Marka takıntısı!!

Esim de surekli almaz aldimi da guzel seyler alir badi tisort falan. Ama ben hic karismam cunku aldiklari bana daha cok yakisiyor gomlekleri haric :)). Esortmanlarini bile giyiyorum. Kendi kiyafetlerim bana bazen itici geliyor
 
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim cümlesine katılmıyorum. Her ucuz mal kötü olmuyor. İndirimden alabilir sezon sonu alabilir. Sonuçta 1 tane alıp senelerce giymiyoruz. Açıkcası hafta içi 5 gün işe giderken farklı giyinmek gerekiyor. Ütüsü bozuluyor ter oluyor vs vs. E haliyle het haftanın sıcaklığı da bir değil. Haliyle az incesi az kalını açık rengi koyu rengi derken günümüzde kıyafet çeşitleniyor. Bilindik markaların indirimlerinden alırım, uzun süre de giyerim. Lüks markaya verecek kadar zengin değilim. Yani bir pantolona sezonda 400 bütçemi aşar. Çok beğenirsem indirimini beklerim. Ama bütçesi varsa alsın giyinsin tabi.
 
Kalbini kıracak gibi söyleme de.Lafı açılır yeri gelirse dersin bana biraz fazla geliyo ben olsam vermem o kadar diye.Hem hamilesin,bebekten sonra yapmaz.Bebeğin masrafları hiç bitmiyor.
 
Ben burada sorun göremedim bırakın alsın
İş hayatında olan insanların giyimine önem göstermesi çok olağan

Kalitede parayla oluyor
Evet 100 lirayada kaliteli pantalon var ama her zaman bulunmuyor
Erkekler değilde sürekli alışverişi gündeminde tutan kadınlar hem kalite hem uygun fiyat dengesini kurabiliyor

Marka dediğinizde kaliteyse bahsedilen (ucuz kalitesiz markalarda var) eşiniz doğru olanı yapıyor.
 
Aklıma bir arkadaş geldi bunu görünce. Pantolonu hoşuma gitmişti dedim çok güzel nerden aldın herkes baktı aaaa evet çok güzel diye kız demez mi ay Yok söyleyemem rezillik felan dedim nolcak ki gerçekten güzel, ay Yok valla gülersin felan... dedim alla alla nerden aldı ki bunu. Dedim noldu Pazar’dan mı aldın? Ay yokkkkk okadar kötü değil diye güldü, lcw’den Aldım demez mi
Bazı insanların takıntısı var gerçekten, benim kuzenim devletten para alıyor yemeğe anca yetecek durumda ama makyajından yut ayakkabısına kadar full marka.. anlamıyorum ki nasıl alıyor.
Neyse demek istediğim herkes bu konuda farklı, geçen bir arkadaş (kendisi işsiz) eşinden 400 euro’luk KEMER istedi. Gucci’den miş.
Bak şimdi eşinin pantolonu gayet ucuz geldi bana

 
Bende de o durum ayakkabıda var. Ayakkabiya verdigim paraya zerre acımam ve devamli alirim. Yani cok almiyorsa sıkıntı yok bence.
 
Hangi marka merak ettim?
 
Zevk meselesi, ben kiyafet kknusunda tutumluyum uygun alirim marka takintim yoktur, cocuklarimada marka almam durumum neye el verirse ona giderim. Marka demek kaliteli oldugunu gostermez bence ama herkezin kendi bilecegi is.
Eger rahatsiz oluyorsaniz esinizle oturup konusun derim.
 
Bir pantolonun 400 lira olmasi normal. Alt gelir grubuna hitap eden defacto ve kotonda bile 100 liraya kot gordum ben. Gidip lui jo alirim,yilda bir tane alirim senelerce giyerim. Ki bu durum erkek kiyafetlerinde daha belirgin. Ucuz kiyafet cok hos durmuyor,bir takim elbise 1500den basliyor zaten. 400e pantolon gayet normal
 
Benim eşim de böyledir.
Illa giydiği şeyin miniminnacik logosu olacak solda, yoksa para vermez.
Ben de logolu ürünleri reklam panosunda benzetirim asla almak istemem ama açıklaması şu oluyor;
"Siz kadınlar makyajı saçı çantası derken 10 tl lik bir şey de giyseniz elegan gorunebiliyorsunuz ama erkekte öyle değil.
Bu sebeple arabamiz ve kiyafetimiz iyi olsun isteriz kendimizi gösterebilmek adına" der.
Benim de tutkum makyaj malzemeleridir, hiç acımam.
Bir stüdyo açacak kadar malzeme var ama giydiğim 3 pantolon.
Her çıktığımda maalesef alışveriş yapıyorum,
 
Erkek kıyafetleri bizimkilere göre fiyatlı. Ocakta daha eşime iki pantolon aldık, bin liraya yakın para verdik. Kışlık kumaşı olan klasik kumaş pantolon. Çok fantastik bir marka da değil, erkek giyim için ortalama. Geçen gün deri ceket aldım ben de hediye. Verdiğim parayla birçok şey alabilirdim kendime. Bizim kozmetik, kuaför vs. eklenirse bence ne kadar pahalı giyinirlerse giyinsinler bize yetişemezler. Para varsa, geçimi etkilemiyorsa, marka için boğazdan, gezmeden, etkinlikten kısılmıyorsa alınır bence.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…