Özel mesaj mı yoksa fotoğrafın altına mı yapıldı yorum.Birisi basın savcısının alanına girer diğeri cumhuriyet savcısının.Kesinlikle cevap vermeyin.Mutlaka ama mutlaka avukatla birlikte hareket edin.Tek başına ekran görüntüsü delil olarak yeterli olmuyor ama siz yinede alın.Sorularıma cevap alıyım çok acele :)) kamuya açık yere mi yorum yapıldı yoksa özel mesaj olarak mı gönderildi?
Sağlam bir avukat ve bu belgelerle gayet guzel bir tazminat alırsınız kendisi de rezil olduguyla kalır
Bence de şikayet et. Savcılığa dilekçe ver. Eve kağıt gelince o korkar zaten. Açıkça hakaret etmiş hiçbir şekilde kurtaramaz. Sakın o mesajı silme ve ekran görüntüsünü de muhakkak kaydet.[/Q
hemen printscreen yapıyorum
Ozel mesaj attı canım . Dırek bana attı kımse gormedı .
Kendı kızkardesı dost hayatı yasıyo zaten .
Kayınvalidenle aran nasıl, iyiyse ara anne bak x bana ne yazmış de vicdan yap.
Şikayetçi olacaksin değil mi ?
Kızlar suan cok sınırlıyım acil yardım ıstyrm eskı konularımda problemlı bı dugun atlattıgımı soylemıstım dugunumu mahveden kaynım ve eltımden .
Gorusmuyorum onlarla Fakat gecen gun aıle yemegı vermıstım evde onlar harıc tum yengelrımı abılerımı cagrdm guzel bı gun gecrdık ve ben bu aksamkı resımlerı sosyal paylasım sıtesıne attım .
Hıc bı yorum yapmadım laf sokacak bı durumda yok resımlerımde ama sayın eltı bana bunu yazmıs ! Sen bu resimlerle canımızı acıtacağını mı düşündün gerçekten? Böyle şeylerle mutlu olacak kadar basitsin işte. Üstelik kaynını arayıpda küfür edecek kadar aşağlıksın. Ama sende haklısın. Anne baba sevgisi terbiyesi görmemiş bir zavallıdan ne beklenirki. Annesinin dostları yüzünden karakollara düşen birisinden insanlıkmı bekleyeceksin? Senin ve ailenin ne olduğunu herkes biliyor. 500 lira uğruna kızlarını satan böcek kadar değeri olmayan varlıklarsınız. Seni ilk ve son kez uyarıyorum kızım. Bizimle uğraşma sonuçlarına katlanırsın.
Kımseye henuz bısey soylemedım sızce hangı yolu ızlemelıyım .
Bıktım ben bunlardan !!
Bunu okudugumda ısyerımde yemek yıyordum hepsı bogazıma dugumlendı ! sınırden elım ayagım tıtrıyo suanda !
O 500 tl dedıgı kapı basma adetı abartılmıs bı rakam !
Ayrıca da onu da ılgılendırmez . Hakertler cok agır ! altında kalamam ! ma sevıyemı de dusuremem !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?