeyecek mi laf etmeyecek mi.

canım benım. Ne kendısı ne kocası bende eklı degıl zaten engelleme geregı duymadım o yuzden ..
demekkı benı takıp edıyor kı kapak resmımden falan gormus ..
aılevı olay da ne yzıkkı aıle ıcınde oldugundan ıstemesende duyuluyo cok uzgunum bu konuda..

Bence apartmana asmaya gerek yok yani şekeri filan var diyorsunuz hem de apartmana ilan edicem diyorsunuz oraya asacağınıza kaynananız oradan değil sizden bilse duysa daha iyi değil mi. Böyle bir şey kazanamazsınız hem kaynananızla da aranız iyi değilmiş onu sevmezmiş ama sizinle de arası iyi değilmiş ne kadar haklı olursanız olun astığınız için eşinde kaynananda kızabilir arayıp dava açacağınızı söyleyebilirsiniz korkacaktır zaten ama dava açarsanız da kaynınızla eşinizin arası epey bozulur eşiniz gidip kayınınızla eltinizle konuşsun bir güzel ağzının payını versin bence.

eğer olabilecekleri göze aldıysanız hakaret davası açsanıza bu yazdıklarından dolayı.
elinizde delilse delil her şey var. namusa, aile şerefinize kadar dil uzatmış.
eşinizle aranızda yaşanacakları göze alın verin mahkemeye görsün gününü.

O zaman engelleyeceksiniz yapacak bir şey yokta ile içinde olaylar siz birisine anlatmazsanız nasıl duyulur ki özel konular bunlar ancak belki o da belki eşiniz bilir kaynananız filan herkes ailevi sorunlarınızı biliyor muydu. Kim söylemiş anlatmış yani aile içinde birine anlatmazsan o da başkasına anlatamaz senin ailende bizim ailemizde bunlar yaşandı diye anlatacak değil koz vermemek lazı insanlara bazı şeyler gizli kalmalı ama dediğim gibi eşiniz görmüş zaten gitsin hesap sorsun arkanızda olduğunu göstersin ama apartmana ilan etmek kayınınızı zor durumda bırakır haklıyken haksız duruma düşersiniz yabancı birileri de gelebilir apartmana ona yapılan şeyde tüm aile karalanır diye kızabilirler öncelikle engelleyin ve silin sonra dava açacaksınız açarsınız ama şunu unutmayın dava ile beraber kayınınızı da karşınıza alacaksınız eşinizde görüşmeyecek onlarla.

tamamen yanlıs anlamıssın ılan derken apartmandakı tum aıle fertlerıne gosterıcem demek ıstedım bı yere asmıcam.
Esımde abısıne had bıldırcek sekılde konusmaz ne yazıkkı ..

Mantıklı ve soğukkanlı bir cevap istemişsiniz.

O zaman şöyle söylüyorum; Ne bir cevap verin, ne mahkemeye verin ...

Uğraşmayın böyle bel altı insanlarıyla. Eşinizle aranız iyiydi, eski konunuzdan biliyorum.

Ne gerek var eşinizle huzurunuzu kaçırmaya ? Değer mi?

Mahkemeye verseniz nolacak, kan davasına dönecek iş .

Eşinizle konuşun, ortak bir yol bulup onu uygulayın .

Gerçekten insanlar değmez ve onların seviyesine inmenize gerek bile yok.

Ha şöyle, madem sizi takip ediyormuş. Aleni bir şekilde olmadan, inceden siz de onu bu şekilde rahatsız etmeye devam edin.

Mutlu imajı verin. Aile fotoğrafları koyun. Elbet bir süre sonra, elti hanım göre göre belki de mutluluğunuza özenip yanınızda bile yer almak isteyebilir.

Siz çocukluğunuzdan beri zaten sevgisiz büyüdünüz, huzursuz büyüdünüz buna çok üzülmüştüm.

Şimdi eşinizde o sevgiyi , huzuru bulmuşken . Başka insanların sevgisizliği yüzünden bunu bozmaya gerek var mı ?

Bu kadar agır bı lafı kaldıramam ben ..
Evet yazdıkların dogru ama kocam onlara benı hırcınlıkla savunamayacagı ıcın onlar aynılarını yapmaya benı rahatsız etmeye devam edecekler .

Bu kadar agır bı lafı kaldıramam ben ..
Evet yazdıkların dogru ama kocam onlara benı hırcınlıkla savunamayacagı ıcın onlar aynılarını yapmaya benı rahatsız etmeye devam edecekler .

Evet bazı laflar çok ağırdır. Fakat onları söyleyen insanlara bakmak lazım ilk önce.
Her ağızdan çıkan lafın pek bir önemi yok .
Niye kaldırmak olarak bakıyorsunuz ki ? Evet ben de olsam sinirden küplere binerdim.
Bayağı bir insanın söylenmiş ucuz kelimeleri bunlar. Siz kendinizi bildikten, eşiniz bildikten sonra ?
Siz de aynılarını yapmaya devam edin işte.
Hırçınlıkla savunmasın ama yeri geldiğinde sözünü ortaya koymasını bilsin eşiniz.
Önemli olan bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…