• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mao sevgili

belindax

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
14
0
286
İzmir
mrb. forumu uzun süredir düzenli olarak takip etmeye çalışıyorum, forumda bulunankonuların bir çoğunu okudum ve şunu gördümki biz kadınlar aslında birçok konuda aynı sıkıntıları çekip, aynı his ve hassasiyetleri paylaşıyoruz, bilmiyorum belkide benim buraya bu konuyu açmamdaki itici güçte bu oldu sanırım...

son 7 ayı nişanlılık olmak üzere toplamda3 senedir devam eden bir ilişkim var, genel anlamda mutlu olduğumu söyleyebilirim, ilk görüşte aşk dedikleri şekilde başladı ilişkim, üniversitede tanıştık, birbirimizi gördükten kısa bir süre sonra çıkmaya başadık, kendisi benim ilk sevgilim oldu ve umuyorum ki hayatımın sonuna kadarda bu şekilde kalacak. asıl soruna gelince, ilk başlarda çok hoşuma giden maço tavırlarının son zamanlarda beni gerdiğini hissetmem, bu tavrılar bağırmak,küfür etmek şeklinde değil, evet yeri geldiğinde bana yüksek sesle çıkıştığı zamanlarda olmuştur, ama benim maço olarak nitelendirdiğim tavırları böyle değil, mesela bir cafe ye gideriz ben garsonu çağıramam, garsonu o çağırır ve ben istediğim şeyi garsona söylerim, sonra giyimime çok karışır, her istediğimi giyebilmek gibi bir özgürlüğüm söz konusu bile olamaz, eğer o yanımda yoksa en geç 18 de evde olmak zorundayım, kız arkadaşlarımla akşam dışarı çıkamam... bu gibi kısıtlamalar ilk başlarda hoşuma gidiyordu, ama son zamanlarda sanki bir terslik var, bazen hiç konuşmadan bana tek bir bakışı bile beni yerime oturtup sus pus olmama neden olabiliyor, ki normalde bir evin tek çocuğuyum ve e bebek gül bebek yetiştirildim, babamdan anneme karşıda bu şekilde tavırlar görmedim, bu tavırların bana ilgi çekici gelmesinin nedenini hala tam kavrayamadım... yaklaşık 3 ay kadar önce evine yemek yapmak ve evi temizlemek için gitmiştim, ben işlerimi yaparken o salonda bira içip gazete okuyordu, bilmiyorum o anki duruşu bana çok erkeksi geldi ve ona hiçbirşey söylemeden sıcak su ile bulaşık leğenini alıp salona geldim ve ayaklarını yıkdım, ilk başta şaşırdı ama hoşnutluğu yüzüne yansıdı, bilmiyorum o an bundan bende kayif aldım, ama sonraki birkaç gün kendime dair soru işaretleri oluştu kafamda, çok pasifleştiğimi düşündüm, onu çok sevmeme ve kaybetmek istemememe rağmen kendimide kaybetmek istemiyorum, sanırım kendime bir çıkış yolu bulmalıyım.

canım çogu ilişkilerde var bunlar giyimine karışması dışarı çıkmasına karışması benim sevgilimde karışır ama seninki gibi degil .
bilmem o an içinden yıkamak gelmiş yıkamışsın daha sora bu durumdan rahtsız olmuşsun yani onun iiçin kendini kaybetmekten isteklerini söylememekten korkuosun alnaşılan ama unutma ilişki iki kişiden oluşuor o yaptırıosa isteklerini sende yaptır!herşey anlaşmalı oluo yoksa yürümez sıkılırsınn

Valla şaşırdımmmm ..... Gazete okuyup bira içmesi pek normal değil bana göree üstelik bu durum sana sexi qelmişş....Ayaklarını yıkattırıcak kadar çekmişş seniiii ..Garip fantezilerin var sanırım..... Bu hız hayır qetirmez canım yaa =)

Destur ya..evine temizlik yapmaya gidip, bira içerken erkeksi gördün diye aldın sıcak suyu gittin. Böylece maçoluğunu ödüllendirmiş olmuşsun. Kolay gelsin bundan sonra..

tamam bizimkilerde karışıyo ediyo..
mesela benimde o varken garsona bagırmama izin vermez amaa bu tavırları karşısında ben ona alttan almam üstten gelirim...
yada kıyafetim açık olsa karışır eder buna bile yinede karışmasına kızarım...
alttan alırsan sürekli bir ömür bu şekilde bir hayat seni bekliyor bunu bil...
birde üstüne üstük aykaklarını uyıkamışsın...
ben iş yaparken o biraqsını içse ben o bulaşık legenindeki suyu kafasından aşagı dökerdimm..
gitsin temizlikçi tutsun...
birde aklıma takıldı..
onun aykkabılarını yıkadıgın bulaşık legenini inşallah sonra çöpe atmışsındırr...

tamam bizimkilerde karışıyo ediyo..
mesela benimde o varken garsona bagırmama izin vermez amaa bu tavırları karşısında ben ona alttan almam üstten gelirim...
yada kıyafetim açık olsa karışır eder buna bile yinede karışmasına kızarım...
alttan alırsan sürekli bir ömür bu şekilde bir hayat seni bekliyor bunu bil...
birde üstüne üstük aykaklarını uyıkamışsın...
ben iş yaparken o biraqsını içse ben o bulaşık legenindeki suyu kafasından aşagı dökerdimm..
gitsin temizlikçi tutsun...
birde aklıma takıldı..
onun aykkabılarını yıkadıgın bulaşık legenini inşallah sonra çöpe atmışsındırr...

:roflol: :roflol: konunun dışına çıkmayım diye soramamıştım ben :roflol: :roflol:

Canım ben biraz şaşırdım açıkcası...
Tamam benim sevdiceğimde kıyafetime karışır,yanımda o varken garsonu ben çağırmam filan ama senin ki gibi değil.Bu daha çok karışıklıdır.Zaten sana neyin yakışıp neyin yakışmadığını bilirsin der.Ben ne demek istediği anlar ve çeki düzen veririm ki aynı şekilde bende ona karşı o şekilde davranırım.
Sen temizlik yapıyorsun ve nişanlın salonda oturmuş bira içip gazete okuyor.Ki büyük konuşmiyim ama bende o suyu başından aşağı dökerdim.Ki okurken öyle yaptın sandım devamını okuyunca şaşırdım...Bilmiyorum ama bu durumun devam etmesine izin vermemelisin bence.

ilk anda bu erkeksi tavırlar hoşuna gidebilir
ama sonra bunlara verdiğin kredi başına iş açabilir
onun için hoşuna gitse bile en azından ona çaktırma kaydirigubbakcemile3
sonra gerçekten altından kalkamazsın, her yaptığına her söylediğine karışma hakkı görür kendinde
baştan ipleri sağlam tut...

Yok anacım bana ters bu tür kısıtlamalar.. ılişkide her şey karşılıklıdır ve herkes yerini bilmelidir.. Ben nerede nasıl giyineceğimi bilmiyorum da elin adamı bana akıl veriyor? Birbirinin hayatına büdahale etmek ilişki demek değildir, ilişki ortak paydalar yaratarak hayatı paylaşmaktır.. O kadar.. :1closedeyes:

mrb. forumu uzun süredir düzenli olarak takip etmeye çalışıyorum, forumda bulunankonuların bir çoğunu okudum ve şunu gördümki biz kadınlar aslında birçok konuda aynı sıkıntıları çekip, aynı his ve hassasiyetleri paylaşıyoruz, bilmiyorum belkide benim buraya bu konuyu açmamdaki itici güçte bu oldu sanırım...

son 7 ayı nişanlılık olmak üzere toplamda3 senedir devam eden bir ilişkim var, genel anlamda mutlu olduğumu söyleyebilirim, ilk görüşte aşk dedikleri şekilde başladı ilişkim, üniversitede tanıştık, birbirimizi gördükten kısa bir süre sonra çıkmaya başadık, kendisi benim ilk sevgilim oldu ve umuyorum ki hayatımın sonuna kadarda bu şekilde kalacak. asıl soruna gelince, ilk başlarda çok hoşuma giden maço tavırlarının son zamanlarda beni gerdiğini hissetmem, bu tavrılar bağırmak,küfür etmek şeklinde değil, evet yeri geldiğinde bana yüksek sesle çıkıştığı zamanlarda olmuştur, ama benim maço olarak nitelendirdiğim tavırları böyle değil, mesela bir cafe ye gideriz ben garsonu çağıramam, garsonu o çağırır ve ben istediğim şeyi garsona söylerim, sonra giyimime çok karışır, her istediğimi giyebilmek gibi bir özgürlüğüm söz konusu bile olamaz, eğer o yanımda yoksa en geç 18 de evde olmak zorundayım, kız arkadaşlarımla akşam dışarı çıkamam... bu gibi kısıtlamalar ilk başlarda hoşuma gidiyordu, ama son zamanlarda sanki bir terslik var, bazen hiç konuşmadan bana tek bir bakışı bile beni yerime oturtup sus pus olmama neden olabiliyor, ki normalde bir evin tek çocuğuyum ve e bebek gül bebek yetiştirildim, babamdan anneme karşıda bu şekilde tavırlar görmedim, bu tavırların bana ilgi çekici gelmesinin nedenini hala tam kavrayamadım... yaklaşık 3 ay kadar önce evine yemek yapmak ve evi temizlemek için gitmiştim, ben işlerimi yaparken o salonda bira içip gazete okuyordu, bilmiyorum o anki duruşu bana çok erkeksi geldi ve ona hiçbirşey söylemeden sıcak su ile bulaşık leğenini alıp salona geldim ve ayaklarını yıkdım, ilk başta şaşırdı ama hoşnutluğu yüzüne yansıdı, bilmiyorum o an bundan bende kayif aldım, ama sonraki birkaç gün kendime dair soru işaretleri oluştu kafamda, çok pasifleştiğimi düşündüm, onu çok sevmeme ve kaybetmek istemememe rağmen kendimide kaybetmek istemiyorum, sanırım kendime bir çıkış yolu bulmalıyım.

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

ayaklarınımı yıkadın.....

inanmıyorum sen temizlik yaparken üstelik yalnız yaşadığı evi temizlerken o oturup bira içip gazete okurken ayaklarını yıkamak bana çok aşırtıcı geldi şok oldum şu anda.....

ilk zamanlar o maço tavırları hoşuna gitmiş olabilir ama böyle bi adama evlendikten sonra nasıl tahammül edeceksin o zaman bu kadar sabırlı olabilecekmisin üstelik baştan bazı şeylere kendin taviz vererek kötü alıştırıyosun resmen....

umarım evlendikten 1-2 ay sonra eşimle sorunlarım var diye buraya tekrar konu açmaz mutlu olursun ne diim....

çok tuhaf.....:1shok:

beni yadırgarsınız belki ama tuhaf olan sizin düşünceleriniz değilmi?

Son düzenleme:
böyle ayak yıkama fantazisi falan yapman efendi-köle oyunundan senin de biraz hoşlandığını düşündürdü bana, bence hoş değil. ayrıca onun her istediğini yaparak, bir bakışıyla susarak da olmaz, sen de farkındasın ki kendine gelmelisin.

Aslında maço tavırlarından tamamen kopsun istemiyorum, zira belirttiğim gibi bu maçoluk kaba-saba bir şekilde yapılmıyor, onun kadın ve erkek arasında keskin çizgileri var, ona göre kadın,kadın gibi, erkekte ,erkek gibi davranmalı, her zaman koruyucu ve sahiplenici oldu bana karşı, en kötü anlarımda bile hep yanımda oldu,onun dizinin dininde oturup dertleştiğimde çok oldu, ayak yıkama konusuna gelince bu tamamen benim istemimle ilgiliydi,ondan bu şekilde bir talep olmadı, ki o an ben temizlik yapareken bir taraftanda onunla muhabbet ediyorduk, sanırım o an söylediklerinin etkisi latında kaldım, cevaplardan anladığım kadarıyla ayak yıkamak kadını küçültücü bir olay gibi algılanıyor, aslında ben böyle düşünmüyorum, her kesin sevgisini gösterme tarzı farklı olabilir, kimi zaman onun en sevdiği yemeği ona yaparsınız, kimi zaman bir sürpriz yaparsınız, hediye alırsınız, yemek ısmarlamayı teklif edersiniz..vs... bence ayak yıkamakta böyle birşey,sonuçta ben erkeğim dediğim adamın ayaklarını yıkadım,..ama bu durumun beni rahatsız etmesinin nedeni daha farklı, biliyorum o böyle düşünmedi ama onun gözünde zayıflık olarak algılanabilir diye endişelendim, yoksa onun ayaklarını yıkamak kesinlikle gururumu kırmadı. yani erkek arkadaşilarının ayaklarını yıkayan başka kız arkadaşlarımda var, bu sanırım o erkeği çok sevmekle ilgili bir durum olsa gerek.

nasıl başlarsanız öyle gider nedir bu adam bir elinde gazete diğerinde bira sizde içeride evini temizliyorsunuz birde üstüne gidip ayaklarını yıkıyorsunuz :olmaz:

kıskanılmak dozunda elbette herkesin hoşuna gider genelde bu küçük kıskanclıkları sevgi belirtisi gibi görürüz biz kadınlar

garson olayını yadırgamam ben karşımdaki erkek seslenmeli hesap demeli vs
bence bu centilmenliktir yani öyle yapılsın isterim o seslensin ben gelince söylerim ne mahsuru var
kıyafette sizin giyim tarzınızı bilemem ama normal kriterde ise ve ona rağmen müdahele ediyors yalnış elbette

ama garson olayı asla maçoluğuyla alakalı değil benim erkek arkadasımda maço değil ama aynısını yapar rahatsızda olmam

yaptığının yanlış oldunu farketmen güzel... ipleri daha fazla eline vermemelisin.. ben hiç kimseye ne kıyafetime ne denizime ne gezmeme ( çok gece yarılarına kalmam o kadadr da deil ) asla karıştrtmam.. yumurtadan mı çıktım ben canım bi çevrem yok mu benm yada ailem beni nasıl yetiştirdide böle karışma hakkı bulrsn... dikkat edelimm erkekler yüzünden kendi benlimizden karaktrmzden taviz vermeyelimm...

bence yaptığın çok saçma nişanlının böyle maço tavırları var ve sende kendini hiç savunmuyosun gidip ayağını yıkıyorsun bu onu alıstırmak demek gelecekteki yerini görebiliyomusun canım kölelik mi yoksa eş mi.. bence karşına almalı konuşmalısın ..
evlilik esaret demek değil ki eğer bu durum seni gerçekten rahatsız ediyorsa konuş güzelce

seni sevdigin erkegin ayaklarını yıkadın diye yargılayacak degilim. senin kendi tercihin, yıkamak istemissin yıkamışsın
ama bulaşık leğenini alıp yıkaman konusunda takıldm kaldım.bi daki sefere banyodakini kullan
ayak sonucta

seni sevdigin erkegin ayaklarını yıkadın diye yargılayacak degilim. senin kendi tercihin, yıkamak istemissin yıkamışsın
ama bulaşık leğenini alıp yıkaman konusunda takıldm kaldım.bi daki sefere banyodakini kullan
ayak sonucta

:roflol::roflol:, evet bir de bu var a.s

Nişanlılık, flört dönemleri herkesin birbirine iyi yüzünü gösterdiği dönemler diye düşünüyorum. Kaldı ki ilişki yaşadığımız kişiye arada bir resmiyet yokken kendimizi beğendireceğiz diye, onunla buluşurken vs. kendimize daha bi bakarız sanki. Evlenen insanların evliliğin akabininde de kilo alması vs.hep bunun bir rahatlığıdır. Sanki artık eşimiz olan kişi bizi her türlü halimizle kabullenmek zorundaymış gibi...
Burada nişanlınıza yaptığınız sürpriz onun ve sizin hoşunuza gitmiş olabilir ancak evlendikten sonra bunu sizden hep isteyecek belki de. Ayrıca üniversite mezunu, eğitimli bir bayansınız. Ona sevginizi göstermenin başka bir yolunu muhakkak bulursunuz değil mi ama? Gittiğiniz yerlerde garsonu çağıramamanızı da anlamış değilim. Bana bu tarz düşünceler çok eskide kalmış gibi geliyor. Ve sanırım bu böyle devam ettikçe de, evlilikte buna bağlı sorunlar da (kıskançlık, dayak vs.) artacak gibi...
Siz de yaptığınız davranışın doğru olmadığını farkettiniz belki ama sizden tavsiyem erkeklerin karşısında daha güçlü, başı yukarda durun lütfen... Hatta gün gelsin temizlik yapsın diye o sizin ayaklarınızı yıkasın kaydirigubbakcemile5

Benimde sevgilim maçodur.. Ama bazen çok abarttığı olmuştur. Sonra aldım karşıma konuştum. Bu davranışlarının artık beni gerdiğini hatta kırdığını anlattım. Belki saatlerce bu konu hakkında konuştuk.. Şimdi maço+romantizmi öylesine dengelediki ona aşkım daha da arttı.. Yani al karşına konuş derim.

Back
X