resmen gel ağzımı burnumu kır diyo kadın.bn olsam muhattap olmazdım seviyesine inmeye gerek yok.ayrıca biz eltime 1000 tl verdk kapı basma parası.o kıskankığı için öyle söylüyor.
Kızlar suan cok sınırlıyım acil yardım ıstyrm eskı konularımda problemlı bı dugun atlattıgımı soylemıstım dugunumu mahveden kaynım ve eltımden .
Gorusmuyorum onlarla Fakat gecen gun aıle yemegı vermıstım evde onlar harıc tum yengelrımı abılerımı cagrdm guzel bı gun gecrdık ve ben bu aksamkı resımlerı sosyal paylasım sıtesıne attım .
Hıc bı yorum yapmadım laf sokacak bı durumda yok resımlerımde ama sayın eltı bana bunu yazmıs ! Sen bu resimlerle canımızı acıtacağını mı düşündün gerçekten? Böyle şeylerle mutlu olacak kadar basitsin işte. Üstelik kaynını arayıpda küfür edecek kadar aşağlıksın. Ama sende haklısın. Anne baba sevgisi terbiyesi görmemiş bir zavallıdan ne beklenirki. Annesinin dostları yüzünden karakollara düşen birisinden insanlıkmı bekleyeceksin? Senin ve ailenin ne olduğunu herkes biliyor. 500 lira uğruna kızlarını satan böcek kadar değeri olmayan varlıklarsınız. Seni ilk ve son kez uyarıyorum kızım. Bizimle uğraşma sonuçlarına katlanırsın.
Kımseye henuz bısey soylemedım sızce hangı yolu ızlemelıyım .
Bıktım ben bunlardan !!
Bunu okudugumda ısyerımde yemek yıyordum hepsı bogazıma dugumlendı ! sınırden elım ayagım tıtrıyo suanda !
O 500 tl dedıgı kapı basma adetı abartılmıs bı rakam !
Ayrıca da onu da ılgılendırmez . Hakertler cok agır ! altında kalamam ! ma sevıyemı de dusuremem !
sana hakaret etmiş hemde sosyal paylaşım sitesinde herkesin görebileceği şekilde, dava açmaya ne dersin ?
Kızlar suan cok sınırlıyım acil yardım ıstyrm eskı konularımda problemlı bı dugun atlattıgımı soylemıstım dugunumu mahveden kaynım ve eltımden .
Gorusmuyorum onlarla Fakat gecen gun aıle yemegı vermıstım evde onlar harıc tum yengelrımı abılerımı cagrdm guzel bı gun gecrdık ve ben bu aksamkı resımlerı sosyal paylasım sıtesıne attım .
Hıc bı yorum yapmadım laf sokacak bı durumda yok resımlerımde ama sayın eltı bana bunu yazmıs ! Sen bu resimlerle canımızı acıtacağını mı düşündün gerçekten? Böyle şeylerle mutlu olacak kadar basitsin işte. Üstelik kaynını arayıpda küfür edecek kadar aşağlıksın. Ama sende haklısın. Anne baba sevgisi terbiyesi görmemiş bir zavallıdan ne beklenirki. Annesinin dostları yüzünden karakollara düşen birisinden insanlıkmı bekleyeceksin? Senin ve ailenin ne olduğunu herkes biliyor. 500 lira uğruna kızlarını satan böcek kadar değeri olmayan varlıklarsınız. Seni ilk ve son kez uyarıyorum kızım. Bizimle uğraşma sonuçlarına katlanırsın.
Kımseye henuz bısey soylemedım sızce hangı yolu ızlemelıyım .
Bıktım ben bunlardan !!
Bunu okudugumda ısyerımde yemek yıyordum hepsı bogazıma dugumlendı ! sınırden elım ayagım tıtrıyo suanda !
O 500 tl dedıgı kapı basma adetı abartılmıs bı rakam !
Ayrıca da onu da ılgılendırmez . Hakertler cok agır ! altında kalamam ! ma sevıyemı de dusuremem !
guzel fikir derim ..
Bende boyle dusunuyırm zaten (ozel mesaj attı yorum degıl tabı bu delıl bakımından daha da işime geldi orası da ayrı mesele)
Sen çirkefleşme eşin arkandaysa o halletsin,ne cüret yaniiii ergen mi.bu
Kıskançlığından patlamış gelememiş diye.. Gerçekten komik..
Gül arkadaşım önce, kıskanılıyorsun..
Sonra da dava aç tabiki.
Ben olsam
HOŞT HOŞT yazardim sadece. Salak zırvalamis hadsiz beyinsiz cok sinìr oldum
başkalarının geçmişini yüzüne vuran kişi ne prenses ne başka bişi olabilir değersizin önde gideni olur anca.hiç takma kafana gül geç eşin arkandaysa problem yok kardeşine gidip senin eşin benim eşim için bunları yazmış desin bakalım ne cevapları olacak....yok canım aksıne 40 ına merdıven dayamıs kendını prenses sanan zengın bı sosyete ! cok pohpohlanmıs zamanında
yok canım aksıne 40 ına merdıven dayamıs kendını prenses sanan zengın bı sosyete ! cok pohpohlanmıs zamanında
Ah birde bana sor !
Zaten borc harc ıcınde evlendık bı ton sıkıntı yasadık hala bırc oduyoruz kımseye mınnet etmeden kendı yagımızda kavruluyorz kendı aılemden yetrnce sıkıntm var ışımde yeterınce bunaltıyolar bırde bu cıktı
O zaman "hayırdır menopoza mı giriyorsun teyze" yaz yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?