- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Amazing family
-
Marka olan ürün kaliteli diye bir durum yok bence.Kıyafeti gösteren fizik proporsiyondur.X ucuz bir marka ilede gayet şık olabilir.Marka bir kiyafet alır logosu vardır ciks elegant bir görünüme sahip olur.(bunu bizzat yaşadım dururumuz çok kötü bir zamanda alışveriş yapmamız gerekti ve esime defacto lcw gibi yerlerden almak durumundaydik.Çalıştığı yerde tüm arkadasları durumu iyi olup marka giyinenler de dahil nereden aldın çok iyi diye ovgüler almıştı(fiziğiyle yakistirdi kendine)
Pahalı markalar ürünün kesimi ile olayi kurtarıyor buda bir gerçek.
Bütçenizde sorun yoksa yetiyor ise bence ustelemeyin ama durumunuz yok ise evet konusun.
30 pantolonu vardır rahatKaç pantolon
Kaç t-shirt sahibi peki aşağı yukarı?
Bende ucuz almam ama A markasıyla B markAsı arasında fiyat farkı çok oluyor A değil de B yi tercih ederim yine kaliteli giyinirimEger sizi bu harcamalar sarsmiyorsa alsin, ben de sagdan soldan birsuru sey toplamak yerine kaliteli marka almayi seviyorum. 5 yerine 1 aliyorum ama kaliteli marka aliyorum. Eger esiniz ihtiyaci olani aliyorsa ben sorun goremedim.
Benim ki Mavi,Levis böyle yerlerde takılıyor Mavi yine bir nebze uygun da Levis uçmuş fiyat anlamındaBen de marka alırım
Ancak her insan 80 tl ye tshırt almaz bunun da bilincindeyim
Hani
Her insan için pantolon 200 tlden de baslamaz
Gittiğin magaza network, fabrika ise evet 200 den başlar ancak durumu olmayan insanlar lcw den 40 tl ye de alır pantolon.
Aynen bu markalardan alıyor ama mesela şöyle jack jones mont almıştı aradan 5 ay geçti bir de aynı markanın deri montunu almış 1 sene sonra da Levis kot mont almış 400 tl ye bu gibi alışverişler yani benim şahsen her çeşit montum yok kışı bir montla geçiriyorummavi , levis , Jack jonesi örnek vermiştim.
ama dediginiz gibi olmayanlar 40 liraya da alır , demek istediğim her ay alınmadığı için konu sahibinin abarttigini düşünüyorum.
Iyi de alma aralığı çok kısa değil ki kendinizi boşuna uzuyorsunuz.Aynen bu markalardan alıyor ama mesela şöyle jack jones mont almıştı aradan 5 ay geçti bir de aynı markanın deri montunu almış 1 sene sonra da Levis kot mont almış 400 tl ye bu gibi alışverişler yani benim şahsen her çeşit montum yok kışı bir montla geçiriyorum
Bazen sıkışıyoruz ve en önemlisi birikim yapamıyoruz ikinci çocuğumuz olacak endişelerim var. Ama tabi eşim de haklı sadece içim içimi yiyor bir pantolona o kadar verince söyleyip üzülmesini de istemiyorum. Sorundan ziyade sizlerin fikirlerini merak ettimDert ettiğin de bu olsun. Parasi var sağlığı yerinde calisiyor sen iste sana da aliyor. Burda sorun nerede?
Bende severim ama onun gibi rahat harcayamıyorum bir ihtiyacımı söylesem önümüzdeki ay alalım der kendisi elinde poşetlerle gelir biraz bu da etken sanırımIyi de alma aralığı çok kısa değil ki kendinizi boşuna uzuyorsunuz.
Mesela haftada 1 alsa , maddi imkanlar sizi zorlarsa tamam dicem de 1 yıl geçiyor aradan :))
Belki siz alışveriş sevmiyosunuz ama Eşinizin aldığı çok abartı şeyler yok.
Bazen sıkışıyoruz ve en önemlisi birikim yapamıyoruz ikinci çocuğumuz olacak endişelerim var. Ama tabi eşim de haklı sadece içim içimi yiyor bir pantolona o kadar verince söyleyip üzülmesini de istemiyorum. Sorundan ziyade sizlerin fikirlerini merak ettim
Valla ben de marka takıntılı oldugum için birsey diyemıyorum eşine:)Benim ki Mavi,Levis böyle yerlerde takılıyor Mavi yine bir nebze uygun da Levis uçmuş fiyat anlamında
Bizim eve aylık 6000 giriyor inanın kredi kartı,kira,mutfak,gezme derken bitiyor tabi minimalize yaşamıyoruz haliyleBen de bu kiyafetleri alan kisilerin aylik gelirini merak ettim.
Hayırda yapar fazlasıyla400 lira pantolona vereceğine 50 -100 versin diğerini hayra versin hayır yapıyor mu bu adam açıkçası ben bu mantıkta biriyle yapamazdım.
Bende marka alırım yeni bot aldım mesela 4 sene giysem eskimez 200 tl verdim. Kaliteyse evet çok kaliteli tartışılmaz. 600-700 e olanın farkı sanırım isim yapmış markalardan olmasıValla ben de marka takıntılı oldugum için birsey diyemıyorum eşine:)
bir bota 600-700 tl veriyorum
giyim kuşam önemli benim için de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?