- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
- Konu Sahibi Uykulu limon
onuda demişti bi kere

Ahadjhssidbd

Ya ben de istiyorum bu eltiden ya. Hayatım çok düz nalet olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onuda demişti bi kere
sorunu var bence ama nedense bana sardı
Doğru diyebilirdiAllahtan en iyi ben s.ks yapıyorum dememiş![]()
düşman başına amann amann
Ahadjhssidbd![]()
Ya ben de istiyorum bu eltiden ya. Hayatım çok düz nalet olsun![]()
kadın susmuyor kiaman dinlemeye bile gerek yok
aman uzak dursorunu var bence ama nedense bana sardı
öyle yapıyorum evine sadece iki kere gittim mecburiyetten ama o hep bana gelmek için ugraşıyoraman uzak dur
yeni evliyken bana sen ne zaman hamile kaldın diye sormuştu bende neden dediğimde hiç demişti sonradan ögrendim benden önce hamile kalmak için sormuşaman uzak dur
En iyisini kv söylemişkayınvalidem :kavga etmeyin en yakışıklı benim kocam dedi gülerek
hep böyleydi ama bana taktı iki gündür kaynımı benden mi kıskanıyor mu acaba dedim kendi kendimeEn iyisini kv söylemişkıskançlık var belli ki kanıtlama peşinde :) boşverin kendi kendine takılsn
dert edinmek değilde sinirim bozuldu ya herkes bana takmış durumda son zamanlardaE siz de bunu dert mi edindiniz?
Kocisim de kocisim.
kocaysa koca bana ne yada bize ne demi bildiğiniz kavga çıksın diye yırttı kendi o akşamE siz de bunu dert mi edindiniz?
Kocisim de kocisim.
Yok artık, kıskanan insan sidik yarışına girer mi :)?hep böyleydi ama bana taktı iki gündür kaynımı benden mi kıskanıyor mu acaba dedim kendi kendime