Market fişi delil mi?

Cevap verirken lafları birbirine doladı mı?
Niyeyse ben hiç şüphelenmedm bu adamdan.

Bu tarz hazir gidalari erkekler almaz mi zaten, pratik hazirlansin diye?
Sadece market alisverisiyle anlasilmaz, genel olarak o eve giren cikan parayi takip etmeniz haberdar olmaniz gerekir...

Bence birşeylerden şüpheleniyorsan bunun bir sebebi vardır . .
Kadın hisseder. .
Takipte ol . .
Umarım yanılıyorsundur. .

chiLL içine kurt düşmüş bi kere. Anlattığı şeyin doğru olduğuna yüzde yüz inanana kadar peşini bırakma. Ama ona fazla hissettirme derim. Şu an her hareketini her cümlesini sorgulıcaksın. Umarım yanılırsın, umarım doğru söylüyodur.

Kadın hisseder evet ama kendini bu şekilde de doldurma. Bişey varsa emin ol önüne öyle yada böyle gelicek..

fis supheli degil de adamin tepkisinden sonra suphelendirir insani. esinide sen taniyosun smdi oyle dalga gecer gbi tepkileri varsa olaylara normal olabilir. o kadina otrmaya gt gtmisler birlikte almislar o aldiklai biskuvinin tarihi gecmisti cope attim insallah yememissinzdr Allah korusun zehirler falan de. zaten kadin ne marketi ne biskuvisi derse olay cozulur. sonra esini takipe al .. ne yaptginj ogrenirsin

Bu tarz hazir gidalari erkekler almaz mi zaten, pratik hazirlansin diye?
Sadece market alisverisiyle anlasilmaz, genel olarak o eve giren cikan parayi takip etmeniz haberdar olmaniz gerekir...
Belki de yanildigim nokta o

Sabit bir geliri yok onu takip edemem hele ki para mevzulari hiç hiç sorduğum bir olay değil direk cuvallarim

Chill bir tanıdığımız fişleri kontrol ederken o ay içerisinde tüp alındığını farkediyor, tabii ki kendi evlerine alınmadığını biliyor. Sonradan adamın metresine ev açtığı ve tüpü de oraya aldığı ortaya çıkıyor.
Sen yine de takipte kal, umarım bir şey çıkmaz

Hayır gayet normaldi sadece isim vermeden önce bi durdu ondan sonra isim söyledi
Hmmmm....
Valla içimdeki ses doğru söylüyor diyor.
Ama velev ki sizi aldatıyor sizin alışverişlerinizde birlikte yapmaz ki ayrı alır yani salak değilse tabi.
Ki saydığınız şeyler küçük şeyler.
Kendini yiyip bitirme lütfen

Eşiyle muhabbetim yok ki bir kere araba da gördüm yolda görsem yine tanımam

Teşekkür ederim aslında salak biri değil kafası çok çalışır benden daha akıllı ama bazen detay kacirabiliyor işte

Belki de yanildigim nokta o

Sabit bir geliri yok onu takip edemem hele ki para mevzulari hiç hiç sorduğum bir olay değil direk cuvallarim
Hmm maaşli bir işi olsaydi takip edebilirdiniz. Bu durumda o secenek ortadan kalkiyor.
Ama gercekten baska 'tuhaf' davranisi yoksa o hazir seyleri hep erkekler alir, markette kasada bile gordugum coktur o tarz seyler almis erkekler, tabi ki pratik seyler alacaklar ev hanimi tutup onlar yerine et kiyma butun tavuk yogurt tarzi seyler alir hatta çay alir, hazir adami markete sokmuş onlari mi alir

Belki fise dikkat edecegini dusunmemistir. Bu zamana kadar hic fise bakmadiysa

Teşekkür ederim aslında salak biri değil kafası çok çalışır benden daha akıllı ama bazen detay kacirabiliyor işte
Hadi bir de dedin ya alan adam 45 yaşlarında diye. Erkekler genelde böyle hazır gıda almayı severler. Meraklıdrlsr. 80 yaşındaki dedemden onaylı :)))

Ay ben hazır makarna alıyorum hani soslu varya noddle :)) seviyorum ne yapayım :))

Belki fise dikkat edecegini dusunmemistir. Bu zamana kadar hic fise bakmadiysa
O da bi ihtimal.
Biz mesela esimle birlikte yaparız alışverişleri. Bazen benim canm istemez eşime liste atarım o gider alır.
Fiş de poşetin içinde olur ama üşenirim hiç bakmam direk çöpe atarım. Ama mantıklı düşününce öyle bişey vardiysa da ıkı alışverişi birlikte yapmaz gbime geliyor. Of ya şeytanlar aklımıza neler sokuyor gece gece. Bunlar ramazan ayında bağlanıyor ya nerden de çıktılar aklımıza vesvese veriyor iblisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…