Mantıklı ve sogukkanlı bayanlar bakarmısınız

şiddete karşıyım ancak ıslak meşe odunu ile dövmek lazım bunları..Dava açın. kimse kimseye ailede olsa bu şekilde davranmaya hakkı yoktur.

offfff canım arkadaşım nedir senin bunlardan çektiğin
şu eltine neler yapmak istiyorum şu an biliyormusun
lütfen sakin ol hakaret davası açıcaksın sanırım evet doğru olan da bu
yapmasan da korkmalı senden ve yapacaklarından
sebin hakkında böle konuşamaz
off nasıl insanlar bunlar export şaştım kaldım yaaa

saçmalama export biz yanındayız arkadaşımmm
sen böle biri değilsin
bir iki adi yaratık yüzünden canına mı kıyacaksın yok yaaa....
Sakın sakın böel düşünceleri at bakim kafandan

Dert ortagım benım hosgeldın ıyı kı geldın ..
Dava acmayı cok ıstıyorum acmalıyım bılıyorum ama bunu yaparsam o aıle aprtmanından cıkmalıyım belkı olaylar esımle ıkımızın arasında bıle buyuk problemlere yol acacak .
Acsın dıyorum ya gerekırse bıtsın bu evllık ben tek basıma olduktan sonra her yerde savunurum kendımı !!
Napım sen soyle !

saçmalama export biz yanındayız arkadaşımmm
sen böle biri değilsin
bir iki adi yaratık yüzünden canına mı kıyacaksın yok yaaa....
Sakın sakın böel düşünceleri at bakim kafandan

Mesele o iki insan degıl aslında ..
Onların agzına laf veren olmayan ailem benı üzüyor .
Tum bunlara rest cekebılecek bı kocam olmayısı benı uzuyor.
Huzur bulamadm ben hıcbı yerde ..
Neden yasıyorum onu bıle bılmıyorum .
Bunlar benı mahvedıyor .
Annem yakın bı zamanda sehır dısına yerlesecek .
Ozaman daha duzgun sakın bı hayat kuracak aılesı orda cunku .
BEnde mı basıp gtsem dıye dusunuyorum ıyıce yanlız kalıcam .
Ben bu kadar şirretle nasıl mucadele edıcem !
Hayat benı ınanılmaz yordu yagmurum ..

aslında napman gerektiğini biliyorum ama terbiyem müsade etmiyor
kocan aslında en büyük cevabı verecek olan kişi
ama maalesef yapmıyor
mahelle kavgası da yapamssınki karakterine aykırı ama
bu kadın da meydanı çok boş bulmuş belliki
yani hiç bişi yapmassanda devamı gelicektir
du bi düşünelim

annen gidince bişiler daha çok düzene giricek emil ol.
Ama en ufak bişide annenle,ailenle seni yargılayamaz kimsee
uzaklaşsanız sizde biraz
keşke şehir değiştirseniz
şöle kimsenin olmadığı bi yerde yeniden başlasanız
herşey harika olur

Önceki konularını bilmiyorum ama yazılanlardan anladığım kadarıyla, yalnız başına ayakta durabilecek kadar acı tecrüben olmuş. Bunlar seni güçlendirmiş. Şimdi o kalabalık ailenin içinde kendini onlara bırakıp savunmasız hissediyosun sanırım kendini. Yerinde olsam durumu eşimle paylaşırdım. Baktım destek olmuyor, eltinin yazdıkları hafif şeyler değil, o o iğrenç şeyleri yazınca kardeşler birbirine düşmüyor da sen dava açınca mı birbirlerine düşüyorlar. O zaman sizi apartmandan kovma noktasına geliyorlar da o eltinden herkes korkuyor mu, ondan mı sessiz kalınıyor bu duruma? Eğer eşin de destek olmuyorsa olmasın, o eltiye haddinin bildirilmesi lazım. Onun o son sözüyle verdiği göz korkusunu kendisinin yaşaması lazım. Bu hakaretlerin sonuçlarına onun katlanması lazım. Bence dava açmalısın...
Eşinde kendini o zaman belli eder tahminimce. Sana sahip çıkmayacaksa yanında olmayacaksa, zaten bu saatten sonra da sahip çıkmaz. Madem yalnız mücadele etmek zorundasın, o zaman keşke o eltimin de hakettiğini yapsaydım zamanında diye üzülme sonradan.

BEnım kocam aılesınden kopars sudan cıkmıs balıga doner!
Hastalanır ataklar gecırır..
Ben boyle sınır krızlerı gecrcem omur boyunca.

Benim anlamadığım eltinin terbiyesizliği kardeşlerin kavga etmesine sebep olmuyorsa senin davan nasıl sebep olcak. Demek ki eşin karısına hakaret edilince sesini çıkarmasa da abisi eşine dava açılınca sesini çılkarıyor. Nerde çirkef var o kıymete biniyor ya şu dünyada daha da bir şey demiyorum.

"Bir lafa bakarım laf mı diye,bir de söyleyene bakarım adam mı diye" misali,bir insana vereceğin en büyük cevap tepkisiz kalmaktır.Bir insanı gerçekten illet etmek istiyorsan kaale almadığını gösterip tek cevap vermeye tenezzül etmezsin.Burda birine laf söyleyecek kişi eşin.Abisine diyecek ki,karına ayar çek,haddini bilsin bu kadar.Dava açsan ne olacak.Avukat tutacaksın,yok harç parası yok vekalet ücreti.Bir de mahkeme kapılarında git gel yap dur.Daha çok stres.Eşinle aran açılacak,eşinin ailesiyle aran açılacak.Mahkeme öyle hemen bitmez.Bu huzursuzluk büyüyecek büyüecek başka boyutlara geçecek.Haklıyken birden suçlu olacaksın.Sosyal medyada bu olayla ilgili herhangi birşey paylaşıp,aile içi meselerinizi ortaya dökme.Zaten kadının sana bulunduğu ithamları okuyan diğer insanlar,aaa evet şurda haklılık payı var derler eltin için.Herkes seni savunmayabilir.Bazısı bizim söyleyemediklerimizi söylemiş diyebilir.Seni ilgilendiren eşin ve sensin.Gerisini boşver.Engelle.Görüşme.Eltin hayatında olsa ne olur,olmasa ne.Kötü söz sahibine aittir.

canım böyle düşünme yaa ne aileler var sonuçta ne olursa olsun onlar senin ailen sende öyle şeyler olmasını istemezdin senin elinde değildiki sen sapasağlam ,onurunla ayaktasın hiç öyle düşünme senin utanacak sıkılacak hiç birşeyin yok kimse sütten çıkma ak kaşık değil bu dünyada. eltin olacak dengesizin te ki işte boş insan hiiiiç kafana takma arkadaşım..o da hakettiğini bulur Allah tarafından..

inanmiyorum ya resmen seni yalniz birakiyorlar. insan böyle zamanda ne yapcagini sasiriyor. dava acsan bi türlü acmasan bi türlü.... esinlede aran bozulacak. gerci yaninda olmayan adamla aran bozulsa nlur bozulmasa nlur of cok sinirlendim gercekten.

sanırım galiba çok çok kıskanmış...mahkemeyle uğraşmayın bence..yada siz bilirsiniz...bende de var bi elti...muhatap olmadığımda mutluyum...
böyle mesafeli durduğumda bakışları bile değişiyor gibime geliyor...sanki acıyorum bile bazen...

Kaynını arayıp küfür eden birisin demiş sen arayıp küfür ettin mi ki? Bu arada eğer öyle bir küfürleşme olduysa onlar da size dava açarlar belki...Aslında çok haklısın dava açma konusunda çünkü tehdit etmiş resmen ama eşin dava açma diyorsa biraz bekleyin isterseniz.

nıye eskı konuları hortlatıyorsunuz??? ne şimdi bu...

dogruda bu kadinin senin listende ne isi var madem o kadar nefret ediyorsun?

hahah ne kadar eskiymis bu konu yaa..bizde sazan gibiyiz masaAllah

Cnm kıskanms demekki. Bak benim eşimin bi akrabasyla sorn yasadık. Kv savundu.. karsmadım..Dedim ki bi ortamda, şimdi seviyesine düşüp muatap almadım 2.si olmasin... o yerine ulastı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…