Marifetli kız olmak :)

İlk yaptığım yemeklerden biriydi (zoru severim ) çok basit dene mutlaka yaparsın

wuuhhuuuu neler neler de yazmışsınız üşenmeden , kızcağzn gözü korkacak
bende bir tavsiye yazayım bari arkadaşımıza; herşey zamanı gelince öğreniliyor, kasma bukadar, hem artık internet sağolsun anneden daha çabuk cevap veriyor şimdi ki "moda marifet " mutfak değil zaten, kafayı her saat kocaya takmayacak kadar sosyal, gaayet bakımlı, eşi ile kaliteli vakit geçirebilmeyi beceren şıkır şıkır, kıpır kıpır azcık deli hatun olmak moda şimdilik aç kalmayacak kadar şey öğren. ha ben mutfaga aşıgım diosan tabıkı guzel bişey, ama kocacık için şimdiden harcama zamanını, valla bilmeyen bilenden daha değerli olmuş sevgiler

Ev işiyle ilgili hiç bir şey bilmiyordum..
Aldım elime tarileri,kitapları okuya okuya yaptım bir şeyler..
Eskiye nazaran daha iyi..

Ben okuma ve izleme yöntemiyle hallettim bu temizlik ve mutfak işlerini..

bu konuda buraya ait değil. oky taşısın. nakliyede birinciyim : )

bosver ogrenme, bu devirde yemekten temizlikten hicbi seyden anlamayan nazli narin kiz modu iş yapiyor :)

Size sonuna kadar katılıyorum saçını süpürge etmiyecen fön çektirip şıkır şıkır gezicen makarnayı önüne koyacan bak nası oluyo

Bence herşeyden önce sağlıklı yemekler yapmayı öğrenin. Pek çok rahatsızlığın, sağlık probleminin sebebi yediklerimiz, içtiklerimiz aslında. Bu yüzden yemek yapan herkesin, büyük sorumluluk taşıdığını düşünüyorum.
Karatay'ın yemek tarifleri kitabını okumanızı öneririm. :)

haklısın cnmm tşkkrlerr :=)

marifetli olupta ne yapacaksın?...başın göğr ermeyecek...aksine sen iyi oldukça kaynanan ve görümcelerin seni beğenmeyecek yada beğenselerde beğenmiyor gibi yapıp senin canını sıkacaklar..

marifetli olupta ne yapacaksın?...başın göğr ermeyecek...aksine sen iyi oldukça kaynanan ve görümcelerin seni beğenmeyecek yada beğenselerde beğenmiyor gibi yapıp senin canını sıkacaklar..
haklısın yaaa o da var ..
ama ben yemekten ziyade pratik olmayı istiyorum...

zamanla yapa yapa ögrenir elin alışır hızlanırsın
şimdiden bu kadar kasma kendini

haklısın ama bn eve vakit ayırmaktan kendme bakamam die korkuyorum :)
pratik olmak istiyorum daha çok ...

tamamm bi daha mutfağa girmiyoruumm :)) herkes bana çok kızdı :)
bekarlık sultanlıktır derler ya doğru bu..evlenmeden önce insan şöyle düşünür evlendikten sonra herşey kolay gelir üstesinden gelirim diye..ama öyle değil..bekarken yapılan hesap evlendikten sonra uymuyor..saçını bile tarayamazsın..hele çocukların olsun..eşin eşinin ailesi çocuklar vs vs..

ahh ahh yapmayın yaa o kadar kötü mü

haklısın ama bn eve vakit ayırmaktan kendme bakamam die korkuyorum :)
pratik olmak istiyorum daha çok ...
Tek tek alıntılayamadım, sen milletin böyle güzel (!) Moral verdiğine bakma.
Zaten eşin sana değer vermiyorsa ağzınla kuş tutsan, bir önemi yok. Hiç bir değeri yok... Ama sadece senin değil o evliliğin de bir değeri olmaz.
Haklısın,
eğer her işin pratik yolunu öğrenirsen, yapacağın işin süresi yarıya iner. Kendinle ilgilenebilecek bol bol zaman bulursun.
Artan vakitte Kendinle ilgilenmesen yada gezmesen bile, ne diye fazladan vakit harcayasın ki...
Tek tavsiyem nasıl başlarsan öyle gider. Evlenmeden önce, ev hanımı yada çalışan bayan nasıl yaşayacaksan yaşa, eşinden yardım, beklediğini ona açık açık söyle, Anlaş ve öyle evlen.
En azından akşam bulaşıkları makinaya koymak, ütü yapılacaksa ütü masasını getirmek, perde asmak, gibi ıvır zıvır işleri ondan beklediğini söyle.
Birlikte takılmayı öğrenin, o zaman en küçük şey bile keyif verir. Bence bu yaptığın her işe değer beklemekten daha kıymetli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…