Market fişi delil mi?

Tuylerim diken diken oldu resmen su saatte. Insan dusun dusun kafayi yer.
Bir tanidigimiz boyle yakalanmisti cebinde kadinin evine yaptiklari yilbasi alisverisini yakalamisti esi. O zaman anlamis aldatildigini.
Ama bana esinizin baska bir aciklamasi var gibi geldi yani binbir sey olabilir.

Market migrostu dimi
Bence boşuna gitme izlettirmezler
Sıradan bi market olsa neysede Migros'a gidip kocama bakicam dersen izin vermezler.

Market migrostu dimi
Bence boşuna gitme izlettirmezler
Sıradan bi market olsa neysede Migros'a gidip kocama bakicam dersen izin vermezler.
Bende öyle düşünüyorum . Hem yogun oluyor zaten kimse yüzüme bakmaz mağaza müdürüne sor falan derler. Hemde evime çok yakın olduğu için de gitmek istemiyorum.

Aklıma nedense apartta tüketilecek gıdalar olarak geldi... ama damacana pompası da var inşallah temiz bir mesele çıkar altından

Mahallesindeki markete gitsn bole desin???? Kabak gibi ciksn ortaya rezillik dimi?!?!!

Şimdi mahalle var, mahalle var. Konu sahibine benimki bir öneri. Küçük az kişinin yaşadığı bir yerde sürekli alışveriş yapılan bir yerse olmaz belki. O zaman önerim yakın bir arkadasi/kardeşi yönlendirmek olur. Yani başkası yapar konu sahibinin adı korunmuş olur.

Diğer yandan unlemler ve soru işareti ve yine unlemler falan çok itici. Bir tane soru işareti bir tane ünlem yeter. Abartılı tepkiler falan ne gerek var. Fikir paylaşımında bulunuyoruz. Ama gerçekten anlamsız bir tepki. Al açık buldugum yeri kapadım. Bul başka açık onu da kapatalım. Fikir alışverişi analiz ne bileyim beyin fırtınası yapıyoruz. Yoksa herkesten tek tip cevap geliyor eee onunda hiç bir anlamı olmaz tabi. Netse diyorum. Bu heyecanını hoş görmeye çalışıyorum. Ama zor

İşte Allah bir şekilde gözümüze getiriyor da görmeyi bilirsek. Ama elimdekiler çok yetersiz burdan bir şey cikaramiyorum sadece düşün düşün kafayı ye modundayim. .

Gitti sonra ise çok geçmeden beni arıyor ne yapıyorsun demeye. Heralde nabız yokluyor iyice iskilleniyorum. Normalde sahur yapıp geliyor yorgunum bugün sahurda önce gelicem diyor.
İşte diyorum ya erkekler gerçekten salak bişey yoksa bile şüpheye düşürürler insanı onlar bizim kadar ince düşünemiyor. Böyle yapıyorum ama şüphe çekiyorum demez biz olsak üstüne birde iftiradan 1 ay küseriz.
Bence sen şuan konuyu kapan yutmuş gibi yap.
Umarım bişey yoktur ama izlemede kal.
Mesela imkanın varsa çocuk iş var mı bilmiyorum ama takip et. Ben arada yapıyorum bigün beni karşısında görünce kalpten gitcek ama olsun

Market buyuk bir market heralde peki mahalle buyuk mu yani oyle bir ihtimal varsa dahi bir kadinla mahalledeki markete gitse bi taniyan cikma ihtimali yuksek mi? Daha once aldatmayla ilgili bir tartisma yasadiniz mi yada boyle supheleriniz oldugubdan haberdar mi "iki karim mi var sandin"cumlesini o yuzden soylemis olabilir mi? Benim esimde gelirken is arkadasiyla hic alacagi yoksa bile markete girer. Hatta ramazanda ogle arasi gidip market dolasirlar vakit gecsin diye o yuzden iki erkegin markete gitmesi gayet dogal o konuda iciniz rahat olsun.. Bence suphelendiginizi belli etmeyin yoksa daha dikkatli davranir. Unutmus gibi yapin hic olmadik anda markete gittigi adamla ilgili birseyler sorup gozlemleyin tepkilerini yalan soyleyip soylemedigini anlarsiniz.

Bende öyle düşünüyorum . Hem yogun oluyor zaten kimse yüzüme bakmaz mağaza müdürüne sor falan derler. Hemde evime çok yakın olduğu için de gitmek istemiyorum.

Fikri ben verdim ama bende kalkıp gidip böyle birşey yapmaya cekinirdim ne bileyim zor gelirdi. Fişi sakla bence nolur ne olmaz. Bir gün gerçekten gidip yapman gerekebilir. Bu arada olurda şüphelerin artarsa direk mağaza müdürüne git zaten. Jet kasa vs fark etmez. Güvenlik Kameraları vardır. İnşallah altından bişey çıkmaz.

Aklıma nedense apartta tüketilecek gıdalar olarak geldi... ama damacana pompası da var inşallah temiz bir mesele çıkar altından
Evet pompa ne alaka madem adamın evine pompa lazımdı neden almak için kapı önünde bi arkadasinla rastlasmayi bekledin. Ki sucuya desen getirir. Belki evdeki pompa iyi değil di görünce başka pompa almak istedi. Bunu da bir erkek düşünmez bayan düşünür

Başka şüpheli birşey varmı?
Normalde sahurdan sonra geliyor demin aradı yorgunum erken geleceğim dedi . Şimdi yolda eve geliyor. Neden geliyor bu bile şüphe benim için. Nabzimı yoklayacak. Dusunmemi engelleyecek sanırım gelip. . Ya da ben gerçekten ruh hastası oldum

Sakladım fişi zaten . Bakalım eve.gelince gözü fişi arayacak mi

Çocuk var ama iş yerini kamera ile takip edebiliyorum

Çok mantıklı bencede sorular sor konu sahibi
Bak mesela bazı insanlar söylediği yalanı unutur Ben şüphelendiğim bişey varsa bi kaçgün sonra konusunu açar birşey sorarım aynı cevabı alamazsam kesin yalan söylüyordur. Ve ben bunu devamlı yaparım. Doğruda olsa 1 ayda geçse aynı seyi sorarım ama muhabbetle zaten doğruysa aynısını söyler ama yalansa o an ki panikli söylediği yalanı hatırlayamaz. O yüzden ben bunu devamlı yaparım. Hiçte yanılmadım

Ben 45 yasindayim .arada hazir corba aliyorum,neskafeyi seviyorum.evde su pompasi bozulmustur .herseyide dert etmeyin.eger suphen varsa hareketlerini izle.

Market büyük mahallede büyük. Bu civarda onun tanıdığı insanlar da çok. Kafama yatmayan tek kısım o gitse burdaki markete gitmez heralde. Ama bazen insan yapar ya öyle aptalliklar riskli şeyler belki oda yaptı işte.
Daha önce aldatildigimi düşündüm evet sandigimdan daha farklı bir olay çıktı sonra. Belki de o yüzden dedi bilmiyorum.
Normal davranacagim bir set varsa devamı gelir heralde. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…