- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi Uykulu limon
Yazık aslında çocukken nasıl bir tramva geçirdiyse.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyiliğini versin kahkaha attımpembe pamuk şekeri şeklinde işiyorlar..
Dert değilde sorun diyelim bir insan hiç birşey yokken niye biri sürekli kışkırtmaya çalışır sorum bu defalarca kışkırtmaya çalıştıDert konunun tam olarak neresinde?
1,5yıldır durmuyor sürekli benimle uğraşıyor evime habersiz gelip duruyor sürekli beni kilolarımı evliliğimi hatta anneliğimi eleştiriyor sürekli kıyaslama peşinde29 yaşındayım ben de.
bana bu laflar edilse konu açmaya üşenirdim. takmayın yani.
İşte sen muhatap olmadığın için deliriyor ya1,5yıldır durmuyor sürekli benimle uğraşıyor evime habersiz gelip duruyor sürekli beni kilolarımı evliliğimi hatta anneliğimi eleştiriyor sürekli kıyaslama peşinde
Bi kaç defa bana kavga amaçlı mesaj atmışlıgı var hiç üstünde durmadım
Ama darlandım artık
İnşallah canımİşte sen muhatap olmadığın için deliriyor ya
sen takmamaya devam et az daha hırslanırsa kendi kazdığı kuyuya düşer![]()
Simdi anladim uğraşıyor sizi kizdirmaya çalışıyor oyuna gelmeyin.tamam canim tamam en yakisikli senin kocan deyin sinir olsun :)) ne derse he canim heDert değilde sorun diyelim bir insan hiç birşey yokken niye biri sürekli kışkırtmaya çalışır sorum bu defalarca kışkırtmaya çalıştı
kayinvalideniz cok sekermis yanliz :)
Hmm uzuldum sizin adiniza Allah yardimciniz olsun ins eltinizide cok takmayin zaten cok yerinde tepkiler vermissiniz farkli birseydende anlamazdi zatenPek seker olduğu söylenemez kötü yüzünü bi tek bana gosterir
bu istikrarda devam etme niyetindeyim ama eşim sen istesen ondan daha bakımlıda daha zayıfda daha çetin cevizde olursun dedi ama ugraşmak istemiyorum gücüm yokHmm uzuldum sizin adiniza Allah yardimciniz olsun ins eltinizide cok takmayin zaten cok yerinde tepkiler vermissiniz farkli birseydende anlamazdi zaten
haklısınızSizi tebrik ederim gerçekten öok güzel tepkiler vermişsinizişte oda bu yüzden size sarıyo heralde çünkü sizin hiçbirşeyi kanıtlamak için uğraşmıyosunuz böyl devam edin hatta evet en harika sensin, en muhteşem koca senin, sen en en en sin deyin afallasın
Zaten yaşıda küçük. Ne demiş atalarım " cahille münakaşaya girme çünkü uzaktan bakınca hanginizin cahil olduğu anlaşılmaz"![]()
Küçük o daha ablası ,idare et :) ergenliğini tamalayamadan evlendiren ailesinde kabahat .. kendileri başa çıkamayınca kocişinin başına sarmislar demek ..selamlar
2 gün önce kayınvalimdelerde oturuyoruz sohbet muhabbet herşey güzel
neyse kahveler içilirken eltim ve kaynım geldi
kaynım lacivert bi takım elbise giyinmiş (eltim istemiş)
kapıdan girerken
eltim :annecim ne güzel doğurmuşsun kocam pek yakışıklı dedi
kayınvalidem : sagol kızım maşallah ogluma dedi
diğerleri de maşallah dedi
bende :maşallah Allah sana bağışlasın dedim
sonra eşim : ben çıraklık , x (eltimin eşi) kalfalık ,y (bekar kaynım) ustalık dedi
gülüşmeye başladık
az sonra
eltim : kime göre dedi benim kocam bi tane çok yakışıklı falan dedi ama elticimi bilemeyecegim dedi
bende : valla herkesin kocası kendine dedim
kayınvalidem :kavga etmeyin en yakışıklı benim kocam dedi gülerek
eşimle bende öyle tabi dedik
ama eltim durmuyor
sonra benim kocam bi tane dedi ama seni bilemem dedi bana
ben valla ne desem ki deyip güldüm
ertesi gün kahvaltıya geldi kv deye sofrada otururken çantasından kayınvalideyle olan resmini çıkardı
- bende çok güzel çıkmışım demi anne dedi
kv : öyle demekle yetindi
tuhaf tuhaf huyları vardı ama iki gündür bi tuhaf hal içinde
bana sarmış durumda Allah tan fazla gitmiyorum görüşmüyorum
bana bilenmiş gibi ama neden bilmiyorum bir sohbetimiz yada tartışmamız vs olmadı
ben 29 eltim 22 yaşında
Yetişememek den korkuyor eşimAslında eltinizin özgüveni düşük oldugundan öyle davranıyor.Aynı benim arkadaş vardı geç evlendi bir şeyler yolunda gitmiyordu biz seziyorduk ama bu toplumda sosyal medyada kocacıgım kocacıgım diye geziyor peşinden ayrılmıyor elleriyle besliyor.Haliyle güldük geç bulunca böyle oluyor demek ki diye.Sonra öğrendik ki( kendisi anlattı bize) eşi daha 1 aylık evliyken gitmediği kadın kalmamış ev dahi açmış kadının birine daha neler neler.Bunları bile bile bir de toz kondurmayanlar var o da işin ayrı tarafı.