ütü yapan,devamlı elinde bir el bezi ile sağın solun tozunu alan, sık sık mutfağa girip yemek yapan..vs... bir erkek bana feminen geliyor,feminen görüntüsü ve tavırları olan erkekleri hep itici bulmuşumudr,belkide bu tavrımdan dolayı erkek ile kadın arasında olacak ilişkiye farklı bir gözle bakıyorum. erkek dünyasına baktığımda gaylik almış başını gidiyor,yakışıklı,işi gücü olan, boyu-posu yerinde birçok erkeğin gay olduğunu görüyorum, yani elbette buda bir seçim, ama bu seçimi benimsemelerinin nedeni ne? ben gayliğin doğumla birlikte başlayan bir olgu olduğunu düşünmüyorum,bence yaşanılan tecrubeler,gözlenenler,duyulanlar...vs... erkeklerde böyle bir seçime yolaçıyor, nasılki kadınlar erkekleştiğinde bunu doğumdan gelen bir olgu olarak değilde yaşadığımız dünya gerçeklerinin sonucunda ortaya çıkan bir durum olarak ele alıp bu şekilde değerlendiriyorsak ,bence erkeklerin gayleşmesinide böyle değerlendirmek gerekiyor. yani kadınlara olan güvensizlik, toplumda yaratılan kadın imajı, yok kadınlar için aslolan paradır,para yoksa sevgide olmaz mottosu..vs.. erkeklerin gözünde kadınları itici yapan detaylar diye düşünüyorum,birde bunların yanında erkekçe tavırlar sergileyen kadınlar, her konuda eşitlik talebi,erkeği doğası dışında şeylere yönlendirmeye çalışmak..vs.. bence erkeklerin gayleşmesindeki temel sebepler, yani sonuçta ben kadınım,erkeğimin karşısında erkekleşmiş bir yapıya bürünmek benim işim değilki, ben bakımlı olduktan sonra,giyimime kuşamıma özen gösterdikten,temiz olduktan sonra, güleryüzlü olduktan sonra,yani kısacası kadına yakışan şekilde davrandıktan sonra erkeğim beni zaten mutlu ederki,çünkü ben kadının yapması gereken şeyi yapıyorum, yani erkeğinle devamlı inatlaş, onun siyah dediğine beyaz de, devamlı böyle şekilde davran sonrada mutluluk iste, bence hayal... bir kadın yeri geldiğinde susmayı yeri geldiğinde konuşmayı bilecek... yani bir erkeğe nefes alıp verme şansıda tanımak gerekiyor, sonuçta erkek, sevdiğim erkeğin gönlünü hoş tutmak, ona destek olmak bana ne kaybettirecekki, aksine onun gözümde değerim artar. kıymetimi bilir,üztüme titrer. sevgi bence bunu gerektirir. evet,ben onun ayaklarını yıkadım, ama ben sevdiğim erkeğin,bana sahip çıkan, değer veren, üstüme titreyen adamın ayaklarını yıkadım, bu beni asla onursuz biri yapmaz. ayrıca eğitimli ya da eğitimsiz olmakla ilgilide değil bu durumn,evet üniversite mezunuyum ve bunu yaptım.
bence bir kadın kimi zaman erkeğinin kendini güçlü hissetmesini sağlamalı. ama şimdi dersenizki , bir erkek güçlüyse güçlüdür güçsüzce güçsüzdür, bir kadın bunu belirleyemez...hayır bence bu durum böyle değil, erkeğin haz duyacağı bazı şeyleri kimi zqaman ona yaşatmak onun lipidosunu harekete geçirir, bence bu yanlış bir tavır olmaz. ben yeri gelir onun kucağına otururum ve şımarıklıklar yaparım, onun hoşuna gidecek şeyler söylerim ve bu durum onu mutlu eder, zaten oda beni mutlu etmek için elinden geleni yapar,arada bir bende ona bunu yapmışım,bu yanlış değil bence.