Kızlar suan cok sınırlıyım acil yardım ıstyrm eskı konularımda problemlı bı dugun atlattıgımı soylemıstım dugunumu mahveden kaynım ve eltımden .
Gorusmuyorum onlarla Fakat gecen gun aıle yemegı vermıstım evde onlar harıc tum yengelrımı abılerımı cagrdm guzel bı gun gecrdık ve ben bu aksamkı resımlerı sosyal paylasım sıtesıne attım .
Hıc bı yorum yapmadım laf sokacak bı durumda yok resımlerımde ama sayın eltı bana bunu yazmıs ! Sen bu resimlerle canımızı acıtacağını mı düşündün gerçekten? Böyle şeylerle mutlu olacak kadar basitsin işte. Üstelik kaynını arayıpda küfür edecek kadar aşağlıksın. Ama sende haklısın. Anne baba sevgisi terbiyesi görmemiş bir zavallıdan ne beklenirki. Annesinin dostları yüzünden karakollara düşen birisinden insanlıkmı bekleyeceksin? Senin ve ailenin ne olduğunu herkes biliyor. 500 lira uğruna kızlarını satan böcek kadar değeri olmayan varlıklarsınız. Seni ilk ve son kez uyarıyorum kızım. Bizimle uğraşma sonuçlarına katlanırsın.
Kımseye henuz bısey soylemedım sızce hangı yolu ızlemelıyım .
Bıktım ben bunlardan !!
Bunu okudugumda ısyerımde yemek yıyordum hepsı bogazıma dugumlendı ! sınırden elım ayagım tıtrıyo suanda !
O 500 tl dedıgı kapı basma adetı abartılmıs bı rakam !
Ayrıca da onu da ılgılendırmez . Hakertler cok agır ! altında kalamam ! ma sevıyemı de dusuremem !
Edit: Kw ve aıle buyuklerıyle konusuldu .
Daha da sınır oldum sacma sapan seyler soylendı !
guya benı sakınlestırecekler .. onu bısey yerıne koymadıklarını gostermek ıcın kw 'sen or..spu da olsan benım oglum sevmıs begenmıs almıs dedı !
Ben nerelere sıgayım ne yapayım bılmıyorum cıkıp haykırmak gelıyo ıcımde koca bı ates var bedenım bana aıt degıl sankı !
mahkeme konusunsa Eltım harıc hepsı benım karsımda kocam da dahıl !
Mahkeme acarsam tum aıle bırbırıne dusermıs hanfendının ogulları kavga edermıs .
BEn susacakmısım onlar konuscakmıs o terbıyesız kadınla !
Cıldırcam ben nasıl bı yere dusmusum boyle !
Susacakmısım ya bak sen !
Kocam bıle arada benım abım var yapma dedı resmen . mahkeme acarsam onu da silip gtmem gerekıyo tum aıle de bunu ıstıyo , e ben bu lafı yutamam !
ben neyım ya ! ben bunları haketcek ne yaptım !!
Abısı de oldum olası sevmedı en son onunla da olayımız olmustu daha dogrusu aynı karısı gıbı !!!durduk yerde !!! bulaşmıstı .
Ya zorla bulaşıyorlar resmen dava acmaya kalkınca da bız aıleyız yapamazsın dıyorlar !
Anneme mı gıdıp anlatsam kı !
offfff canım arkadaşım nedir senin bunlardan çektiğinkızlar suan cok sınırlıyım acil yardım ıstyrm eskı konularımda problemlı bı dugun atlattıgımı soylemıstım dugunumu mahveden kaynım ve eltımden .
Gorusmuyorum onlarla fakat gecen gun aıle yemegı vermıstım evde onlar harıc tum yengelrımı abılerımı cagrdm guzel bı gun gecrdık ve ben bu aksamkı resımlerı sosyal paylasım sıtesıne attım .
Hıc bı yorum yapmadım laf sokacak bı durumda yok resımlerımde ama sayın eltı bana bunu yazmıs ! sen bu resimlerle canımızı acıtacağını mı düşündün gerçekten? Böyle şeylerle mutlu olacak kadar basitsin işte. üstelik kaynını arayıpda küfür edecek kadar aşağlıksın. Ama sende haklısın. Anne baba sevgisi terbiyesi görmemiş bir zavallıdan ne beklenirki. Annesinin dostları yüzünden karakollara düşen birisinden insanlıkmı bekleyeceksin? Senin ve ailenin ne olduğunu herkes biliyor. 500 lira uğruna kızlarını satan böcek kadar değeri olmayan varlıklarsınız. Seni ilk ve son kez uyarıyorum kızım. Bizimle uğraşma sonuçlarına katlanırsın.
kımseye henuz bısey soylemedım sızce hangı yolu ızlemelıyım .
Bıktım ben bunlardan !!
Bunu okudugumda ısyerımde yemek yıyordum hepsı bogazıma dugumlendı ! Sınırden elım ayagım tıtrıyo suanda !
Ayrıca da onu da ılgılendırmez . Hakertler cok agır ! Altında kalamam ! Ma sevıyemı de dusuremem !
edit: Kw ve aıle buyuklerıyle konusuldu .
Guya benı sakınlestırecekler .. Onu bısey yerıne koymadıklarını gostermek ıcın kw 'sen or..spu da olsan benım oglum sevmıs begenmıs almıs dedı !
Ben nerelere sıgayım ne yapayım bılmıyorum cıkıp haykırmak gelıyo ıcımde koca bı ates var bedenım bana aıt degıl sankı !
Mahkeme konusunsa eltım harıc hepsı benım karsımda kocam da dahıl !
Mahkeme acarsam tum aıle bırbırıne dusermıs hanfendının ogulları kavga edermıs .
Ben susacakmısım onlar konuscakmıs o terbıyesız kadınla !
Kocam bıle arada benım abım var yapma dedı resmen . Mahkeme acarsam onu da silip gtmem gerekıyo tum aıle de bunu ıstıyo , e ben bu lafı yutamam !
Ben neyım ya ! Ben bunları haketcek ne yaptım !!
Abısı de oldum olası sevmedı en son onunla da olayımız olmustu daha dogrusu aynı karısı gıbı !!!durduk yerde !!! Bulaşmıstı .
Ya zorla bulaşıyorlar resmen dava acmaya kalkınca da bız aıleyız yapamazsın dıyorlar !
saçmalama export biz yanındayız arkadaşımmmhayatımdakı herkesten nefret edıyorum .. Bu lafları soyleyenlerden bu laflara zemın hazırlayan annemden hıc yanımda olmayan babamdan benı savunamayıp pısan kocamdan yeter ! Yoruldum gercekten aglamaktan gozlerım kurudu hayat benı cok yordu kaldıramıyorum artık kısa zamanda uzman yardımı almazsam benım gıdısatım hıc ıyı degıl dun gece defalarca dusundum kendımı asmayı .. Tükendim
offfff canım arkadaşım nedir senin bunlardan çektiğin
şu eltine neler yapmak istiyorum şu an biliyormusun
lütfen sakin ol hakaret davası açıcaksın sanırım evet doğru olan da bu
yapmasan da korkmalı senden ve yapacaklarından
sebin hakkında böle konuşamaz
off nasıl insanlar bunlar export şaştım kaldım yaaa
saçmalama export biz yanındayız arkadaşımmm
sen böle biri değilsin
bir iki adi yaratık yüzünden canına mı kıyacaksın yok yaaa....
Sakın sakın böel düşünceleri at bakim kafandan
aslında napman gerektiğini biliyorum ama terbiyem müsade etmiyordert ortagım benımhosgeldın ıyı kı geldın ..
Dava acmayı cok ıstıyorum acmalıyım bılıyorum ama bunu yaparsam o aıle aprtmanından cıkmalıyım belkı olaylar esımle ıkımızın arasında bıle buyuk problemlere yol acacak .
Acsın dıyorum ya gerekırse bıtsın bu evllık ben tek basıma olduktan sonra her yerde savunurum kendımı !!
Napım sen soyle !
mesele o iki insan degıl aslında ..
Onların agzına laf veren olmayan ailem benı üzüyor .
Tum bunlara rest cekebılecek bı kocam olmayısı benı uzuyor.
Huzur bulamadm ben hıcbı yerde ..
Neden yasıyorum onu bıle bılmıyorum .
Bunlar benı mahvedıyor .
Annem yakın bı zamanda sehır dısına yerlesecek .
Ozaman daha duzgun sakın bı hayat kuracak aılesı orda cunku .
Bende mı basıp gtsem dıye dusunuyorum ıyıce yanlız kalıcam .
Ben bu kadar şirretle nasıl mucadele edıcem !
Hayat benı ınanılmaz yordu yagmurum ..
annen gidince bişiler daha çok düzene giricek emil ol.
Ama en ufak bişide annenle,ailenle seni yargılayamaz kimsee
uzaklaşsanız sizde biraz
keşke şehir değiştirseniz
şöle kimsenin olmadığı bi yerde yeniden başlasanız
herşey harika olur
Mesele o iki insan degıl aslında ..
Onların agzına laf veren olmayan ailem benı üzüyor .
Tum bunlara rest cekebılecek bı kocam olmayısı benı uzuyor.
Huzur bulamadm ben hıcbı yerde ..
Neden yasıyorum onu bıle bılmıyorum .
Bunlar benı mahvedıyor .
Annem yakın bı zamanda sehır dısına yerlesecek .
Ozaman daha duzgun sakın bı hayat kuracak aılesı orda cunku .
BEnde mı basıp gtsem dıye dusunuyorum ıyıce yanlız kalıcam .
Ben bu kadar şirretle nasıl mucadele edıcem !
Hayat benı ınanılmaz yordu yagmurum ..
Kızlar suan cok sınırlıyım acil yardım ıstyrm eskı konularımda problemlı bı dugun atlattıgımı soylemıstım dugunumu mahveden kaynım ve eltımden .
Gorusmuyorum onlarla Fakat gecen gun aıle yemegı vermıstım evde onlar harıc tum yengelrımı abılerımı cagrdm guzel bı gun gecrdık ve ben bu aksamkı resımlerı sosyal paylasım sıtesıne attım .
Hıc bı yorum yapmadım laf sokacak bı durumda yok resımlerımde ama sayın eltı bana bunu yazmıs ! Sen bu resimlerle canımızı acıtacağını mı düşündün gerçekten? Böyle şeylerle mutlu olacak kadar basitsin işte. Üstelik kaynını arayıpda küfür edecek kadar aşağlıksın. Ama sende haklısın. Anne baba sevgisi terbiyesi görmemiş bir zavallıdan ne beklenirki. Annesinin dostları yüzünden karakollara düşen birisinden insanlıkmı bekleyeceksin? Senin ve ailenin ne olduğunu herkes biliyor. 500 lira uğruna kızlarını satan böcek kadar değeri olmayan varlıklarsınız. Seni ilk ve son kez uyarıyorum kızım. Bizimle uğraşma sonuçlarına katlanırsın.
Kımseye henuz bısey soylemedım sızce hangı yolu ızlemelıyım .
Bıktım ben bunlardan !!
Bunu okudugumda ısyerımde yemek yıyordum hepsı bogazıma dugumlendı ! sınırden elım ayagım tıtrıyo suanda !
Ayrıca da onu da ılgılendırmez . Hakertler cok agır ! altında kalamam ! ma sevıyemı de dusuremem !
Edit: Kw ve aıle buyuklerıyle konusuldu .
guya benı sakınlestırecekler .. onu bısey yerıne koymadıklarını gostermek ıcın kw 'sen or..spu da olsan benım oglum sevmıs begenmıs almıs dedı !
mahkeme konusunsa Eltım harıc hepsı benım karsımda kocam da dahıl !
BEn susacakmısım onlar konuscakmıs o terbıyesız kadınla !
Kocam bıle arada benım abım var yapma dedı resmen . mahkeme acarsam onu da silip gtmem gerekıyo tum aıle de bunu ıstıyo , e ben bu lafı yutamam !
ben neyım ya ! ben bunları haketcek ne yaptım !!
Abısı de oldum olası sevmedı en son onunla da olayımız olmustu daha dogrusu aynı karısı gıbı !!!durduk yerde !!! bulaşmıstı .
Kaynını arayıp küfür eden birisin demiş sen arayıp küfür ettin mi ki? Bu arada eğer öyle bir küfürleşme olduysa onlar da size dava açarlar belki...Aslında çok haklısın dava açma konusunda çünkü tehdit etmiş resmen ama eşin dava açma diyorsa biraz bekleyin isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?