acaba bu mesajı ımalı bı sekılde bu resmın altında mı paylassam ..
Kızlar suan cok sınırlıyım acil yardım ıstyrm eskı konularımda problemlı bı dugun atlattıgımı soylemıstım dugunumu mahveden kaynım ve eltımden .
Gorusmuyorum onlarla Fakat gecen gun aıle yemegı vermıstım evde onlar harıc tum yengelrımı abılerımı cagrdm guzel bı gun gecrdık ve ben bu aksamkı resımlerı sosyal paylasım sıtesıne attım .
Hıc bı yorum yapmadım laf sokacak bı durumda yok resımlerımde ama sayın eltı bana bunu yazmıs ! Sen bu resimlerle canımızı acıtacağını mı düşündün gerçekten? Böyle şeylerle mutlu olacak kadar basitsin işte. Üstelik kaynını arayıpda küfür edecek kadar aşağlıksın. Ama sende haklısın. Anne baba sevgisi terbiyesi görmemiş bir zavallıdan ne beklenirki. Annesinin dostları yüzünden karakollara düşen birisinden insanlıkmı bekleyeceksin? Senin ve ailenin ne olduğunu herkes biliyor. 500 lira uğruna kızlarını satan böcek kadar değeri olmayan varlıklarsınız. Seni ilk ve son kez uyarıyorum kızım. Bizimle uğraşma sonuçlarına katlanırsın.
Kımseye henuz bısey soylemedım sızce hangı yolu ızlemelıyım .
Bıktım ben bunlardan !!
Bunu okudugumda ısyerımde yemek yıyordum hepsı bogazıma dugumlendı ! sınırden elım ayagım tıtrıyo suanda !
O 500 tl dedıgı kapı basma adetı abartılmıs bı rakam !
Ayrıca da onu da ılgılendırmez . Hakertler cok agır ! altında kalamam ! ma sevıyemı de dusuremem !
Edit: Kw ve aıle buyuklerıyle konusuldu .
Daha da sınır oldum sacma sapan seyler soylendı !
guya benı sakınlestırecekler .. onu bısey yerıne koymadıklarını gostermek ıcın kw 'sen or..spu da olsan benım oglum sevmıs begenmıs almıs dedı !
Ben nerelere sıgayım ne yapayım bılmıyorum cıkıp haykırmak gelıyo ıcımde koca bı ates var bedenım bana aıt degıl sankı !
mahkeme konusunsa Eltım harıc hepsı benım karsımda kocam da dahıl !
Mahkeme acarsam tum aıle bırbırıne dusermıs hanfendının ogulları kavga edermıs .
BEn susacakmısım onlar konuscakmıs o terbıyesız kadınla !
Cıldırcam ben nasıl bı yere dusmusum boyle !
Susacakmısım ya bak sen !
Kocam bıle arada benım abım var yapma dedı resmen . mahkeme acarsam onu da silip gtmem gerekıyo tum aıle de bunu ıstıyo , e ben bu lafı yutamam !
ben neyım ya ! ben bunları haketcek ne yaptım !!
Abısı de oldum olası sevmedı en son onunla da olayımız olmustu daha dogrusu aynı karısı gıbı !!!durduk yerde !!! bulaşmıstı .
Ya zorla bulaşıyorlar resmen dava acmaya kalkınca da bız aıleyız yapamazsın dıyorlar !
Anneme mı gıdıp anlatsam kı !
Canım aklından sakın öyle kötü şeyler geçirme. Uzman yardımı al, sağlıklı düşünüp kararlar ver, kendine değer ver, bu hayatta hiç kimse için canına kıymaya değmez. Sakinleş bazı şeyleri zamana bırak, seni üzüp kıran insanları çıkar hayatından, eşinle de konuş, o insanların lafını etmesin sana.tamamen çıkaramasan da bir süreliğine çıkar. Bu dünya imtihan dünyası, hepimiz farklı şeylerden imtihan ediliyoruz, herkesin derdi kendine göre çok büyük; senin imtihanında çok ağır (eski konularını okudum) ama sen sabret Allahım mükafatını fazlasıyla verecektir sakın unutma.Hayatımdakı herkesten nefret edıyorum .. Bu lafları soyleyenlerden bu laflara zemın hazırlayan annemden hıc yanımda olmayan babamdan benı savunamayıp pısan kocamdan Yeter ! yoruldum gercekten aglamaktan gozlerım kurudu Hayat benı cok yordu kaldıramıyorum artık kısa zamanda uzman yardımı almazsam benım gıdısatım hıc ıyı degıl Dun gece defalarca dusundum kendımı asmayı .. tükendim
Canım mahkemeye başvurup vurmayacağını aileye sorarsan herhalde sana evet kızım git aç demezler. Kim der bunu? Kim ister kim izin verir? Birinden izin alırsan izin vermemelerini de göze alacaksın. O yüzden izin almak yerine doğru bildiğin şeyi yapacaksın. Hayır ne düşündün ki evet kızım sen bu kızı süründür mü diyeceklerdi? Ya da o kızın vereceği tazminat nerden çıkacak. Kızın kendi cebinden mi? İzin almayacaktın.
Kendini asmak falan hiç aklından geçirme. Çaresiz değilsin ki. Çalışıyorsun annen baban arkanda. Burda bilmiyorumun konusu vardı. Hem çocuklarını elinden almakla tehdit ediyorlar, eşi amca oğlu babası o yüzden arkasında değil boşanamıyor üzerine bin türlü çile ve de çalışmıyor. Bu arkadaş bile hala dimdik ayakta çabalıyorken hiç kötü şeyler getirme aklına.
Herkesi gectim fakat esiniz nasil olurda tepkisiz kalir?
Kadin resmen onun namusuna laf etmis, nasil olurda bunu yutar?
Öncellikle sunu söylemeyilim, hayatiniz zor evet yasadiklariniz, ailenizin size yasattiklari hic ama hic kolay degil.
Ama siz güclü bir kadinsiniz.
Ezdirmeyin kendinizi ve kimsenin sizi savunmasini beklemeyin.
Bu hayatta herkes yalnizdir.
Madem esiniz dava acmasini istemiyor, o zaman gidip abisiyle konussun, o yazilanlarin hesabini sorsun!?
Yapmiyor, yapamiyorsa o zaman bir zahmet gecsin kösesine otursun ve sizin nasil dava acip o kadini yazdiklarina pisman edeceginizi izlesin.
Toparlayin kendinizi, ölmek kolay yolu secmektir, böyle hemen yenilgiyi kabul etmek zaten o insanlarin ekmegine yag sürmek demektir.
Siz güclü bir kadinsiniz, baskalarinin sizi savunmasina ihtiyaciniz yok.
Ben hayatım boyunca ınsanlarla TEK basıma mucadele etmekten yoruldum .
Ne annem ne babam ne kocam yanımda olmadı !
esım bu hafta sonu gıdıp abısıyle konusacakmıs ..
ne konuscak alttan alcak yalvarr gıbı konuscak vıcdan yaptrcak ben bunu ıstemıyorum
Güzelim asla TEK başına değilsin. Biz hepmiz senin yanında değil miyiz? Sen bunları kendi ailene gösterseydin yanında olmayacaklar mıydı? Asla tek olduğunu düşünme. Eşin snei yalnız bırakarak en büyük kötülüğü yapmış. Sen kalbinde onu affedicek büyüklüğü bulursna ne ala. Bulamazsan asla ama asla TEK değilsin. Yalnız değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?