- 27 Eylül 2008
- 428
- 155
- 323
ben ilişkilerde insanların birbirlerine hükmetmesine anlam veremioyrum.. benim üç senelik bi ilişkimde kan kusturdu benzer sorunlar dolayı..bildiğiniz kan kustum bir ay öncede tamamen bitti...başlarda bana çok hoş gelen şeyler zamanla beni germeye arkadaşlarımın yanında mahcup düşmeme sebep oldu...herşeyi onların istediği gibi yaparsak sonra kendi ayaklarımızın üstünde durmakta zorluk çekeriz..ben öyle oldumm bi anda boşluğa düştüm...erkek arkadaşlarım beni arayamaz soramazdı bile ona göre herkes bana asılıyordu Allah beni bi yanlıştan dönderdi..tabi sizin durumunuz ne derece onu bilemem ama benim durumum artık son safhaya geldi sırf bi erkek arkadaşım beni çaldırdı diye beni kendi ofisine kapattı çıkmama izin vermedi arkadaşımı aradı siz kimsiniz falan diye bana güvenmeyi öğrenemedi..sonrasındaa şiddett uygulamak istedi...o yaşadıklarımdan sonra maço falan bi uzak dursunn bendenn...bazı takıntılar hiç hoş değil...bence garsonun yanında onun konuşmasıda bizim baskın karekter olmamamızı istememelerinden...karşılıklı güven ve saygı ile hiçbirşey sorun olmaz...