Mantıklı ve sogukkanlı bayanlar bakarmısınız

Bence en güzeli , cevap vermemek. Cevap vermezsen hem mağdur hem haklı olursun eşinin gözünde

Ozel mesaj attı canım . Dırek bana attı kımse gormedı .

Bence de şikayet et. Savcılığa dilekçe ver. Eve kağıt gelince o korkar zaten. Açıkça hakaret etmiş hiçbir şekilde kurtaramaz. Sakın o mesajı silme ve ekran görüntüsünü de muhakkak kaydet.

canımızı acıtacağını mı sanıyorsun demiş ama kudurmuş belli ki...

korkutmak çok iyi fikir üç buçuk atar belki de çirkefliğini kendine saklamayı öğrenir bundan sonra

Sağlam bir avukat ve bu belgelerle gayet guzel bir tazminat alırsınız kendisi de rezil olduguyla kalır

Çok mantıklı. Tazminat ve dava laflarını duyunca nasıl kuyruklarını kıstırırlar şahit olursunuz. Ve cidden keyif verir. Kesinlikle dava edin.

Ozel mesaj attı canım . Dırek bana attı kımse gormedı .

Tamam ekran görüntüsü al.Gerçi o hiçbir işe yaramayacak ama dursun yinede.Mesajı silme,cevap verme. avukat bul iyi kötü farketmez tutup çok yüksek ücret talep edecek birine de gitme. Her türlü ispatlanır.Mesaj olarak atması çok daha iyi.bilişim suçlarına giriyor sen her türlü onun başını ağrıtırsın.Ama sakın bak vezgeçme,boşver derlerse sakın kendini ezdirme meseleyi boşverme. İlde mi yaşıyorsun,ilçede mi?

kufur ettin sunu bunu yaptin yazmis ya oyle seyler yaptin mi? yoksa uyduruyor mu?

Size basit yazmış; ama asıl basit olan kendisi, bence de hiç cevap vermeyin. Bu tarz insanlarla laf dalaşına girilmez. Dava açmak en güzeli.

Kişi kendinden bilir işi. Kendisi nasılsa karşısındakini öyle görür.
Ya hiç birşey yazma ürsün ürsün kudursun.
Ya da kişi kendinden bilir işi de geç ne yazarsa yazsın cevap verme .

Cevap vermemek daha iyi bence

bı arkadas guzel yorum yapmıs edeplı edebınden susar edepsız ben susturdum sanır dıye .
O cınsten bu arkadasta .
Suscam ama bu sıneye cekecegım demek degıl

Kayınvalidenle aran nasıl, iyiyse ara anne bak x bana ne yazmış de vicdan yap.

onun sekerı tansıyonu falan cıkar sımdı .
evde de yanlız bırbırımızı cok sevmeyız onu da sevmez hatta acıkca soyledı ama bunu kımse hos karsılamaz sonucta.
aksam cıktısını aldıgım kagıdı apartmana ılan yapıcam

Bencede kesinlikle cevap yazmayın...Herkes değerini kendi belirler...Sonuç olarak o bu derece kötü şeyler yazmışsa kendi kalitesini düşürmüş,
Muhattap olmaya değmezzzzzzzzzz.....
Üzmeyin tatlı canınızı, herşey gelip geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…