• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mao sevgili

sevgilin despotmu sen mi kölesin anlamadım ben bu işi ayrıca sokaktaki erkekler taciz edecek diye onu giyme bunu giyme plajda mayoda giyme bu kadar da olmaz sevgilin yanında olmadan sokağada çıkamazsın eminim işede kendi eliyle getirip götürüyordur seni neme lazım ya biri sana tacizde bulunursa bu kadar kendini ezdirme özgüvenini yitirme erkeklere bu kadar yüz verilmez verilirse tepene çıkarlar yinede sen bilirisn hayat senin ama gidişat iyi değil bilmiş ol

şuan çalışmadığım için işe gelip alabilme durumu yok, ama çalışsaydım arada bir gelip beni işimden alması hoşuma giderdi sanırım. sevgilim yanımda olmadan elbett sokağa çıkabiliyorum, olayı ironikleştirmek gerekmiyor, bana karşı üstü kapalı bir tepki olduğunun farkındayım ve bu üstü kapalı tepkinin nedeni sanırım ayak yıkama olayından kaynaklanıyor, ama inanın bana ben o olaydan sonra kendimi küçük düşmüş hissetmedim, sonuçta bu benim isteğimle oldu,ve ayaklarını yıkadığım kişi sevdiğim adam,o günden sonra hiçbir zaman benden aynı şeyi istemedi, yani bu konuda asla bir yönlerdirme yapmıyor, bence böyle şeyler bir kadını küçültmez, siz bunu sevdiğiniz erkeğe yapıyrsunuz, ben bun yaptıktan sonra rahatsızlık duymamın nedeni acaba beni pasif görür mü endişesiydi, şimdi gerçekten sormak istiyorum; kişinin sevdiği erkeğin ayağını yıkaması kadını onursuz mu yapıyor?

şuan çalışmadığım için işe gelip alabilme durumu yok, ama çalışsaydım arada bir gelip beni işimden alması hoşuma giderdi sanırım. sevgilim yanımda olmadan elbett sokağa çıkabiliyorum, olayı ironikleştirmek gerekmiyor, bana karşı üstü kapalı bir tepki olduğunun farkındayım ve bu üstü kapalı tepkinin nedeni sanırım ayak yıkama olayından kaynaklanıyor, ama inanın bana ben o olaydan sonra kendimi küçük düşmüş hissetmedim, sonuçta bu benim isteğimle oldu,ve ayaklarını yıkadığım kişi sevdiğim adam,o günden sonra hiçbir zaman benden aynı şeyi istemedi, yani bu konuda asla bir yönlerdirme yapmıyor, bence böyle şeyler bir kadını küçültmez, siz bunu sevdiğiniz erkeğe yapıyrsunuz, ben bun yaptıktan sonra rahatsızlık duymamın nedeni acaba beni pasif görür mü endişesiydi, şimdi gerçekten sormak istiyorum; kişinin sevdiği erkeğin ayağını yıkaması kadını onursuz mu yapıyor?

Arkadaşım, ister ayak yıkarsın ister adamın sırtını keselersin bizi tabiki ilgilendirmez, ama çok değil evlendikten birkaç ay sonra başlarsın burada sızlanmaya. Adam daha resmiyet yokken üzerinde bu kadar baskı kurmuş (ki sen bunu pek kabul etmiyorsun) evlendikten sonra ne olacak merak ediyorum. Gerçi senin bu davranışlardan hoşnutsuz olduğun söylenemez. Sanki köle ruhu taşıyor gibisin.
Amaaaa sen ayaklarını yıkamaya kalkınca en azından o adamın buna müsade etmemesi lazımdı, işte bunu yaptığı zaman seni sevdiğini ve sana saygı duyduğunu anlardım.
Valla biz fikrimizi söyleriz sen genede bildiğini oku, sonuçta hayat senin hayatın.
Ayrıca bulaşık leğenini attığına sevindim.

ayak yıkama sembolik birşey (hoş bana göre değil ama neyse)
bizim yani en azından benim demek istediğim sen bugün kendi isteğinle de olsa böyle birşey yaparak sadece ayak yıkamak değil diğer bütün davranışlarını normal görerek karşındaki erkeğe verdiğin mesajların farkında değilsin sanırım, bunu söylemek istiyorum
ama sen aranızdaki ilişkide anladığım kadarıyla bir sorun görmüyorsun
o zaman da ben bu konuyu niye açtığını anlayamıyorum
yani ayğını yıkıyorsun kısıtlamalarını kabul ediyorsun ve tek derdin seni pasif görmesi mi
görmez bence eğer sorun buysa, halinden ve senin halinden memnundur o

sevgilin memnunsa, sen de memnunsan sorun yok, füsfüsümün dediği gibi ayak yıkamak sembolik bir şey ama eğer bu kadar normal olsaydı, sen de acaba beni pasif mi görür diye düşünmezdin bence...ben sevdiğim adamın ayaklarını hastaysa, yorgunsa yıkarım belki ama önemli olan bunu benim kadın onunsa erkek olduğu için yapmamamız, yeri geldiğinde erkek de kadına bu özeni ilgiyi gösteriyorsa onursuzlukla ilgisi olmaz

adamın ayağını yıkamaktan bahsetmişiniz daha napacaktınız bir de bundan keyif almışınız.üzgünüm ama farkında olmadan bu ortamı siz yaratmışınız.başlangıçta kendi kişiliğinizi ortaya koymaz her dediğini yapar tüm kısıtlamalara ses çıkarmaz hatta bundan haz alırsanız sonunçta kendinizi şaun geldiğiniz hoşnutsuz halinizde bulursunuz.artık benim fikrimce çok geç ilişkinin tüm hakimiyetini adamın eline vermişsiniz bikere.şimdi birden bire çıkışlar yapmak 3 yıldır adamın alışkın olmadığı hiç sesinizi çıkarmadığınız aksine hoşnut olduğunuz durumlardan şikayetçi olmak ilişkinizi çıkmaza sürükleyecektir.ve bu durumun anormalliğini o kişiye anlatamayacaksınız.çünkü 3 yıl susmuş ve şuan şikayetçi olduğunuz durumlardan zevk almışınız.

Hiçbirşey değil de okurken, özellikle o ayak yıkama kısmını okurken suratımın aldığı şekile, görmememe rağmen kendim bile şaşırdım, o derece yani :sinifsinif:

ayak yıkamak kadını küçültmeyebilir ama yüceltmez de..
ayrıca şahsen konuşayım size tepkim üstü kapalı değil; akisne konunuza tepkim gayet açık..
sonuçta sevgili sizin, yıkadığını ayaklarda onun..
alan memnun veren memnunsa bize susmak düşer zaten.

ama ne olursa olsun üzerine kurulan ve sizin de çok memnun olduğunuz baskıyı sevimli gösteremezsiniz.

bence kadın kimi zaman susmasını bilmeli, yani devamlı erkkle atışmak, herşeye cevap vermek, inatlaşmak erkeğin sizden soğumasına neden oluyor,sırf bu yüzden ilişkileri biten ve bundan pişmanlık duyan insanlar var etrafımda. yani bir kadının erkekleşmesi ve erkeğinin karşısına bir kadın gibi değilde erke gibi tavırlarla onu püskürtmeye çalışması ilişkileri çıkmaza sokuyor, ilişkide baskın karakterin kadın olması o ilişkilerin uzun süreli olmasını engelliyor diye düşünüyorum, dominant karaktere sahip bir çok kadının yalnız olduğunu görüyorum.

bence kadın kimi zaman susmasını bilmeli, yani devamlı erkkle atışmak, herşeye cevap vermek, inatlaşmak erkeğin sizden soğumasına neden oluyor,sırf bu yüzden ilişkileri biten ve bundan pişmanlık duyan insanlar var etrafımda. yani bir kadının erkekleşmesi ve erkeğinin karşısına bir kadın gibi değilde erke gibi tavırlarla onu püskürtmeye çalışması ilişkileri çıkmaza sokuyor, ilişkide baskın karakterin kadın olması o ilişkilerin uzun süreli olmasını engelliyor diye düşünüyorum, dominant karaktere sahip bir çok kadının yalnız olduğunu görüyorum.

valla kadın erkekle beraber söz sahibi olmaya, birlikte karar almaya çalışıyor diye erkek kadından soğuyorsa buyursun soğusun:1closedeyes:
sürekli erkeğin başat olduğu, kadının sustuğu ilişkileri asla onaylamıyorum, bir başka deyişle dominant bir erkeğin de günümüzde eğitimli, çağdaş kadınlarla kurmaya çalıştığı ilişkilerde yalnız olduğunu görüyorum ...

ya bırakın bunları arkadaş kendini bir köle olarak görmekten hoşlanıyor. bundan mutlu aslında.
yani alan razı satan razı:delphin:.
bu konu neden açıldı hala anlamış değilim.CADIARZU..
sana bu seçtiğin,
yolda mutluluklar dilerim: arkadaşım.
sen bundan zevk alıyorsun belli zaten..zemuszemus..

benim ki kıyafetime, arkadaşıma, eve gittiğim saate, konuştuğuma, izlediğim filme kadar müdahaleye kalkar.. cd'cden nasıl filmi ben gidip alabilirim, izlediğim filmde nasıl küfür geçebilir, ay ivedik filmi yüzünden bile kavga etti benimle.. küfürlü bişi seyretmişim.. kolsuz giyersem tarzan gibi niye çıktın dışarı der. en samimi dostlarıma bile müdahale etmek ister.. internetmiş mailmiş kesinlikle tavırlı her türlüsüne.. canı ister ki yalnız ona bağlı kalayım dünya dönmesin benim için..
yalnız bunun adı maçoluk değil yalnız.. BENCıLLıK.. ona da dedim kaç kez..
boğuluyorm bazen.. ufacık bi bahane çıksın aramızda bi gün olsun küselim de gidip bu bahane ile bir arkadşımla alışverişe çıkayım gezeyim diye zaman kolladığım oldu biliyormusun... çok acı ama böyle.. şimdi asker olduğu için iyice delirdi..
çok sevdiğim için fedakarlık yapıyorum bende.. buda bi çeşit hastalık sanırım.. evlenince düzelir biraz daha esnek davranır şimdi kaybetme korkusu var diye düşünüyorum...
bu şekilde bir onun yörüngesinde dönermi koca bir yaşam.. aralıkta düğünümüz olacak kısmetse.. ama korkularım aynı senin gibi...
yaşayıp göreceğiz sanırım ne olacağını..

sevgiler,

[QUOTE=ozlemim;8008995]benim ki kıyafetime, arkadaşıma, eve gittiğim saate, konuştuğuma, izlediğim filme kadar müdahaleye kalkar.. cd'cden nasıl filmi ben gidip alabilirim, izlediğim filmde nasıl küfür geçebilir, ay ivedik filmi yüzünden bile kavga etti benimle.. küfürlü bişi seyretmişim.. kolsuz giyersem tarzan gibi niye çıktın dışarı der. en samimi dostlarıma bile müdahale etmek ister.. internetmiş mailmiş kesinlikle tavırlı her türlüsüne.. canı ister ki yalnız ona bağlı kalayım dünya dönmesin benim için..
yalnız bunun adı maçoluk değil yalnız.. BENCıLLıK..
ona da dedim kaç kez..
boğuluyorm bazen.. ufacık bi bahane çıksın aramızda bi gün olsun küselim de gidip bu bahane ile bir arkadşımla alışverişe çıkayım gezeyim diye zaman kolladığım oldu biliyormusun... çok acı ama böyle.. şimdi asker olduğu için iyice delirdi..
çok sevdiğim için fedakarlık yapıyorum bende.. buda bi çeşit hastalık sanırım.. evlenince düzelir biraz daha esnek davranır şimdi kaybetme korkusu var diye düşünüyorum...
bu şekilde bir onun yörüngesinde dönermi koca bir yaşam.. aralıkta düğünümüz olacak kısmetse.. ama korkularım aynı senin gibi...

sevgiler,[/QUOTE]

özlemim,senin durumun dahada vahim. kusura bakma ama senin nişanlın da psikopatlık var. ben senin daha önceki konularını ve mesajlarını da okumuştum . işte bunlardan biri,

ben önceden toprak kokusu alıyorum erken öleceğim ben derdim.. çok bunaldığım zamanlar da ölmek istiyorum derdim.. çok kızardı bu lafıma sevdiğim.

bir gün arabadayız nişanlımla.. hava yağmurlu. toprak kokusu geliyor bak yine dedim..
ölmek mi istiyorsun dedi.. o zaman gel beraber ölelim dedi. ani frene bastı. hava yağmurlu. araba etrafında hızla dönerek karşı yola geçti. sonra bariyerlere çarpıp
durduk. araba enkaza dönd karşıdan araba tesadüfen gelmediği için şanslıydık.. çok korkmuştum. iki gün konuşamadım.

o sırada "yaşamak istiyorum ben, gencim daha" demişim şoktan.. bir daha da demem ölmek istiyorum diye.. Dersimi aldım.

bunu yazmıştın. bir konuya.
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/258263-gizli-nikah-yapmak-istiyor.html
diğer bir konun da buydu...

sana sadece bir tek şey diyorum. Allah yardımcın olsun.

[QUOTE=ozlemim;8008995]benim ki kıyafetime, arkadaşıma, eve gittiğim saate, konuştuğuma, izlediğim filme kadar müdahaleye kalkar.. cd'cden nasıl filmi ben gidip alabilirim, izlediğim filmde nasıl küfür geçebilir, ay ivedik filmi yüzünden bile kavga etti benimle.. küfürlü bişi seyretmişim.. kolsuz giyersem tarzan gibi niye çıktın dışarı der. en samimi dostlarıma bile müdahale etmek ister.. internetmiş mailmiş kesinlikle tavırlı her türlüsüne.. canı ister ki yalnız ona bağlı kalayım dünya dönmesin benim için..
yalnız bunun adı maçoluk değil yalnız.. BENCİLLİK..
ona da dedim kaç kez..

sevgiler,

özlemim,senin durumun dahada vahim. kusura bakma ama senin nişanlın da psikopatlık var. ben senin daha önceki konularını ve mesajlarını da okumuştum . işte bunlardan biri,

ben önceden toprak kokusu alıyorum erken öleceğim ben derdim.. çok bunaldığım zamanlar da ölmek istiyorum derdim.. çok kızardı bu lafıma sevdiğim.

bir gün arabadayız nişanlımla.. hava yağmurlu. toprak kokusu geliyor bak yine dedim..
ölmek mi istiyorsun dedi.. o zaman gel beraber ölelim dedi. ani frene bastı. hava yağmurlu. araba etrafında hızla dönerek karşı yola geçti. sonra bariyerlere çarpıp
durduk. araba enkaza dönd karşıdan araba tesadüfen gelmediği için şanslıydık.. çok korkmuştum. iki gün konuşamadım.

o sırada "yaşamak istiyorum ben, gencim daha" demişim şoktan.. bir daha da demem ölmek istiyorum diye.. Dersimi aldım.

bunu yazmıştın. bir konuya.
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/258263-gizli-nikah-yapmak-istiyor.html
diğer bir konun da buydu...

sana sadece bir tek şey diyorum. Allah yardımcın olsun.[/QUOTE]

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

başka insanların da ölmesine sebep olabilirdi...demek o 3. sayfa haberleri böyle oluyormuş
bence çok tehlikeli bir insan.....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Kesınlıkle aprılımm katılıyorumm..... Marifetmiş gibi yazılmasıda enteresan ...!!!

ne alakası var marifet olarak mı algıladınız siz.. asıl sizin bu görüşünüz enteresan.. yazmışsam yazdım rahatsızlık niçin yaniii?

yazdığım konunun başlığı yaşadığnız ölüm korkusu gibi bişidi yanlış hatırlamıyorsam..
bende kendi anımı paylaştım.. izinmi almam gerekiyordu acaba????

benim nişanlımda yalnız bana karşı böyle. aşırı hassas.. bunu kendisi de kabul ediyor zaten.. böyle sevgisini hassas yaşayan insanlar da elbet var...
ve konuyu da saptırıp konu sahibine haksızlık etmeyelim..

Son düzenleme:
Yani hayatın her alanında erkekle eşit olmak gibi bir durum yok bence. bu istesekte olmuyor zaten, bir erkeğin üzerinde tahahhküm kurmaya çalıştığın an ters bir tepki gösteriyor,hatta bunun sonu ilişkinin bitmesi bile olabiliyor. sonuçta erkeğin doğası belli, genleri belli, tarihten bu yana üstünde taşıdığı vizyon belli, bunlardan bir anda vazgeçmelerini baklemek çokda doğru bir tavır değil, üzücü sonuçlara yolaçabilir. çok yakın bir arkadaşım kocasından yana çok dertli, evde baskın karakterin kendi olduğundan, eşinin çoğu konuda onun fikrini almasından, gidilecek yeri bile ona sormasından, mutfağa sıklıkla girmesinden rahatsız, bu ilk başlarda bizlerin hoşuna gidebiliyor, ama zamanla bu hoşnutluk hoşnutsuzluğa dönüyor, yani nasıl erkekler erkekleşmiş kadınlar istemiyorlar, bende kadınlaşmış bir erkek istemem şahsen. bence bi ilişkide dozajında kalmak koşuluyla erkeğin daha baskın olması gerekiyor, kadının baskın olduğu ilişkiler ne bileyim bana dışardan hiç hoş görünmüyor.

hayatın her alanında eşit olamazsınız zaten, belli işlerde erkek belli işlerde kadın ön plana çıkar ama bu ilişkide erkeğin daha dominant olacağı anlamına gelmez; ayrıca ayak yıkamayan kadın da erkekleşmiş değildir herhalde. ilişkinin yürümesi bakımıdan alınacak kararlar ve fikirler bakımından kadın ve erkek her zaman denktir.

Sen onun evini temizlerken o oturmuş bira içiyor ve gazete okuyor. Bunu yazdığında işte içeri gittim dediğinde aha dedim herhalde eline alacak oklavayı :oklava:Allah ne verdiyse girişecek dedim sen gitmişsin ayağını yıkamışsın :uhm: Bak canım senin böyle yaparak onun sevgisini kazanmak şöyle dursun aksine değerini kaybediyorsun onun gözünde. Bir de senin gibi hatunlar yüzünden bu herifler bütün bayanları öyle kendine hizmet edecektir diye zannedip öyle muamele etmeye çalışıyor tepki görüncede agresifleşiyorlar. Yapmayın böyle Allah aşkına kendinizden taviz vermeyin. Verirsen inan milim gram değeriniz olmuyor. Az şirret olun hesap sorun. Kılık kıyafetinize kim karışır evli değil bişey değilsin. Tavrını değiştir ilerde evlenirde bir şeyler olursa boynuzlar bu seni demedi deme. Yani o kadar ciddi bir durum

benim eşim bana mutfakta yardım eder, evi süpürmek onun işidir
ütüsünü de kendi yapar, ben ellemem
kızın altını değiştirip mamasını da yedirir benim işim varsa
ama bütün bunlar onu benim gözümde kadınlaştırmıyor asla
hayatı paylaşmak olarak görüyorum ben
başka türlü olsaydı o zaman mutsuz depresif bir kadın olur öyle bir hayatı hazmedemezdim sanırım
zaten o tip bir erkekle de evlenmezdim

Back
X