Evet ramazan ayında böyle. Onun dışında 12 1 ..Sahura kadar iş yerinde mi oluyor
Hayır gayet normaldi sadece isim vermeden önce bi durdu ondan sonra isim söylediCevap verirken lafları birbirine doladı mı?
Niyeyse ben hiç şüphelenmedm bu adamdan.
Aynen böylelikle kamera kayıtlarına bakmak durumunda kalırlarMarkete giderek, almadığım ürünleri fişe eklemişsiniz, bu ürünleri ben almadım, eve gelince farkettim.
Lütfen kontrol eder misiniz deyin.
İşe yarayacaktır.
Normalde sahurdan sonra geliyor demin aradı yorgunum erken geleceğim dedi . Şimdi yolda eve geliyor. Neden geliyor bu bile şüphe benim için. Nabzimı yoklayacak. Dusunmemi engelleyecek sanırım gelip. . Ya da ben gerçekten ruh hastası oldum
Belki de yanildigim nokta oBu tarz hazir gidalari erkekler almaz mi zaten, pratik hazirlansin diye?
Sadece market alisverisiyle anlasilmaz, genel olarak o eve giren cikan parayi takip etmeniz haberdar olmaniz gerekir...
Hmmmm....Hayır gayet normaldi sadece isim vermeden önce bi durdu ondan sonra isim söyledi
Eşiyle muhabbetim yok ki bir kere araba da gördüm yolda görsem yine tanımamfis supheli degil de adamin tepkisinden sonra suphelendirir insani. esinide sen taniyosun smdi oyle dalga gecer gbi tepkileri varsa olaylara normal olabilir. o kadina otrmaya gt gtmisler birlikte almislar o aldiklai biskuvinin tarihi gecmisti cope attim insallah yememissinzdr Allah korusun zehirler falan de. zaten kadin ne marketi ne biskuvisi derse olay cozulur. sonra esini takipe al .. ne yaptginj ogrenirsin
Katiliyorum. Boyle yapin.Kadinlarin icindeki sese hep guvenirim. Takibe alin bence
Teşekkür ederim aslında salak biri değil kafası çok çalışır benden daha akıllı ama bazen detay kacirabiliyor işteHmmmm....
Valla içimdeki ses doğru söylüyor diyor.
Ama velev ki sizi aldatıyor sizin alışverişlerinizde birlikte yapmaz ki ayrı alır yani salak değilse tabi.
Ki saydığınız şeyler küçük şeyler.
Kendini yiyip bitirme lütfen
Hmm maaşli bir işi olsaydi takip edebilirdiniz. Bu durumda o secenek ortadan kalkiyor.Belki de yanildigim nokta o
Sabit bir geliri yok onu takip edemem hele ki para mevzulari hiç hiç sorduğum bir olay değil direk cuvallarim
Belki fise dikkat edecegini dusunmemistir. Bu zamana kadar hic fise bakmadiysaHmmmm....
Valla içimdeki ses doğru söylüyor diyor.
Ama velev ki sizi aldatıyor sizin alışverişlerinizde birlikte yapmaz ki ayrı alır yani salak değilse tabi.
Ki saydığınız şeyler küçük şeyler.
Kendini yiyip bitirme lütfen
Hadi bir de dedin ya alan adam 45 yaşlarında diye. Erkekler genelde böyle hazır gıda almayı severler. Meraklıdrlsr. 80 yaşındaki dedemden onaylı :)))Teşekkür ederim aslında salak biri değil kafası çok çalışır benden daha akıllı ama bazen detay kacirabiliyor işte
Hmm maaşli bir işi olsaydi takip edebilirdiniz. Bu durumda o secenek ortadan kalkiyor.
Ama gercekten baska 'tuhaf' davranisi yoksa o hazir seyleri hep erkekler alir, markette kasada bile gordugum coktur o tarz seyler almis erkekler, tabi ki pratik seyler alacaklar ev hanimi tutup onlar yerine et kiyma butun tavuk yogurt tarzi seyler alir hatta çay alir, hazir adami markete sokmuş onlari mi alir
O da bi ihtimal.Belki fise dikkat edecegini dusunmemistir. Bu zamana kadar hic fise bakmadiysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?