manyak mıknatısımıyım acaba ?

Şaka bir yana aynı benim eltim desem
her ortamda her konuda kendini ortaya atar
her şeyi o bilir her konuda bilirkişidir kendisi
tüm aileyi ben yöneteceğim hırsı var
benim düğünüme bembeyaz kıyafetle gelmiş kişidir
beni sürekli kv kp şikayet eder aramıyor sormuyor diye
ama benim yüzüme ağzını açmaz açsa keşke seninki gibi
bir laf sokarım bir ömür hazmedemez, galiba o da bunun farkında
daha uzuun uzuuun yazabilirim ama boşver

29 yaşındayım ben de.

bana bu laflar edilse konu açmaya üşenirdim. takmayın yani.
1,5yıldır durmuyor sürekli benimle uğraşıyor evime habersiz gelip duruyor sürekli beni kilolarımı evliliğimi hatta anneliğimi eleştiriyor sürekli kıyaslama peşinde
Bi kaç defa bana kavga amaçlı mesaj atmışlıgı var hiç üstünde durmadım
Ama darlandım artık

İşte sen muhatap olmadığın için deliriyor ya
sen takmamaya devam et az daha hırslanırsa kendi kazdığı kuyuya düşer

Dert değilde sorun diyelim bir insan hiç birşey yokken niye biri sürekli kışkırtmaya çalışır sorum bu defalarca kışkırtmaya çalıştı
Simdi anladim uğraşıyor sizi kizdirmaya çalışıyor oyuna gelmeyin.tamam canim tamam en yakisikli senin kocan deyin sinir olsun :)) ne derse he canim he

Hmm uzuldum sizin adiniza Allah yardimciniz olsun ins eltinizide cok takmayin zaten cok yerinde tepkiler vermissiniz farkli birseydende anlamazdi zaten
bu istikrarda devam etme niyetindeyim ama eşim sen istesen ondan daha bakımlıda daha zayıfda daha çetin cevizde olursun dedi ama ugraşmak istemiyorum gücüm yok

Sizi tebrik ederim gerçekten öok güzel tepkiler vermişsiniz işte oda bu yüzden size sarıyo heralde çünkü sizin hiçbirşeyi kanıtlamak için uğraşmıyosunuz böyl devam edin hatta evet en harika sensin, en muhteşem koca senin, sen en en en sin deyin afallasın
Zaten yaşıda küçük. Ne demiş atalarım " cahille münakaşaya girme çünkü uzaktan bakınca hanginizin cahil olduğu anlaşılmaz"

haklısınız

Küçük o daha ablası ,idare et :) ergenliğini tamalayamadan evlendiren ailesinde kabahat .. kendileri başa çıkamayınca kocişinin başına sarmislar demek ..

Hee ben napardim kısmına gelince (sen yapma ,ben kötüyüm ) , yakinlarda kürek varsa ağzına geçiririm (eltim olunca her ihtimale karşı elti küreği bulundurcam elimin altında ) ..gitsin evinde sevişsin kocişiyle, kime neyi ispatlıyor ?! En güzel cevap da ne biliyor musun ? O konuştukça göz devirip tebessüm etmek ..cahilin cevabı ,ısrarı ,cüreti, rekabeti bitmez çünkü ..

Aslında eltinizin özgüveni düşük oldugundan öyle davranıyor.Aynı benim arkadaş vardı geç evlendi bir şeyler yolunda gitmiyordu biz seziyorduk ama bu toplumda sosyal medyada kocacıgım kocacıgım diye geziyor peşinden ayrılmıyor elleriyle besliyor.Haliyle güldük geç bulunca böyle oluyor demek ki diye.Sonra öğrendik ki( kendisi anlattı bize) eşi daha 1 aylık evliyken gitmediği kadın kalmamış ev dahi açmış kadının birine daha neler neler.Bunları bile bile bir de toz kondurmayanlar var o da işin ayrı tarafı.

Yetişememek den korkuyor eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…