Mantıklı ve sogukkanlı bayanlar bakarmısınız

sana hakaret etmiş hemde sosyal paylaşım sitesinde herkesin görebileceği şekilde, dava açmaya ne dersin ?

sana hakaret etmiş hemde sosyal paylaşım sitesinde herkesin görebileceği şekilde, dava açmaya ne dersin ?

guzel fikir derim ..
Bende boyle dusunuyırm zaten (ozel mesaj attı yorum degıl tabı bu delıl bakımından daha da işime geldi orası da ayrı mesele)

Şimdi bu sana attığı mesaj mı yoksa direk yorum mu çözemedim. Bana sorarsan dava falan açma. Bu yorumunu print scrn ile kopyala (eğer mesajsa zaten silme sakın) ve ona sadece şunu söyle . Bu mesajın hem hakaret hem tehdit içeriyor ve bu yazdıklarını hep saklicam. Eğer bi kez daha senden yana bi rahatsızlığım olursa hukuki yollara başvurucam gibi "kibar" bi dille UYAR (yani aslında sen de tehdit et). Ama bunu sakin bi dille yap ki onun elinde de hakaret vs. gibi bi kanıt olmasın. Eşine de yazdığını göster, "sadece bilgin olsun diye gösteriyorum, yarın bi gün bana neden söylemedin deme, bilmeni istedim" dersin.

guzel fikir derim ..
Bende boyle dusunuyırm zaten (ozel mesaj attı yorum degıl tabı bu delıl bakımından daha da işime geldi orası da ayrı mesele)

özel mesaj da olsa hakaret davası açabilirsin bilişim suçlarından. Yalnız şöyle bir ayrıntı evriyim bu tür davalar küçük davalar olduğundan çok uzun süre devam edebilir, hani belki çenesi kapanır diye ilk aklıma bu geldi.

Uğraşmak istemiyosan da engelle sil gitsin. Böyle insanlarla hayat zor valla

Sen çirkefleşme eşin arkandaysa o halletsin,ne cüret yaniiii ergen mi.bu

gülün gecin derim..
hic ugrasmaya degmez bence.
ne kadar sinir bozucu olsa bile komik bir durum bir yandan..düsünsenize sizin sayfanizi takip ediyor hayatinizi merak ediyor kiskaniyor kafasinda kuruyor.. isi gücü yok sizinle ugrasiyor yani
uzak durun hic birsey yapmayin onu kaale bile almayin
sosyal aglarda artik ayri bir dert yani.. sizin yerinizde olsam resim felanda koymazdim ama sizin tercihiniz yinede

Kıskançlığından patlamış gelememiş diye.. Gerçekten komik..
Gül arkadaşım önce, kıskanılıyorsun..
Sonra da dava aç tabiki.

Dava açın dersini alsın. Bu kadar basit.

Kıskançlığından patlamış gelememiş diye.. Gerçekten komik..
Gül arkadaşım önce, kıskanılıyorsun..
Sonra da dava aç tabiki.

işin o tarafından bakarsan evet komık gercekten.
Benden cok daha ıyı hayat kosullarında buyumus ve suanda benden daha rahat yasayan bı ınsanın benı kıskanıyor olması komik ve enteresan ..

Aynısı gecen ay benım basıma geldı,eltım cocukları bana bırakmıstı benım oglanla ücü bır masada oyun hamurundan bıseyler yapıyolardı bızde esımle fotolarını cektık ben face ye koydum ,soyadımızı yazarak misal aydınlar ıs basındA dedım, görümce hemen yazmıs bızı neden arayıp sormadıgınız bellı oldu evlensekte bızım soyadımızda aydın bız aynı ana babanın cocuklarıyız ( ne alakaysa ) vs vs .ben bısey demedım ama esım cevabını yazmıs ,cok sukur allah muhabbetımıxı artırsın geldınde kapımızı acmadıkmı kıskanma yazmıs ben gorur gormez sıldım yazmasaydın dedım sonra gorumce gormemıs bu yazıyı baska seyler yazmıs ama kım gorup soyledıyse ertesı gun aman aman neler yazmıs tehtıd etmıs bıde zamanı gelınce hersey ortaya cıkacak dıye (aradakı lafları kastedıyo kı ben eltımı zaten tanıyorum ee bende onun hakkında konusmadıgıma gore) esım demıstı bı kere yenge benım hanımı dolduruyo dıye onlara karsı hemfn gıdıp kızına yumurtladı demekkı kaynana.ee noldu simdi kendi kendine etti salak.esim rezil etti faceyede senin seviyen anca bu kadar dedi .silinen mesaja hala niye cevap yaziyosun ,gorusmuyoruz simdi ,insan bu kadar hazimsiz olur yigenin onlar senin ,bide elti olsa fotoda evi basimiza yikacakti heralde

Ben olsam
HOŞT HOŞT yazardim sadece. Salak zırvalamis hadsiz beyinsiz cok sinìr oldum

Ah birde bana sor !
Zaten borc harc ıcınde evlendık bı ton sıkıntı yasadık hala bırc oduyoruz kımseye mınnet etmeden kendı yagımızda kavruluyorz kendı aılemden yetrnce sıkıntm var ışımde yeterınce bunaltıyolar bırde bu cıktı

yok canım aksıne 40 ına merdıven dayamıs kendını prenses sanan zengın bı sosyete ! cok pohpohlanmıs zamanında
başkalarının geçmişini yüzüne vuran kişi ne prenses ne başka bişi olabilir değersizin önde gideni olur anca.hiç takma kafana gül geç eşin arkandaysa problem yok kardeşine gidip senin eşin benim eşim için bunları yazmış desin bakalım ne cevapları olacak....

Diger konularını da okudum simdi bacım bosver takma kafana bu beyinsizi zaten bi ton derdin var sallama. Itim dirlar götum dinler de gec. Kompleksli huysuz karı şeytanından bulsun delirdim vallaha

Ne kadar kıskanmış ,mahvolmuş resmen

Eşin de seninle aynı düşüncedeyse bu çirkef için aranızda sorun olmayacaksa bence aç davanı ,bu hadsiz de cezasını alsın ..

Ailenize,şerefinize hakaret etmiş terbiye yoksunu kadın ,kaldırılır bir şey değil bu .

Ben senin yerinde olsam, eyer boyle sorunlarim varsa, ve ailenin bir ferdi ve esi ile gorusmuyorsam, oteki fertleriyle yaptigim seyleri sosyal paylasim sitelerinde paylasmazdim. Sahsen ben zaten hicbirseyimi bu tur sitelerde paylasmam, hatta hesabim bile yoktur boyle yerlerde.. Cunku ozelime herkes bu gibi yerlerden cok rahat ulasabilir diye dusunuyorum.

Eltinin bu paylasimi kendilerine yonelk olarak dusunmus olmasi dogal. Kendisi cok negatif duygular besledigi icin sana karsi senin niyetin oyle olmamis bile olsa o tur kotu bir niyet okumus olmasini dogal buluyorum.
Bence bundan sonra hicbirseyini, sosyal paylasim sitelerinde paylasma.

Kendi capinda sana haddini bildirmis guya.

Senin yerinde olsam hic birsey yapmazdim. Sonra bir ara sakinlesince esime bunu gosterirdim. Eltini ve kaynini madem sevmiyorsun ve istemiyorsun hayatinda tamamen yok gibi davran, tepki bile verme. Kavga etme, ki ben bunun potansiyelini sende goruyorum :). Haklisin ama bu sadece seni daha haksiz duruma dusurur ve sende iyice onlarin seviyesine dusersin.

Sessiz olmak, umursamamak ezildin demek deyildir. Kesinlikle boyle dusunup ezlirim piskolojisine girme.

Ve naparsaniz yapin bir an evvel kendinize bir ev alip cikmaya bakin ordan ve ordan cikmadan da sakin cocuk yapayim deme. Bu sinir harbiyle cocugun cok sinirli ve huysuz bir bebek olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…