- Konu Sahibi Uykulu limon
-
takılma sebebim şu kızı hiç tanımam düğününde gördüm gelip gitmişliğim bişey demişliğim vs yok ama daha düğününde başladı benle ugraşmaya inanın kafaya taksaydım defalarca kavga ederdik ben sorununu merak ediyorum derdi ne onu anlamaya çalışıyorum bi insan bi insanla neden bu kadar uğraşır onu anlamaya çalışıyorumHe he..de gec
Kafaya takmaya deger bir mevzu degil
bilemedim ki kıskanılacak bişeyim de yok zatenYok artık, kıskanan insan sidik yarışına girer mi :)?
yani senin kocan sana bana ne yaniTam bir salak, "tamam anladık kocan var. Hepsi aynı fabrikanın ürünü neyin davasındasın" deseydin. Koca delisi, buldumcuk...
Başka bişey daha diycem de olmıycak şimdi...
yok benim eltimin kocasını geçemez :)Bu arada dünyanın en yaguşuklusu benim kocam bi kere
Bizinis onun kocasıyok benim eltimin kocasını geçemez :)
vallahi ben sıkılmaya başladım artıkçok eğlenceli
dalganı geç yaa gülmeye vur sen önemnsemezsen o sıkılmaya başlarvallahi ben sıkılmaya başladım artık
sormaBizinis onun kocası
Senin birseyini kiskaniyor ki senle ugrasiyor surekli.takılma sebebim şu kızı hiç tanımam düğününde gördüm gelip gitmişliğim bişey demişliğim vs yok ama daha düğününde başladı benle ugraşmaya inanın kafaya taksaydım defalarca kavga ederdik ben sorununu merak ediyorum derdi ne onu anlamaya çalışıyorum bi insan bi insanla neden bu kadar uğraşır onu anlamaya çalışıyorum
inan evine bile gitmiyorum bulundugu ortamda susuyorum he deyip geçiyorum ama niye böyle anlamıyorum dediğim gibi hakkında hiç bi bilgim yokdalganı geç yaa gülmeye vur sen önemnsemezsen o sıkılmaya başlar
haklısınız ama bildiğiniz kavga etmek istiyor amacı bu olmuş gibi eşim de görümcemde bu şekilde düşünüyorSenin birseyini kiskaniyor ki senle ugrasiyor surekli.
Uzerinde durmazsan bir sure sonra vazgever.
En etkili ceza onemsenmemektir.
Onemseme
sen olsan bari sen olsan bari ooooo sen olsan bari sen olsan bariiiii...selamlar
2 gün önce kayınvalimdelerde oturuyoruz sohbet muhabbet herşey güzel
neyse kahveler içilirken eltim ve kaynım geldi
kaynım lacivert bi takım elbise giyinmiş (eltim istemiş)
kapıdan girerken
eltim :annecim ne güzel doğurmuşsun kocam pek yakışıklı dedi
kayınvalidem : sagol kızım maşallah ogluma dedi
diğerleri de maşallah dedi
bende :maşallah Allah sana bağışlasın dedim
sonra eşim : ben çıraklık , x (eltimin eşi) kalfalık ,y (bekar kaynım) ustalık dedi
gülüşmeye başladık
az sonra
eltim : kime göre dedi benim kocam bi tane çok yakışıklı falan dedi ama elticimi bilemeyecegim dedi
bende : valla herkesin kocası kendine dedim
kayınvalidem :kavga etmeyin en yakışıklı benim kocam dedi gülerek
eşimle bende öyle tabi dedik
ama eltim durmuyor
sonra benim kocam bi tane dedi ama seni bilemem dedi bana
ben valla ne desem ki deyip güldüm
ertesi gün kahvaltıya geldi kv deye sofrada otururken çantasından kayınvalideyle olan resmini çıkardı
- bende çok güzel çıkmışım demi anne dedi
kv : öyle demekle yetindi
tuhaf tuhaf huyları vardı ama iki gündür bi tuhaf hal içinde
bana sarmış durumda Allah tan fazla gitmiyorum görüşmüyorum
bana bilenmiş gibi ama neden bilmiyorum bir sohbetimiz yada tartışmamız vs olmadı
ben 29 eltim 22 yaşında
anlamadımsen olsan bari sen olsan bari ooooo sen olsan bari sen olsan bariiiii...
inanın kıskanılacak bişeyim yokSenin birseyini kiskaniyor ki senle ugrasiyor surekli.
Uzerinde durmazsan bir sure sonra vazgever.
En etkili ceza onemsenmemektir.
Onemseme
Herkes demekki herşeyin farkında bence sessiz kalmaya devam et bi yerde susar oda.haklısınız ama bildiğiniz kavga etmek istiyor amacı bu olmuş gibi eşim de görümcemde bu şekilde düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?