Mantıklı ve sogukkanlı bayanlar bakarmısınız

Canim kesinlikle mesajı silme cok cok agir bir mesaj bu sen ona bu mesajla hakkında hakaret davasi acacagini söyle ve ciddi diyorum avukata ver...cok ciddi suc bu ailenize kufreder gibi yazmis ben artik bu tarz hareketlerin birilerinin yanina kalmasini istemiyorum cidden

Onca Olaydan Yorumdan Sonra Neden Eltiniz Sizinle Sosyal Medyada Arkadaş? Engel Diye Bi Seçenek Verilmiş Bize Neden Muhattabsın ki Bari Sosyal Medya da Görme Kendisini

Diğer eltilerin ve kayınlarına mesajın çıktısını alıp gösterdin anladığım kadarı ile. Bence bu kadarı yeter, en güzeli yoksaymak. Görme, duyma, konuşma.... Bir insanı yok saymakdan daha kötü bişey olamaz, çevrenizdeki diğer akrabalarınız nedenini biliyor artık zaten. Gene üstüne gelinirse ve sen dayanamayacak olursan, lütfen artık benimle değil avukatımla muhatap olun de geç... Fazlasına gerek yok. Bu benim fikrim sadece

Hayatımdakı herkesten nefret edıyorum .. Bu lafları soyleyenlerden bu laflara zemın hazırlayan annemden hıc yanımda olmayan babamdan benı savunamayıp pısan kocamdan Yeter ! yoruldum gercekten aglamaktan gozlerım kurudu Hayat benı cok yordu kaldıramıyorum artık kısa zamanda uzman yardımı almazsam benım gıdısatım hıc ıyı degıl Dun gece defalarca dusundum kendımı asmayı .. tükendim

canim ne diyosun sen ne asmasi ya... böyle seyleri kafandan cikar. kimse senden daha önemli degil. bende de böyle bi görümce var yazdiklarini yazsam sasirirsin ama ben hic cevap vermedim, icim icimi yedi ama onun seviyesine düsemem. allaha havale ettim sende öyle yap. hukuki anlamda bisey yapabiliyorsan yap tabi ... kendini daha iyi hissedersin. lütfen kendini üzme

sosyal paylaşım sitesinden size yazdıkları çok terbiyesizce, özellikle'' kızlarını 500 liraya satan aile'' sözü o kadar yanlış anlaşılabilir ki açıkçası ben ilk okuduğumda aklıma başka şey geldi yani düğünde kapı tutma adeti için alınmış bi para değil de başka bişey gibi ve bu direkt namusunuza dil uzatmaktır. eltiniz gerçekten çok terbiyesizmiş. allah size sabır versin.

Ay deme öyle nolur herkeste neler var bi tek sen degilsin bu durumda olan. Hiçkimsenin ailesi gecmisi kusursuz degil emin ol

Canım aklından sakın öyle kötü şeyler geçirme. Uzman yardımı al, sağlıklı düşünüp kararlar ver, kendine değer ver, bu hayatta hiç kimse için canına kıymaya değmez. Sakinleş bazı şeyleri zamana bırak, seni üzüp kıran insanları çıkar hayatından, eşinle de konuş, o insanların lafını etmesin sana.tamamen çıkaramasan da bir süreliğine çıkar. Bu dünya imtihan dünyası, hepimiz farklı şeylerden imtihan ediliyoruz, herkesin derdi kendine göre çok büyük; senin imtihanında çok ağır (eski konularını okudum) ama sen sabret Allah’ım mükafatını fazlasıyla verecektir sakın unutma.

Canım mahkemeye başvurup vurmayacağını aileye sorarsan herhalde sana evet kızım git aç demezler. Kim der bunu? Kim ister kim izin verir? Birinden izin alırsan izin vermemelerini de göze alacaksın. O yüzden izin almak yerine doğru bildiğin şeyi yapacaksın. Hayır ne düşündün ki evet kızım sen bu kızı süründür mü diyeceklerdi? Ya da o kızın vereceği tazminat nerden çıkacak. Kızın kendi cebinden mi? İzin almayacaktın.

Kendini asmak falan hiç aklından geçirme. Çaresiz değilsin ki. Çalışıyorsun annen baban arkanda. Burda bilmiyorumun konusu vardı. Hem çocuklarını elinden almakla tehdit ediyorlar, eşi amca oğlu babası o yüzden arkasında değil boşanamıyor üzerine bin türlü çile ve de çalışmıyor. Bu arkadaş bile hala dimdik ayakta çabalıyorken hiç kötü şeyler getirme aklına.

Son düzenleme:
OFF ÇOK SİNİR. evet sakın ve soğukkanlı olmak cok zr ama biraz taktığını değil takmadığını gosterırsen onunda sınırlerını bozarsın. BİRKAÇ FOTO DAHA EKLE. HATTA KOCANLA MUTLU AİLE YAZILI BIR FITI EKLE. ÇILDIRTTIKCA CILDIRT.

BEN OLSAM FACEDEN ENGELLERIM BOYLELIKLE BENIDE TAKIP EDEMEZ.

Ben hayatım boyunca ınsanlarla TEK basıma mucadele etmekten yoruldum .
Ne annem ne babam ne kocam yanımda olmadı !

Herkesi gectim fakat esiniz nasil olurda tepkisiz kalir?
Kadin resmen onun namusuna laf etmis, nasil olurda bunu yutar?
Öncellikle sunu söylemeyilim, hayatiniz zor evet yasadiklariniz, ailenizin size yasattiklari hic ama hic kolay degil.
Ama siz güclü bir kadinsiniz.
Ezdirmeyin kendinizi ve kimsenin sizi savunmasini beklemeyin.
Bu hayatta herkes yalnizdir.
Madem esiniz dava acmasini istemiyor, o zaman gidip abisiyle konussun, o yazilanlarin hesabini sorsun!?
Yapmiyor, yapamiyorsa o zaman bir zahmet gecsin kösesine otursun ve sizin nasil dava acip o kadini yazdiklarina pisman edeceginizi izlesin.
Toparlayin kendinizi, ölmek kolay yolu secmektir, böyle hemen yenilgiyi kabul etmek zaten o insanlarin ekmegine yag sürmek demektir.
Siz güclü bir kadinsiniz, baskalarinin sizi savunmasina ihtiyaciniz yok.

Son düzenleme:
küfürden bahsedıyo, eski konularınıza bakmadım kime küfrettınızya da ettınız mi?

esım bu hafta sonu gıdıp abısıyle konusacakmıs ..
ne konuscak alttan alcak yalvarr gıbı konuscak vıcdan yaptrcak ben bunu ıstemıyorum

mesajınızı bır daha okudumda sabredilecek gıbı degıl.Normalde cok soğukkanlı bırıyım bunda ben bıle duramam.
aslada sessiz kalmayın bu nasıl bir yazış tarzı ve şekli.

aç telefonu ağzına geleni soyle sende karıştır ortalığı.madem koruyanın yok sen kendı hakkını koru.

Ben hayatım boyunca ınsanlarla TEK basıma mucadele etmekten yoruldum .
Ne annem ne babam ne kocam yanımda olmadı !

Güzelim asla TEK başına değilsin. Biz hepmiz senin yanında değil miyiz? Sen bunları kendi ailene gösterseydin yanında olmayacaklar mıydı? Asla tek olduğunu düşünme. Eşin snei yalnız bırakarak en büyük kötülüğü yapmış. Sen kalbinde onu affedicek büyüklüğü bulursna ne ala. Bulamazsan asla ama asla TEK değilsin. Yalnız değilsin.

esım bu hafta sonu gıdıp abısıyle konusacakmıs ..
ne konuscak alttan alcak yalvarr gıbı konuscak vıcdan yaptrcak ben bunu ıstemıyorum

Keske bazi erkekler kadinlar kadar delikanli, yürekli olabilse.
Ama degiller iste, bu yüzden kendinizi sizden baska kimse savunamaz.
Ayrica bir esinize sorun bakalim, sizi hangi sebebten dolayi bu kadar ezdiriyor?

Yanımda oldugunuzu bılıyorm canım o yuzden en ozellerimi bıle buraya acıyorum.
Esıme gelınce bu olaydan sonra bana dokunmasına bıle tahammulum kalmadı .
Zora gelınce napım abımle mı kavga edıym bunu mu ıstıyosun dıyor !
Lanet olsun hepsıne .
Nerden düstüm ben bu aıleye bı atesten kactım otekıne attım kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…